|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
22.10.2007 21:00:09   
Serendipity
Hmm in Erin - ŽE DRŽIM PESTKE ZA VAJU! No, polepšajta nam ta mesec! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
22.10.2007 21:17:50   
Anonimen
Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
22.10.2007 22:30:22   
mojca345
Ahoj, vrnila iz piace restaurana. me je dragi častil. user posted image  jaz sem se pomirila. ma ko sem vas takole brala, smo VSE NA ISTEM, vidim.

Vsem pošiljam VELIKE user posted image

upam, da se vsem nam kmalu izpolni NAJVEČJA ŽELJA.

Pri sebi sem glede teh bolečin, opazila. da me je prejšnji teden zabolelo 2 krat po 30 minut, ostalo sem se dobro počutila. ponedeljek pa je dan, ko me boli treuh večino dneva. zdaj sem se stuširala in imam tako napet trebuh, da si je ne vidim. pa sem pomislila " kako lepo bi bilo, če bi bila user posted image ".

Nočka vsem želim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.10.2007 22:56:12   
K_a_t_j_a
Erin in ostale, ki delate jutri test držim pesti user posted image user posted image user posted image !!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
23.10.2007 5:56:23   
Temari
Erin, ura je cajt! Izpitna komisija RR-ja čaka na odgovore user posted image .

Sama včeraj nisem niti do kosila prišla, kaj šele do lekarne. Tako norega ponedeljka ni bilo že ohoho časa. Še dobro v službo nisem prišla, pa mi je od dela že gor teklo in tako se je nadaljevalo do poznega popoldneva - ko je gužva, je gužva. Tako da bom šla po test danes. Rezultat sporočim jutri.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
23.10.2007 8:44:14   
hmm
Dobro jutro punce! Danes pa jaz kuham user posted image user posted image . Jaz sem tu z starimi novimi novicami, BT je tudi danes ostala povišana, pa joške tudi še bolijo, pa vrtoglavica in to, o testu pa ne vem kaj si naj mislimuser posted image . Sem delala BC in se mi mogoče zdi, da bi lahko kaj bilo, če dovolj dolgo gledam, če pa gledam še bolj dolgo, pa se mi zdi, da vidim kar tri črticeuser posted image . Zdaj pa ne vem, ali sem noseča, ali za k okulistu ali pa za na psihiatrijouser posted image user posted image . V glavnem, bo jutri treba poskusiti še enkrat, če se ne bo user posted image  že prej kaj oglasila seveda. Upam, da sem samo prehitro delala test.

Erin, držim pesti, da imaš ti več sreče in boš res zagledala user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
23.10.2007 8:55:48   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Masa, tebi bi pa tudi privoscila vsaj enga to rundo! user posted image  In glede na znake bi cist znal bit!

Nf, zlata si!!!

povišano temperaturo mam (ne BT), joške me tak bolijo, da ne morem na trebuhu zaspat, herpes se mi je naredil, meso mi ne diši...ne da bi mi bilo slabo ko ga vidim, pač samo jest mi ga ne paše...pa ribe mi tud ne pašejo (pa so drgač mljask)...sam sladoled bi jedla, pa pico...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
23.10.2007 8:56:42   
Neža7
hmm... Držim prsti,da bo user posted image user posted image  Imam občutek, da bom user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
23.10.2007 8:58:08   
Neža7
JA, KJE IMAMO ERIN Z REZULTAT??? hmmm??user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
23.10.2007 9:00:55   
Neža7
nf.. Res hvala user posted image

Z mojem počutjem ni najbolj zadnjih par dni. Ne vem ali je problem z sladkorjem, ali ščitnico ali je VSE STRES user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.10.2007 9:03:47   
Anonimen
Erin, živčke nam piješ danes. user posted image user posted image user posted image
Eh, zdej si bazalno meri, je včeraj napisala, da si točno ob 9 meri.user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.10.2007 9:05:27   
Neža7
Joj res upam, da bom zagledala user posted image user posted image  je prava faca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.10.2007 9:37:15   
Erin
Nič ni,...žal...ponavljam test v petek...user posted image
Pridem kasneje, grem sedaj z mojim user posted image kavico spit...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.10.2007 9:50:56   
hmm
Ne sekiraj se, Erin, samo prezgodaj si ga delala, vsaki pač ne pokaže takoj. Me pa zanima, če boš res zdržala do petkauser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.10.2007 9:52:47   
Neža7
Žal mi je... Ne ubupaj petek je kmalu tu user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.10.2007 9:53:50   
murkica
Erin jaz še nisem obupala. Jaz mislim, da se bo v petek pokazala še druga črtica in je to to! user posted image user posted image user posted image
In pa seveda tudi zate Hmm držim pesti, da bo črtica postajala še vedno močnejša in močnejša in da se nam obe pridružita na forumu nosečk.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.10.2007 9:59:49   
Fargesia
Erin, nič še ni izgubljeno! za srečo...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.10.2007 10:24:54   
Erin
Hvala punce ker ste mislile name...user posted image user posted image user posted image Hvala bogu da imam vas da me potolažite...moj me že eno uro tolaži da bova kmalu imela user posted image da naj ne bom žalostna...
No saj pravim, moje M originalno nebi smela dobiti jutri ampak ker sem imela pozno O (2 dni kasneje) upam da mi bo dva dni kasneje, se pravi v petek tudi kaj pokazalo...
Sem pa delala najprej en test pa ni nič pokazalo  ampak po 5 minutah sem prvikrat videla drugo črtico, sicer ne roza ampak belo, in ker ta test (first sign) vedno delam in sem vedno iskala črtico je do sedaj tudi nisem nikoli videla (sem vedno iskala vsaj položaj kje naj bi se nahajala). Bila je bela čertica, ampak to ni to. Test sem ponovila (ker sta 2 v kompletu) in na drugem se te črtice ni videlo... Malo upanja je še...vztrajam do zadnjega, dokler se ne ulije, kot smo zmenjene, kajne... gledam optimistično naprej, ne bom obupala...do petka bom zdržala, če se seveda user posted image prej ne prikaže...
Taly moja, saj veš da vas nebi pustila v negotovosti, saj vem da je ta najbolj zoprna...user posted image
Hmm, držim pesti zate za jutri...vidim da si ti tudi preučila test do konca...a smo hecne kajne, iščemo nekaj pa tudi če ni nič... no upam da nama obema kmalu pokaže močni 2 črticiuser posted image user posted image ...user posted image

ŠE 1X VSEM HVALA IZ user posted image ...ZLATE STE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se* - mislim nate...držim pesti....naj bodo rezultati super dobriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.10.2007 10:33:21   
Neža7
Je zelo lepo, ko ti možek potolaži. Včeraj ob kozarc vina mi je prvič po SS možek povedal kako mu je bilo hudo, ko sva izgubila user posted image . Bogi tako dolgo je notri držal in jaz sem se prva 2 tedna vsak dan user posted image  Še včeraj sem bila v jok. Res ji je hudo, čeprav zgledajo močni in pozitivni. Zelo se veseli že jutri. Upam, da je samo stres mojo ugabno počutje, no možek mi je rekel, da se ne počutim ok od takrat, ko sva spet odločila za user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.10.2007 10:47:35   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

povišano temperaturo mam (ne BT), joške me tak bolijo, da ne morem na trebuhu zaspat, herpes se mi je naredil, meso mi ne diši...ne da bi mi bilo slabo ko ga vidim, pač samo jest mi ga ne paše...pa ribe mi tud ne pašejo (pa so drgač mljask)...sam sladoled bi jedla, pa pico...

Mi je sumljivo tole; diši pica in sladoled, to je meni zelo znano user posted image . Mislim, da si mala rozika user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.10.2007 10:53:09   
silvya
Erin, praviš ni črtice. Če ni user posted image , morda črtica še pride, nič obupat. Držim pesti, da bo v petek +. Drži se.

Prav tako vsem ostalim, ki čakate na +, vso srečo.
Upam da dobite user posted image , ki ga boste počasi odvijale 9 mesecev.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.10.2007 11:07:35   
nena22

punce pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image !!!!

ERIN-če imaš možnost pojdi oddat kri v lab...sej veva da je user posted image  ane?

nena je bila hospitalizirana na nefrološkem oddelku in sedaj sem ponovno z vamiuser posted image user posted image user posted image ... ja.... kaj naj vam rečem... sem bila kar dodobra "servirana" zdaj sem pa kot nova.. jemljem še antibiotik in sicer amoksiklav, ker oni prvi ni prijeluser posted image , so me nafilali z tekočino direkt v žilo in sicer tudi 2 litra na dan poleg tega pa sem mogla še popit min 2 litra... sem se kar utaborila na wcjuuser posted image . sčistli so mi ledvice in vse sečne poti-noro je blo...

AMPAK.........

.
.
.
.
.na krvi so dokazali da je hcg vsak dan večji... zato upam da amoksiklav ne bo kaj pokvaru...
... sem tudi naredila test in je po 10 min buljenja vanj se pokazala bleeeeeda črtica.... (po pravici povedano sem po eni strani neskončno vesela po drugi sem pa upala da ne bodo dokazali hcg, ker prioriteta da se pozdravimuser posted image user posted image user posted image )

ima katera izkušnje z amoksiklavom v zgodnji nosečnosti?!

papa in božajmo svoje buškoteuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.10.2007 11:22:00   
spelka12
Se* a pesti kaj pomagajo? Povej, povej, povej, preden mi gre zadnji noht.
erin sem povedala, da začnem navijat šele v četrtek, tko da imaš še čas za user posted image .
Mojca čestitamuser posted image user posted image user posted image  za user posted image .

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.10.2007 11:38:48   
TamaraJ
Olja borke moje!

Malo sem si seznam pogledala in videla, da se je precej v modro pobarval. Žal mi je, bo pa november bolj naklonjen, ane? Držim pesti močno stisnjene za vas in upam, da čimprej zagledate user posted image user posted image .

Seveda pa najlepše čestitam tistim, ki ste se pobarvale v roza. Želim vam čudovitih user posted image  in naj vaše pikice pridno rastejo, da bodo lahko razveseljevale svoje mamice in očke.

Tiste pa, ki še čakate... jaz sem še vedno vaša zvesta navijačicauser posted image . Tako da si zelo, zelo želim, da ob naslednjem obisku najdem še kakšno roziko več.

Lep dan punce vam želim...kljub temu, da je pogled skozi okno rahlo morbiden..pa vseeno. Cartajte svoje pikice srečke user posted image , zelenke: upam, da bo test + modre, ve pa pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na ''O'' dneve. Pa še prej in pol_ za zihr user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.10.2007 12:02:29   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Erin, praviš ni črtice. Če ni user posted image , morda črtica še pride, nič obupat. Držim pesti, da bo v petek +. Drži se.

Prav tako vsem ostalim, ki čakate na +, vso srečo.
Upam da dobite user posted image , ki ga boste počasi odvijale 9 mesecev.

se bom kar podpisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?