Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:30:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity (Ne, LuNa, sam ne spet kakega Adrianota spominjat ). Mislim , ka te fali unmu Adrianotu? Sej te že vidim kako se dereš not v ekran: VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Pismo, ampak je res tak kot da bi ga valt dizni pozabu zbrisat! Teeaa drugi krog je itak tvoj! upam, da jim nisi pozabla povedat da si "šefica" na RR na M ne pričakujemo in naj si le grejo pogledat kaj je to vestnost, natančnost, skrbnost.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:34:49
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly V 1-em po laparoskopiji. Prej pa da ne govorim. Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla . Ratalo pa samo od enega odnosa. V pravem času seveda. a je blo to takrat, ko te je aja aja poslala izza računalnika, ko si zalutala na nova borba se pripravlja, ko je bla tukaj una frka? Ko si potem veselo odštrumfala.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:36:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity (Ne, LuNa, sam ne spet kakega Adrianota spominjat ). Mislim , ka te fali unmu Adrianotu? Sej te že vidim kako se dereš not v ekran: VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Pismo, ampak je res tak kot da bi ga valt dizni pozabu zbrisat! Misli mi bereš draga moja, misli ... Ali se pa tak naglas derem ... Jao, začenja se slabost ... Ne, NISEM nosečka, le na unega tipa sem se spomnila ... fak ej .... (Lunca, jaz jim ga kar pokažem, da si mal ''lüštof'' naredijo) http://adriano.placilo.com/
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:39:34
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, nek žmaj se mi je zdaj pojavil ... ugh ... eto, da ga popravim meni in sebi. mislim, sebi in vam: Je že bolje? Meni je! Ps: jaz spet samo monologiram ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:58:39
|
|
|
|
Shani
|
OOOOOOOOOOO poroka je na vidiku Se* in še to maja meseca ... eh če bo pa trebuh se bo pa strip... mal potrudil okoli tebe...boš bolj nedostopna . Si te že kar predstavljam kako bi bilo hecno. Glede mah sem imela jaz tudi prejšnji mesec krizo in sem se odločila ko bo bo in samo sam sebe čist zamoriš s tem in sploh ni več tako simpatično . Če nam ne rata bomo pa več zabave imeli s partnerji in ni vrag, da nam en mesec tudi rata. Zdej sem pa že čist zabluzila uglavnem punce zabava in velik .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:02:42
|
|
|
|
Shani
|
eejjj danes mate pa take, da bom jaz kr svojga mal naskočila, pa še striptiz bom zahtevala uhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Taly V 1-em po laparoskopiji. Prej pa da ne govorim. Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla . Ratalo pa samo od enega odnosa. V pravem času seveda. a je blo to takrat, ko te je aja aja poslala izza računalnika, ko si zalutala na nova borba se pripravlja, ko je bla tukaj una frka? Ko si potem veselo odštrumfala..... Veš da se ne spomnim. Lahko da. Vse možno. Sej sem tud kolegici tu na RR jamrala, kak mam dolgo PMS.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:22:30
|
|
|
|
Serendipity
|
ANTIDOZA: za vsak slučaj, da ne boste dobile preveč luštov od unih ta sexi tipčkof - se bojim, da boste množično napadle svoje srčeke in boste vse nosečke in bom jaz tu gor sama in se bom dolgočasila in ... Ženska faušija - torej - evo vam antidoza! Zdaj pa slončkajte ... če vam je še ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:26:57
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Taly V 1-em po laparoskopiji. Prej pa da ne govorim. Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla . Ratalo pa samo od enega odnosa. V pravem času seveda. a je blo to takrat, ko te je aja aja poslala izza računalnika, ko si zalutala na nova borba se pripravlja, ko je bla tukaj una frka? Ko si potem veselo odštrumfala..... Veš da se ne spomnim. Lahko da. Vse možno. Sej sem tud kolegici tu na RR jamrala, kak mam dolgo PMS. Idi na nova borba se pripravlja (Upajmo skupaj) stran 14! Sej si vsega ne zapomnim, ampak tole pa sem nekak si, ker mi je blo prav simpatično ko si kr uletela tja na to temo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:29:06
|
|
|
|
LuNa73
|
Se* zdaj pa se tak na glas smejim, da bom hin!!!!! Sem šla hiter okn zapretm da ne bojo sosedi misl da sem nora... no če že, te me naj slišjo sam sosedi s katerimi mamo skupej stene.... Tole pa je res antidoza! Po moje je tistim, ki majo O, sluz kr poniknala....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
tukaj ane Jaja, maš prav. Takrat me je razkurilo, ker je bilo kar je pač bilo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:33:28
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* zdaj pa se tak na glas smejim, da bom hin!!!!! Sem šla hiter okn zapretm da ne bojo sosedi misl da sem nora... no če že, te me naj slišjo sam sosedi s katerimi mamo skupej stene.... Tole pa je res antidoza! Po moje je tistim, ki majo O, sluz kr poniknala.... Neh, saj nisem tega želela .... Jaz bi rada, da bi jih vsaj nekaj ostalo, pa da bi njihovi srčeki vmes malo pavze meli ... Torej, le tisti, ki so te itaq že navajeni ps: ti pa se res ali samo smejem ali pa jočem ... Khm...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:36:46
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly tukaj ane Jaja, maš prav. Takrat me je razkurilo, ker je bilo kar je pač bilo. No, pa a je blo pol to to, da ste nardil kar ste nardil ! Ler če je ja, pol mormo pod nujno aja aja poiskat, ker je nekam poniknala, pa jo na tortico peljat !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Taly tukaj ane Jaja, maš prav. Takrat me je razkurilo, ker je bilo kar je pač bilo. No, pa a je blo pol to to, da ste nardil kar ste nardil ! Ler če je ja, pol mormo pod nujno aja aja poiskat, ker je nekam poniknala, pa jo na tortico peljat ! Ja le kje se potepa.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
[Serendipity Can't wait! Pupa, si delala test? Čkamooooooo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:44:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Pupa je v rdeči barvi . Moja ne čaka, ampak udari direkt in točno na uro! Bo pa drugič
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pupa je v rdeči barvi . Moja ne čaka, ampak udari direkt in točno na uro! Bo pa drugič
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:54:49
|
|
|
|
Serendipity
|
Hvala Taly Ta tvoj nick je res stokrat boljši kot tisti prej. Mi je pa potegnilo, kako ti je ime... (zgleda da si preveč CSI-jev ogledam )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hvala Taly Ta tvoj nick je res stokrat boljši kot tisti prej. Mi je pa potegnilo, kako ti je ime... (zgleda da si preveč CSI-jev ogledam ) No pa da slišim kako.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 21:59:23
|
|
|
|
LuNa73
|
jst predvidevam.... Nati - na_go - Taly = sam v slovenščini ! a sem fejst mim pihnala? sam veš kaj...ne sam da spreminjaš nicke...tud avtarje menjavaš.... sej pa prav, spremembe so potrebne...tud vsak dan če je treba
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 22:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Natalija sem ja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 22:00:34
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Se* želim ti veliko sreče v naslednjem krogu in držiom pesti, da je potem ne bo 9 mesecev!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 22:04:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Natalija sem ja. Joj, kak sem jaz pametna Ampak me je LuNa prhitela ... grrrrr
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 22:05:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Se* želim ti veliko sreče v naslednjem krogu in držiom pesti, da je potem ne bo 9 mesecev! Hvala. Tudi tebi čim več sreče za .. saj veš kaj! (da je tisto špikanje prineslo )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 22:06:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Natalija sem ja. Kaj pa je nagrada za pravo rešitev? A sem jo kje spregledala? Lahko noč pupike, lepo sanjajte....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?