hanna1
|
...ja shujševalna dieta....jes sem mela med nosečnostjo zarad cukra diabetično dieto,ki je v bistvu varovalna...ješ petkrat na dan,izogibaš se ogljikovim hidratom,ki niso samo v slaščicah,temveč veliko v testeninah,krompirju,kruhu....Zato sem pa pojedla ogromno zelenjave ,tud krompir,bolj pusto meso,pa tud način kako ješ,je zelo važen-počasi in...z užitkom ...res manj poješ,kruh sem kupovala ovsen,ker mi je bil najbolj dober in ga še sedaj,tako,da sem v drugi polovici nosečnosti celo malo shujšala,saj sem dobla gor samo toliko,kolikor je dete pridobivalo oz. moj lampek -morš pa bit zelo dosleden in naša država se pač potrudi,da ma čim več bolnikov,ker ravno hrano dovoli najbolj dražit ,kako boš pa lahko kupoval kvalitetnejša živila,ki so draga,ko žafran,ti pa preživi s tistimi ficki od mesca do mesca.In pol ni čudno,da vse ostane pri dobrih željah .Lahko ti z reklamami in zdravniki priporočajo 5 na dan in podobno,sam na tak način že prvi mesec lahk grem na cesto...uhhh,me je spet zaneslo,se bom pa jes vseeno še malo posvetila tisti dieti...tu in tam,....ko se je tako težko odrečt testeninam,knedlom ,cvekom.... .