|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
3.1.2008 10:27:08   
natasaom
sej nimam slabe tašče-jo komej poznam user posted image .hana pa tko za vsako starejšo gospo reče,da je njena babica user posted image ,,ampak to prave babi ne gane..pa toooooooolk jo ima rada,da pozabi na vsak roj.dan..da o 3 dobrih možeh sploh ne govorim..
če pa slučajno po pomoti pokliče pa hoče da jo dava k njima na počitnice..le kako,če jo otrok sploh ne pozna..ji bo že kapnil ....v tem stoletjuuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
3.1.2008 10:32:49   
Laubica
user posted image Res ne vem kaj naj rečem-si sploh ne znam predstavljat ,kako je to.No jaz pa imam zato fajn fotra-sem mu želela it voščit novo leto z mojo družino ,pa je rekel da bo prišel pred blokuser posted image -češ tu niste dobrodošli-pa sem ga pol klicala da ne pridemo ker dobimo obiskuser posted image sem se kar v avtu razjokala(ja možno pa mi je to včeraj mleko zmrdalo -ko sem taki šok doživela),mama je rekla naj se ne sekiram ,da je pač čudakuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
3.1.2008 10:35:20   
hanna1
...ja shujševalna dieta....jes sem mela med nosečnostjo zarad cukra diabetično dieto,ki je v bistvu varovalna...ješ petkrat na dan,izogibaš se ogljikovim hidratom,ki niso samo v slaščicah,temveč veliko v testeninah,krompirju,kruhu....Zato sem pa pojedla ogromno zelenjave ,tud krompir,bolj pusto meso,pa tud način kako ješ,je zelo važen-počasi in...z užitkomuser posted image ...res manj poješ,kruh sem kupovala ovsen,ker mi je bil najbolj dober in ga še sedaj,tako,da sem v drugi polovici nosečnosti celo malo shujšala,saj sem dobla gor samo toliko,kolikor je dete pridobivalo oz. moj lampek user posted image -morš pa bit zelo dosleden in naša država se pač potrudi,da ma čim več bolnikov,ker ravno hrano dovoli najbolj dražit user posted image ,kako boš pa lahko kupoval kvalitetnejša živila,ki so draga,ko žafran,ti pa preživi s tistimi ficki od mesca do mesca.In pol ni čudno,da vse ostane pri dobrih željah user posted image .Lahko ti z reklamami in zdravniki priporočajo 5 na dan in podobno,sam na tak način že prvi mesec lahk grem na cesto...uhhh,me je spet zaneslo,se bom pa jes vseeno še malo posvetila tisti dieti...tu in tam,....ko se je tako težko odrečt testeninam,knedlom ,cvekom....user posted image .

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
3.1.2008 10:37:26   
natasaom
ojej..no,sej če bi moj hotu it domov bi blo drugače pri nas.tko pa moj noče imet stikov z njimi..samo tukej otrok ni nič kriv,jest pa tud ne....jih bo že pamet srečala.se ne sekiram več.
moj foter je imel hano grozno rad..se ga spomni pa je bila stara 7m ko je umrl..zna povedat kako je je dedi iz stajce vzel ko je jokalauser posted image ..seveda sem ji to jest povedala

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
3.1.2008 10:40:26   
natasaom
hana zato bova pa midva imela ogromen vrt letos,ker mene trgovina ne bo vidla velikratuser posted image ....sam še moko pa mlek bom kupovala

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
3.1.2008 10:40:36   
Laubica
Moja dva sta ločena že od mojega 18 meseca in pol je to takuser posted image user posted image eh kaj češ-glavno da mam jaz fajn možauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
3.1.2008 10:41:40   
natasaom
[glavno da mam jaz fajn možauser posted image
[/quote]

tako je user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
3.1.2008 10:49:11   
Laubica
Vsi ste navalili letos z dietami-jaz pa še nič o tem ne razmišljamuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
3.1.2008 10:50:58   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Vsi ste navalili letos z dietami-jaz pa še nič o tem ne razmišljamuser posted image user posted image

jaz pa moooooorrraaaaaam delat na tem user posted image ......ker pol se mi lahko uresniči ena želja user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
3.1.2008 10:52:37   
Laubica
Hitro nam povej -kerauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
3.1.2008 10:55:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ti še imaš malo časa, ker si rodila za nami. Postavi se v vrsto...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
3.1.2008 11:04:21   
Laubica
HVALA BOGUuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
3.1.2008 11:05:16   
Laubica
Nataša noče povedat svoje želje -ker se boji da se ne bo izpolnila user posted image
Duška kako si

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
3.1.2008 11:34:31   
Laubica
Tak -nobena se noče več z mano pogovarjatuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
3.1.2008 11:37:18   
Laubica
Adijo grem kuhat

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
3.1.2008 11:59:00   
Anonimen
Mali je bil priklopljen. Drugače pa sem tu.

Danes sem nekam utrujena. Mogoče imam nizek pritisk, ali pa sem spet slabokrvna - nevem, ali pa to gnilo sivo vreme tako vpliva na mene. Niti kava mi ni pomagala. Mogoče sem zrela že za drugo kavo, sanjam pa o Redbul-u, ampak to bom res samo sanjala dokler še dojim.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
3.1.2008 14:17:42   
julci
Dan smo pa že na drugi straniuser posted image .

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
3.1.2008 15:05:14   
majrim
evo,pa ne bomo več na drugi strani:))..nisem ravno od volje za klepet,ampak moram pridet vsaj pozdravit,ker če ne me boste še pozableuser posted image ...se ni ravno dobro začelo leto...ampak bo šlo tudi to mimouser posted image
...aha,vidim da je zdaj hujšanje na tapeti...pa čudni družinski odnosi....uffffff,same težke debate zbirateuser posted image ...pa še vreme je tako čudno danes...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
3.1.2008 15:21:51   
julci
Ojla Majrim,kaj si pa tk obupanauser posted image vreme je pa zato tako,ker se na snegec pripravlja

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
3.1.2008 15:43:34   
majrim
včeraj mi je umrla tetauser posted image ...jo je rak prehitel....jaz koza pa nisem šla z nEžo k njej že neki časa...pa sem zdaj obljubila,da nobene stvari v življenju ne bom več odlašala,ker itak ne veš,kaj te čakauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
3.1.2008 15:44:51   
Anonimen
majrim - moje sožalje

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
3.1.2008 15:48:22   
majrim
hvala....veš,bolj me žre ta  občutek krivde, da nisem šla...prvič ko jo je vidla je kar jokala,pa še € je zdej dala za dedka mraza...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
3.1.2008 16:09:29   
Anonimen
Nevem kaj ti naj svetujem. Morala se boš sprijaznit s tem, ker ne moreš nič spremenit. Vem pa, da si žalostna.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.1.2008 16:13:44   
hanna1
majrim,tud od mene sožalje.Če gleda zdaj z višav kot angelček na vas--vsaj rešena je trpljenja--ve,da si jo imela rada in boš naredila največ zanjo,da jo boš sebi,možu in Neži ohranila v lepem spominu

Tud od mene in mojih naj ji v mislih gori svečkauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.1.2008 16:39:33   
majrim
duskamb....veš,ob takih prilikah vedno rečem,da bom tudi večkrat povedala vsem,kako rada jih imam...človek nehote razmišlja...
hanna1...user posted image user posted image user posted image ...saj bo....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?