Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 21:00:09
|
|
|
|
Serendipity
|
Hmm in Erin - ŽE DRŽIM PESTKE ZA VAJU! No, polepšajta nam ta mesec!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 21:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajmo Navijam za vas.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 22:30:22
|
|
|
|
mojca345
|
Ahoj, vrnila iz piace restaurana. me je dragi častil. jaz sem se pomirila. ma ko sem vas takole brala, smo VSE NA ISTEM, vidim. Vsem pošiljam VELIKE upam, da se vsem nam kmalu izpolni NAJVEČJA ŽELJA. Pri sebi sem glede teh bolečin, opazila. da me je prejšnji teden zabolelo 2 krat po 30 minut, ostalo sem se dobro počutila. ponedeljek pa je dan, ko me boli treuh večino dneva. zdaj sem se stuširala in imam tako napet trebuh, da si je ne vidim. pa sem pomislila " kako lepo bi bilo, če bi bila ". Nočka vsem želim....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 22:56:12
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Erin in ostale, ki delate jutri test držim pesti !!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 5:56:23
|
|
|
|
Temari
|
Erin, ura je cajt! Izpitna komisija RR-ja čaka na odgovore . Sama včeraj nisem niti do kosila prišla, kaj šele do lekarne. Tako norega ponedeljka ni bilo že ohoho časa. Še dobro v službo nisem prišla, pa mi je od dela že gor teklo in tako se je nadaljevalo do poznega popoldneva - ko je gužva, je gužva. Tako da bom šla po test danes. Rezultat sporočim jutri.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 8:44:14
|
|
|
|
hmm
|
Dobro jutro punce! Danes pa jaz kuham . Jaz sem tu z starimi novimi novicami, BT je tudi danes ostala povišana, pa joške tudi še bolijo, pa vrtoglavica in to, o testu pa ne vem kaj si naj mislim . Sem delala BC in se mi mogoče zdi, da bi lahko kaj bilo, če dovolj dolgo gledam, če pa gledam še bolj dolgo, pa se mi zdi, da vidim kar tri črtice . Zdaj pa ne vem, ali sem noseča, ali za k okulistu ali pa za na psihiatrijo . V glavnem, bo jutri treba poskusiti še enkrat, če se ne bo že prej kaj oglasila seveda. Upam, da sem samo prehitro delala test. Erin, držim pesti, da imaš ti več sreče in boš res zagledala !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 8:55:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Masa, tebi bi pa tudi privoscila vsaj enga to rundo! In glede na znake bi cist znal bit! Nf, zlata si!!! povišano temperaturo mam (ne BT), joške me tak bolijo, da ne morem na trebuhu zaspat, herpes se mi je naredil, meso mi ne diši...ne da bi mi bilo slabo ko ga vidim, pač samo jest mi ga ne paše...pa ribe mi tud ne pašejo (pa so drgač mljask)...sam sladoled bi jedla, pa pico...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 8:56:42
|
|
|
|
Neža7
|
hmm... Držim prsti,da bo Imam občutek, da bom
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 8:58:08
|
|
|
|
Neža7
|
JA, KJE IMAMO ERIN Z REZULTAT??? hmmm??
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:00:55
|
|
|
|
Neža7
|
nf.. Res hvala Z mojem počutjem ni najbolj zadnjih par dni. Ne vem ali je problem z sladkorjem, ali ščitnico ali je VSE STRES
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin, živčke nam piješ danes. Eh, zdej si bazalno meri, je včeraj napisala, da si točno ob 9 meri.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:05:27
|
|
|
|
Neža7
|
Joj res upam, da bom zagledala je prava faca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:37:15
|
|
|
|
Erin
|
Nič ni,...žal...ponavljam test v petek... Pridem kasneje, grem sedaj z mojim kavico spit...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:50:56
|
|
|
|
hmm
|
Ne sekiraj se, Erin, samo prezgodaj si ga delala, vsaki pač ne pokaže takoj. Me pa zanima, če boš res zdržala do petka .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:52:47
|
|
|
|
Neža7
|
Žal mi je... Ne ubupaj petek je kmalu tu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:53:50
|
|
|
|
murkica
|
Erin jaz še nisem obupala. Jaz mislim, da se bo v petek pokazala še druga črtica in je to to! In pa seveda tudi zate Hmm držim pesti, da bo črtica postajala še vedno močnejša in močnejša in da se nam obe pridružita na forumu nosečk.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 9:59:49
|
|
|
|
Fargesia
|
Erin, nič še ni izgubljeno! za srečo...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 10:24:54
|
|
|
|
Erin
|
Hvala punce ker ste mislile name... Hvala bogu da imam vas da me potolažite...moj me že eno uro tolaži da bova kmalu imela da naj ne bom žalostna... No saj pravim, moje M originalno nebi smela dobiti jutri ampak ker sem imela pozno O (2 dni kasneje) upam da mi bo dva dni kasneje, se pravi v petek tudi kaj pokazalo... Sem pa delala najprej en test pa ni nič pokazalo ampak po 5 minutah sem prvikrat videla drugo črtico, sicer ne roza ampak belo, in ker ta test (first sign) vedno delam in sem vedno iskala črtico je do sedaj tudi nisem nikoli videla (sem vedno iskala vsaj položaj kje naj bi se nahajala). Bila je bela čertica, ampak to ni to. Test sem ponovila (ker sta 2 v kompletu) in na drugem se te črtice ni videlo... Malo upanja je še...vztrajam do zadnjega, dokler se ne ulije, kot smo zmenjene, kajne... gledam optimistično naprej, ne bom obupala...do petka bom zdržala, če se seveda prej ne prikaže... Taly moja, saj veš da vas nebi pustila v negotovosti, saj vem da je ta najbolj zoprna... Hmm, držim pesti zate za jutri...vidim da si ti tudi preučila test do konca...a smo hecne kajne, iščemo nekaj pa tudi če ni nič... no upam da nama obema kmalu pokaže močni 2 črtici ... ŠE 1X VSEM HVALA IZ ...ZLATE STE. Se* - mislim nate...držim pesti....naj bodo rezultati super dobri
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 10:33:21
|
|
|
|
Neža7
|
Je zelo lepo, ko ti možek potolaži. Včeraj ob kozarc vina mi je prvič po SS možek povedal kako mu je bilo hudo, ko sva izgubila . Bogi tako dolgo je notri držal in jaz sem se prva 2 tedna vsak dan Še včeraj sem bila v jok. Res ji je hudo, čeprav zgledajo močni in pozitivni. Zelo se veseli že jutri. Upam, da je samo stres mojo ugabno počutje, no možek mi je rekel, da se ne počutim ok od takrat, ko sva spet odločila za
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 10:47:35
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 povišano temperaturo mam (ne BT), joške me tak bolijo, da ne morem na trebuhu zaspat, herpes se mi je naredil, meso mi ne diši...ne da bi mi bilo slabo ko ga vidim, pač samo jest mi ga ne paše...pa ribe mi tud ne pašejo (pa so drgač mljask)...sam sladoled bi jedla, pa pico... Mi je sumljivo tole; diši pica in sladoled, to je meni zelo znano . Mislim, da si mala rozika .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 10:53:09
|
|
|
|
silvya
|
Erin, praviš ni črtice. Če ni , morda črtica še pride, nič obupat. Držim pesti, da bo v petek +. Drži se. Prav tako vsem ostalim, ki čakate na +, vso srečo. Upam da dobite , ki ga boste počasi odvijale 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 11:22:00
|
|
|
|
spelka12
|
Se* a pesti kaj pomagajo? Povej, povej, povej, preden mi gre zadnji noht. erin sem povedala, da začnem navijat šele v četrtek, tko da imaš še čas za . Mojca čestitam za .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 11:38:48
|
|
|
|
TamaraJ
|
Olja borke moje! Malo sem si seznam pogledala in videla, da se je precej v modro pobarval. Žal mi je, bo pa november bolj naklonjen, ane? Držim pesti močno stisnjene za vas in upam, da čimprej zagledate . Seveda pa najlepše čestitam tistim, ki ste se pobarvale v roza. Želim vam čudovitih in naj vaše pikice pridno rastejo, da bodo lahko razveseljevale svoje mamice in očke. Tiste pa, ki še čakate... jaz sem še vedno vaša zvesta navijačica . Tako da si zelo, zelo želim, da ob naslednjem obisku najdem še kakšno roziko več. Lep dan punce vam želim...kljub temu, da je pogled skozi okno rahlo morbiden..pa vseeno. Cartajte svoje pikice srečke , zelenke: upam, da bo test + modre, ve pa pridno na ''O'' dneve. Pa še prej in pol_ za zihr
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 23.10.2007 12:02:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya Erin, praviš ni črtice. Če ni , morda črtica še pride, nič obupat. Držim pesti, da bo v petek +. Drži se. Prav tako vsem ostalim, ki čakate na +, vso srečo. Upam da dobite , ki ga boste počasi odvijale 9 mesecev. se bom kar podpisala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?