|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
16.10.2007 12:07:12   
natasaom
če ima čip,bojo lastnika najdl,če pa ne-se bo mogoče sam javuuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.10.2007 12:07:31   
hanna1
kje pa ste!!??????user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.10.2007 12:08:50   
natasaom
user posted image user posted image  tukejuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.10.2007 12:11:44   
hanna1
Ma,bo že,upam,da me ne bo fras,ko bom avto vidla-pa marca sva novga kupla-pač ne gre brez bunk-smo že s -prejšnjega navajeni.Škoda je pač Škoda-se nas rada držiuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.10.2007 12:17:28   
natasaom
ma dokler je sam pleh zvit,ni take krize..midva imava sicer staaaaaaarooo škodo zato najbrž na to mal drugač gledam na to.men avto pomeni prevozno sredstvo pa nič drugega.
pleh se da poklepat,jest bi bla vesela,da je z možekom vse okuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.10.2007 12:18:31   
mateyka
hvala punce, zlo ste prjazne user posted image berem mal ringarajo, ker je kej koristenga + sem dost sama tle (zlo redko poseljeno območje tale norrbotten, itak) in mal tud pogrešam naš košček zemlce. in slovensk morm vadt, da ne bom pozabla kaj je treba tamalo naučit  (cilj nam je, da obvlada 2-3 jezike od začetka) user posted image pol bo ta prava evropejka, to hočmo user posted image
če rabte kej vedet kako švedi pedenajo kake zadeve (nosečnost in dojenčki), me seveda lahk vprašate, ni blema user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.10.2007 12:26:41   
natasaom
ojla matejka!sem ti pozabla dobrodošlico napisat tako da:DOBRODOŠLA MED KONZERVAMI..drugač občudujem vse vas,ki ste tako daleč od doma,jest še na dopust ne grem prav daleč.moja prijateljica je šla na škotsko delat in to z otrokom.vse je zrihtala-tamala že v šolo hod.stara je 5let..jest jo občudujem..
pa upam,da bomo lahko šli k njej na obisk user posted image

kaj bi te vprašal zdaj ne vem,se bom pa zihr kej spomnila....in bravo da bosta otroka učila več jezikov..moja bo šla na angl.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
16.10.2007 13:57:35   
hanna1
user posted image user posted image user posted image   TOŠE PROESKI SE JE SMRTNO PONESREČIL  user posted image user posted image user posted image

Pa tako mlad je še bil!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.10.2007 14:31:52   
mateyka
a si vidla avto kok je sesut? brrr user posted image http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20071016_3107822_60056943.php

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
16.10.2007 14:41:59   
mateyka
Toše Proeski sings opera http://www.youtube.com/watch?v=yiEWsY6-CsU&mode=related&search= 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.10.2007 15:12:28   
neli99
user posted image

evo nas spet doma ...   kava uspela, sine premal spal (se je seveda zbudil ko sva prišla domov in ni hotel več spati), jst bi pa tkooo počivala ... user posted image  ... sem mu pa zdaj dala hruške za glodat (to ma ful rad), pa si skuhala kavo, pa šla prebrat kar ste načvekale ... pa bom spet user posted image .

tut jst sem se spomnila na DIANO 5... upam da vse ok ... punce ve ki to bolj poznate, a je to boleč poseg? jst sam to vem, da je majčkeno tvegan. pa upam res da je vse ok z našo "ta frišno".

ej punce kok nas je k smo pozno srečale prince ... pa ena je rekla, da pol bolj zrelo jemljemo ... jst pa mislim, da potem gre vse bolj hitro ... bolj se mi zdi da ste prekaljene ve, ki ste že dolgo skupaj. sploh če se jaz spomnim sebe pri 20 ... no vsaj jaz sem se vmes malo spremenila ... in to je za zvezo najbrž tudi kar preizkušnja ...

drugače pa natasaom ... tut midva sva začela septembra ... avgusta drugo leto smo bli že trije, in še leto kasneje ... evo nas: pride še hčerkica. osebno bi šla še enkrat vse po isti poti ... imam svojega princa še vedno zelo rada in ga ne zamenjam ... sva šla pa na račun brzine skozi ene krize ravno v času, ko sva dobila otroka ... in to ni bilo ravno najlažje. šele zdaj sva nekatere stvari približo zgladila ... sva pač oba trmastega karakterja in bojevita in občutljiva ... pa vsak mava svoj stil kreganja, ki se ne ujemata najboje ... pa je treba to mal v ene tirnice spravit.

mateyka ... mamo tut pri nas odročne kraje in razdalje do sosedov v km ... da o razdalji do lj ne govorim user posted image . ...danes spet rabla uro in pol do btc (a ne vilma!), sva oba s sinom vmes skor živce zgubila ....

pol se pa peljem mimo ene hiše pa piše:

pozor dober pes ... ma pa slabe živce ...user posted image  

zdej pa dost mojga kofetkanja ... sine je naredil tuki v dnevni že cel raztur ... raj preveč ne gledam.

hanna1 ... joj! boi kuža, bogi avto ...

za tošeja sem pa tut jst slišala v avtu ... user posted image  user posted image  

zdej se pa na knjige spravlja (sine) ... zdej pa res grem.

čau

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 411
16.10.2007 15:46:33   
mateyka
tut jst sem se spomnila na DIANO 5... upam da vse ok ... punce ve ki to bolj poznate, a je to boleč poseg? jst sam to vem, da je majčkeno tvegan. pa upam res da je vse ok z našo "ta frišno".

ni boleč, jest sem ga delala. sam čudn filing je, ko te piknejo. en teden morš strogo počivat in nič user posted image !!!  kr grozn (ta zadnje) user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.10.2007 15:48:05   
mateyka
sorry za double post user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.10.2007 17:23:30   
neli99
mateyka ... mamo tut pri nas odročne kraje in razdalje do sosedov v km ... da o razdalji do lj ne govorim
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

moram dodat, da ne bo tako neumno izpadlo: .... kar pa se vseeno verjetno ne more primerjati z vami ... kako ti je? si že dolgo gori ... maš kaj sosedov kje bližje, kakih mamic za kofe ...

ja no men se pol to naredi, da smo mel najprej velik račun za mobitel ... odkar mam pa internet je pa ta račun mal bolj obilen user posted image user posted image  ...

]

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.10.2007 17:24:55   
viator
Mateyka..luštkan album....Inara je res sonček. Vidim, da si ti tudi julijka - naša Lara je 11.7. rojena.

Glede amniocenteze - ubod je malo zoprn, ampak ves poseg je ful kratek. Mučno je na rezultate čakat...čeprav velja, dlje ko jih čakaš, večja verjetnost je da bo vse OK. Rezultati pa bodo OK, Diana5...boš videla.

Hanna1user posted image - tole z kužkom in avtom...

Neli99 - razturaš s temi smajlijiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Res so simpatični.
Ja,  tele dolge veze, vmes se seveda oba spremenita...če gre nekako v isto smer, potem je OK.  V bistvu pa ni garancij za srečo ...al si prej skupaj ful dolgo, ali pa na hitro zrihtaš...velikokrat je potreben kompromis, pa potrudit se je treba.
No , jaz bi se tudi še 1x isto odločila (no vsaj večino časa tako mislim, user posted image user posted image user posted image , pridejo pa momenti, ko bi ga v žlici vode utopila).

Majrim, Lara zadnje par dni tudi samo še na sprehodu spi...danes sva bile veliko zunaj, ko je tako krasno vreme, pa sonček.

evo gremo jest...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
16.10.2007 20:55:16   
majrim
evo nasuser posted image ...hehe...boljše,da ne bi dala te strani ...sem kot otrok in bi jih samo limala sem not..včeraj me je igor držal nazajuser posted image
DIANA5...upam,da počivaš doma in da je vse ok...jaz sem vzdržala dva dni na miru,pol pa sem že pohajala...je pa boljše bit previden..saj poseg ni nič posebnega sam po sebi...jaz sem gledala na monitor,da nisem slučajno opazla  igle...pa hvala bogu me je Cerar full zamotil in držal na trnih,ker sem hotla še izvedet spol otroka...najhujše je,ker čakaš na izvide tolko časauser posted image ...mislit pozitivno in je to,to!!!!
...matr ste pa klepetale zjutrajuser posted image ...jaz ne morem niti računalnika prižgat,kaj šele kej drugegauser posted image ...je pa res,da se ponavadi že ob 9 odpravim ven in pridem domov tam okoli 13....z eno full pohajava...user posted image ...pol pa kuhat kosilo...danes pa sva šla z dragim še na volitve popoldan,ker greva čez vikend k njegovim v Radeče...user posted image ...bo spet padel kak nasvet od tašče,da otroka nisem dovolj nahranla...jojjj,kako so pametne...tast je zakonuser posted image ...pa ne smem se pritoževat,ker gremo bolj poredko gor......ja,pa je Neža spet spala dve uri v vozičku,pol ob 19 pa že v pojstli...a veste kaj sem naredila??...se je podojila,končala,pa sem ji naredila eno dozo umetnega,da vidim,če je še lačna...in ta hudiček moj je pojedla še 90ml tega...in kaj naj si zdej mislim????????????????user posted image ...nič mi ni jasno?!...evo,so dve ure mimo,jaz pa že polne joške spet...
hanna1...a ste dali že popravit avto al kaj??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.10.2007 21:04:32   
majrim
mateyka...joj,sem gledala slike tvoje tamale...marija,a ne beži cajt prehitro????..a si jo imela na kisiku al kaj v blonici???...je šlo kej narobe?'...so pa slike fenomenalne...ene so res zakon!!!...a dragi pa se je ustrigel po rojstvu tamaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.10.2007 21:15:18   
neli99
punce pri nas je  naš   user posted image   konec storil, pa visim že cel večer tuki, pa je ratalo tole:

STALNE  rožice  user posted image    konzervice  user posted image   in partizanke  user posted image ...

hanna1  (37) -       12l user posted image , 4muser posted image (Hana)
julči (32) -              11luser posted image , 4muser posted image (Zala)
viator (42) -           13luser posted image , 10luser posted image , 3muser posted image  
(Lara)
KT (36) -                4muser posted image   (Alina)
majrim (36) -        3muser posted image   (Neža)
mateyka (36) -      2,5m user posted image   (Inara)
natasaom (35) -      3luser posted image (Hana)
trixi (40) -              18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-        6luser posted image , 3l
user posted image  
stephany (36) -      5m user posted image   

user posted image  (tečke) nosečke ...

Vilma (35) -         10muser posted image , user posted image (marec 2008 user posted image )
DIANA 5 (36) -    4l user posted image , 2l user posted image , user posted image  (marec 2008 ??) 
neli99 (35) -         1luser posted image , user posted image (november 07 user posted image )

trenutno user posted image ...

jacklyn (42)
-        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image 1m user posted image
aja 32 -                  3l user posted image , 1l user posted image
strunjan11 (39) -  13luser posted image , 10luser posted image , 2luser posted image
evik (39) -          11m user posted image
FORZA (37) -         21luser posted image , 10luser posted image , 20muser posted image
duskamb (35) -        9luser posted image ,7luser posted image , 16 dniuser posted image
rija (37) -              1,5luser posted image
poem (38) -            9muser posted image
anajmad (38,5?) -  13luser posted image , sin  user posted image   21muser posted image
že 35 (35) -             8luser posted image , user posted image (november 07 user posted image )
splišni (41) -         5,5luser posted image
tajtaja (39) -          15luser posted image , 10luser posted image , 5luser posted image , 18muser posted image ,18muser posted image
lonib (34) -             12luser posted image , 7luser posted image , 7muser posted image
aja32 (34) -             2luser posted image , 9muser posted image
zvezda71 (36) -     1muser posted image
barbs (38)          16luser posted image , 10luser posted image ,1luser posted image
potonika (36) -       10luser posted image ,6l user posted image , 6muser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.10.2007 21:19:59   
neli99
... majrim me veseli, da je še ena čist notr padla u te smajlije ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.10.2007 21:26:39   
majrim
neli99user posted image user posted image  za seznam!!!!!!!!!!...zakon si!!!...še malo pa bomo pili kaj...čas kar bežiuser posted image ...grem jaz počasi spat...pa ne preveč čvekat,da ne bom jutri mogla pol dosti bratuser posted image ...ajde,mirno noč in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.10.2007 21:28:17   
KT
neli99 - ja vraga kdo bo pa ta krasen seznamček rihtav ko greš ti v Rim user posted image . Dejmo se tko zmenit, da bo tvoja mala pikica fulllll pridno spančkala in papala, da bo mami lahko skoz z nami, a je prov? user posted image

Majrim - hvala za super muziko - kdo bi si misliv, da bom zagrizena privrženka jazza prešaltala na sesalc user posted image  .
Kar se papice tiče ji tudi jaz že dam še dodatno flašo zvečer - če ji mal flašo umaknem, me najprej malo čudo pogleda, potem pa za roko zagrabi in si jo nese k ustkam - kaj so cukri tile naši user posted image .

Boljš, da nima linka na smailije - me ne bo stran za spravit user posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 421
16.10.2007 22:02:13   
hanna1
PRIDNA PUNCA user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole si pa lepo zrihtala,ravno na tak način sem tudi jaz imela v mislih ,seveda pa ne bi znala tako fajn spedenatuser posted image Če še katero zanima (sedaj ko obvladate te smajlije) napišem jutri za Smajley central postopek,dons sem čisto user posted image Sam nisem prepričana,če še vse znam-se bom potrudla....
DIANA5,pridno počivaj!!!Pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo dober izvid.....
julci,kako si kaj,zdaj pa že kar pogrešam Zalo,Hana pa tudiuser posted image user posted image .Te bom poklicala enkrat,ko avto porihtamo,dons je bil na policiji-prijava in zapisnik,ter pri cenilcu,da je poslikal in popisal-nič hudega ni bilo,pač samo malo preganjanja bo sedaj okrog,če se pa samo spomnim,kakšen je bil avto,vkaterem se je ubil Toše.Vem,da imaš sedaj veliko drugih skrbi,zato te bom ob priliki poklicala,bo treba najini user posted image user posted image spet malo poslikat

user posted image

To je pa naš sirotek Puki (ruski hrček),ki je tudi tako srčkana živalca,da ga moraš vsake toliko časa malo požulituser posted image .
Nč,grem tudi jaz spat,če ne bom spet oskubla hladilnikuser posted image

Pa-pa

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.10.2007 22:09:12   
trixi
Ma se prav moram oglasit po dolgem času

user posted image  bravo, kolko pišete, če vas hočem prebrat mi pa časa za kaj napisat zmanjka

user posted image  vauuu, seznam- zakon

user posted image  pozdravljene vse tanove

no, jaz sem bila danes pri telovadbi, saj zdaj je še uredu, ma kaj bojo rekle mišice jutri user posted image , nas je kar zdelalo. Jaz bi sicer dosti raje hodila na pilates (imam eno knjigo in DVD in mi je super, ni pa zraven priložen nobeden, ki bi me gnal, da bi migalauser posted image ).
Joj, sem mislila da mi bo ratalo cel roman napisat, pa ne vem ,kje naj začnem. Prav naj mi bo, ko pa ne sledim redno debati pol pa ne vem, za kaj se gre. Sem ulovila, da smo zdaj "internacionale", pa ene zajčke- ma saj jih ne pojesteuser posted image -, pa nekaj naraščaja pričakujemouser posted image , pa en kuža je konec storiluser posted image , sem vse brala bolj tako- po diagonali, na hitro. Se moram poboljšat, pa bolj redno sledit, sam kaj, jaz dopoldne, ko sem v službi, ne morem na net, popoldne se hitro obrne, zvečer pa moram prav izbirat, kaj naj počnem, ker je vsega preveč. Evo, danes sem se prav zavestno odločila, da pridem sem gor in vam kaj napišem, ker sva se glih včeraj z mojim pogovarjala, sem rekla, da kok se mam fajn na tej temi, precej bolj kot kje drugje (no, saj se ne oglašam prav dosti), pa da mogoče zato, k smo bolj-no, ne stare, no, bolj rožice, pa na marsikaj drugače gledamo kot pa recimo 10 let nazaj.(če kdo drug to bere naj ne bo užaljen za to moje razmišljanje, ampak tko pač je ko si-  rožicauser posted image ). Pa se je strinjal, pa je drugače dostikrat malo jezen name, da kaj toliko na RR visim.
Tako, zdaj sem se malo izpovedala, lahko grem še tisto drugo delo, ki ga imam v načrtu naredit. Sem si namreč spletla jopco, zdaj jo je pa treba še skupi sestavit. Meni se pa to tako ne da, bi raje pet drugih naštrikala. A se kera od vas tudi s kakšnim ročnim delom ukvarja? A se javi za pomočuser posted image

čau, čau

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.10.2007 22:45:06   
stephany
Joj, komaj sem vse prebrala, toliko ste napisale. Najprej nisem imela namena nič računalnika prižgat, pa me je premamilo. Sicer pa si zaslužim malo nagrade, ker sem zlikala en konkreten kup perila. V omare ga bom pa jutri "zmetala", saj moja dva fanta že sladko spita (enega ni treba nič uspavat, ha, ha). Torej, Klemen je zaspal ob 20-ih tako, da do 23-ih bo verjetno mir, mogoče pa še malo dlje.

Vilma - sem malo pokukala v tvoj album - tudi tvoj Dominik je zelo luštkan.
Praviš, da ti je všeč ime Klemen. Midva dolgo nisva imela izbranega imena. Mojemu se ni nič kaj dalo razmišljat, je ponavadi rekel, da nekaj bo že. Moderna imena na tri črke nobenemu od naju niso všeč (sva bolj starokopitna), tu okrog je veliko fantkov, ki jim je ime Luka, Jaka, Miha, Žiga, Žan, sva rekla, da to tudi ne bo. Nato se mi je po glavi non stop motalo ime Martin (po mojem dedku), nato pa še Maks, pa mojemu ni bilo nobeno ime všeč. Klemen pa mi je padel v glavo že čisto proti koncu nosečnosti, pa še moj se je strinjal (nogometaš Lavrič je tudi Klemen). In tudi, ko sem malega prvič videla se mi je zdelo, da mu bo ime pasalo.

Se pa lahko pridružim tudi tistim, ki so svojega princa spoznale bolj pozno. Prej sem bila skoraj sedem let v eni bolj čudni vezi (z moje strani je bilo ful resno, z njegove pa ne). Potem me je srečala pamet in sem naredila konec. Nato sem bila nekaj časa sama, nato pa malo pred 30. RD spoznala mojega. Takrat sem tudi opravila vse preiskave in vseskozi mi je stal ob strani. Tudi potem, ko so mi rekli, da mogoče ne bom nikoli imela otroka, je bil res zlat. Mi je rekel, da ima rad mene in da bo v vsakem primeru ostal z menoj. Da če bo otrok bo super, če ne, ga pač ne bo. Lahko vam pa povem, da je bil, ko se je rodil Klemen, zelo ponosen.

Še eno vprašanje. Zakaj ne morem pogledat vseh albumov? Mi napiše, da moraš biti prijavljen - pa saj sem prijavljena?!

Joj, sem ratala zaspana.
Lepe sanje vam želim,

Stephany

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.10.2007 23:03:39   
julci
Hana ti kr pokliči,če boste dobili avto pa vsi pridite na user posted image .Če mate v petek al pa v soboto popldne cajt,prej me pa pokliči.V petek mam še eno lavfarijo dopoldne na občino,pa na zpiz,pa če bo še treba kaj.Popoldne pa bomo doma.Si je možek vzel malo dopusta,da je zraven mene.Jaz že tud pogrešam tvojo lepotičko.Upam da z avtom ni blo kaj hujšega.So pa lastniki tud neodgovorni,da kr tako pustijo psa,da leta na fraj.Ka pa če bi se koga loto,tk ko tri tedne nazaj na Javorniku,ko je pes napadel eno žensko.Jz bi jih ful štrafala.

Neliseznam je pauser posted image user posted image
Mogoče bi bil še lepši,če bi zraven user posted image user posted image bila imena.

Dans smo se končno lotli našgauser posted image .Sem morala pospravit čebulice od gladiol,sem bla kr presenečena,ker so bile tako lepe.Upam da bodo lepo prezimile.Kajti mam jih okoli 300.Rožice so namreč moja strast,ki sem jo podedovala po babici in moji mami.Moj vrt je poln rožic.Včasih jih je več kot pa zelenjave.user posted image user posted image user posted image Na sliki so še zadnje ki so cvetele,ker se prej nisem mogla zguncat.Je pa bil vrt prelep.Tk da sem bla kr ponosna nanj.Zdaj je treba pa posadit še spomladanske čebulice,pa bo.Verjetno jih bom v nedeljo.
Sem čula za Tošeta.Groza.Pol pa začneš študirat kako je življenje kratko,kako minljivo,....

Ja nč grem pančat,sem dans neki smotana.Me  boli grlo,user posted image tk da me je kr strah,da nisem fasala kake angine,ker še dojim.Pa nebi glih rada kakih antibiotikov jedla,pa še pritisk se mi je od stresa dvignil,tk da bom mogla spet terapijo met.Ma bo pa že.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?