mojca345
|
Ahoj punce, GLAVO POKONCI ! Take slabe volje ne rabimo, čez okn jo je reba fu**t ! Včeri sem bila jaz tako v k***u. Jest sem se včeri pomirila. no pomirile ste me tudi ve z besedami " da se ne more nič hudeha zgodit v 14 dnevih pr teh ginekoloških težavah", tko da sem nekak zaključila, al se mi usuje ali pa ne.če pa ne, pa da nisem , bomo pa pol naprej in takrat se šele sekiral zarad tega. No, dan je minil z vložkom v gatah, ampak niti krvi, niti rjavega izcedka. Kej takega še nisem jemala. ker ponavad po takih psihičnih naporih, kot je bilo včeraj, sem jo vedno dobila. tko, da to da mi zamuja, ni od stresa. bom pa še čakala par dni, pol bomo pa vidli. sej itak druge nimam. Danes sem bla Večkrat na wc-ju za lulanje, ščipanje v trebuhu. To je pa tudi vse. ravn prej esm domov prišla.kok je fajn, k takoj lubčka dobim, k pridem domov. Erin, a nisi test prehitr delala še ? Sej vem čakat je težko, ampak jest ponavad pomislim, kok dnara mi gre za vse to. rajš pršpari, pa pejt na kosil za ta dnar al pa v kino. Sam slabe volje smo, k ni pluska. pa itak, vidiš, da vse k so žebile noseče, govorijo, da jim je pokazal ful kasnej šele, ne pa par dni sam po menstri ali pa celo 2 dni pred mesntro.no, večina tako govori. so pa izjeme ! Lubija prim za roko, pa vrž čez ramo. sej če si nosečka, ti bebika itak ne uide. če bo pa tetka prišla, jo boš pa itak vidla, ne. jest sem tudi razmišljala, da je mogoče, da sem oplojena zelo pozno po dnevih, če gledam. jest vam bom rajš tist luštn film poslala, če ga bom najdla. k ful lepo opisuje kako je z tem oplojevanjem. da rabi 14 dni. vsekakor se pa strinjam, da bi bila rada . punce, lubčka........
|