|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
4.1.2008 22:08:47   
julci
Ojla čvekice
Sem mela obiske prej pa nisem se mogla kaj oglasit,zdaj je pa naša prinčipesa komaj zaspalauser posted image Sem skor doktorat zravn naredla.
KT  in Neli hvala za čestitke.
Midve sva pa dans vozičkale od pol enih do pol štirih in je mala spala kot bomba v vozičku.Jutr pa dobimo že zgodaj obisk iz Celja,tk da če se ne javim nisem pozabla na vas.user posted image
e da vam  današnji dogodek.
Pa malo prej uspavam Zalo pa ji tako kot vedno pojem pesmice,med drugimi tud (ne se smejat)sveto noč,ker so pač prazniki.Danespa me neki cajta posluša,pol pa začne z glavo kimat,kot bi kazala ne.pa utihnem pa lepo dremlje naprej.Pol pa nardim test in začnem spetpet,pa mala začne spet odkimavat.Miha se je tolk režo,tk da ne more pozabit.Frajla je mela dost glasbenega izobraževanjauser posted image user posted image user posted image in je prosla za tišino.
Pa še to.Mislim da bo zobek te dni zunaj,kerimaprav bel mehurček na dlesni,pa še robek se orng čuti.Končno.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
4.1.2008 22:13:19   
hanna1
ojla,julci,torej tvoji Zali cerkvene pesmice ne ustrezajo--boš mogla kakšno Ceco vžgat user posted image

bravo,da bo zobek čimprej zunaj user posted image user posted image ,da jo bo eralo matrat---sam,joj,kje so še vsi ostali zobki user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
4.1.2008 22:15:02   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

jest se pa takih ne bojim.. danes smo imeli vojno s sosedi zarad el.. mi je reku da me bo iz bajte nesu-gnoj..pa da bova midva dala pol za el-oni se pa s kaloriferjem grejejo...pride gazdarca to porihtat..pa bo poštimala..počutm se pa ful dobr ker sem mu povedala v faco kaj si mislim o njem user posted image
men tud dol visi za idiote,do zdaj sem še z vsakim poračunala.Se vidi da sem bik v pravem pomenu besede.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
4.1.2008 22:19:34   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

ojla,julci,torej tvoji Zali cerkvene pesmice ne ustrezajo--boš mogla kakšno Ceco vžgat user posted image zgleda da res neuser posted image user posted image user posted image user posted image sam v predbožičnem cajtu so ji pa pasaleuser posted image user posted image Je zgleda bol rokovski tip,ker ko ji Miha navije Lorde,pa cvili zravn da je vesele.Se vidi da sem jih poslušala v nosečnosti,pa Sidartho,.....zakon.Bo treba nov repertuar naštudiratuser posted image user posted image user posted image

bravo,da bo zobek čimprej zunaj user posted image user posted image ,da jo bo eralo matrat---sam,joj,kje so še vsi ostali zobki user posted image joj meneuser posted image user posted image user posted image user posted image ,če se sam spomnem da mamo že s prvim take ibnge že tri mesce,me kr nekam pritisne.Mogoč pa ne bo take krize.Slaba tolažbauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
4.1.2008 22:32:09   
julci
Evo ko pa pridem jaz na čvek jo pa vseuser posted image user posted image user posted image zbrišete.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.1.2008 22:35:08   
julci
Stephanyups tebe sem pa prej spregledalauser posted image
Bravo zanov avatar.user posted image user posted image user posted image Zgledadajih res zobki čist iz tira vržejo.Mamo doma sami take probleme.Pa nikol se ni tolkodojila ponoči,kot se zdaj.Se mi zdi da bi kr vsake pol ure zizala.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.1.2008 23:14:55   
hanna1
Jaz sem tle user posted image user posted image user posted image ....sem jih komaj pregnala z računalnika,sam bom jes tud rajtom počasi šla,mi spanje diši user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
5.1.2008 0:12:55   
hanna1
pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
5.1.2008 8:59:59   
julci
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Kava je že kuhana,halo zbudte seuser posted image user posted image mjam kk diši.

mam turbo švercanjeuser posted image Je pač odvisnost,ko zraven user posted image obvezen prelet RR-ja,kot nekateri ne morjo kave brez čika.Ampak RR je zdrav,čikpač ne.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
5.1.2008 9:43:55   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image ,mi smo jo tud že spili,zdaj pa pospravljam---pa od kje se user posted image navleče toliko krame,pol pa rabiš celo večnost,da se prebiješ iz enga konca stanovanja do drujga user posted image

aja Hana je vedla da praznuje 7 svečk dons in je mela fešto od 3 do 4 in še malo čez,pol je pa ratala lačna in sem jo morala nahranit,kar že celo večnost nisem--pride kako leto tako.....pa vseeno:

BODITA ZDRAVI,POLNI ENERGIJE IN ŠE NAPREJ PRIJETNO PRESENEČAJTA MAMICE user posted image user posted image user posted image ZALA IN HANAuser posted image

In še en velik user posted image user posted image user posted image Zali od Hane user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
5.1.2008 9:58:05   
natasaom
vse najboljše,žabice user posted image  

jest se samo na hitr javim,ker uradno pospravljam,ati pa s hano zajčke hrani user posted image

lep dan

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
5.1.2008 10:44:41   
Anonimen
ZALA & HANAuser posted image

Danes sem vstala že ob 8,00. Od 9. pa do sedaj, pa sem jim za zajterk pekla vaflje. Moj neješči Jure si jih je zaželel že včeraj. In potem jih mama pač naredi. Pojedel pa je kar štiri.

Kako je pri vas? pri nas je mrzlo in ful ledeno. Če hočem ven, mi na žalost ne preostane nič druga kot trgovski centri.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4262
5.1.2008 11:12:30   
stephany
user posted image user posted image

Vse najboljše, Hana in Zala! 
Pa vsaki en poljubček od Klemna, ki upa, da se boste tudi v živo spoznali!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
5.1.2008 11:16:51   
stephany
Danes smo pa po dolgem času spali štiri ure user posted image  in potem še dve.  
Ker sem se naveličala, da sem vedno čisto zlomljena, ko moram na miru ležat, če je mali zraven, sva včeraj posteljico prestavila vzdolž ta velike postelje in odstranila stranico. Tako sem ga lahko podojila, mali je pa ležal v svoji posteljici. Bomo sedaj nekaj časa prakticirali tako in upam, da bo uspešno.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
5.1.2008 11:34:08   
majrim
ZALA!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
HANA!!!!
user posted image veselje,srečo in mnogo ljubezni....in naj bo naše prijateljstvo trajalo v neskončnost....koš poljubčkov od Nežeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
5.1.2008 13:57:33   
Anonimen
Jure in ati sta šla od hiše. (Jure ima trening) in zdaj imam jaz čas za RR.user posted image

Naša noč je bila tudi čudna. Matija je zaspal včeraj ob sedmih po kopanju in ko sem jaz ob polnoči šla spat sem v temi uspela videt obrise njegovih nogic - ležal je na odeji. Čisto počasi sem se približala njegovi posteljici, da bi ga pokrila in naenkrat je dvignil nogice v zrak in zagledala sem dve črni očki in nasmeh do ušes. Falot mali je bil buden. Ker pa je bil že zdavnaj čas za hranjenje, sem ga odnesla v najino posteljo. Ko se je najedel, sem se delala , da spim, ker se je vstrajno nasmihal proti meni. In uspelo je, jaz sem zaspala in očitno on tudi - enkrat.user posted image user posted image user posted image
Potem pa je bil buden zjutraj okrog pol sedmih. vstrajno sem se delala, da spim. Pa je malo vlekel, malo gledal, malo dremal. In ob osmih sva vstala. Vsaj priden je bil.

Sem pa šele danes dobila izvide od testiranja (po 1,5 mesecu) in piše:
...da preiskave ne kažejo na morebitno alergijo posredovano z IgE protitelesi, vendar glede na klin. sliko in druž. obremenitev zelo verjetno gre za preobčutljivost na prehrambene alergene,.....

NIMAMO ALERGIJE!!!!user posted image user posted image user posted image  To pa je bila danes novica dneva.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4266
5.1.2008 13:58:34   
Anonimen
Jaz sem se razpisala, tukaj pa ni nobene....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
5.1.2008 15:20:13   
makala
HANA in ZALA vse naj naj.

Jst sploh nimam več časa zase, oz. prit na RR, da bi mal z vami počvekala. Čez dan skoz neki,... Lana mi čez dan spi vsake 3 ure po 20 minut. Takrat hitro kaj postorim. Zvečer je RR itak zaseden ( taveča dva ). Komaj si nekaj minut izborim. Ne vem al se ne znam organizirat, u glavnem men dan tuk hitr mine. Zvečer se moram pa tud mojmuuser posted image  mau posvetit. 

Upam, da ne boste pozable name, tud če nism vsak dan v debatah z vami.Se bom trudla bit zraven.

Vsem čvekicam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
5.1.2008 15:44:47   
julci
Hana in Zala naj vaju vedno spremlja sonček,koder bosta hodile.Pa da bosta vajini poti hodile vštric.
user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
5.1.2008 17:17:20   
Laubica
ZALAuser posted image   user posted image IN HANA user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
5.1.2008 17:22:37   
Laubica
Halooo-mi smo imeli burno noč -po moji krivdiuser posted image požeruh babji sem zvečer ko je tašča prinesla sveže skuhan puding to šla jest in mali mi od 3h zjutraj ni več mogo spat od napenjanja-vsako uro se je zbujal vmes pa non-stop jamral ,kakal,bruhal-bogica mali,zato mi je pa danes cel dan dremal in zeleno kakal.Tak da Duška se z tabo ne morem strinjat da mleko ne šraufa-ker mojega ful,to sem že večkrat imela dokaze in zdaj spetuser posted image jaz pa obožujem mlekouser posted image .
In kako ste vi vsiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
5.1.2008 19:35:19   
julci
Šele zdaj se malo švercam na RR.Je bil še brat s svojmo malemu na obisku,pa spalnico smo okol obrnal,tk da mam dela da se ven ne vidim.Sam mam vzrok dažih malo favlencam.Nemreč Zala spiuser posted image user posted image user posted image Fajn izgovor.
Dan mi je pa tako minil kot bi mignil,mojuser posted image pa z očmi zavijal,ko je mogel omare prestavljat,ki so težke ko svinc.In to 2x,me je skor obesu.ko je prvič prestavil omare in sem prišla v spalnico me je tak tesnoben val zajel,da sem bla čist nesrečna.Kaj boš ko pa prestavil na drugo steno,zdaj je pa tolkenergije v prostoru da bo še veselouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sam zanimivo,da je tud ata čutil tisto negativno energijo v prostoru,pol ko pa smo drugič prestavli pa je rekel dačuti tisto pozitivno energijo.
Jaz sem to opazla že več kje,ko sem bla na obisku,pa sem bla tolko nemirna,da sem komi čakala da grem domov.Me enostavno začne dušit,kot bi mi kisika zmanjkovalo.

Mi smo pa dans ponoči spali do 4 zjutraj,sva se nadojile,pa do pol devetih v enemkosu.Sem skor že pozabla kk to zgleda.user posted image Jaz pa šla spat ob 11,pol sem pa ob 3 na uro gledala,kdaj se bo mala zbudla.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.1.2008 19:44:45   
julci
Z Zalo pa se zahvaljujeva za vaše lepe želje in pošiljava vsem skupajen velik
user posted image

in ogromno
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.1.2008 21:04:24   
stephany
Hojla!

Jaz imam pa nov avatar! Mi je tale slikca tako luštna, da sem jo mogla dat gor.
Hana - tebi pa hvala, ko si enkrat dala super navodila in lahko sedaj kar sama sliko pomanjšam in ni treba drugih prosit (čeprav je prejšnjič Duška to zelo hitro naredila, hvala, hvala, pa Julči je tudi pomagala!). Je pa vseeno fajn občutek, če znaš kaj sam narediti.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.1.2008 21:06:28   
stephany
Duška - user posted image user posted image user posted image  za krasno novico! Super, da ni alergije!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?