Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:09:56
|
|
|
|
Erin
|
la la la la la la..... moj dragi prihaja domov mene pa prsti srbijooooooooooo la la la la la...da bi delala test la la la la la...trga me la la la la la...se že vnaprej opravičujem la la la la la la... joške me bolijo samo da ste omenile to ...ampak me pri strani samo, kot da bi se nekam udarila..... moram mal se pretihotapit nazaj v mapco M ne pričakujemo septembra da vidim na kakšen način so prsa bolela ostala dekleta.... a se še katera javi z bolečimi siskami?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:11:39
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin te sploh nič ne čujem.... dej bolj naglas povej kaj boš delala....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:26:34
|
|
|
|
Erin
|
TEST ME MIKAAAAAAAAAAA!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:29:12
|
|
|
|
hmm
|
Erin, jaz se javljam ! Vidim, da sva res usklajeni, najprej spužve, potem pa se začne dogajat . Jaz bi danes ali jutri morala dobiti in zjutraj sem kar debelo gledala v termometer, ko sem videla, da je po včerajšnjem rahlem padcu BT spet malo narasla namesto čisto pikirala navzdol. Čez dan pa me je začelo tako ob straneh boleti v joškah, zdaj pa nisem ziher, če od samega sprešlatavanja ali pa zares . Mam nohte že zgrižene do komolcev od samih živčkov . Samo do jutri zjutraj še zdržim, pa bo menda že kaj bolj jasno. Aja, ponavadi ko so mene ob straneh bolele, sem bila .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:31:11
|
|
|
|
shelly
|
Najprej čestitke novi nosečki! Res super Jaz sem pa danes čisto na tleh pa si nisem nikoli mislila, da me bo tako vrglo. Sem med sluzjo danes zjutraj opazila malo krvi, potem pa še zdaj zvečer. Po moje je to precej zanesljiv znak, da prihaja Pa spet prezgodaj saj ne morem verjeti. Šele od 25 do 29 enkrat naj bi prišla. Nič več ne razumem. Pa zakaj me potem prsi tako močno pečejo in bolijo že od O dalje? Zdaj sem pa tudi jaz čisto obupana in zmedena tako da mojca te čisto razumem in vem kako se počutiš. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:35:38
|
|
|
|
Erin
|
hmm, samo sva res usklajeni...tudi bi jo morala jutri dobiti pa včeraj je BT malo padla danes pa spet zrasla...pa joške me bolijo samo pri strani pa tud ne vem če je od špikanja al česa drugega...kaj bova pa sedaj še naredili... A spet nakladam ane...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:41:10
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin pa ne morš no nardit testa..zdej pa res ni pravi čas1Pa prehiter je še, da bi ga delala! Pa zize te bojo nehale pečt pa bolet od strani! Pa kolena te bojo spet držala pokonc in ne bo več "jamranja", da ne morš na nogah stat! Pa slončkanje bo odpadlo (aja, to je že itak, ker je tvoja O mim )Pa če bo minus ne boš tak vesela več. Pa itak ga ne smeš delat, ker veš, da v navodilih piše, da en dan po izostanku pokaže prav! Joj, pa še pršparala boš za naslednjega, ker če boš na tem plus zagledala, tak ne boš vrjela da prav kaže tolk prej... tak pa lohk greš na tortico, namest da boš še enga kupla! Pa.... ehhhhhhhh.. dej, naj te nehajo prsti srbet in jim naredi to uslugo in ga bejš delat!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:43:29
|
|
|
|
hmm
|
Erin, kako si pa drugače? Meni se spet vrti, pa slabo mi je, a vse to je lahko tudi kaka viroza, tako da se nočem ozirati na to. Kdaj boš pa delala test, boš zdržala do jutra?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:49:52
|
|
|
|
Erin
|
No prav LuNa, ne bom ga delala danes ,... jutri pa ...ker bi jo morala originalno jutri dobiti lalala...pa itak sem šla popoldne po nov test, za rezervo... hmm - a tebi se pa vrti....ja men se ne...mogoče zato ker vse dni sedim na tem stolu in ne odmaknem oči od ekrana... ne resno, nč se mi ne, slabo mi tudi ni, apetit je veeeeeelik...viroza pa tudi ni nobena v bližini... BOM zdržala, moram...upam..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:53:58
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin..naj ti dragi prnese eno rožico z velik listkov na cvetu, pa se pejt... delam, ne delam.... Pa se nehej mučit!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 19:58:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupe! Erin, še majcko počakaj, pa potem - jutri zjutraj ... saj veš - jutranji urin in te fore... Naj te tvoj pocarta in skrije test (ampak tak skrije, da ga bo potemjutri ob treh zjutraj našel ...) Hmm - no to so že dobri znaki, če je še ni! kar tako naprej, pa boš rooziiikaaa!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:01:51
|
|
|
|
hmm
|
Saj ko tako napol leže v računalnik tipkam se mi tudi ne vrti . Drugače me pa nekaj kuha zdaj, imamo take deloholike v službi, da hodijo bolani v službo, tak ni problem kakega hudiča fasat . Kdaj ga boš pa delala? Jaz si ob 7 ih merim BT, potem pa akcija . Če ne bo seveda zmrzovalo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:02:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Kaj pa Se* je kaj novega? Še stiskamo pesti zate za srečo. Ma še nič ne vem... Jutri komaj izveza kak je šel spermiogram tokrat ... Čeprav, ne vem ... Moram pogledat možnosti kako in kaj potem, če bo spet tak slab .... Drugače pa punce - ZAROZAJTE TA MESEC!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:08:03
|
|
|
|
Erin
|
Se* - bom mislila nate jutri... Jaz se bom jutri zbudila okoli 9 ker takrat imam vedno budilko naštimano za BT, potem pa tudi moja AKCIJA... Bom takoj sporočila ko pridem gor...obljubim... Glede testa me je ful mikalo pa sem si premislila ravno zaradi tvojih besed LuNa...tistih prvih ne zato da bi ti kontra nabila ko si rekla naj ga grem delat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:10:58
|
|
|
|
Neža7
|
nf.... Ja, 4mes nazaj sem rodila malo Nežo, ko je bila samo 19 tednov. Trinity22.... Hvala tudi midva upava, da sva se prav odločila.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:12:41
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Se* - bom mislila nate jutri... Jaz se bom jutri zbudila okoli 9 ker takrat imam vedno budilko naštimano za BT, potem pa tudi moja AKCIJA... Bom takoj sporočila ko pridem gor...obljubim... Glede testa me je ful mikalo pa sem si premislila ravno zaradi tvojih besed LuNa...tistih prvih ne zato da bi ti kontra nabila ko si rekla naj ga grem delat Ah, jst sem pa mislna, da bo tud moja radovednost potešena..pa mal moje pesti pršle k sebi... ah, bom pa počakala do jutri , prav tako pa bojo še mal trpele moje rokice . Ampak priznaj, zarad tortice si si premisla !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:14:30
|
|
|
|
Neža7
|
Moj je pravkar videl mojo zadnjo sporočilo in je rekel " da, da, da sva prav odločila" Lahko noč punce
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:16:06
|
|
|
|
LuNa73
|
dej Erin pejt test ti zdejle delat...juter morem držat pestike za Se* ! No, pa sej mam pa dve roki, a ne? Sej vidve sta itak že v taki navezi, da si stvari pa že lohk delita... evoplan A za jutri: tota pestika-leva (vidiš Erin) za tebe, tota desna pa za tebe Se*! Tak zdej pa bodte pridne... pa lepo se naspite...in le glejta vidve babuški, da mi nardita dan lep! Erin jst vstajam že ob 5.15, a bo že takrat test narjen !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:18:02
|
|
|
|
Erin
|
ne pa neeeeeee...ni bila tortica.... ampak jutri bo več hormona zjutraj v urinu (če bo seveda) in če bo pokazal minus vsaj ne bom sama sebi lagala in iskala izgovorov, kaj pa če je to zaradi tega ker sem delala prezgodal ali ker sem delala popoldne... Vsaj vedela bom... To je to...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:20:15
|
|
|
|
Erin
|
rezultati bodo po 9 uri... Lepo spančkaj LuNa...pa upam da te bova res razveselili...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:24:24
|
|
|
|
trinity22
|
Se* držim pesti za jutri. , da bodo čim boljši rezultati. Erin čisto malo še potrpi, dans hiter ajat, pol bo pa jutri hiter dan in boš nardila test in nam sporočila da si . Držim pesti hmm tudi tebi želim da jutri zagledaš , mislim, da so tvoji znaki zelooooo obetajoči za .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:26:43
|
|
|
|
nf
|
joj ne Neža Jaz ti želim in verjamem, da boš naslednjič rodila zdravo in lepo dete. Do takrat te bomo pa vse ringarajevke spodbujale in navijale zate! Erin, ti si tud meni malo sumljiva....da nisi res nosečka!!!? Komi čakam jutri rezultat! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:28:42
|
|
|
|
bumbum
|
Erin, stiskam pesti! Močno, močno, močno, močno..............................
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:30:32
|
|
|
|
hmm
|
Se* držim pesti za jutri! Pa za naju z Erin tudi . Že včeraj nisem mogla spati in sem si ob dveh zjutraj s prijateljico, ki je imela dojenčka na joškah sms-e pisala , danes pa sploh ne vem kaj bo. Bova gledala grozljivke dokler ne padeva v posteljo, pa mi bo menda uspelo malo pozabiti . Pa lahko noč vsem, ki jo lahko imate .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 22.10.2007 20:41:23
|
|
|
|
nineva
|
Hojla! naprej Berem vas vsak dan, pisat pa v službi nekak ne morem, pa zdaj malo čikiram, Vidim, da pridno čvekate. Jaz je tudi ne pričakujem jutri. Če jutri na pride sem že napoll rešena, ker je ponavadi točna ko ura. Skoz mam občutek, da se bo nekaj vlilo. Zdaj pa tisti pomembno: - sem šla čikirat sluz, pa je ravno taka kot pravijo, da mora biti med ovulacijo --VLEČLJIVA( piše na ranih opisih za O- prejšne mesce je bila pred drugačna ali pa je sploh ni blo. Nemoče, da šele zdaj O. ali ve katera kaj o tem????????????????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?