trixi
|
Ma se prav moram oglasit po dolgem času bravo, kolko pišete, če vas hočem prebrat mi pa časa za kaj napisat zmanjka vauuu, seznam- zakon pozdravljene vse tanove no, jaz sem bila danes pri telovadbi, saj zdaj je še uredu, ma kaj bojo rekle mišice jutri , nas je kar zdelalo. Jaz bi sicer dosti raje hodila na pilates (imam eno knjigo in DVD in mi je super, ni pa zraven priložen nobeden, ki bi me gnal, da bi migala ). Joj, sem mislila da mi bo ratalo cel roman napisat, pa ne vem ,kje naj začnem. Prav naj mi bo, ko pa ne sledim redno debati pol pa ne vem, za kaj se gre. Sem ulovila, da smo zdaj "internacionale", pa ene zajčke- ma saj jih ne pojeste -, pa nekaj naraščaja pričakujemo , pa en kuža je konec storil , sem vse brala bolj tako- po diagonali, na hitro. Se moram poboljšat, pa bolj redno sledit, sam kaj, jaz dopoldne, ko sem v službi, ne morem na net, popoldne se hitro obrne, zvečer pa moram prav izbirat, kaj naj počnem, ker je vsega preveč. Evo, danes sem se prav zavestno odločila, da pridem sem gor in vam kaj napišem, ker sva se glih včeraj z mojim pogovarjala, sem rekla, da kok se mam fajn na tej temi, precej bolj kot kje drugje (no, saj se ne oglašam prav dosti), pa da mogoče zato, k smo bolj-no, ne stare, no, bolj rožice, pa na marsikaj drugače gledamo kot pa recimo 10 let nazaj.(če kdo drug to bere naj ne bo užaljen za to moje razmišljanje, ampak tko pač je ko si- rožica ). Pa se je strinjal, pa je drugače dostikrat malo jezen name, da kaj toliko na RR visim. Tako, zdaj sem se malo izpovedala, lahko grem še tisto drugo delo, ki ga imam v načrtu naredit. Sem si namreč spletla jopco, zdaj jo je pa treba še skupi sestavit. Meni se pa to tako ne da, bi raje pet drugih naštrikala. A se kera od vas tudi s kakšnim ročnim delom ukvarja? A se javi za pomoč čau, čau
|