|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
12.10.2007 11:22:28   
Vilma
KT delat moraš? Zakaj pa to? A boš prekinila porodniško? Ti nič ne zavidam, verjamem pa, da si ne samo žalostna ampak jezna! Jaz bom imela probleme še ko se mi porodniška isteče, kaj šele, da bi mogla po štiri mesecih na šiht user posted image  

Hana hvala za tako prisrčno dobrodošlico user posted image  Me takoj prime, da bi cel dan čvekala tukaj z vami user posted image  Vidim, da imaš kar veliko razliko med otrokoma? Sta se tako vidva al narava tako odločila? user posted image

Ja, ja z Neli pa sva bli sošolki v srednji. Sva bli hudi kot dva pajka user posted image  Kar pa se tiče otrok, se nisva nič menili, čeprav res tako zgleda user posted image

No zdaj pa se je Dominik zbudil, moram it. Pa zvečer še kaj več.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.10.2007 11:45:30   
A-N-J-A
tajtaja (39) - 15l , 10l , 5l , 17m ,18m

Najbrž nima tajtaja med dvojčki 1m razlike ali pačuser posted image ?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.10.2007 11:55:44   
hanna1

hanna1  (37) -       12l user posted image , 4muser posted image

viator (42) -           13luser posted image , 10luser posted image , 3muser posted image

trixi (40) -              18luser posted image , 4luser posted image

julči (32) -              11luser posted image , 4mesuser posted image

KT (36) -                4muser posted image

jacklyn (42) -        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image , 22.9. user posted image

aja 32 -                  3l user posted image , 1l user posted image

strunjan11 (39) -  13luser posted image , 10luser posted image , 2luser posted image

majrim (36) -        3muser posted image

evik (39) -          11m user posted image

FORZA (37) -         21luser posted image , 10luser posted image , 20muser posted image

marogica (41)-        6luser posted image , 3luser posted image

natasaom (35) -      3luser posted image

neli99 (35) -            1luser posted image , user posted image (novembrauser posted image )

duskamb (35) -        9luser posted image ,7luser posted image , 16 dniuser posted image

rija (37) -              1,5luser posted image

poem (38) -            9muser posted image

anajmad (38,5?) -  13luser posted image , sin  user posted image   21muser posted image

že 35 (35) -             8luser posted image , user posted image (novembra user posted image )

splišni (41) -         5,5luser posted image

tajtaja (39) -          15luser posted image , 10luser posted image , 5luser posted image , 18muser posted image ,18muser posted image

lonib (34) -             12luser posted image , 7luser posted image , 7muser posted image

aja32 (34) -             2luser posted image , 9muser posted image

zvezda (36) -      1,5m? 

barbs (38) -           16luser posted image , 10luser posted image ,1luser posted image

potonika (36) -       10luser posted image ,6l user posted image ,6muser posted image

Vilma (35) -          10muser posted image , user posted image (marec 2008 user posted image )

U P S S S !!!! Kakšen kiks user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image .Se opravičujem tajtaja user posted image .Hvala,A-N-J-A,da si me opozorila,sem pa res en bukselj.Kar opozorite,če je treba še kje kaj spremenit user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.10.2007 12:45:54   
neli99
ojla partizanke   (ta mi je všeč)!  user posted image user posted image user posted image

danes iz zdravstvenih razlogov user posted image  user posted image  raje čvekam opoldne, ko sine spi. včeraj me je pol tok bolel trebuh pa križ user posted image  ... bo treba zvečer res vodoravno pred TV ... al pa če jst pogruntam kak patent, da bi leže tipkala ... hm ...user posted image

hanna1 lumpa ! bi mi lohk povedala, da sem tok zmedena, da tut tega ne vidim, da mam moški znakec zaven nika ... user posted image

ej seznamček pa lohk prevzamem ... sam (ne se smejat) kako to narediš, da ga samo popraviš pa ne pišeš vsakič cel roman? nič pa ni hudega, lahko tut ti , ti gre ful dobro ... a ta podčrtane smo redne čveke, ostale pa samo pofočkane ??

otročki pa če bi planirale zihr ne bi ratalo, a ne vilma.  lani je bil baby boom v našem bivšem 4.a iz srednje šole ... z eno sva se srečale v materinski šoli in rodile 3 dni narazen ... pol pa zvem da sta še vilma, pa še ena rodili decembra. ta drugi nama je pa obema ratal ... naju obe mal skrbi EMŠO, pa je treba pohitet user posted image  ... sploh ker jst na tihem upam, da ta ne bo zadnji. ... kondicije pa jst res nimam tok kt tuki ene ... se je mali zdej na morju zbudil pred 6h, pa sva bla oba z mojim kot bi celo noč krokala user posted image  user posted image  user posted image   ... tko da mi smo naročil zaspano dete v drugo, upam da se štorklje ne bojo zmotile pri dostavi ...user posted image

KT ... joj. to pa je kriza ... sej pravijo da otročki več prenesejo kot mi mislimo in da je mamicam bolj hudo, pa k vragu to ... če je tebi hudo, je hudo ... user posted image user posted image user posted image  še dobro da gre v varstvo v domače roke ... to je ful manjši stres za otroka. kaj pa dojenje??user posted image

lp. ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.10.2007 13:25:29   
zvezda71
Jaz sem čist na ta forum pozabla, nova mamica tolk delauser posted image saj razumete. Pa tok fajn ste. Podatki za tabelco zvezda71, 36l, user posted image , roj. 14.09.2007, prvi in za1x edini, upam da ne za dolgo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.10.2007 13:50:00   
natasaom
daaaan!vas moram malo pozdravit.danes sem bila odsotna celo dop......
grem po direktorco v vrtec..lep dan vam želim,se beremo zvečer

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.10.2007 13:51:06   
hanna1

viator (42) -           13luser posted image , 10luser posted image , 3muser posted image

jacklyn (42) -        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image , 22.9. user posted image

strunjan11 (39) -  13luser posted image , 10luser posted image , 2luser posted image

FORZA (37) -         21luser posted image , 10luser posted image , 20muser posted image

neli99 (35) -            1luser posted image , user posted image (novembrauser posted image )

duskamb (35) -        9luser posted image ,7luser posted image , 16 dniuser posted image

anajmad (38,5?) -  13luser posted image , sin  user posted image   21muser posted image

že 35 (35) -             8luser posted image , user posted image (novembra user posted image )

tajtaja (39) -          15luser posted image , 10luser posted image , 5luser posted image , 18muser posted image ,18muser posted image

lonib (34) -             12luser posted image , 7luser posted image , 7muser posted image

zvezda71 (36) -     1muser posted image

barbs (38) -           16luser posted image , 10luser posted image ,1luser posted image

potonika (36) -       10luser posted image ,6l user posted image ,6muser posted image

Vilma (35) -          10muser posted image , user posted image (marec 2008 user posted image )

Pridno popravljam,zvezda71, kar oglasi se še kaj user posted image user posted image user posted image .

neli99,pazi na bušija in sebe,seznam pa narediš tako,da greš na tisti post,kjer je bil nazadnje ta seznam in namesto "Odgovor" ,pritisneš "Citiraj" Nato označiš tisto čisto na začetku (quote in citirano po ime in zbrišeš.Nato greš do konca seznama in zopet označiš vse ostalo nepotrebno besedilo in zbrišeš.Če greš na predogled,boš videla,da je sedaj isto kot bi napisala sama seznam.Potem lahko komot popravljaš in dodajaš,kot da je to tvoje poročilo.Pač greš večkrat na predogled.

Lepo se imej!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.10.2007 15:47:02   
KT
Mah, situacija je taka, da delam za EU in tam velja, da imaš porodniško 4 mesece - pol pa hop na delo. Mleko sem si še dodatno kadar je pač šlo črpala od julija do pred kratkim - zmrzovalnik je poln, zadnje dni, ko pa me tare še ta služba, pa ga je posledično še toliko manj. Saj kaj bom verjetno lahko shendlala, kaj prav dosti se pa ne bo dalo. 
Smešno je to, da sem pred user posted image  delala tudi po 14 ur na dan in mi res ni bilo težko saj so mi ponudili delo v katerem resnično uživam in do rojstva moje pikice sem bila verjetno najsrečnejša oseba na svetu saj sem opravljala delo, ki me je navduševalo. Ko pa sem izvedela, da sem user posted image  je bila sreča popolna - vsega lepega je enkrat konec in pošteno povedano mi za delo trenutno dol visi user posted image . Po drugi strani se tolažim, da se nobena juha ne poje tok vroča kot se skuha zato sem celo noč imela ob sebi list papirja in si pisala točke, ki jih bom konec tedna zlila na papir in se podala v pogajanja. Kdo ve mogoče mi pa kaj rata? 

HVALA moje partizanke za spodbudne besede, verjemite bolj pomagajo kot si mislite!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
12.10.2007 17:32:03   
natasaom
se mi prov smiliš,da moraš tako malo pikico v varstvo dat..ni fajn ne..

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 309
12.10.2007 18:44:19   
viator
Ojla punce,
evo mene...
Dobrodošla VILMA!!!! user posted image .. in super za user posted image ! Dobro sta tole z Neli99 zrihtale...

Hanna1, prav si imela, res sem bila na pilatesu - pišuka ženske, to je cela znanost, držat trebuh not, dihat pravilno - nekam v rebra,, pol pa še pazit, kako držiš roke, noge, trup itd...in to vse naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image - norišnica.

Danes dopoldne smo bili pa na sistematskem (3m) - cepljenje prestali...bomo videli, kako bo kaj ponoči. Drugače pa Lara tehta  5280g  in meri 58 cm -  yeeee!

Potem smo pa še okrog letali za kuhno, stole, mašine,  ploščice..

Majrim, poslala sem ti naslov na ZS.

KT - ti reva, verjamem da jokaš in da si jezna. user posted image Res si v zoprni situaciji...
Tole s pogajanji je dobra ideja, ni vrag, da ti ne bi uspelo.. Pri vsem tem je pa pozitivno, da bo tvoja pupa pri mami v varstvu - to je zlata vredno...
pa da si v svojem delu uživala...vem, da ti trenutno "dol visi" za službo, ampak predstavljaj si, da bi bilo poleg vsega še delo zoprno....

na, me že dol mečejo....user posted image ....se oglasim kasneje...lepo se imejte

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 310
12.10.2007 20:44:39   
neli99
ojla!

čist pozabla povedat: majrim - mi smo mel že vse rezervirano za morje v istri ... pol je pa odpadlo, ker so dol oktobra že vse zaprli, pa so nam na hitro našli apartma v slo ... sicer bi se pa zihr zmenla za kak kafe ...user posted image

KT ... me je tok ferbec, kaj je zdej to s tvojo službo, da sem si šla prav prebrat na vaš čvek pri junijkah ... pol pa vidim kok ti to lepe seznamčke delaš user posted image  user posted image  user posted image  ... ful mi je všeč, da se znaš spopasti s težavami ... tole s seznamom in pogajanji: GO GIRL!!! ... to pojasni pomanjkanje mleka ... psiha ful udari na mlek ... vsaj meni je. kadar me je kaj sesul je pol kot za nalašč še mlek crknu ... pa je mali še bolj jokal ... ful čutijo ti naši otročiči našo psiho ... to je bilo meni eno izmed večjih odkritij mojega materinstva.

natasaom ... kaj dogaja?  ...

zvezda 71 ... user posted image , frišna mamica, kako ti kaj gre?

pozdravček ...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 311
12.10.2007 21:08:27   
majrim
KT...veš kaj...glavno,da delaš delo,ki te veseli...to je pol srečeuser posted image ...jaz te sreče nimam delam pa vseeno z veseljem...daleč od mojih želja in sanj,ter tudi zmožnosti,a kaj ko je mladost norost...pol pa plačuješ na stara letauser posted image
zvezda71...no,pa še ena moj letnik in prvičuser posted image ...heheeee...jaz sem komaj rodila,pa že sanjam o drugem...user posted image ...verjetno lahko samo sanjam,glede na to,da bom novembra mogla na razgovor zaradi slabih izvidov biopsijeuser posted image ...če maš možnost kar naredi še enga...eden ni nobedenuser posted image
viator..sem ti poslala muziko...pa uspešno poslušanje sesalcauser posted image user posted image user posted image
punce...grem jaz malo dat noge u luft...bom jutri bolj pridna,pa ne preveč čvekat da ne bom mela dosti za brat,ker ni cajta na razpolago!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...evo...to je za danes do jutriuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 312
12.10.2007 22:15:02   
hanna1
majrim,titi,kaj si mislila s tem-noge uluft,pol pa ni čudno,da nas je toliko mamic po 35 user posted image user posted image user posted image user posted image .Ampak ni slaba odločitev tole,bom šla tudi jaz,moj  user posted image je šel na rekreacijo in imam celo sedežno zase user posted image .
Jaz sem bila pa danes pridnaaaa-sem šla celo malo gredo pospravit user posted image je bila tak zarašena,zdaj pa fantazirava,da bova drugo leto imela še eno poleguser posted image .Upam,da bodo sosedi kaj pleli,ker jaz kar pozabim-imam bolj bujen plevel,kot vsi drugi user posted image .
zvezda71,kako pa kaj tvoj sinček? user posted image Se priporočamo za kakšno slikco,saj sedaj pa že kar nekaj naših user posted image občudujemo na slikcah-so pravi mali pozerji user posted image user posted image user posted image user posted image .
Aja,Vilma,tudi tebi sem dolžna odgovor-ja pri nas je bilo tako,da po prvem nismo takoj načrtovali,pol je manjkal samo še meter,pa bi se razšli,ampak po posredovanju dedija in ome smo se vsedli,pogovorili (na vse razpone glasov) in ponovno poskusili.Zato sedaj moževe mame (babi) ne obrajtam preveč,ker je precej navijala,da greva narazen-ona že ve kako je to,ko je bila trikrat poročena in ločena user posted image user posted image user posted image .Potem sva pa začela delat še na enem otročku,pa ni ratalo-je bila želja prevelika.Pa tudi najina leta-mož je star 47 letuser posted image Bi komot lahko bil že dedi.Ampak trud se je izplačal,saj imamo vsi sedaj tako radi tole našo pikico,je pravi božji user posted image .Tudi sine jo obožuje in sedaj sploh ni problema,da bi se po šoli kje "zataknil" user posted image ,je po hitrem postopku doma user posted image user posted image user posted image .
sedaj bom končala,da se majrim ne bo preveč pritoževala user posted image .

A ostale že spite-pokukajte še malo tu gor!!!user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

P.S. Kako sem jaz ratala lačna-hladilnik,prihajaammmm!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.10.2007 23:06:53   
stephany
Pozdravljene!

Zelo luštno vas je brat, zato sem se odločila, da se vam pridružim, saj tudi jaz spadam v klub po 35.
Stara sem 36 let (še do decembra) in sem 13.5.2007 postala mamica mojemu sončku Klemnu. Zanositi mi je uspelo v tretjem postopku IVF.
Toliko za prvič, da prebijem led.
Upam, da me boste sprejele v svojo družbo.

Lep pozdrav, Stephany

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 314
13.10.2007 0:22:59   
julci
Čer.
Najprej najlepša hvala za vaše besede,ki so me ganile v sredo srca.Posebno hvala pa tebi Barbara,da si mi stala ob strani. Vesela sem da nama je usoda prekrižala pot.Saj me razumeš.
Kot vam je Barbara povedala je moja zlata mami v ponedeljek zjutraj izgubila boj z prekletim rakom.Tako sem bila v soboto vesela,ko sem videla kako je zasijala,ko sem ji pripeljala Zalo pocartat.ko bi vedele s kakšnim ponosom je povedala dvema v sobi,da je to njena najmlajša vnukinja in Miha najstarejši vnuk.Bila je dve uri pokonci,ko sem prišlanazaj k njej da se poslovim je bila že tako utujena,da se je samo naslonila name in sva se tako cartale.Takrat nisem zmogla več besed,ker so mi solze lile,nisem pa slutila da bom zadnjič videla mami živo.V nedeljo zjutraj sem jo še poklicala,munutko sva govorile,potem pa ni mogla več.Takrat sem jo zadnjič slišala.popoldne je bil pri njej še ata ,brat in njegova žena.Mi smo bili na 40letnici.Celo popoldne se nisem mogla sprostit,non stop sem gledala na telefon.Vmes sem klicala atija kako je z mamo,pa mi je rekel da mi bo doma povedal.Zvečer sem ga klicala,mi je rekel da je zelo slabo,da je skoraj ves čas bolj kot ne spala.Zvečer se mu potem ni več oglasila na telefon,pa smo mislili da že spi.V ponedeljek sva hotela k njej na obisk,pa je ob pol osmi zjutraj zvonil telefon,ko so povedali da je mami umrla 6.35 minut.Do zadnjega sem mela upanje da bo prišla k močem.Žal je bilo drugače.Tolaži me edino misel,da je zaspala v večne sanje mirno brez bolečine.To se je videlo na njenem obrazu.Bila je tako lepa,sproščena z nasmehom na ustih.Tako kot ste rekle spominov ne more vzeti nihče.Upam da bo s časom bolečina manjša.Kako je življenje kruto.Moja mami je svojo mamo zgubila pri 32 letih,tako kot jaz.Obe pa sta umrli 8 v mesecu.Niti abrahama ni učakala.V naših srcih pa bo živela naprej.Imela sem oz. imam zlato mami,ki je živela za nas,tako kot mi živimo za naše najlepše sončke.Rade jih mejte,uživajte vsak trenutek z njimi,otroci so naše največje bogastvo.
Barbara in vse ostale net prijateljce hvala da vas mam.Upam da niste hude sam nekam sem mogla svojo bolečino zliti.

Stephany dobrodošla med nami,prav tako vse ostale.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 315
13.10.2007 0:42:34   
SanjaS

Življenje v vas in spomin nanjo sta sigurno tisto, kar bi si želela. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 316
13.10.2007 0:51:19   
Marogica
Julci, moje iskreno sožaljeuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 317
13.10.2007 8:35:36   
KT
julci user posted image  še enkrat iskreno sožalje in oglasi se nam kmalu!

stephany DOBRODOŠLA med partizanke!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
13.10.2007 8:55:51   
natasaom
user posted image user posted image user posted image  moje sožalje!!poznam bolečino ob izgubi mame!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 319
13.10.2007 12:42:39   
neli99
julči tudi od mene iskrene sožalje.  user posted image   vesela sem, da si se oglasila in delila to z nami, nam povedala kako je bilo. in spomnila sem se na tisti rek: kaj je bolje :

ljubiti in izgubiti ali nikoli ljubiti ... imeti tako ljubečo mamo in izgubiti ali imeti mamo, na katero ne mores biti ponosen ... hrani svoje lepe spomine v svojem srcu in bodi ponosna nanje ... nimamo vsi take sreče ...

pa oglasi se še kaj ...user posted image

hanna1 ... včasih me presenetiš s svojo osebno izpovedjo. se mi zdiš kar pogumna. je pa vsak par zgodba zase ... čeprav jaz sem vesela za vsakega, ki uspe ostati skupaj ... da pa ma sine tok rad svojo sestrico, je pa prav ganljivo slišat ... zlat sinkouser posted image .

zdej pa še seznam popravim, da vidim če mi bo ratalo ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 320
13.10.2007 12:49:57   
neli99

jacklyn (42) -        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image 1m user posted image

neli99 (35) -            1luser posted image , user posted image (november 07 user posted image )

zvezda71 (36) -     1muser posted image

Vilma (35) -   
       10muser posted image , user posted image (marec 2008 user posted image )

stephany (36) -      5m user posted image

dobrodošla stephany  ...user posted image user posted image  ... in cestitke za sinka. nimam pojma kako mora bit čakat na dolgo zaželjeno nosečnost ... si pa mislim, da si zdaj toliko bolj ponosna mamica ... kar oglasi se še kaj ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
13.10.2007 13:02:55   
Vilma
Julči iskreno sožalje ob izgubi mame user posted image   Ko sem brala tvojo zgodbo, sem začutila tvojo ljubezen do mame. Upam, da bomo tudi me vzgojile svoje otroke tako, da nas bodo imeli tako radi tudi, ko odrastejo. Včasih mi je tako hecno, ko gledam svojega DOminika, kako me gleda. Kot svetnico, oči ima samo zame, z zadnjimi močmi bo pritekel do mene in me vlekel za hlačnice. Še vedno me preseneti ta njegova brezpogojna ljubezen in se kar ne morem navaditi. Potem pa si rečem: Ej Vilma, uživaj v tem, ko bo zrasel boš še prepogosto pogrešala te njegove poglede.
Julči še en objem zate user posted image  Pa čim prej se nam javi spet, ok?

Hana lepo, da si delila to zgodbo z nami. user posted image  Sama vedno navijam, da partnerji ostanejo skupaj, sploh če so vmes otroci, če so se "samo" ohladili odnosi in se je treba pogovorit. Sama si ne predstavljam več, da bi na tale partizanska leta user posted image  ostala sama in si ponovno iskala partnerja. Sem čisto premalo prilagodljiva, še za svojega dragega sem rabila dobro leto, da sem se ga navadila in ga zares sprejela, čeprav sem takoj, ko sem ga vidla vedela, da je tisti pravi.
Stephany super, da si se nam pridružila. Jaz sem se en dan pred tabo, pa se super počutim tukaj med partizankami. user posted image  Tako da le kar pogumno user posted image
Majrim pišeš o slabih izvidih biopsije. A to maš bris slab? če je tako, je res bolje, da porihtaš te zavede, pa potem v boje za drugega.
Neli najina dva pa zgleda istočasno spita opoldansko spanje. Sva ravno istočasno na ringaraji user posted image  Saj za torek pa velja ane?
No zdaj pa šibam kuhat, za naju, za Dominika, skratka moram spokat svojo rit v kuhno.
Mejte se, pa se beremo zvečer. user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 322
13.10.2007 19:56:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

duskamb,kako kaj kopanje-čim prej slikce-aja,

Prvo kopanje je bilo super!
Ampak še bolj smo navdušeni, ker smo danes kupili čeber za kopanje in je v njem sedel kot paša in se smejal do ušes. Meni pa je bilo veliko bolj enostavno.
Slikice bom potegnila s fotoaparata, da boste videle moje tri falote.

VILMA - DOBRODOŠLA!!

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
13.10.2007 20:47:43   
natasaom
a spet nobene tukaj?kadarkoli pofirbcam sem,je temauser posted image ..hanča spi,ati polha,mami je pa dolgčas........ah ja no.pa lahko nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.10.2007 20:53:06   
neli99
ojla natasaom user posted image  user posted image  user posted image

jst tut čakam, da se še kera kaj razpiše ...pa mal čekiram druge debate....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?