|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
20.12.2007 11:57:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Aja duskamb...user posted image user posted image user posted image za nov avatar!

HVALA!! počasi bomo vse imele avatarje.

julči, že znaš osvežit stran?

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
20.12.2007 11:57:12   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Kaj kuhate?????.....bula pa ripičev zos....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
20.12.2007 11:57:50   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Viator  Miha vadi v glasbeni šoli na kompletu bobnov in na ksilofonu,na mali boben pa doma.Za ksilofon se še odločamo,če bi ga nabavli,ker majo kr zasoljene cene,pa še vse samo po naroilu.Da bi mel pa komplet bobnov doma,si pa ne znam predstavljat,ko bi to začel igrat,ker bi sosedje dobli živčnegauser posted image user posted image

Ja , tile instrumenti so res kar dragi...sem kar vesela, da sta se za flavto odločili in ne kaj dražjegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Ja, komplet bobnov doma, to bi pa bla akcija...hehe.

Jaz poskušam v album slike dat..brez uspeha. Ko slike prenese, mi napiše, da mi je potekel čas...grrrrrruser posted image user posted image user posted image . Ampak se ne dam, bom še vztrajala, to je pa zdej postalo že osebno...računalnik ali jaz, le kdo bo zmagaluser posted image user posted image user posted image .

Jebela, kosilo, saj res...duskamb, dobro da si me spomnila...bom rižoto z grahom spacala, pa piščanca, pečenega....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
20.12.2007 11:58:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Kaj kuhate?????.....bula pa ripičev zos....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

KAJ JE TO?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
20.12.2007 12:00:06   
viator

Jaz tud nimam pojma, kaj bo danes Hanna1 jedla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
20.12.2007 12:00:27   
Anonimen

Jaz poskušam v album slike dat..brez uspeha. Ko slike prenese, mi napiše, da mi je potekel čas...grrrrrruser posted image user posted image user posted image . Ampak se ne dam, bom še vztrajala, to je pa zdej postalo že osebno...računalnik ali jaz, le kdo bo zmagaluser posted image user posted image user posted image .

Jebela, kosilo, saj res...duskamb, dobro da si me spomnila...bom rižoto z grahom spacala, pa piščanca, pečenega....

poskusi dat manj slikic naenkrat. Mogoče po dve ali tri.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
20.12.2007 12:03:07   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

viator ... sine je potem drugi dan ozdravel, zgleda da je mel neko trebušno stvar. še sreča. za kofe tam v januarju pa zmenjeno ... še kera za??

....
Super, da se je Peter tako hitro pocajtal....

Za kafe pa JAAA, komi čakam.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
20.12.2007 12:04:06   
viator

poskusi dat manj slikic naenkrat. Mogoče po dve ali tri.

Ja, verjetno bo res treba po malemuser posted image , hvala za idejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
20.12.2007 12:06:19   
hanna1

user posted image user posted image user posted image .....bula je drobovina zmleta (ušeca,pa rilec kuhan in postrgan dol,pa malo mesa-take stvari,ki niso drgač najbolj uporabne),pa riž in ječmen poleg z začimbami(vse skuhano in dobro premešano)--pri kolinah to napolnijo v debelo črevo in pol to spečeš--meni je to njami.....ripičev zos je pa krompirjev zos user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
20.12.2007 12:40:39   
julci

user posted image user posted image user posted image .....bula je drobovina zmleta (ušeca,pa rilec kuhan in postrgan dol,pa malo mesa-take stvari,ki niso drgač najbolj uporabne),pa riž in ječmen poleg z začimbami(vse skuhano in dobro premešano)--pri kolinah to napolnijo v debelo črevo in pol to spečeš--meni je to njami.....ripičev zos je pa krompirjev zos user posted image

No vidim da si jim raztolmačlauser posted image user posted image user posted image Saj ko vidiš sestavine,ki grejo not,je malo čudno,sam ko bi vedle kako je pa to dobro.Drugač pa se jim v trgovini reče krvaviceuser posted image user posted image user posted image sam niso tk dobre.mi mamo po navadi tule zraven kuhan krompir v kosih in iz kislega zelja solato.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
20.12.2007 12:42:24   
julci

Aja duskamb...user posted image user posted image user posted image za nov avatar!

HVALA!! počasi bomo vse imele avatarje.

julči, že znaš osvežit stran?
Ma jauser posted image user posted image user posted image saj sem že zadnjič tako delala,sam valda da mi ni moglo pokazat,če pa takrat ni nobena kaj naklofalauser posted image user posted image user posted image user posted image A veš preveč tehnike na kupuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
20.12.2007 12:44:53   
mateyka
bula je drobovina zmleta (ušeca,pa rilec kuhan in postrgan dol,pa malo mesa-take stvari,ki niso drgač najbolj uporabne),pa riž in ječmen poleg z začimbami(vse skuhano in dobro premešano)--pri kolinah to napolnijo v debelo črevo in pol to spečeš--meni je to njami.....

ewwww user posted image   evil recipeuser posted image

ripičev zos je pa krompirjev zos

kako pa to nardiš? me zanima recept in mnenje a je to okusno (tud če bom pol ewww delala) user posted image kej čebule, pasiraš al kaj?

ahhh, krvavice user posted image kva nisi tko povedala.. jest jih ne maram, moj oči pa fuuuuuul user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.12.2007 12:51:39 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
20.12.2007 12:50:24   
Anonimen

Krompirjev zos - NJAMI!!!! Bule pa ne poznam, zato ne bom komentirala.

Sem pa včeraj prvič v življenju poskusila krvavvico in mi je bila dobra.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
20.12.2007 12:55:34   
Anonimen
Da javim - DOBRO SEM ODTALILA.

Torej danes kuham goveje zrezke v omaki in pražen krompir.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
20.12.2007 13:00:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
bula je drobovina zmleta (ušeca,pa rilec kuhan in postrgan dol,pa malo mesa-take stvari,ki niso drgač najbolj uporabne),pa riž in ječmen poleg z začimbami(vse skuhano in dobro premešano)--pri kolinah to napolnijo v debelo črevo in pol to spečeš--meni je to njami.....

ewwww user posted image   evil recipeuser posted image ....user posted image user posted image user posted image sestavine se res grozne slišijo,sam je res dobro--pa res je,da vsak ne nardi enako dobro--pr mojemu oma nardijo za vse prste polizat user posted image
ripičev zos je pa krompirjev zos

kako pa to nardiš? me zanima recept in mnenje a je to okusno (tud če bom pol ewww delala) user posted image kej čebule, pasiraš al kaj? ..krompir skuhaš,kot za pire,jaz dodam poleg sol,lovorjev list ,kumino v prahu in česen v prahu,ko se to kuha.Nato posebej nardim prežganje---Na malo maščobe pražim moko,dodam malo drobno sesekljane čebule--lahko tudi por-- in mešam da malo porumeni.Nato dodam malo mezge,še malo mešam in zalijem z malo mrzle vode,da lahko razmešam,ostalo dodam krompirjevo vodo,ki sem jo odlila s krompirja,preden sem ga pretlačila.Nato naj to prežganje (prenih)malo časa vre in če imaš kakšno kumarico doma jo naribaj malo v to prežganje,da vre par minut in nato vse zliješ na pretlačen krompir,ter še malo vre--to je kaj gosto--recimo tako kot pire ali malo manj,če ne maraš tako gosto--to je čist stvar okusa--zalivaš pa glede na gostoto--s krompirjevo vodo--jes ta zos obožujem--posebej s kumarami--eni dajo namesto kumar tudi hren--pač malo eksperimentiraš....
 user posted image user posted image Bla-bla--kok sem čudno napisala user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
20.12.2007 13:03:29   
hanna1
ahhh, krvavice user posted image kva nisi tko povedala.. jest jih ne maram, moj oči pa fuuuuuul user posted image ......sori...sem čist pozabila..edino mi ne damo kri poleg (kuhano..pečeno..user posted image )
.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
20.12.2007 13:13:54   
julci

ahhh, krvavice user posted image kva nisi tko povedala.. jest jih ne maram, moj oči pa fuuuuuul user posted image ......sori...sem čist pozabila..edino mi ne damo kri poleg (kuhano..pečeno..user posted image )
.
Saj naši tud ne,sam tako bojo vedle kaj je touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
20.12.2007 13:15:34   
natasaom
jest pa pečem krvavice user posted image   dober dan...a vidte zdej kaj en desc nardi??nimam cajt na rr pridt,,,,sam pozdravt sm vas prišla-se zvečer kej več potrudm user posted image

moram še v garažo po zelje njami-njami

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
20.12.2007 13:17:05   
neli99
hanna jst sem pa tvoj recept kar naprintala user posted image  ... to pa še nisem jedla, ta krompirjev zos, bom pa enkrat probala.

drugače pa evo me: z milko čokolado pred rač. user posted image

pa so šli moji težki plani o hujšanju po zlu ... user posted image user posted image user posted image  ... sem mela ubitačne dve ure. ta mala ni spala, kar jokcala pa jokcala ... ta velik zmer bolj siten, tut pri tašči ni hotel biti, je tulil: mami, mami ... pa pride ves tak jokast k meni, jst pa ta malo na zizi ...user posted image  ... pol smo pa mel: nafutraj enega, pa odloži ...pol pa bogica bruhauser posted image  ... pa spet čez ramo, pa umes hrani velikega ... pa odloži malo (itak da je ratala histerična ...), previj enega, previj drugega ... vmes veliki naredi fresko z voščenko po preprogi user posted image  ...

no sej sem vedela da bo pestro ... zdej oba spita, jst sem pa rekla k vragu principi, pa sem odprla čokolado.

kje je pa naša ta velika nataša?user posted image

hanna kako kaj rezervoarčki ...user posted image user posted image  ... sam da ni slabš ...

duška ... fino da mate veze, to človeka kar mal pomiri v takih situacijah, pa upam da zveste kaj spodbudnega.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
20.12.2007 13:22:56   
natasaom
user posted image sej nimam cajt vsega prebrat.,goflje babje..nelli tukej sem user posted image ...kuham pa grem se družinsi lajf.
bom zvečer kej natipkala.jutr grem pa mal delat

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
20.12.2007 13:23:40   
Anonimen
Jaz naredim zos malenkost drugače, ampak to so odtenki...

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
20.12.2007 13:30:22   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image sej nimam cajt vsega prebrat.,goflje babje..nelli tukej sem user posted image ...kuham pa grem se družinsi lajf.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam a veš da te pogrešam

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
20.12.2007 13:56:21   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam a veš da te pogrešam

lepo to user posted image   ne vem pa zakaj mam rdeče črke?? julči a s ti kej začarala?

imam vprašanje..pečem krvavice.zraven bi pa kar kislo zelje dala stenstat..to je delala moja mama.in ker jo ne morem vprašat-sprašujem vas

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
20.12.2007 13:58:43   
neli99
sem neki čarala s temi avatarji user posted image . ... ko bo boljša slikca, pa popravim, zdej se ta slabo vidi, mi je pa všeč, ker sta oba malčka in ker sine daje lupčka natašiuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
20.12.2007 14:00:42   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image neli za avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?