viator
|
Oj punce, ful ste bile pridne...je bilo kar dosti za brat, super. Rada vas berem, res, vse po vrsti. Jaz bi skoz tu gor visela, pa si moram računalnik delit še s tremi grrr. Samo, da se za zaslon vsedem, se mi že eden na hrbet nalima, pa me dol meče.... Dobrodošli Stephany in Diana5!!!! Stephany Klemen je luuuuštkann!!! Uhh kolk rada gledam fotke naših sončkov. Julci - veliko mislim nate, pošiljam ti en velik topel . Sta si pa res podobna Miha in Zala, kakšne učke... pri nas je podobno - prve par mesecev, vse tri so glih. Naju z možem mal zezajo, da znava samo en model naredit. Neli99 - ej, tale strah pred porodom, to je pa kot da bi jaz napisala. Mene je kak mesec pred porodom taka panika zagrabila, da ni za povedat..da bo z malo kaj narobe, pa čeprav sem bila na amniocentezi. Strah me je bilo poroda samega, bolečin - pa čeprav sta bila prva dva poroda lahka...še o epiduralni sem začela fantazirat, pa so me hitro na realna tla postavili, da ne bo šlo zaradi išijasa... Potem sem pa zavestno izklopila vse "slabe" porodne zgodbe...nisem hotela več nič na to temo brat in poslušat. Sposodila sem si knjigo Izziv poroda - od Eve Kuhar, pa Dojenje in materinstvo iz srca od Šoster Olmer Ksenije, pa dihat sem vadila, pa take stvari... Veš ,tudi dva otroka nista enaka...tako da, da sploh ni nujno, da se problemi z dojenjem in jokom ponovijo, kje pa! Ti samo na lepe stvari misli in vse bo OK - saj drugače sploh ne sme biti!!! In res je kar je rekla Hanna1, če te kdaj kaj skrbi, smo mi tukaj da ti ponudimo ramo!!! KT - za še en mesec!!!! Dobro si zrihtala.... Majrim - res hvala še 1x za sesalec, ga že predvajamo.... Glede brisa...tole moraš pa čim prej urihtat. Kar sitna bodi in se ne dat odpravit. Držim pesti, da bo vse OK!!! Kolk sta pa luštni na fotki in kako Neža uživa v čebričku...mi imamo banjico. Lara uživa, brca....ampak v čebričku pa ti res nima kam uidet. Hanna1 - zelo rada berem tvoje poste....in da deliš z nami svoje življenske zgodbe. Veliko si prestala, se mi pa zdi, da si tudi zato topla in čuteča... da sta z možem uspela premostit težave in ostat skupaj..je pa v vsaki zvezi tako, dobri in slabi časi.... Na evo, ko enkrat gor pridem, pa ne znam nehat...nič pozdravček še vsem ostalim partizankam
|