|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
11.10.2007 20:30:21   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

(Ne, LuNa, sam ne spet kakega Adrianota spominjat user posted image ).

Mislim user posted image , ka te fali unmu Adrianotu? Sej te že vidim kako se dereš not v ekran: VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image  Pismo, ampak je res tak kot da bi ga valt dizni pozabu zbrisat!user posted image  

Teeaa drugi krog je itak tvoj! upam, da jim nisi pozabla povedat da si "šefica" na RR na M ne pričakujemo in naj si le grejo pogledat kaj je to vestnost, natančnost, skrbnost..... user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.10.2007 20:34:49   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

V 1-em po laparoskopiji. Prej pa da ne govorim.user posted image  Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla user posted image . Ratalo pa samo od enega odnosa.user posted image  V pravem času seveda.user posted image

a je blo to takrat, ko te je aja aja poslala izza računalnika, ko si zalutala na nova borba se pripravlja, ko je bla tukaj una frka? user posted image  Ko si potem veselo odštrumfala..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.10.2007 20:36:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

(Ne, LuNa, sam ne spet kakega Adrianota spominjat user posted image ).

Mislim user posted image , ka te fali unmu Adrianotu? Sej te že vidim kako se dereš not v ekran: VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image  Pismo, ampak je res tak kot da bi ga valt dizni pozabu zbrisat!user posted image   

Misli mi bereš draga moja, misli ... Ali se pa tak naglas derem ... user posted image

user posted image

Jao, začenja se slabost ... Ne, NISEM nosečka, le na unega tipa sem se spomnila ... fak ej .... (Lunca, jaz jim ga kar pokažem, da si mal ''lüštof'' naredijo) http://adriano.placilo.com/ 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.10.2007 20:39:34   
Serendipity
Uh, nek žmaj se mi je zdaj pojavil ... ugh ... eto, da ga popravim meni in sebi. mislim, sebi in vam:

user posted image
Je že bolje? Meni je!

Ps: jaz spet samo monologiram ...

Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.10.2007 20:58:39   
Shani
OOOOOOOOOOO poroka je na vidiku Se* in še to maja mesecauser posted image user posted image user posted image ... eh če bo pa trebuh se bo pa strip... mal potrudil okoli tebe...boš bolj nedostopnauser posted image user posted image user posted image . Si te že kar predstavljam kako bi bilo hecno.
Glede user posted image mah sem imela jaz tudi prejšnji mesec krizo in sem se odločila ko bo bo in samo sam sebe čist zamoriš s tem in sploh ni več tako simpatično user posted image . Če nam ne rata bomo pa več zabave imeli s partnerji in ni vrag, da nam en mesec tudi rata. Zdej sem pa že čist zabluzila uglavnem punce zabava in  velik user posted image .

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.10.2007 21:02:42   
Shani
user posted image user posted image user posted image eejjj  danes mate pa take, da bom jaz kr svojga mal naskočila, pa še striptiz bom zahtevala uhhhhhhhhh

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.10.2007 21:17:32   
Anonimen

V 1-em po laparoskopiji. Prej pa da ne govorim.user posted image  Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla user posted image . Ratalo pa samo od enega odnosa.user posted image  V pravem času seveda.user posted image

a je blo to takrat, ko te je aja aja poslala izza računalnika, ko si zalutala na nova borba se pripravlja, ko je bla tukaj una frka? user posted image  Ko si potem veselo odštrumfala..... user posted image

Veš da se ne spomnim. user posted image  Lahko da.user posted image  Vse možno. Sej sem tud kolegici tu na RR jamrala, kak mam dolgo PMS.user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.10.2007 21:22:30   
Serendipity
ANTIDOZA:

za vsak slučaj, da ne boste dobile preveč luštov od unih ta sexi tipčkof - se bojim, da boste množično napadle svoje srčeke in boste vse nosečke in bom jaz tu gor sama in se bom dolgočasila in ... Ženska faušija - torej - evo vam antidoza!

user posted image

user posted image
user posted image

Zdaj pa slončkajte ... če vam je še ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.10.2007 21:26:57   
LuNa73

Veš da se ne spomnim. user posted image  Lahko da.user posted image  Vse možno. Sej sem tud kolegici tu na RR jamrala, kak mam dolgo PMS.user posted image user posted image

Idi na nova borba se pripravlja (Upajmo skupaj) stran 14! Sej si vsega ne zapomnim, ampak tole pa sem nekak si, ker mi je blo prav simpatično ko si kr uletela tja na to temo.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.10.2007 21:29:06   
LuNa73
Se* zdaj pa se tak na glas smejim, da bom hin!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla hiter okn zapretm da ne bojo sosedi misl da sem nora... no če že, te me naj slišjo sam sosedi s katerimi mamo skupej stene.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole pa je res antidoza! Po moje je tistim, ki majo O, sluz kr poniknala.... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.10.2007 21:30:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tukaj ane
Jaja, maš prav. Takrat me je razkurilo, ker je bilo kar je pač bilo.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.10.2007 21:33:28   
Serendipity

Se* zdaj pa se tak na glas smejim, da bom hin!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla hiter okn zapretm da ne bojo sosedi misl da sem nora... no če že, te me naj slišjo sam sosedi s katerimi mamo skupej stene.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole pa je res antidoza! Po moje je tistim, ki majo O, sluz kr poniknala.... user posted image

user posted image
user posted image
Neh, saj nisem tega želela .... user posted image   Jaz bi rada, da bi jih vsaj nekaj ostalo, pa da bi njihovi srčeki vmes malo pavze meli ...

user posted image  user posted image  user posted image  Torej, le tisti, ki so te itaq že navajeni

ps: ti pa se res ali samo smejem ali pa jočem ... Khm... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.10.2007 21:36:46   
LuNa73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tukaj ane
Jaja, maš prav. Takrat me je razkurilo, ker je bilo kar je pač bilo.user posted image

No, pa a je blo pol to to, da ste nardil kar ste nardil user posted image ! Ler če je ja, pol mormo pod nujno aja aja poiskat, ker je nekam poniknala, pa jo na tortico peljat user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
11.10.2007 21:39:18   
Anonimen

No, pa a je blo pol to to, da ste nardil kar ste nardil user posted image ! Ler če je ja, pol mormo pod nujno aja aja poiskat, ker je nekam poniknala, pa jo na tortico peljat user posted image !

Ja le kje se potepa.user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.10.2007 21:40:16   
Anonimen
[Serendipity user posted image

Can't wait!
user posted image user posted image

Pupa, si delala test? Čkamooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.10.2007 21:44:18   
Serendipity
user posted image  Pupa je v rdeči barvi user posted image .
Moja ne čaka, ampak udari direkt in točno na uro!
Bo pa drugič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.10.2007 21:52:27   
Anonimen

user posted image  Pupa je v rdeči barvi user posted image .
Moja ne čaka, ampak udari direkt in točno na uro!
Bo pa drugič user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.10.2007 21:54:49   
Serendipity
Hvala Taly user posted image user posted image  

Ta tvoj nick  je res stokrat boljši kot tisti prej. Mi je pa potegnilo, kako ti je ime... (zgleda da si preveč CSI-jev ogledam user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.10.2007 21:55:25   
Anonimen

Hvala Taly user posted image user posted image  

Ta tvoj nick  je res stokrat boljši kot tisti prej. Mi je pa potegnilo, kako ti je ime... (zgleda da si preveč CSI-jev ogledam user posted image )

No pa da slišim kako.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.10.2007 21:59:23   
LuNa73
jst predvidevam....
Nati - na_go - Taly = sam v slovenščiniuser posted image !
a sem fejst mim pihnala? user posted image
sam veš kaj...ne sam da spreminjaš nicke...tud avtarje menjavaš.... sej pa prav, spremembe so potrebne...tud vsak dan če je treba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
11.10.2007 22:00:30   
Anonimen
Natalija sem ja.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
11.10.2007 22:00:34   
K_a_t_j_a
Se* user posted image user posted image user posted image  želim ti veliko sreče v naslednjem krogu in držiom pesti, da je potem ne bo 9 mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1297
11.10.2007 22:04:01   
Serendipity

Joj, kak sem jaz pametna user posted image

Ampak me je LuNa prhitela ... grrrrr user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.10.2007 22:05:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Se* user posted image user posted image user posted image  želim ti veliko sreče v naslednjem krogu in držiom pesti, da je potem ne bo 9 mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.
Tudi tebi čim več sreče za .. saj veš kaj! user posted image user posted image user posted image  (da je tisto špikanje prineslo user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.10.2007 22:06:27   
LuNa73

Kaj pa je nagrada za pravo rešitev?user posted image  A sem jo kje spregledala?user posted image

Lahko noč pupike, lepo sanjajte....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?