|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
23.10.2007 16:58:45   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - midvaxy - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka user posted image

xx.10. - noelyuser posted image user posted image v nove boje
xx.10.
- K_a_t_j_a user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - sheba user posted image user posted image v nove boje

xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Taly - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnicauser posted image user posted image v nove boje
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shellyuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22user posted image user posted image v nove boje
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner -srečka nosečka user posted image
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984- srečka nosečka user posted image
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10user posted image user posted image v nove boje
08.10. - Jurka6 oz. Shani - srečka nosečka user posted image
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta - srečka nosečka user posted image
09.10. - Endriuser posted image user posted image v nove boje
09.10. - beyba - srečka nosečka user posted image
09.10. - Blacky30user posted image user posted image v nove boje
10.10. - leonida
10.10. - ninčyuser posted image user posted image v nove boje
10.10. - spelka12user posted image user posted image v nove boje

10.10. - yasmine23user posted image user posted image v nove boje
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity user posted image  user posted image v nove boje
11.10. - tinkamiškauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - Yasminkauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - daga11user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - **NiNa** user posted image user posted image v nove boje
13.10. - fragola - srečka  nosečkauser posted image
13.10. - tincy82user posted image user posted image v nove boje
14.10. - sonček33user posted image v nove boje
14.10. - osa3user posted image user posted image v nove boje
15.10. - zabca34user posted image user posted image v nove boje
15.10. - pinuser posted image user posted image v nove boje
15.10. - marjana.ruser posted image
v nove boje
15.10. - pikica36user posted image user posted image v nove boje
15.10. - deteceuser posted image user posted image v nove boje
16.10. - janneyuser posted image user posted image v nove boje
17.10. - pikapoka2user posted image
v nove boje
17.10. - oktavijauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - gajkauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - RMRM- srečka nosečkauser posted image
18.10. - Zvezdicauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - ledenkauser posted image
v nove boje
19.10. - murkica -srečka nosečka user posted image
19.10. - Linda25
20.10. - nfuser posted image user posted image v nove boje

20.10. - zoricauser posted image
v nove boje
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka - srečka nosečka user posted image

21.10. - Mojca 78 -srečka nosečka user posted image
22.10. - Efi
22.10. - rendiuser posted image user posted image v nove boje
22.10. - najsi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22 - srečka nosečkauser posted image
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30user posted image user posted image v nove boje
25.10. - maša82
26.10. - Erin
26.10. - sun71
26.10. - anonimna user posted image

28.10. - kleja
29.10. - shelly
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii
31.10. - anonimna/jokica

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21
- lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
          user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.10.2007 16:59:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nena22

IŠČEMO ?! KJE STE?!

najsi 
ninny 
nineva
andre3a
Lea2007
hmm

papauser posted image vam lahko čestitamo?user posted image držimo fige, ane?

user posted image user posted image user posted image
ravno sem isto hotela narediti...naštet te naše punce ki je ne čakajo te dni kako je z rezultati...

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.10.2007 17:01:25   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: nena22

Se*- saj tudi sama še ne morem dojet...sploh na žalost ni še takega veselja kot je blo prvič a se je končalo s SS... počasi bova dojela samo prvi pregled moram dat skozi!!! ti se pa držiuser posted image user posted image user posted image samo zate

papa božajmo buškoteuser posted image

user posted image user posted image Nič se bat, bodo angelčki pazili na tvojo pikico, da se bo obdržala in ti čez user posted image  zajokala v naročju ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še eno pikapoko za vsak slučaj ... user posted image

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.10.2007 17:03:55   
Anonimen
serendipity...  Počutim se grozno... Ko pomislim za nazaj, kako sem obupovala in jamrala in težila tu gor, potem pa preberem težave nekaterih punc, ki vam res ne uspe in to že zelo dolgo časa. Naenkrat sem se zavedla, da sem otročje reagirala ob lastnih neuspehih... Midva se trudiva šele pol leta in na momente obupujem, ti in nekatere druge pa že toliiiko časa, pa ste še vedno pozitivne. Vsaka čast. Vem da ni prav, da v tuji nesreči najdeš moč, ampak mene je tvoja zgodba postavila na realna tla. Sva še mlada, trudiva se relativno kratek čas in nima smisla obupavat. Bo , ko bo pravi čas za to. Tebe občudujem. Želim ti veeeliko sreče in da se vse izteče tako, da boš čimprej v naročju držala svojega dojenčka.  Hvala ker si mi nevede odprla oči, od zdaj naprej bom samo pozitivna!  

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.10.2007 17:05:40   
LuNa73
Se* kaj pravjo rezultateki????? user posted image

erin, do petka je še cajt.,... evo, sem vedla da bo šla tortica v testerček...user posted image ! Kakorkoli, punce držte se!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.10.2007 17:16:40   
Serendipity
user posted image  Jao lunica ... to mi je pa kar solzice priklicalo na lica ... Optimist si želim biti, po naravi sicer nisem - ampak, tako si želim čutiti svojo pikico ob sebi, slišati bitje srčeka, občutiti tisti trenutek, ko ti majhna pest stisne prst, videti spontani nasmešek najlepših ustec, začutiti objemček lastnega otroka okoli vratu in slišati besede mama rad/a te imam ... To me drži, da se poberem vedno znova, to in ljubezen, ki jo čutim do user posted image , rabi podporo in ljubezen. Rabi naju. Jaz naju rabim. Naju in sčasoma še najino ''vsoto'' user posted image  ali pa množino.

Ampak - jaz sem le na začetku mojih bojev. Dekleta, se borijo že dlje časa in ne obupajo - kot dajem jaz tebi upanje tako dajejo one meni. In vedno, ko imam krizo, ko me kaj zlomi - vedno vem, da se lahko izpovem tu - toliko toplih objemov in vzpodbudnih besed, kot jih dobimo tu, ne dobim nikjer drugje. Ker iskren objem, brez obsojanja ti lahko da nekdo, ki točno ve, kaj se v tebi dogaja. In dekleta, tu na RR to vedo. Njihove besede me vedno dvignejo, vem da BOVA dobila svojo srečo, pa če bom prehodila milijoe kilometrov, pot ne bo težka, ker so ob meni borke (ki jiiih maaan taaaaaak rada user posted image  user posted image ) in me bodo dvignile, ko padem.

Tak, da ... vsi imamo ups in downs-e - in pomembno je da ob nas nekdo stoji, da nas dvigne. Ma ne sramuj se slabih trenutkov, zgodijo se vsakomu user posted image

Hvala ti za to izpoved, če verjameš ali ne, meni so pravkar tvoje besede dale še večjo moč in energijo za vnaprej! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.10.2007 17:17:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Se* kaj pravjo rezultateki????? user posted image

Eh, kaj le ... naši plavalčki so zgleda sramežljivi ... user posted image  Ali pa se le bojijo belih halj user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.10.2007 17:19:36   
LuNa73
Se* šele sedaj sem prebrala za nazaj!
user posted image

Lej, ne obupat! Jst vem za dve zgodbi, kjer so imeli moški slabe migitalčke! Vem da sem ti jih že povedala, pa ti jih bom še enkrat! Pri prvem slučaju sta šla na umetno oploditev in je uspelo, v drugem primeru pa je uspelo po naravni poti! S tem, da so v prvem primeru dvakrat vstavli zamrzjenčke, pa se ni prijelo, tretjič pa sta šla v postojno, kjer so oba hkrati "vrgli" na mizo. Njemu vzeli migitalčke in jih takoj vstavli v njo... evo, produkt je 4 mesece stara pupika! user posted image
Tak da, veselo naprej! Je pa res, da tudi pr fantih pride do stresa, tako kot pr nas ženskah. In bi tudi, po moje mogli oni mal odmislt.... njim je po moje še težje in huje, kot nam! Pa me vsaj povemo vun, oni pa držijo to v sebiuser posted image ! Jst še vedno mislim, da se bo tale vajina zgodba končala s srečnim koncem, takim, ki ga niti vidva ne bota pričakovala!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.10.2007 17:20:46   
Anonimen
user posted image  serendipity, hvala! Upam, da boš čimprej imela najlepšejšega, najbolj nežnega in najbolj scrtlanega otročka v vesolju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.10.2007 17:22:54   
LuNa73
aja, se me pa tale tvoja "zgodba" vedno znova in znova dotakne... pa ne vem zakaj!user posted image  Mogoče pa je moja podobna, sam še jaz ne vemuser posted image !user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.10.2007 17:23:53   
Serendipity

Lej, ne obupat! Jst vem za dve zgodbi, kjer so imeli moški slabe migitalčke! Vem da sem ti jih že povedala, pa ti jih bom še enkrat! Pri prvem slučaju sta šla na umetno oploditev in je uspelo, v drugem primeru pa je uspelo po naravni poti! S tem, da so v prvem primeru dvakrat vstavli zamrzjenčke, pa se ni prijelo, tretjič pa sta šla v postojno, kjer so oba hkrati "vrgli" na mizo. Njemu vzeli migitalčke in jih takoj vstavli v njo... evo, produkt je 4 mesece stara pupika! user posted image
Tak da, veselo naprej! Je pa res, da tudi pr fantih pride do stresa, tako kot pr nas ženskah. In bi tudi, po moje mogli oni mal odmislt.... njim je po moje še težje in huje, kot nam! Pa me vsaj povemo vun, oni pa držijo to v sebiuser posted image ! Jst še vedno mislim, da se bo tale vajina zgodba končala s srečnim koncem, takim, ki ga niti vidva ne bota pričakovala!user posted image

Ma, saj ne bom obupala. Ko me bo pa kaj začelo metat, pa bom takoj pribežala sem, da me ti (in ostale) k sebi spravite. user posted image  Ja, tudi za mojega je značilno, da vse zadrži v sebi - ima pač svojo terapijo - lubico klaviaturo user posted image , in ko vadi, takrat je pač srečnejši, bolj sproščen in imam občutek, da je to njegova ''terapija''.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.10.2007 17:26:40   
LuNa73
Se*, a mu še jst eno prnesem-klaviaturo! Da bo vun spravu še več tega stresa in skrbi!user posted image
Pa itak vem oz. vrjamem, da ne boš obupala! Sej pa prekmurke pa se ja ne date kr tak!user posted image  V glavnem, mislim na tebe! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.10.2007 17:28:10   
bumbum
Se*, to si pa tako krasno napisala, da lepše ne bi mogla. Verjemi in upaj do zadnjega. Otroci si zaslužijo takšne mamice kot boš kmalu ti! Verjemi, da imamo tudi me tebe rade! user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.10.2007 17:30:35   
hmm
Serendipity  user posted image user posted image user posted image Sem ful držala pesti za tebe! A veš kaj, še vsak se je naučil plavati, pa se bodo tudi vajini plavalčki, mogoče bi bilo treba samo malo bolj oštro z njimi!user posted image

nena22, tebi pa čestitke in čimbolj uživaj v user posted image !

Ne vem, zakaj pa mene iščete, saj sem se že izpovedala danes zjutrajuser posted image . Jutri zjutraj spet ponavljam test in vržem jastrobovo oko na njegauser posted image in vam potem povem kaj se dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.10.2007 17:30:38   
LuNa73
bumbum, a misliš, da ti mi pa delaš kej manj skrbi pa siih las? Sej jst bom pa ja čist osivela tu gor!user posted image  Sej si pa ti tud zaslužiš najboljše!

Erin, dej vsaj ti se ta teden izpiš iz mojga seznama barvalk, ki barvajo moje lase sive!user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.10.2007 17:30:49   
Serendipity

Se*, a mu še jst eno prnesem-klaviaturo! Da bo vun spravu še več tega stresa in skrbi!user posted image
Pa itak vem oz. vrjamem, da ne boš obupala! Sej pa prekmurke pa se ja ne date kr tak!user posted image  V glavnem, mislim na tebe! user posted image

Ma neeeeeeeeeeeeee... Jao, potem bom nazadnje jaz ostala brez user posted image ! A-a, tega užitka pa ne dam! Ena mu je čist dovolj! user posted image  Ma, saj še ima poleg harmoniko in kitaro - to je pa čist zadosta!

Ha ha ha - seveda se ne damo! Ampak, tudi štajerke in dolenjke in gorenjke in primorke, itd - se ne dajo! Ker smo ženske! Je tisti tam zgoraj že vedel, kaj dela, ko je nam trmo vsajeval v naše glavice user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.10.2007 17:34:18   
bumbum

bumbum, a misliš, da ti mi pa delaš kej manj skrbi pa siih las? Sej jst bom pa ja čist osivela tu gor!user posted image  Sej si pa ti tud zaslužiš najboljše!

Erin, dej vsaj ti se ta teden izpiš iz mojga seznama barvalk, ki barvajo moje lase sive!user posted image

LuNa, ja s čim pri user posted image ti pa jaz barvam lase? user posted image user posted image user posted image Joj, si faca!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.10.2007 17:37:26   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: hmm

Serendipity  user posted image user posted image user posted image Sem ful držala pesti za tebe! A veš kaj, še vsak se je naučil plavati, pa se bodo tudi vajini plavalčki, mogoče bi bilo treba samo malo bolj oštro z njimi!user posted image

Khm - poznaš kakega plavalnega učitelja? user posted image  Samo kaj, ko jih naučiš plavat pa niso več pri moči za napad na jajčece ...

Eh - triatlon bo (malce nekonvencionalen) - najprej - plavanje, potem tek in nato met kopja!

Kaj je že tisto bilo za tekmovanja prejšnjič? Ironman oz nekaj podobnega. To je to! Tak hard trening rabijo, da bo za hasek! user posted image  user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.10.2007 17:58:08   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

LuNa, ja s čim pri user posted image ti pa jaz barvam lase? user posted image user posted image user posted image Joj, si faca!

s čim kej??? Zaradi česa si tu gor na forumu??? Evo, zarad tega! Tak da boš vedla!user posted image
Nč babe.... fajn ste..jst grem pa v pižamo.. pa v postlo, ker sem hin!user posted image  Sem se zdejle spomnla... moj si je pa res bogi zraven mene! Zadne čase mene nenormaln zebe.. pa sem si kupla termofor z glino, ki ga pogreješ v mikrovele. In včerej si jst to spet nardim... pa on neki telovadi.. pa bi mel to pa ono pa tretje..pa ak bi ležal..pa tak aj jst ležim... jaouser posted image  Pa nisem vedla kam naj dam termofor, da mi bo topl... pa si ga dam za gumico od pižame... pa on mene boža... pa pride do termoforja...mal obstoji z roko pa reče: pa ka ti maš termofor za gatami? Pa če je to normaln?user posted image user posted image
Evo termofor se že greje.... dijo!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.10.2007 19:25:34   
Lea2007
Pozdravček vsem skupaj.

Čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . lepo in zdravo nosečnost.

Se* joj, ti res toliko pozitivne energije prineseš na tale forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Pri meni..............Eh nič obetavnega, vsak čas me bo smotka napadla. Sem naredila test, pa nism našla čtice, gledala ko nora, pa nič, pa spet gledala pa nič in nič.
Ponavlja se zgodba prejšnjega meseca. Sekiram se pa ne, da bilo kaj narobe, ker sva zelo očitno zamudila vse plodne dni. Ne spraševt zakaj, ker potem res lahko začnem user posted image . (Služba)
Tko da ne bo nič. Bom pa zato toliko bolj držala pesti za ostale.
V novembru bom pa najverjetneje navijačica, pa ne prašat zakaj, eh razlog isti. Čakam da izumijo neki kakor MSN-user posted image .user posted image user posted image user posted image Jooooooooooooj, tole je pa že popolnoma črni humor. Ne me narobe razumer, nekako si moram krajšat čas, samske večere brskam po netu, ja no in pogruntam kako grozno, ki je še tako napreden svet ne premore.
Ok, popolnoma preveč že nakladam, DRŽIM PESTI ZA VAS.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.10.2007 19:44:24   
spelka12
user posted image user posted image user posted image Se* neskončno mi je žal za vaju. Ne vem kaj taki diagnozi sledi, ampak se ne dam. USPELO BO. Mora.
nena čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
erin test te zanimauser posted image user posted image user posted image . Ta mesec tega še ni na sporedu, se vidimo v novembru, pa bomo tam klepetale in držale pesti o.k.user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.10.2007 19:53:25   
najsi
ojla čvekice, kak smo? user posted image

no pr nas še ni nič priteklo in se je lubi prejle odloču, da bomo pa te zjutraj lulali user posted image
držte pesti da nalulamo user posted image
če ne bo nič, bomo pa spet še malo čakali........jutr je sicer dan D ko bo pa tazadn cajt, da se pa res prikaže......bomo vidli.....user posted image

še vedno me boli v spodnjem delu trebuščka.....tak da upam, da je to dober znak user posted image user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.10.2007 20:04:52   
Fargesia
Nena, izvoli...

tedni / koncentracija BHCG mIU/ml
3 - 4 / 9 - 130
4 -5 / 75 - 2600
5 - 6 / 850 - 20,800
6 - 7 / 4,000 - 100,200
7 - 12 / 11,500 - 289,000
12 - 16 / 18,300 - 137,000
16 - 29 / 1,400 - 53,000
29 - 41 / 940 - 60,000

Povzeto s strani:
http://www.childbirth.org/articles/pregnancy/betas.html

Sicer pa pravijo, da se šteje za nosečnost, če je hormon beta HCG več kot 40. user posted image

Upoštevajte prosim, da so napisane vrednosti povprečne.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.10.2007 21:23:13   
shelly
Dober večer!

Ste se spet razpisale da komaj sledim, v bistvu niti ne morem več user posted image

Čestitke novi nosečki user posted image  user posted image

K meni je pa danes prišla grda user posted image ! Zgleda kot darilo za rojstni dan, je pa to najslabše darilo kar jih lahko dobiš ane. Še dobro, da mi je moj dragi kupil toliko lepšega user posted image  Pa me potolažil potem ko sem se zjokala v njegovem objemu. Mi je bilo res hudo ampak kaj čem tako je. Gremo z optimizmom naprej. Je pa kar težko upati vsak mesec znova, jaz resnično občudujem tiste, ki to zmorete že več mesecev in celo let. Bravo!

Mi je pa čudno zakaj so se mi cikli tako skrajšali. Zdaj je prišla v bistvu 22 dan... Katera ve kaj bi to lahko bilo?

lp 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.10.2007 21:52:11   
silvya
nena22 čestitke!!! In vse lepo vseh 9 mesecev!

najsi  ti pa nas jutri razveseli user posted image !

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?