|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
19.12.2007 16:51:33   
hanna1
viator,zdaj se pa vidi dokaznem materijalu user posted image -same lepe punce--a so po mami user posted image user posted image

julci,sam da si vredu zrihtala v šoli user posted image user posted image user posted image

majrim,a ti pršlepamo kak kamion snega dol,nam ga viška hodi user posted image user posted image

user posted image user posted image natasaom user posted image user posted image to družinsko življenje pa meni na trenutke znano deluje user posted image

....grem še malo masirat jošk.....user posted image ...

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.12.2007 16:53:19   
hanna1
...se vidi,da sem dons pozno prišla na RR,pa sem v zaostanku- user posted image user posted image -sam mislim,da sem že nadoknadla user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.12.2007 17:07:20   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pozdravljene,

da se malo javim. Danes sem budna od pol petih. Naš Matija je imel tako zamašen nos, da ni mogel dihat in je jokal kot dež. Jaz sem bila tako nesrečna - sploh nisem vedela kako mu naj pomagam.user posted image
Nosek ima nekje globoko zamašen že odkar je prišel iz porodne sobe. Prvo so mi rekli, da je to zaradi plodovnice in da se nosek čisti...user posted image  Zdaj sem pa že malo obupana. Nosek mu vedno bolj nagaja, ampak nič ne dobimo ven in niti mu nič ne priteče. Prvo sem poskušala s fiziološko raztopino, danes pa sem skuhala kamilice in mu pri vsakem previjanju kanem v nosek. Zdaj že celo dopoldne spi in kar lepo diha. Upam, da se iz tega ne bo kaj izcimilo..

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

duskamb user posted image med nami,verjemi,da nismo slaba družba,pa da te nahitro zaslišim-kje je jacklyn-a so že kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!! Matr,sem radovedna....Pa praviš,da te nič k malčku ne spustijo-saj bolj smo v letih,bolj z užitkom jih žulimo.user posted image .Saj zato pa jih imamo in kdaj,če sedaj ne???

Jacklyn - je 22.9. rodila fantka. Velik je bil 53 cm in imel je 3.820g. Ime pa so mu dali Martinuser posted image user posted image user posted image

Vrjetno je sedaj polno zaposlena s svojimi otroci in nima časa za čvek.

Vas pa je zelo zanimivo brat. user posted image

evo to sem našla od dne 7.10.

jacklyn (42) -        20l user posted image , 16l user posted image , 10l user posted image ,  (user posted image rok ?? vsak čas)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.12.2007 17:24:08   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

evo me!mi se gremo družinsko življenje..danes sem delala,zdaj moram pa kuhat,ker smo lačni...ati je pa itak tolk dela,da ni mogu dat krompirja kuhat user posted image
a niso revčki??
ma-me tole razjezi....grem devat naprej       pa-pa

Kako mi je tole znanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.12.2007 17:30:41   
viator

viator,zdaj se pa vidi dokaznem materijalu user posted image -same lepe punce--a so po mami user posted image user posted image

...grem še malo masirat jošk.....user posted image ...

Seveda, seveda po mami...user posted image user posted image user posted image user posted image , lepe, pametne po mami....Glede pridnosti,  pa ne vem, kaj je šlo narobeuser posted image user posted image - tle bi se pa dalo marsikaj povedatuser posted image user posted image !!

Hana glede joška...pod topel tuš pejt, pa topel termofot si daj na zatrdlino, pa masaža....upam, da se bo zrihtalo, da ne bo kaj hujšega.user posted image

Jacklyn - lepo da si se oglasila. user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.12.2007 18:28:36   
mateyka
čestitam jacklyn user posted image
user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.12.2007 18:52:36   
majrim
jacklynuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa le uleti še kaj...user posted image ...ko ti bo seveda čas dopuščal..user posted image
natasaom...meni moj že neki časa obljubla,da bo začel kuhatuser posted image ...zdaj se je rok prestavil po novem letuuser posted image ...bomo videli,kaj bo res na temuser posted image
hanna1...dej si eno bolj svetlo slikco na avataruser posted image ...sej se nič ne vidi na tejuser posted image
..nič,šibam zdej pod tuš ko je mir v sobiuser posted image

p.s....ne rabimo mi snega tuuser posted image ...bom vesela,če bo za božič kaj pri mami,pol bo dovoljuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.12.2007 18:54:29   
majrim
lahko bi vrgle seznam spet malo ven...zdej jih kar nekaj praznuje,pa nimam vse v glaviuser posted image
mateyka..je dobra a tale naša jaklyn...user posted image ...vsaka ji častuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.12.2007 18:55:24   
majrim
tianna...kar povej kej...zato smo tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.12.2007 19:07:51   
jacklyn
o punce kako prijetno ste me presenetile
jaz pa sem mislila da ste me pozable
duska tebi pa hvala da si obvestila punce da sem rodila

res sem malo na teh straneh ker imam malce več dela z svojo družino še posebej zdaj ko je mož napol invalid, namreč na levi roki mu je potrgalo dva prsta in zdaj imam še kakšno delo več

in v teh dneh me še ta gripa matra
sem prav besna vendar na koncu si rečem, da bes ne bo nič spremenil zato vse vzamem v zakup in gremo dalje

zdajle si grem kuhat čaj in malo vitaminčkov
se beremo

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.12.2007 19:13:28   
natasaom
sploh nimama cajta vse prebrat..sej je bil ati priden-spucal obe pči,dimnik...kuram pa zajcom preštimal štalco......ampak da pa ne more dat krompirja kuhat user posted image  user posted image .....me pa razpištol!!se pozna da ga dolg ni blo doma..moram mal komando v roke vzet..zdele mu pa čevape pečem pa čaj kuham-ker sem dobra žena user posted image user posted image

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.12.2007 19:15:27   
hanna1
majrim bom,sam najprej moram nekaj pametnega ustvarit user posted image user posted image To je drgač Blaž sam slikal njiju....

...sem dala par slikc v album.....,če pa kera ne ve gesla-pošljem na ZS-tako je še najbolje,nas je že enkrat marogica opozorila

jacklyn tebi se je pa kar nabralo stvari-kako zmoreš vse user posted image Precejšna smola za tvojega moža,zdaj bo najbrž imel kar dolg bol.stalež,kar pogumno to prenašaš,močna punca si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.12.2007 19:17:03   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
ampak da pa ne more dat krompirja kuhat user posted image  user posted image .....me pa razpištol!!se pozna da ga dolg ni blo doma..moram mal komando v roke vzet..zdele mu pa čevape pečem pa čaj kuham-ker sem dobra žena user posted image user posted image .....mislim...ni ti dolgčas...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.12.2007 20:02:39   
majrim
natasaom...itak,vse neki jamramo,na koncu pa naredimo vse in še več za naše drage...mu grem naredit nekaj za večerjouser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.12.2007 21:09:41   
Laubica
Punce,ko začnete razglabljat o vaših starejših otrocih,ki so vsi po vrsti pridni,jaz raje modro molčim HANA-glede pridnosti tudi jaz modro molčimuser posted image ..sem dala par slikc v album.....,če pa kera ne ve gesla-pošljem na ZS-tako je še najbolje,nas je že enkrat marogica opozorila-kaj je opozorila-ne vem o čem greuser posted image
jacklyn tebi se je pa kar nabralo stvari-kako zmoreš vse Precejšna smola za tvojega moža,zdaj bo najbrž imel kar dolg bol.stalež,kar pogumno to prenašaš,močna punca si -se podpišem pod to

Joj je zdaj tu kolobocija -upam da boste kaj razumeleuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.12.2007 21:11:51   
julci
Čer
sem pol ure nucala,da sem vas prebrala.
Hana  meni je pa tale ful lušna za avatar.Pa povej mi že enkrat kako pomanjšaš sliko,jaz še nisem uspela CD-ja od Canona  vzet v roke.user posted image Če ti je slikca všeč,povej pa ti jo pošljemuser posted image
user posted image

No ko ste glih pri možekih in kuhanje.Moj tud ne kuha,še predloge ne dauser posted image pol si pa sam glavo razbiji.

Viator a tvoja tud hodi v glasbeno.Moj Miha tud,sam da on igra pa na tolkala(bobne in ksilofon)Super slikca.user posted image

Jacklyn
lepo dobrodošla nazaj,lepo da nisi pozabla na nas društvo konzervicuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
19.12.2007 21:17:13   
Laubica
user posted image iiiiiiiii kako lepo deteuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.12.2007 21:28:14   
Laubica
Viator-a lahko vidim slikceuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.12.2007 21:48:17   
hanna1
julci pošlji mi jo prosim-to je tista,ki si jo slikala in mi jo je tvoj ata narisal--jes se takrat ko jo malo zrihtam itak ne spomnem,da bi jo slikala,...ker se nam ziher mudi user posted image user posted image ....sam razloži mi,kako jo naložim s pošte....slikce jes pomanšam s SlikoMatom in tako dolgo klofam,da rata user posted image -postopka ti ne vem razložit,morm poskusit s kakšno slikco,sej drgač sploh ni zakomplicirano,sam moj EMŠO....mi sproti briše user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.12.2007 22:04:52   
natasaom
sem dobila dovoljenje,da grem lahko mal na računalnik.user posted image   vidm,da bo treba atija spet mal na teren poslat user posted image ..jest enostavno nimam časa vse prebrat..
danes nama je hana plesala-da dol padešuser posted image . slikce pa jest zaenkrat še ne bom limala gor-ker nimam aparata.ko ga bomo pa kupil pa ne bom znala user posted image user posted image .še julči ne morem slike poslat user posted image ..me je pa danes moj delodajalec spet prosu,še ga namažem z dove mlekom user posted image ..sem mu v najlepšem možnem tonu povedala,da sem čistačica-ne maserka pa da naj si masažo sam rihta drugje.po moje,da sem stranko zgubila.user posted image  se nč ne sekiram..zdej grem pa na kavč,da ne bo kakšna surlica sem prilezla.....kako je lepo družinsko življenje...user posted image  lahko noč

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.12.2007 22:10:24   
neli99
sem najdla en star seznam in piše:

jacklyn (42) - 20luser posted image , 16luser posted image , 10luser posted image  in kmalu user posted image  (to je blo enkrat septembra)

me pa tok ven meče ... bom mogla it. ...

zvečer so naše linije preobremenjene in ne gre ... me non stop ven meče ... čez dan pa mamo žurke z otroki, tako da punce ... se oglasim ... ko bo zneslo.

ostanite tako fajn ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.12.2007 22:24:09   
hanna1
julci-malo abrakadabra...pa mi je uspelo tvojo slikco spravit v avatar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.12.2007 22:40:12   
julci
Hana ti pošljem slikco in navodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Natasaom a ni fajn družinsko življenje,je dneva hitr konc.Tvoj delodajalc je pa zadnjič zgleda mislu,da ti mleko ni pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image ampak vztrajen pa je in glup,da si ne da dopovedatuser posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image zate,da se ne daš kr tako.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.12.2007 22:41:48   
julci

julci-malo abrakadabra...pa mi je uspelo tvojo slikco spravit v avatar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.Sem mislava une smajlije gr dat,pa sem vidva,da mi jih je anti virus zbrisu,škodauser posted image ,jih bo treba spet naložituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.12.2007 22:42:57   
julci
Zdaj se grem pa še jaz malo mučit vmes s tem,vmes pa vas še prečekiramuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?