|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
20.12.2007 8:07:17   
hanna1
DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image

Me včerej tale pacek  od računalnika ni več spustu gr in nisem mogla ničesar komentirat-user posted image -zadnje sem si slikco potegnila dol in jo pol s slikomatom pomanjšala,pol mi je pa kr orodno vrstico,kjer mam shranjen ta SlikoMat,ven vrglo--vsake tolk časa malo zatrokira,zjutra je pa bolšuser posted image

julci--SLIKA:

Z SlikoMatom izberem željeno sliko in jo pomanjšam na velikost avatarja ter stisnem Naloži.Ko se to zgodi,pa ne izberem nobene kode,ampak stisnem z DESNO tipko na slikco,ki se pokaže ob kodah in izberem Shrani sliko kot...--In se mi odpre mapa,kjer imam shranjene slike--in jo shranem notri.Nato pa grem na  Moj profil in na Naloži mojo sliko--kjer kliknem in se odpre tisto okence in ko stisneš Brskaj--se ti zopet odpre tista mapa z slikami--samo izbereš tisto slikco,ki si jo prej pomanjšala z S.....in se ti naloži--na koncu še čist spodaj stisneš Potrdi in to je to ...upam,da nisem kaj falila user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
20.12.2007 8:18:13   
hanna1
..jošk me pa boli,ko user posted image .Sem si ga včeraj masirala doooolgo cajta in s vročo vodo tuširala-da je bil čist rdeč user posted image user posted image --saj naprej ni šlo--ko pa je tamala vlekla,sem pa vseeno vidla vse zvezde user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
20.12.2007 8:21:17   
hanna1
..grem atiju pa mami eno dooooobro user posted image skuhat,pol pa veselo na delo user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
20.12.2007 8:22:13   
hanna1
...hanna je pa sama....user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
20.12.2007 8:48:55   
Anonimen
Jaz sem prišla .user posted image  Ni šlo hitreje, ker sem kuhala kavo.

Mi smo pa danes stari 3. mesece. Včeraj sva bila v posvetovalnici in so ga zmerili 6.630g in 62 cm.
Mislim, da lepo rasteva. Pa še ceplen je bil + cepivo za rota virus. Do danes zjutraj še nisva imela nobene reakcije.

Otrok hoče jest. GREM.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
20.12.2007 9:11:46   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MATIJA-ker pridno rasteš user posted image user posted image user posted image user posted image

PA VSE NAJBOLJE OB TREH MESECIH
user posted image

rastejo tile naši malčki,kajne mamiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
20.12.2007 9:19:33   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Mi smo pa danes stari 3. mesece. Včeraj sva bila v posvetovalnici in so ga zmerili 6.630g in 62 cm.
Mislim, da lepo rasteva. Pa še ceplen je bil + cepivo za rota virus. Do danes zjutraj še nisva imela nobene reakcije.

Otrok hoče jest. GREM.

Uauu, to so pa lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image , super napredujete. In  ČEESTITAAAMOOO ZA 3 MESECE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
20.12.2007 9:37:13   
viator
Iiiii kolk sta luštna nova avatarja (končno sem si zapomnila ta izraz) Julci in Hanna1 - punški sta za pojest...

Julci, ja obe hodita na prečno flavto - Urška igra 3. leto, Lea je letos začela, pred tem sta pa 3 leta blok flavto igrali. A Miha rad vadi?

Hanna1 - šit, da še ni boljše, kar vztrajaj, pa se bo odprlo....samo da slabše ni.

Laubica...ko bom dala fotke v album, ti pošljem geslo na ZS...včeraj sem se matrala, pa je ful dolgo prenašal slik, na koncu pa nič. Jih bom malo pomnjšala, mogoče bo šlo lažje. Upam, da mi bo uspelo danes.....pa za tvoje geslo bi tudi prosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
20.12.2007 9:40:45   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: jacklyn

o punce kako prijetno ste me presenetile
jaz pa sem mislila da ste me pozable
duska tebi pa hvala da si obvestila punce da sem rodila

res sem malo na teh straneh ker imam malce več dela z svojo družino še posebej zdaj ko je mož napol invalid, namreč na levi roki mu je potrgalo dva prsta in zdaj imam še kakšno delo več

in v teh dneh me še ta gripa matra
sem prav besna vendar na koncu si rečem, da bes ne bo nič spremenil zato vse vzamem v zakup in gremo dalje

zdajle si grem kuhat čaj in malo vitaminčkov
se beremo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jacklyn, pogumna ženska si...kapo dol.

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
20.12.2007 9:41:31   
viator
Madonca, sam jaz nakladam....zdej grem pa probat album zrihtat.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
20.12.2007 9:46:36   
julci
user posted image user posted image Matija vse najboljše za 3 male svečke.user posted image user posted image user posted image

Le tako še naprej.
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
20.12.2007 9:49:33   
viator
Aja, a slušajno katera ve zakaj jaz nimam v spodnji vrstici posta, tam kjer piše neposredna povezava do sporočila tehle ikonic ?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
20.12.2007 9:54:54   
julci
Hana a nisi vidla da mam nov avataruser posted image user posted image user posted image Sem ga zvečer naredla.

Viator  Miha vadi v glasbeni šoli na kompletu bobnov in na ksilofonu,na mali boben pa doma.Za ksilofon se še odločamo,če bi ga nabavli,ker majo kr zasoljene cene,pa še vse samo po naroilu.Da bi mel pa komplet bobnov doma,si pa ne znam predstavljat,ko bi to začel igrat,ker bi sosedje dobli živčnegauser posted image user posted image

Duska  lepa družinica ste.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
20.12.2007 9:55:47   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Aja, a slušajno katera ve zakaj jaz nimam v spodnji vrstici posta, tam kjer piše neposredna povezava do sporočila tehle ikonic ?
katerih

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
20.12.2007 10:03:56   
Anonimen

Noben ne vidi svojih ikonic. Samo od drugih. Tako, da mi tvoje ikonice vidimo - nič panike.

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Duska  lepa družinica ste.user posted image user posted image user posted image

HVALA, HVALA!

Hanna - če ne bo boljše, pojdi k zdravniku in ti bo napisal antibiotik. Mleko pa moraš spravit ven, čeprav te boli. Držim pesti, da bo bolje.
Jaz sem imela močen mastitis pri Juretu, z vročino 40 in vijoličnim bolečim madežem na dojki. Vsak dan sem hodila na kontrolo na torakalno kirurgijo in jedla močne antibiotike (in nažalost sem morala prenehat dojit). Če se mi takrat nebi izoljšalo, bi me vrezali. Na srečo je šlo nazaj.

Julči in Hanna - lepi novi avatarji.user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
20.12.2007 10:18:47   
hanna1
Tako šibate z novimi avatarji,da jih tako občudujem in...pozabim pohvalit  user posted image   julci,duskamb user posted image user posted image user posted image --pa so res že veliki tile  otročki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj ziz--dokler še ni vročine,sem ne konju,pa čeprav boli--ves čas masiram,pa namakam jošk v vročo vodo...prav pride,ko visijo,ni problema vtaknit v lavor z vročo vodo..user posted image user posted image .ne morm skoz pod tušem stat--sem si pri Blažu dost skusla,ko pride vročina,tam pa pol RES boli--bomo potrpeli in zrihtali,ni panikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
20.12.2007 10:26:51   
julci
Duška tud ti maš lep avataruser posted image .Neki še morem pogruntat,ker sem vidla da nekaterim obrača avatarje okoli,tk da lahko majo več slikic gr.Dajmo glave skup staknt in pogruntatuser posted image user posted image user posted image

Hana ti kr fejst masiri in namaki,da bo boljš.A nisi prej opazla,da ti je mleko zastalo.

Jaz pa pogrešam Natasaom,pa Makala se še ni javla,.......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
20.12.2007 10:32:21   
Anonimen
To je dobro, da menjavamo avatarje, sej vsaj vidi, kako naši malčki rastejo.
user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
20.12.2007 10:51:10   
neli99
dan punce  user posted image

se je tašča sama ponudila, da pelje sinka ven, jst pa hop na računalnik user posted image user posted image user posted image  

matija user posted image user posted image user posted image  za male tri svečke. in jupi user posted image  za ponosno mamico.

kera je spraševala za seznam? je na str. 135 ... drugače pa:

21.12: stephany ... ta prava leta user posted image

23.12: Alena (KT) - 6 mes
          Lana (makala) - 4 mes
          hanna 1  ... lih prou let user posted image  

24.12: Timon (Laubica) - 2 mes

28.12: Neža (majrim) - 6 mes
          Nataša (neli99) - 1 mes

29.12: Inara (mateyka) - 5 mes

31.12: neli99 ... končno KSK user posted image

.... k da ni že dost drugih praznikov user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

jst pa sem ta teden prvič sama brez user posted image  ... za enkrat kar znese. smo vsi zjutraj bolj spočiti in gre. mali ma več tolerance, mala več spi ... jst moram pa sam pazit na tajming ... kdaj se keri futra, kdaj keri spi ... pa gre. drugače mamo pa taščo, ki kuha, pa kdaj vskoči, pa je.

viator ... sine je potem drugi dan ozdravel, zgleda da je mel neko trebušno stvar. še sreča. za kofe tam v januarju pa zmenjeno ... še kera za??

tok ste pridne s temi avatarji ... jst moram najprej kako lušno fotko skup spravit ...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
20.12.2007 10:52:43   
hanna1
julci to za avatar tud mene zanima-to je zaenkrat pretrd oreh zame---no mogoče pa kera ve user posted image user posted image
Odgovor na vprašanje:predvčerajšnim me je fajn celo zazeblo zunaj in če se je kaj kuhalo,je to malo pospešlo,sem vedno pazila in si fajn stiskala...Nauk...zdaj bom še bolj pazla...user posted image .....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
20.12.2007 11:13:58   
Anonimen
Moj ata gre jutri zjutraj na UZ srca in kaj vem kaj mu bodo še pregledali. Moj user posted image  gre z njim, ker je zdravnik na internem njeov prijatelj. Na srečo. Tako vsaj vem, da se bo potrudil za mojega očeta, pa še čez praznike bomo bolj mirni. Koliko je vredno, če koga poznaš.

Jacklyn - kako je mož in tvoja gripa. Na srečo imaš že velike otroke. Upam, da ti kaj pomagajo.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
20.12.2007 11:24:04   
hanna1
Moj ata gre jutri zjutraj na UZ srca in kaj vem kaj mu bodo še pregledali. ..sam da bodo končno naredili vse potrebne preiskave in boste vsaj vedeli,pri čem ste.....user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bojo čimboljši izvidi...pa še čez praznike bomo bolj mirni. Koliko je vredno, če koga poznaš. ..res je in je treba to kar izkoristituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
20.12.2007 11:48:51   
Anonimen
Kaj kuhate?????

Jaz še nevem. sem vzela iz skrinje en paket mesa, ki je izgubil nalepko.user posted image  Po barvi vem, da je govedina. Tako, da bomo jedli zrezke v omaki (verjetno), če pa sem se zmotila, pa bo rižota.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
20.12.2007 11:49:16   
viator

Noben ne vidi svojih ikonic. Samo od drugih. Tako, da mi tvoje ikonice vidimo - nič panike.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem trapasta, jaz pa že panika, da sem spet kej narobe naredila...sam da se vidjo moje ikonce...user posted image user posted image user posted image user posted image .
Duskamb...ful pesti držim za tvojega očeta...sej se bo zrihtalo. Tole ste dobro zrihtali, da ste se na poznanega dohtarja obrnili...dejansko se potem bolj za človeka zavzamejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
20.12.2007 11:52:13   
viator
Aja duskamb...user posted image user posted image user posted image za nov avatar!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?