hanna1
|
mateyka,ti se nam pa od daleč oglašaš,zelo dobrodošla med nami ,da bomo še me malo razširile obzorje .Vsaj zase vem,da se tako držim v teh naših rovtih z vsemi štirimi.Kam vse nas oz. vas ljubezen pelje!!! Ampak to jaz gledam vse iz pozitivne strani!! Kakor pišeš,je gor čisto drugačen sistem,pa tudi takih ugodnosti (beri:sosede,prijateljice,sorodniki,starši in še kdo) nimaš ravno na razpolago .Ampak to so čisto drugačne dimenzije,ti imaš veliko širši pogled na življenje,česar jaz osebno nikoli ne bom doživela.Sem pa zelo vesela,da si pripravljena to deliti z nami "konzervami"(DIANA5 konzerve se zelo dolgo ne pokvarijo,ko že vse drugo crkne -zato je meni tudi všeč ta izraz-nismo nič slabega mislile,saj veš,da se vse tu gor med "mladimi" mamicami počutimo zelo IN,polne elana in zaljubljene v naše male ),Tako,da veš,da boš imela polne roke dela,ko boš morala potešit našo radovednost-saj veš,vsak nasvet prav pride Uh,danes vas ne utegnem na dolgo komentirat,kar sproti berem,ste bile zelo pridne- za nas,se vedno več dogaja Ja še to,DIANA5,dobro opravi jutri na amniocentezi,bomo stikale fige,da bo vse vredu-ali pa pestke,kakor komu paše,sam da je vse v redu . Vidim,da imaš tudi ti probleme z glavoboli Vilma-zaradi nizkega pritiska.Tudi jaz sem imela zelo nizek pritisk med nosečnostjo,da so me sestre vedno spraševale na pregledih,če se v redu počutim.Jaz pa sem vedno rekla,da takoj ko pridem do kave .Ampak glava me pa niti ni bolela,samo nekajkrat,ampak takrat pošteno!!Če pa bosta jutri z neli99 skupaj,pa spijta eno kavico še na moj račun!!!! Za smajlije sem pa res naložila samo Smiley Central in če hočeš Majrim,ti lahko opišem postopek(če še sploh znam) .Za Cosgan pa res greš na ANG,pa se ti bo bolje godilo,teh jaz nisem nalagala-ne znam,pa saj se itak tako lahko prenesejo.Kok se bomo sedaj obstreljevali s temi smajliji-bo luštno!!!! ......Sem vidla,da se neli99 že izživlja-pa saj zato smo tu gor,da si damo duška,tako ali drugače,a ne????? marogica,se kar strinjam s tabo,da se partnerji,ki se pozneje spoznajo,bolj zrelo in življensko gledajo na svojo zvezo in na svojega partnerja in prav je tako.So pa tudi veze,ki se odlično obnesejo iz najstniških let(a ne,julci)-Vse je v ljudeh in njihovi "duši"-ko enkrat najdeš sorodno dušo,je življenje veliko laže in ve ste jih našle ravno prav ičas,da vam je lepo...(jaj,spet sem do kraja zafilozofirala,bolje da grem spat,mam firanke že čisto dol ) Mirno noč in sladke sanje vašim . Pa-pa