|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
15.10.2007 17:32:50   
mateyka
oh, vidim da mamo stare babnce tud en thread user posted image
halo "punce" user posted image
jaz sem zdej 36 in mam prvo carto zdele staro 2,5 mesca user posted image zakaj sem tk dolg čakala z njo? ker se moj lubi mož ni prej narisal v mojmu lajfu user posted image smo pa postal noseči takoj, ko smo se odločli da bomo mel "tanajlepšo" user posted image

in men se ne zdi nič neprimernega, če nisi ravno 25 ko maš froce - vse je odvisno od.. hmm "frame of mind-a" in "attitude-a" mi pride zdej sam ta izrazoslovje na pamet (eh, to je pa tko k nisem že neki časa bla v sloveniji user posted image ), je prav očarljivo videt kake vitalne, zrele ženske skakat okol + da si upajo tko kljubovat času.. ohohoooo user posted image
in še nekaj; mislim da te otroci pomladijo (kako razmišljamo in kok smo fleksibilni v glavi, ker mormo bit itd..) in kaj je pol lepšga kot met jih dokler lahko in kolikor lahko user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.10.2007 18:01:18   
viator
Pozdravljena Mateyka, dobrodošla user posted image .

Ti se pa od daleč oglašaš...kako si pa zašla na na sever Švedske?, pa še to precej na sever?
Meni se 36 let sploh ne hudo pozno za otroke..user posted image user posted image user posted image , res...punce pri teh letih ste še prave mladenke...user posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.10.2007 19:50:58   
Anonimen
OOO punce, hvala, ker ste me tako lepo sprejele  user posted image

joj, samo ne govorite prosim, da smo stare konzerve, punce, jaz se sploh tako ne počutim, meni se lepše sliši, da smo mlade in vesele kot rožice...zaradi mene ste ve lahko konzervice, ampak jaz sem rožica user posted image

punce, jutri imam amniocintezo ob 8.15, prosim, držite mi pesti, plus da imam raztur, ena okna delajo pa nič ne naredijo, počivati bom morala, tamal je bolan in tamala tudi, jaz pa bom morala strogo počivati, uff čisto nič se mi ne gre, a bo že

uživajte....ob svojih sončkih user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
15.10.2007 19:53:44   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

OOO punce, hvala, ker ste me tako lepo sprejele  user posted image

joj, samo ne govorite prosim, da smo stare konzerve, punce, jaz se sploh tako ne počutim, meni se lepše sliši, da smo mlade in vesele kot rožice...zaradi mene ste ve lahko konzervice,

Vidiš, pri meni je obratno. DOkler bom sama sebi lahko rekla "stara konzerva", bo to pomenilo, da sem mlada in da me takšna stvar ne gane.... Ko bom pa zares stara, mi bo pa grozno, če mi bo kdo rekel, da sem stara konzerva. Torej je to mišljeno kot nekaj pozitivnega oz. rečeno v šali. Tako, da ne zameri.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.10.2007 20:21:33   
neli99
ojla rožice  user posted image   konzervice user posted image   in partizanke  user posted image ...

evo ažuriran seznamček:

hanna1  (37) -       12l user posted image , 4muser posted image

viator (42) -           13luser posted image , 10luser posted image , 3muser posted image

trixi (40) -              18luser posted image , 4luser posted image

julči (32) -              11luser posted image , 4mesuser posted image

KT (36) -                4muser posted image

jacklyn (42) -        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image 1m user posted image

aja 32 -                  3l user posted image , 1l user posted image

strunjan11 (39) -  13luser posted image , 10luser posted image , 2luser posted image

majrim (36) -        3muser posted image

evik (39) -          11m user posted image

FORZA (37) -         21luser posted image , 10luser posted image , 20muser posted image

marogica (41)-        6luser posted image , 3luser posted image

natasaom (35) -      3luser posted image

neli99 (35) -            1luser posted image , user posted image (november 07 user posted image )

duskamb (35) -        9luser posted image ,7luser posted image , 16 dniuser posted image

rija (37) -              1,5luser posted image

poem (38) -            9muser posted image

anajmad (38,5?) -  13luser posted image , sin  user posted image   21muser posted image

že 35 (35) -             8luser posted image , user posted image (novembra user posted image )

splišni (41) -         5,5luser posted image

tajtaja (39) -          15luser posted image , 10luser posted image , 5luser posted image , 18muser posted image ,18muser posted image

lonib (34) -             12luser posted image , 7luser posted image , 7muser posted image

aja32 (34) -             2luser posted image , 9muser posted image

zvezda71 (36) -     1muser posted image

barbs (38) -           16luser posted image , 10luser posted image ,1luser posted image

potonika (36) -       10luser posted image ,6l user posted image ,6muser posted image

Vilma (35) -   
       10muser posted image , user posted image (marec 2008 user posted image )

stephany (36) -      5m user posted image  

DIANA 5 (36) -      4l user posted image , 2l user posted image , user posted image  (marec 2008 ??)

mateyka (36) -      2,5m user posted image  

DOBRODOŠLE .... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neli99 -- 15.10.2007 20:30:59 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.10.2007 20:26:47   
Vilma
Uf nekaj dni ne pišem, pa toliko novih: Mateyka, Diana dobrodošli user posted image
Diana vidim, da si tudi ti marčevka, tako kot jaz. Le da ti pričakuješ tretjega, jaz pa drugega user posted image  Lepo, da se bova brali še tukaj! Drugače pa si lahko tudi partizanka, če ti konzerva ni preveč všeč. user posted image  Malce se hecam, ne mi zamerit. user posted image
Mateyka ti pa kr na Švedskem. Uf daleč in mrzlo brrr. A si že dolgo tam? Prideš kaj v Slovenijo.

Mene noro boli glava. Skoraj vsak dan. Sem že pozabila, da me je glavobol spremljal že v prvi nosečnosti. Pa prav nič ne pomaga. Imam malo nizek pritisk in potem imam tako bučo. Vidim pa Hana, da si prava kofetarca, midve bi se veliko pomenile ob kavici. No jaz jo zdaj pijem samo zjutraj, ampak takrat tavečjo dozo user posted image

Stephany tvoj Klemen je pa res bolj med težkokategorniki. Ampak prav je tako. Tam do enega leta je prav, da si otroci naredijo malo več zaloge. Saj ko pride prva bolezen jih hitro zmanjka, kilce kar padajo. Takrat še kako prav pride kakšna mišelinka. user posted image  Drugače pa ti moram zaupat, da ima tvoj sin fuuul lepo ime in da tudi midva razmišljava, da bi drugemu sinku dala to ime user posted image  

Neli midve se pa itak jutri vidiva in bova takrat o porodu in strahovih ok?

Zdej pa šibam ležat, res mi štemajo Bosančki po buči. Ne vedo, da je že tema in da se tako pozno ne dela več user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.10.2007 21:06:45   
neli99
zdej pa da še jst kej pokomentiram ...user posted image

DIANA sem bla tok vesela, da je prišla še ena user posted image , ko pa sem zagledala tvojo statistiko, sem bla pa sploh navdušena user posted image  user posted image  ...(mi tut prvi pri 33, drugi 35... za ta tretjega se bomo pa še besno pogajal - moj dragi noče nič slišat na to temo ... ampak 37 se sliši ravno prav... user posted image

... tok me neki zeza tale računalnik danes ... upam da mi bo ratal napisat vse kar bi rada ...

julči ... bolj ko gledam, res je: to je isti otrok ... res mate isti kalup user posted image

KT tut od mene user posted image , ti meni deluješ kot prava borka. vsak teden dlje s svojouser posted image  šteje in le tako naprej ..

natasaom ... se že sprašujem, a bo moja frajla tut taka ... pa če pogledam kok jst zdej bolj kompliciram s cuncam kot pri sinku ...user posted image ...

mateyka ... to pa je daleč. a si že dolgo gor? ... pa ravno danes sem se po poti v lj spraševala, kera je že rekla, da je spoznala svojega princa bolj pozno ... tut jst sem bla potem takoj noseča, sam da sva se začela pogovarjati o otročku ...user posted image ...ni blo več dileme al bo september al december ... se je prikazal že avgustauser posted image

... danes me je sine pogrešal. to je res cel projekt pri meni: it k zdravniku ... že do LJ rabim eno uro, če pa kje padem v gužvo pa toliko dlje. pol sem pa čakala eno uro in pol!! ... mi je že kar slabo ratvalo v tistem hodniku polnem žensk in nič zraka ... pa da sem bla nazaj domov, pa je blo skor pol dneva okoli. user posted image

ampak drage moje to je pa tut edina stvar ki jo mogoče pogrešam ... zdaj ko nisem več ljubljančanka ... vse je takoooooo daleč ... pa tut to ne bi blo panike, če ne bi bil doma sine v varstvu, pa vedno mislim da moram hitet...

in pridem jaz domov, sta bila s taščo že na vratih in sine je kremžil .. pa reče tašča, da me je začel pogrešati ...   joj punce, kok je lepo k nas majo ti knedli tok radi ...

a ja: pri zdravniku pa spet vse bp. voda, cuker, vse štima ...user posted image

no toliko za enkrat ....

zdej pa grem na lov za smajlije na internet ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.10.2007 21:10:26   
neli99
... sej sem vedela da se ne bo dobro končalo ... eno uro pišem, sestavljam ... zdej ga pa ni, mojga posta... joj, kok je to nesramno user posted image    user posted image ....

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.10.2007 21:11:59   
neli99
sej sem vedla da je lump, ta moj računalnik ... to mi je že enkrat naredu ... evo pa je leuser posted image  ... pridne bodite!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.10.2007 21:17:40   
majrim
no,končno sem prišla do računalnikauser posted image ...zjutraj smo pohajale do 13,pol sem prišla domov,skuhala, ob 15 pa me kliče sestra,če gremo malo venuser posted image ...in sem seveda šla,samo,da  ustrežem neži,da lahko spiuser posted image ...in ta čudež mali je spal skoraj uro in pol v vozičku (lupinica- ker samo tako se rada voziuser posted image ),da sem že gledala,če je še živauser posted image ...sem prišla domov ob 18,jo preoblekla,umila in ob 19 je bla že v svoji pojstliuser posted image ...jaz pa spet v kuhinjo pripravljat kosilo za jutri (sem povabla še nečaka_16 let ima,ppa ima neko krizo psihičnouser posted image )...bom naredila pohanega piščeta ,krompir pa solatouser posted image ...zdej pa končno tleuser posted image
Diana;Matejkauser posted image user posted image user posted image ....Matejka...ti si tudi na julijkah??'...jaz sem jih kar malo dala na stran,ker mi tle nekaka jezik bolj teče..tam so bolj mlade frajleuser posted image ....mateyka...veš kaj...bolje pozno kot nikoli...jaz sem mojega dragega tudi spoznala bolj pozno,ampak je bilo vredno čakatiuser posted image ...prej sem imela eno dajšo vezo skoraj 10 let...in pri teh letih je malo težje najti novega in pravega..pa sem ga našla ravno preko računalnika in je res super fantinauser posted image ...vidim da smo isti letnik,pa še tamala sta narazen en mesecuser posted image ...je že fajn...jaz zdej uživam sto na uro...
...ampak se kar bojim,kaj še bo...a take da so te punčke???user posted image user posted image user posted image jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.10.2007 21:19:22   
majrim
ej hanna1 eno vprašanje...si rekla,da si si naložila te smileye v orodno???..kam pa naj kliknem...nissem ravno stručko za nemško...vse druge jezike lahko,to pa mi ne greuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.10.2007 21:32:15   
neli99
majrim ti si tista, ki je spoznala svojega princa bolj pozno ...user posted image   smo že tri.

smajlije na cosgan pa klikni zgoraj desno angleščina, če je kaj lažje ... naložiš pa lahko po moje samo une na smiley central ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.10.2007 21:36:48   
neli99
user posted image

dela!!!

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.10.2007 21:41:08   
neli99
user posted image

punce zdej bo pa žurka, jst sem našla smajlije ...

user posted image

raj grem ... me bote še vrgle v kako drugo kategorijo, ne pa med mamice po 35 ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.10.2007 22:00:30   
KT
mateyka - DOBRODOŠLA med partizankami, borkami za nikakršno mejo user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.10.2007 22:02:53   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

majrim ti si tista, ki je spoznala svojega princa bolj pozno ...user posted image   smo že tri.

Smo že 4. Moža spoznala pri 34-ih, on je bil takrat 40. In funkcionirava že 7 let prav fajn.user posted image  Včasih je bolje kasneje...vsaj pri meni je bilo tako...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.10.2007 22:22:11   
julci
Uh sem vas komaj prebrala.user posted image tolk ste čvekale.

Mateyka lepo pozdravljena.Si pa od daleč-Še dobro da je tehnika napredna in mamo net.user posted image user posted image user posted image

Diana jutr dobro opravi,malčka pa naj čimprej ozdravita.

Neli zgleda da mate prav kar se tiče kalupa.Sam Miha je bil narejen tukajuser posted image Zala pa na rokev MB-ju.user posted image Zgleda da so res bli materiali isti.Ker sta si na kateri sliki tako podobna,sam kolkor ma Zala več las.

Midva sva se pa spoznal,ko sem jaz imela rosnih 16.Tako da skupaj funkcionirava že 16 let.Jaz pravim da ni važno kdaj spoznaš svojga princa,važno je da drug brez drugega ne moreta,se dopolnjujeta in najvažnejše da se mata rada.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.10.2007 23:02:34   
hanna1
user posted image user posted image user posted image mateyka,ti se nam pa od daleč oglašaš,zelo dobrodošla med nami ,da bomo še me  malo razširile obzorjeuser posted image user posted image .Vsaj zase vem,da se tako držim v teh naših rovtih z vsemi štirimi.Kam vse nas oz. vas ljubezen pelje!!!user posted image Ampak to jaz gledam vse iz pozitivne strani!! Kakor pišeš,je gor čisto drugačen sistem,pa tudi takih ugodnosti (beri:sosede,prijateljice,sorodniki,starši in še kdo) nimaš ravno na razpolagouser posted image .Ampak to so čisto drugačne dimenzije,ti imaš veliko širši pogled na življenje,česar jaz osebno nikoli ne bom doživela.Sem pa zelo vesela,da si pripravljena to deliti z nami "konzervami"(DIANA5 konzerve se zelo dolgo ne pokvarijo,ko že vse drugo crkneuser posted image -zato je meni tudi všeč ta izraz-nismo nič slabega mislile,saj veš,da se vse tu gor med "mladimi" mamicami počutimo zelo IN,polne elana in zaljubljene v naše male user posted image ),Tako,da veš,da boš imela polne roke dela,ko boš morala potešit našo radovednost-saj veš,vsak nasvet prav prideuser posted image user posted image
Uh,danes vas ne utegnem na dolgo komentirat,kar sproti berem,ste bile zelo pridne-user posted image user posted image user posted image user posted image za nas,se vedno več dogaja user posted image Ja še to,DIANA5,dobro opravi jutri na amniocentezi,bomo stikale fige,da bo vse vredu-ali pa pestke,kakor komu paše,sam da je vse v reduuser posted image .
Vidim,da imaš tudi ti probleme z glavoboli Vilma-zaradi nizkega pritiska.Tudi jaz sem imela zelo nizek pritisk med nosečnostjo,da so me sestre vedno spraševale na pregledih,če se v redu počutim.Jaz pa sem vedno rekla,da takoj ko pridem do kaveuser posted image user posted image .Ampak glava me pa niti ni bolela,samo nekajkrat,ampak takrat pošteno!!Če pa bosta jutri z neli99 skupaj,pa spijta eno kavico še na moj račun!!!!user posted image
Za smajlije sem pa res naložila samo Smiley Central in če hočeš Majrim,ti lahko opišem postopek(če še sploh znam)user posted image .Za Cosgan pa res greš na ANG,pa se ti bo bolje godilo,teh jaz nisem nalagala-ne znam,pa saj se itak tako lahko prenesejo.Kok se bomo sedaj obstreljevali s temi smajliji-bo luštno!!!!user posted image user posted image user posted image ......Sem vidla,da se neli99 že izživlja-pa saj zato smo tu gor,da si damo duška,tako ali drugače,a ne?????
marogica,se kar strinjam s tabo,da se partnerji,ki se pozneje spoznajo,bolj zrelo in življensko gledajo na svojo zvezo in na svojega partnerja in prav je tako.So pa tudi veze,ki se odlično obnesejo iz najstniških let(a ne,julci)-Vse je v ljudeh in njihovi "duši"-ko enkrat najdeš sorodno dušo,je življenje veliko laže in ve ste jih našle ravno prav ičas,da vam je lepo...(jaj,spet sem do kraja zafilozofirala,bolje da grem spat,mam firanke že čisto dol user posted image user posted image )
Mirno noč in sladke sanje vašim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa-pa

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.10.2007 23:14:06   
KT
DIANA5 - mi2 z Alino ti drživa pestke za jutri!

Še ena se javlja, ki je spoznala svojega princa malce kasneje (beri: pri 31ih) - in deluje kot strela user posted image user posted image user posted image  user posted image .

Vilma, ko bi ti vedela kako je mene krivilo zaradi nizkega pritiska user posted image , sem se znala kar zraven postelje vlečt zjutraj, če sem prehitro vstala - še danes sem isti pacient, če imam ta zgornjega čez 100 kar z ritjo ploskam user posted image user posted image user posted image  - pol si pa lahko misliš kako mi sede jutranja kavica al pa dve user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.10.2007 7:56:58   
natasaom
ooooojej kolk časa sem brala-pa spet vse zamudila!jest svojga princa spoznala pri 31-septembra-pri 32 septembra smo imeli že user posted image ...user posted image

pri nas je blo vse 123  user posted image

pa smajlije bi tud jest imela-čez 5 let mi bo pa ratal,ko me bo hana naučilauser posted image .

drugač pa :dobro jutro pijem že kavico..pol pa zajčke nafutrat pa kej narest po bajti....
imamo pa 7 zajčjih dojenčkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.10.2007 9:10:54   
viator
Oj čvekice....
na hitro se oglašam - danes imam cel kup opravkov, pa še obe starejši tečeta na krosu in jih grem gledat v Tivoli...tega pa res ne smem zamudit.
Diana5 - drži se na amniocentezi!!!! Sem pa verjetno itak prepoznauser posted image user posted image user posted image user posted image - šele zdej sem na uro pogledala.  Pa ne pozabit počivat po posegu, kljub  oknom in ostalim dolžnostim. Pusti se malo razvajat.....

Smajliji od Hanne1 so super, samo boljš da jaz nič ne čaram z njimi....user posted image user posted image user posted image user posted image - ker bom spet kakega giganta tule gor nalimala, tako kot pri fotki...

Hec, tole s partnerji - jaz sem s svojim od 20 leta - najprej sva cca 6 let hodila, zdej sva pa 16 let poročena - pišuka...boljš da teh cifer ne seštevam....user posted image .  Kljub temu se strinjam....če se partnerji spoznajo kasneje nekako bolj zrelo gledajo na zvezo, predvsem so pa že bolj izoblikovani kot osebnosti in vedo, kaj hočejo...ampak midve Julci sva pa izjemi, ki potrjujeta pravilouser posted image .

Neli99 - user posted image user posted image user posted image za izvide, kar tako naprej!!!!

Natasaom - vaši zajčki morajo biti pa fletkani, a?

Pozdravček od stare konzerve (men se tud dopade tale izraz)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.10.2007 9:40:02   
natasaom
jaaaaa!res so fletni,sam jih pustimo še v gnezdecu ker so en teden stari-so premali,da bi naša hana vedla zanjeuser posted image ..jutri v vrtec nesem enga zajčka (odraslega pritlikavega) pokazat,da bojo otroci videli tud v živo našega "jebota"user posted image

a ostale še spite?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.10.2007 9:56:07   
hanna1
NE SPIM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je že navsezgodaj vrgel moj dragi pokonci,da je na poti v službo zgazil user posted image user posted image user posted image !!!In zdaj mu je razbil prednji odbijač,pa sem morala klicat zav.agenta,pa policijo,da naredijo zapisnik za zavarovalnico-so rekli naj pride kar on na postajo,ne bojo zdaj hodili oni gor v službo k njemu,ker si ljudje pol svašta mislijo user posted image .Me je tolažil,da to ni nič hudega-saj tako tudi jaz mislim,ker moja domišljija je v takih primerih brez meja user posted image -samo sem tak siromak,takoj ko sem en dan brez avta.Saj ubogi cucek ni nič kriv,da leta po cesti-to je odgovornost lastnika,sam itak zdaj ne bo od nikogar user posted image !!!!

Punce uživajte,saj tudi jaz zdaj ne morem nič-se zgodi...bom rajši z vami klepetalauser posted image .

Pa-pa

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.10.2007 10:03:34   
natasaom
ojej.mogoče ima pa pes čip..nej bi ga imali vsi kužki..na čipu piše kdo je lastnik psa..kuža res ni nič kriv,lastniki pa se včasih obnašajo do svojih psov kot do kante za smeti..v naši vasi je veliko takih..me tolk jezi to,da pse mogoče samo nafutrajo pa NIKOLI ne peljejo ven na sprehod.ko pa pes vidi priložnost uide in je čist zmešan..ja sem se razpisala...
a ga je do smrti povozu?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.10.2007 10:12:11   
hanna1
Ja,so ga že higieniki pospravli,mi je policaj povedal.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?