|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
22.10.2007 19:09:56   
Erin
la la la la la la.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj dragi prihaja domov mene pa prsti srbijooooooooooo la la la la la...da bi delala test la la la la la...trga me la la la la la...se že vnaprej opravičujem la la la la la la...user posted image

joške me bolijo samo da ste omenile touser posted image ...ampak me pri strani samo, kot da bi se nekam udarila.....user posted image moram mal se pretihotapit nazaj v mapco M ne pričakujemo septembra da vidim na kakšen način so prsa bolela ostala dekleta....

a se še katera javi z bolečimi siskami?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.10.2007 19:11:39   
LuNa73
user posted image  Erin te sploh nič ne čujem.... dej bolj naglas povej kaj boš delala....user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.10.2007 19:26:34   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        

TEST ME MIKAAAAAAAAAAA!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.10.2007 19:29:12   
hmm
Erin, jaz se javljamuser posted image ! Vidim, da sva res usklajeni, najprej spužve, potem pa se začne dogajatuser posted image .

Jaz bi danes ali jutri morala dobiti user posted image  in zjutraj sem kar debelo gledala v termometer, ko sem videla, da je po včerajšnjem rahlem padcu BT spet malo narasla namesto čisto pikirala navzdol. Čez dan pa me je začelo tako ob straneh boleti v joškah, zdaj pa nisem ziher, če od samega sprešlatavanja ali pa zaresuser posted image user posted image . Mam nohte že zgrižene do komolcev od samih živčkovuser posted image . Samo do jutri zjutraj še zdržim, pa bo menda že kaj bolj jasno. Aja, ponavadi ko so mene ob straneh bolele, sem bila user posted image user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.10.2007 19:31:11   
shelly
Najprej čestitke novi nosečki! Res super user posted image

Jaz sem pa danes čisto na tleh pa si nisem nikoli mislila, da me bo tako vrglo. Sem med sluzjo danes zjutraj opazila malo krvi, potem pa še zdaj zvečer. Po moje je to precej zanesljiv znak, da prihaja user posted image  Pa spet prezgodaj saj ne morem verjeti. Šele od 25 do 29 enkrat naj bi prišla. Nič več ne razumem. Pa zakaj me potem prsi tako močno pečejo in bolijo že od O dalje? Zdaj sem pa tudi jaz čisto obupana in zmedena tako da mojca te čisto razumem in vem kako se počutiš.

lp  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.10.2007 19:35:38   
Erin
hmm, samo  sva res usklajeni...tudi bi jo morala jutri dobiti pa včeraj je BT malo padla danes pa spet zrasla...pa joške me bolijo samo pri strani pa tud ne vem če je od špikanja al česa drugega...kaj bova pa sedaj še naredili...user posted image user posted image user posted image

A spet nakladamuser posted image user posted image user posted image ane...

user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.10.2007 19:41:10   
LuNa73
Erin pa ne morš no nardit testa..zdej pa res ni pravi čas1Pa prehiter je še, da bi ga delala! Pa zize te bojo nehale pečt pa bolet od strani! Pa kolena te bojo spet držala pokonc in ne bo več "jamranja", da ne morš na nogah stat! Pa slončkanje bo odpadlo (aja, to je že itak, ker je tvoja O mimuser posted image )Pa če bo minus ne boš tak vesela več. Pa itak ga ne smeš delat, ker veš, da v navodilih piše, da en dan po izostanku pokaže prav! Joj, pa še pršparala boš za naslednjega, ker če boš na tem plus zagledala, tak ne boš vrjela da prav kaže tolk prej... tak pa lohk greš na tortico, namest da boš še enga kupla! Pa.... ehhhhhhhh.. dej, naj te nehajo prsti srbet in jim naredi to uslugo in ga bejš delat! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.10.2007 19:43:29   
hmm
Erin, kako si pa drugače? Meni se spet vrti, pa slabo mi je, a vse to je lahko tudi kaka viroza, tako da se nočem ozirati na to. Kdaj boš pa delala test, boš zdržala do jutra?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.10.2007 19:49:52   
Erin
No prav LuNa, ne bom ga delala danesuser posted image ,... jutri pauser posted image user posted image user posted image ...ker bi jo morala originalno jutri dobiti lalala...pa itak sem šla popoldne po nov test, za rezervo...user posted image user posted image user posted image
hmm - a tebi se pa vrti....ja men se ne...mogoče zato ker vse dni sedim na tem stolu in ne odmaknem oči od ekrana...user posted image ne resno, nč se mi ne, slabo mi tudi ni, apetit je veeeeeelik...viroza pa tudi ni nobena v bližini...
BOM zdržala, moram...upam..user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.10.2007 19:53:58   
LuNa73
Erin..naj ti dragi prnese eno rožico z velik listkov na cvetu, pa se pejt... delam, ne delam.... user posted image  Pa se nehej mučit!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.10.2007 19:58:47   
Serendipity
Ojla pupe! user posted image  user posted image  

Erin, še majcko počakaj, pa potem - jutri zjutraj ... saj veš - jutranji urin in te fore... Naj te tvoj pocarta in skrije test (ampak tak skrije, da ga bo potemjutri ob treh zjutraj našel ...) user posted image
Hmm - no to so že dobri znaki, če je še ni! user posted image  user posted image  kar tako naprej, pa boš rooziiikaaa!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.10.2007 20:01:51   
hmm
Saj ko tako napol leže v računalnik tipkam se mi tudi ne vrtiuser posted image . Drugače me pa nekaj kuha zdaj, imamo take deloholike v službi, da hodijo bolani v službo, tak ni problem kakega hudiča fasatuser posted image . Kdaj ga boš pa delala? Jaz si ob 7 ih merim BT, potem pa akcijauser posted image . Če ne bo seveda zmrzovalouser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.10.2007 20:02:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Kaj pa Se* je kaj novega? Še stiskamo pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Ma še nič ne vem... Jutri komaj izveza kak je šel spermiogram tokrat ... Čeprav, ne vem ... Moram pogledat možnosti kako in kaj potem, če bo spet tak slab ....
Drugače pa punce - user posted image  user posted image  ZAROZAJTE TA MESEC!!!!!! user posted image   user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.10.2007 20:08:03   
Erin
Se* - bom mislila nate jutri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom jutri zbudila okoli 9 ker takrat imam vedno budilko naštimano za BT, potem pa tudi moja AKCIJA...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom takoj sporočila ko pridem gor...obljubim...

Glede testa me je ful mikalo pa sem si premislila ravno zaradi tvojih besed LuNa...tistih prvih ne zato da bi ti kontra nabila ko si rekla naj ga grem delatuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.10.2007 20:10:58   
Neža7
nf....

Ja, 4mes nazaj sem rodila malo Nežo, ko je bila samo 19 tednov. user posted image

Trinity22....

Hvala tudi midva upava, da sva se prav odločila.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
22.10.2007 20:12:41   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Se* - bom mislila nate jutri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom jutri zbudila okoli 9 ker takrat imam vedno budilko naštimano za BT, potem pa tudi moja AKCIJA...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom takoj sporočila ko pridem gor...obljubim...

Glede testa me je ful mikalo pa sem si premislila ravno zaradi tvojih besed LuNa...tistih prvih ne zato da bi ti kontra nabila ko si rekla naj ga grem delatuser posted image

Ah, jst sem pa mislna, da bo tud moja radovednost potešena..pa mal moje pesti pršle k sebi... ah, bom pa počakala do jutri user posted image user posted image , prav tako pa bojo še mal trpele moje rokice user posted image . Ampak priznaj, zarad tortice si si premislauser posted image !

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
22.10.2007 20:14:30   
Neža7
user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj je pravkar videl mojo zadnjo sporočilo in je rekel " da, da, da sva prav odločila"user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč punceuser posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
22.10.2007 20:16:06   
LuNa73

dej Erin pejt test ti zdejle delat...juter morem držat pestike za Se*user posted image ! No, pa sej mam pa dve roki, a ne? Sej vidve sta itak že v taki navezi, da si stvari pa že lohk delita... evoplan A za jutri: tota pestika-leva (vidiš Erin) za tebe, tota desna pa za tebe Se*!
Tak zdej pa bodte pridne... pa lepo se naspite...in le glejta vidve babuški, da mi nardita dan lep! Erin jst vstajam že ob 5.15, a bo že takrat test narjenuser posted image !

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
22.10.2007 20:18:02   
Erin
ne pa neeeeeee...ni bila tortica....user posted image
ampak jutri bo več hormona zjutraj v urinu (če bo seveda) in če bo pokazal minus vsaj ne bom sama sebi lagala in iskala izgovorov, kaj pa če je to zaradi tega ker sem delala prezgodal ali ker sem delala popoldne...
Vsaj vedela bom...user posted image To je to...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
22.10.2007 20:20:15   
Erin
rezultati bodo po 9 uri...
Lepo spančkaj LuNa...pa upam da te bova res razveselili...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
22.10.2007 20:24:24   
trinity22
Se* držim pesti za jutri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čim boljši rezultati.

Erin čisto malo še potrpi, dans hiter ajat, pol bo pa jutri hiter dan in boš nardila test in nam sporočila da si user posted image . Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hmm tudi tebi želim da jutri zagledaš user posted image , mislim, da so tvoji znaki zelooooo obetajoči za user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
22.10.2007 20:26:43   
nf
joj ne Neža user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz ti želim in verjamem, da boš naslednjič rodila zdravo in lepo dete. Do takrat te bomo pa vse ringarajevke spodbujale in navijale zate!

Erin, ti si tud meni malo sumljiva....da nisi res nosečka!!!? Komi čakam jutri rezultat! Držim pesti!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
22.10.2007 20:28:42   
bumbum
Erin, stiskam pesti! Močno, močno, močno, močno..............................

Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.10.2007 20:30:32   
hmm
Se* držim pesti za jutri!user posted image user posted image user posted image
Pa za naju z Erin tudiuser posted image . Že včeraj nisem mogla spati in sem si ob dveh zjutraj s prijateljico, ki je imela dojenčka na joškah sms-e pisalauser posted image , danes pa sploh ne vem kaj bo. Bova gledala grozljivke dokler ne padeva v posteljo, pa mi bo menda uspelo malo pozabitiuser posted image .

Pa lahko noč vsem, ki jo lahko imateuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2074
22.10.2007 20:41:23   
nineva
Hojla!
naprejuser posted image user posted image user posted image
Berem vas vsak dan, pisat pa v službi nekak ne morem, pa zdaj malo čikiram,

Vidim, da pridno čvekate. Jaz je tudi ne pričakujem jutri. Če jutri na pride sem že napoll rešena, ker je ponavadi točna ko ura.
Skoz mam občutek, da se bo nekaj vlilo.

Zdaj pa tisti pomembno:
- sem šla čikirat sluz, pa je ravno taka kot pravijo, da mora biti med ovulacijo --VLEČLJIVA( piše na ranih opisih za O- prejšne mesce je bila preduser posted image  drugačna ali pa je sploh ni blo. Nemoče, da šele zdaj O.

ali ve katera kaj o tem????????????????

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?