|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
19.12.2007 9:35:51   
julci
Vidim da še vse godrnjohate v mižulah,midve se greva pa rihtat,ker morem v šolo na govorilne za matematiko.Sem namreč zadnjič povedla svoje mnenje,ka je učitlca bla ful nesramna do Mihana.Pa sem vprašala,kako je s tem,če maš smrtni slučaj v družini.A je naloga učitelja da mu pomaga al pa da ga prvega po slabi kontrolni,ko so jo en dan prej dobli nazaj,kljub temu da se ji je hotel lepo opravičit,pa ga je zabila da to ni njen problem.Mihanu je totalno zbila moralo takrat.Bomo vidli kako bomo razčistli.Sicer ji je pa Miha že zdaj dokazal,da je res mel takrat krizo,ker je zdaj pisal najboljš test.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
19.12.2007 9:38:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image

Pri nas je mala tud lepo spala,sam kaj ko sem jaz kašlalča,ko zmešana do tzreh zjutr.
Zdaj zjutr pa ne vem a sem prav slišala al sem mela  pa prisluhuser posted image ,da me je poklicala mama.Sem pa res razločno  čula.Bla sem pa v kopalnici,mala se je pa zbudla.

Ker zmrazilo me je. Mogoče si res slišala.
Tudi meni se včasih dogajajo čudne stvari....

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
19.12.2007 9:40:09   
Anonimen

Vidim da še vse godrnjohate v mižulah,midve se greva pa rihtat,ker morem v šolo na govorilne za matematiko.Sem namreč zadnjič povedla svoje mnenje,ka je učitlca bla ful nesramna do Mihana.Pa sem vprašala,kako je s tem,če maš smrtni slučaj v družini.A je naloga učitelja da mu pomaga al pa da ga prvega po slabi kontrolni,ko so jo en dan prej dobli nazaj,kljub temu da se ji je hotel lepo opravičit,pa ga je zabila da to ni njen problem.Mihanu je totalno zbila moralo takrat.Bomo vidli kako bomo razčistli.Sicer ji je pa Miha že zdaj dokazal,da je res mel takrat krizo,ker je zdaj pisal najboljš test.

Za to pa so mame.user posted image user posted image user posted image  Ono tršico pa  kar zgrabi za vrat.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
19.12.2007 9:50:25   
viator
Dobro jutro,

kako ste? Hvala za kavo, Laubica, se je prilegla.

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

nehajte s tem špehomuser posted image ...jaz sem rekla,da grem po novem letu na dieto...brez besed!!

Ja jaz tud neki podobnega planiramuser posted image user posted image user posted image user posted image ....bomo videli, če bo šlo.

Jaz sem včeraj pilates špricala, ker sem virozna (no, ja..) in sem tud Hausa gledala. To je neki za nas hipohondre, cel kup eksotičnih bolezni...

Včeraj je imela moja najstarejša nastop v glasbeni, v petek pa bo še eden in sicer za obe, Urško in Leo...evo dokaznega materialauser posted image .

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
19.12.2007 9:54:46   
viator

Zdaj zjutr pa ne vem a sem prav slišala al sem mela  pa prisluhuser posted image ,da me je poklicala mama.Sem pa res razločno  čula.Bla sem pa v kopalnici,mala se je pa zbudla.

Uhh, jaz kar malo verjamem v te reči. Meni se je zgodilo nekaj podobnega, ko je umrl moj star oče, na katerega sem bila zelo navezana....

Ampak ene učiteljice so pa tud totalno smotane...ti ji kar povej svoje. Ne morem verjet, da je lahko tako brezčutna, ni njen problem...halooo? Madona sem se razpiz...user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
19.12.2007 11:01:11   
Anonimen
Kaj je bila danes že katera veni????user posted image

Midva morava ven v šoping, ker še nimam vseh daril in posvetovalnico imava ob 18.00. Bomo videli kako je naš korenjak zrasel od prejšnjega meseca.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
19.12.2007 11:05:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Za to pa so mame.user posted image user posted image user posted image  Ono tršico pa  kar zgrabi za vrat.

človek ne more verjet, kako je lahko učiteljski kader tako brezčuten... madona, pa saj ravno to - čustvenost, empatija - bi morala biti ena od lastnosti učiteljev... MALO MORGEN! če se samo spomnim, kdo se je vpidsoval na pedagoško, ko sdmo šli v srednjo šolo... brrrrrrrrrrrr... me zmrazi, amoak te koke (večinoma; ne vse) imajo seda naše otroke po 6 do 8 ur na dan....

tragedija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
19.12.2007 11:08:46   
Anonimen
duska še nisem bila... pa me tudi ne mika kaj preveč. če se bo le dalo, otroka sta itak bolana doma, torej taksi mama odpade, še da ni nič v službi....

tu v lj je sonce, samo pomoje fejsdt mraz

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
19.12.2007 11:12:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

duska še nisem bila... pa me tudi ne mika kaj preveč. če se bo le dalo, otroka sta itak bolana doma, torej taksi mama odpade, še da ni nič v službi....

tu v lj je sonce, samo pomoje fejsdt mraz

Pri nas je tudi sonce. Niti enega oblačka ni na nebu.....kot poleti......po radiu pa so ravnokar rekli -3,5 stopinje.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.12.2007 11:19:47   
Anonimen
no sej, če se le da ne bomo šli nikamor. Jaz mam sicer rada take zimske dneve, ampak z dojenčkom in bolnim otrokom...
hudič, lepše je bilo rodit aprila, pa potem do zime met že fejst otroka, kokr pa tole....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.12.2007 11:22:07   
Anonimen

no sej, če se le da ne bomo šli nikamor. Jaz mam sicer rada take zimske dneve, ampak z dojenčkom in bolnim otrokom...
hudič, lepše je bilo rodit aprila, pa potem do zime met že fejst otroka, kokr pa tole....

Mogoče pa njdem kakšnega šoferja, da ne bom rabila po tem ledu in mrazu vozičkat. Ampak nimam izbire in moram ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.12.2007 11:24:17   
Anonimen
sej vem duška, pri nas je ista situacija... hudič da sem pomislila včeraj zjutraj, kok fino ker je tamala bolna in mi jo ni treba s tamalim peljat v šolo....

ampak če ne gre drugače, pačgreš. Mraz al ne.

samo ti greš pa še plus peš??? uau, dej oblečte se fino. da ne bo kak user posted image  potem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.12.2007 11:28:12   
Anonimen

sej vem duška, pri nas je ista situacija... hudič da sem pomislila včeraj zjutraj, kok fino ker je tamala bolna in mi jo ni treba s tamalim peljat v šolo....

ampak če ne gre drugače, pačgreš. Mraz al ne.

samo ti greš pa še plus peš??? uau, dej oblečte se fino. da ne bo kak user posted image  potem

Nimam izbire, ker imava samo en avto. Babica pa je danes nekam šla. Na srečo imam vse blizu. Od trgovskih centrov, pediatra, šolo, mojo mamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.12.2007 11:28:18   
makala
Helo punce!
Tud pr nas na Dolenjskem je zelo lep sončen dan, čeprav mrzel. Zdele se bova z Lano odpravle ven. Jo bom fino zadekala pa bo.
Julči tud men se je dogajal, da sem slišala in vidla mami že po njeni smrti. Sploh, če sem bla sama doma. Ful bed občutek.
Kar pa se učitelce tiče, ji pa kar pokaž, da je tvoj sine nedotakljiv.
Jst sem bla mnogokrat v šoli, zaradi krivic, ki so se dogajale mojima otrokoma.
Ena učitelca slovenščine je mela Matevža na piki in je imel skoz 4 slovko, ker po njenem ni "znal govor oz. izgovarjat". Pa sem ji miljonkrat povedala, da ima govorno napako zaradi bolezni. Pa je tud rekla, da to ni njen problem. Pa je kmal ratal, k sem nardila rošado, da je bla klicana k ravnateljici. Pa se je stvar le uredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.12.2007 11:55:34   
viator
V LJ je tudi sonce, kolk je mraz pa ne vem. Bom tole mojo tečko lepo ven peljala...en krog po sončku ji bo koristil. Samo fajn se bo treba oblečt, pa rokavice moram poiskat grrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.12.2007 12:41:07   
julci
Ojla punce
Jaz sem šele zdaj vidla,da mi je zjutr en del stavka sfaliluser posted image
Zjutr sem čula Zalo,ko me je poklicala "mama"user posted image Pa je to tud ata potrdil,ko me je vidla čez okno,mi je kr srce poskočlo,ko mi je povedaluser posted image user posted image

Zdaj zjutr pa ne vem a sem prav slišala al sem mela  pa prisluh ,da me je poklicala mama.Sem pa res razločno  čula.Bla sem pa v kopalnici,mala se je pa zbudla.

Tk da se vidi da sem še spala zjutr.
V šoli smo tud poštimali tk kot treba.Baje naj bi se ji opravičil šele med spraševanjem,pa sem ji rekla,da so vsi vedli zakaj se je šlo,le ona ne.Napake pač nebi priznali.

dans je pa res neki narobe z mano,ker sem namest quotq za citirat napisala img.Zgleda da mi je nočni kašelj in vročina skurla možgane.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.12.2007 13:39:22   
majrim
user posted image user posted image user posted image midve sva jutanji sprehod že zaključileuser posted image ,zdaj pa spet počiva oz. spi v svoji pojstliuser posted image ...vreme,da ga sanjaš danes,pa še burja ponehuje počasi...le petarde vse bolj razsajajo in ravno ko je v najbolj sladkem spancu kakšna počiuser posted image ...a kaj čmo,je pač tak časuser posted image
mateyka...ja,naju je ločlo le 300km,tako, da je vsa situacija šla dokaj hitro..ampak za ljubezen vse...je pa res,da si ti šla kar precej dalečuser posted image ...ampak,če čutiš, da je to to,pol se itak vse splačauser posted image ...jaz bi tudi imela še eno punco,ampak dvomim, da bo kej...bomo vidli,če še obstaja pravicauser posted image ...na umetno ne grem več,če bo po naravni poti- pol je ok, če ne,pa bo ostalo tako kot jeuser posted image
julci...no,glavno da ste rešli...pa ne sekiraj se...jaz sem nečaku vedno pravla,da je svet itak nepravičen ..kdor ima bo vedno imel in kdor nima pač nima...imamo pa zato fulllllllllll ljubezni,ki je marsikdao ne premore in hvala bogu zna zdej to še kako cenituser posted image
hana1...tvoja dva pa sta...carja na pojstliuser posted image
...punce,a ne bi blo bolj pametno,da si damo gesla za albume na ZS????
kje pa so neli99,natasaom,Kt....user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.12.2007 14:50:20   
natasaom
evo me!mi se gremo družinsko življenje..danes sem delala,zdaj moram pa kuhat,ker smo lačni...ati je pa itak tolk dela,da ni mogu dat krompirja kuhat user posted image
a niso revčki??
ma-me tole razjezi....grem devat naprej       pa-pa

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
19.12.2007 15:24:03   
jacklyn
ojla punce
ne vem če se me še spomnite
septembra sem se javila tudi kot ena izmed mamic po 35 letom

no medtem sem četrtič postala mamica in v soboto bo naš Martin star 3 mesece

mali je priden in v našo družino je vnesel veliko veselja in radosti

še naprej se imejte fajn in se beremo
jacklyn

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.12.2007 16:16:03   
neli99
ku ku user posted image

sej ne bote verjele, ampak mam malo na zizi in da vidimo, če gre tipkat zraven ... user posted image user posted image

bom raje tiho, se bo kera zgražala, sam punce pri nas je ratala cela umetnost prit do računalnika, kaj napisat pa že znanstvena fantastika ...

sine itak ne pusti da tipkam ... bi on tut ... spita itak ne oba hkrati ... zvečer ob 22h pa sam pademo dol ...

mate lušne slikce ... jst si bom omislila avatar ko bom kaj časa najdla user posted image

zdej se pa res posvetim mali ... mogoče še pol kaj, če bo hitro zaspala ...user posted image

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.12.2007 16:30:05   
hanna1
pozdravček vsem konzervicam ,še posebej pa jacklyn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ki se je nam po doooooooolgem času oglasila.Veš,te je naša neli,ki je medtem tudi postala mamica,dolgo vodila na seznamu,pol te je pa dala med speče user posted image ,ko se nisi nič oglasila--ampak nič zato,bomo takoj popravili,ti se nam kr oglašaj še....ker smo pač babe...firbčne....user posted image user posted image ..smo tudi zvohale,da ste dobili sinka Martina----in ti pa zdaj iskreno čestitamo ob veselem dogodku in da bi te vedno znova osrečeval user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce,ko začnete razglabljat o vaših starejših otrocih,ki so vsi po vrsti pridni,jaz raje modro molčim user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
19.12.2007 16:34:34   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image
hana1...tvoja dva pa sta...carja na pojstliuser posted image ...sedežna pa v razsulu...user posted image ...sam sta se malo pred tem tako smejala,da sem ju mogla stisnt in se nisem ukvarjala z pojštri,ki jih itak tako naložimo okrog Hane,ko sedi user posted image user posted image
...punce,a ne bi blo bolj pametno,da si damo gesla za albume na ZS????..ja....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.12.2007 16:37:44   
hanna1
Jej,punce,jes si pa jošk masiram,..user posted image ...pa gnetem,....pa vroč obkladek gor,ker sem zatipala pod bradavico malo bolečo zatrdlino in vem kako boli,če se ti jošk vname...pa vročina...kaj še pomaga user posted image ...help...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.12.2007 16:38:12   
neli99
user posted image  jacklyn pozdravljena in čestitke za sinka ... te je hanna zatožla ... smo te pogrešale. če se prav spomnim je to tvoj četrti a ne? ... al sem jst kej pomešala ... pol pa jst tko hitro vržem s seznama ... user posted image  ... zdej mi je pa nerodno. hanna bo bolj prizanesljiva ... bom najdla star seznam pa popravla ... oglasi se še kaj user posted image

natasaom ... a si bolj user posted image  ... a se sam men zdi ....

grem preverit kako naša mala spi pol pa iskat star seznam ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.12.2007 16:46:25   
hanna1
sej neli,zdaj sem pa bukselj izpadla user posted image --sem hotla reč,da si bla skoz pridna pri seznamu--sam kje so zdaj ta prvi seznami user posted image user posted image user posted image --saj sploh ni nobene sile,sam jes včasih samo sebe prehitevam po desniuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?