trixi
|
majrim, jaz sem pa ravno te dni vidla mojo sošolko iz OŠ, čaka še eno bebico zdajle novembra, pa eno punčko ima že, pa leta- ja štirka spredi ne . Sem ji kar malo fouš . Ja, zdaj lahko tako pravim, ko je ravno šel tamali malo baterije moji mami "polnit", saj ko ji bo dosti, ga bo pa kar dol poslala. Ma nič, resno, jaz ne vem, kaj bi, če bi imela samo taveliko, v nedeljo jo pakiramo v Ljubljano, pa kar paše še malo doma otroške družbe. Joj, vam povem, kako kruto izjavo je dala moja mama, ko sem ji povedala, da bomo imeli še enega dojenčka. Najprej je rekla, da kaj smo čakali toliko časa, potem pa da bo hudo, ko bo ta drugi otrok v puberteti, jaz pa v meni. Se je pa staršem od mojega mešalo od sreče ko smo povedali, so čisto nasprotje, nič jim ni težko, ne varvat, ne se igrat, skoraj že malo preveč. Jah, tako je to. Na, eko, tavelika je ravno štartala k fantu, pride jutri. Jo bomo pa malo izkoristili, da bo popazila bratca, ker gremo na en RD, čeprav jo sumim, da ga bo popokala k noni . Sicer je pa ne obremenjujemo s tem, to jutri je bolj izjema kot pravilo. čau
|