Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 14:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
V 1-em po laparoskopiji. Prej pa da ne govorim. Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla . Ratalo pa samo od enega odnosa. V pravem času seveda.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 14:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak tale teejaa me pa malo jezi zdej. No, kje si pupaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 14:44:44
|
|
|
|
Erin
|
Evo mene nazaj.. ma so jih tolk poklical na razgovor da ne vem kako bo...pa še menda je potem še drugi krog....moram pogledat še enkrat na razpis za prosto delovno mesto, če sem se slučajno za predsednika prijavila ... Hvala vam punce za lepe želje,res... za vse! Se* - pa ja ne noooooooooooo...prišla je ane...veš kaj, daj jo v kuverto pa k men jo pošlji pa ji dam ene tri okoli ušes al pa jo enkrat po buči mahnem ..kaj si dovoli packa.... grrrr....ti ji kar pokaži... jo bova toliko časa grdo gledali da nama ne bo upala nikoli več v oči pogledat ... Samo zate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 14:47:28
|
|
|
|
Erin
|
Kolk ste fletne ko ste tko neučakane...hehe... mi je kar toplo pri srčku ratal, ker vem da mislite name.. Hvala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 14:49:28
|
|
|
|
pikica36
|
ja zaboga , kje najdete te slikce zaradi službe ne skrbi teejaa , saj veš , da si car, in da si v ožjem izboru. če pa ne , pa kje drugje. naj vas nekaj vprašam- kak poseg je pravzaprav laparoskopija in histero ??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 14:52:12
|
|
|
|
sapi
|
na_go tudi mene nekaj zanima ... ali so ti kaj odkrili na laparo .. tudi jaz sem namreč v prvem krogu po laparoskopiji, našli so mi žarišča endometrioze ... me zanima ker si takoj zanosila ... če ni skrivnost seveda sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 14:55:47
|
|
|
|
Serendipity
|
teejaa - Jaz bi raje tebe volila, kot pa kandidate, ki jih imamo. Ajmo pupe - TEEJAA za predsednico! Mogoče je bilo dosti kandidatov -ampak ti si pa ziher blestela in pometla z ostalimi! Hvala. Jah se je nakazala, se ne bom slepila. Mah, bo pa drugič. Z vsakim neuspehom sem bliže uspehu! Khm, ti jo pošljem prek ZS. Pa opravi z njo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:00:02
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Z vsakim neuspehom sem bliže uspehu! Khm, ti jo pošljem prek ZS. Pa opravi z njo! Tudi meni je ta stavek ušeč... Neee, prek ZS pa raje ne...bo packa še disk zapacala, potem pa bo hudič pa pol...boš pa še brez neta... veš kaj...u kaktus jo vrž. ..nej še njo boli kot nas ko jo zagledamo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:02:13
|
|
|
|
pikapoka2
|
na_go, ja super. Upam pa, da si zdaj ko veš da imaš pikico v sebi pozabla na vse bolečine iz preteklosti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:03:29
|
|
|
|
Erin
|
Sem se kar uštimala ja, ne preveč elegantno, bolj preprosto, pa edine hlače sem na mojo gromozaaaaansko rit nataknile ki so mi še šle gor...hvala bogu da sem v obraz kjut da jih večina rit spregleda(čeprav ne zastopim kako....) Sem se mogla še slikat it za faks kr bom zamenjala indeks tko da sem danes res tko napacana da bo moj kr sam skoču name ko pride domu...jeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi na_go tudi mene nekaj zanima ... ali so ti kaj odkrili na laparo .. tudi jaz sem namreč v prvem krogu po laparoskopiji, našli so mi žarišča endometrioze ... me zanima ker si takoj zanosila ... če ni skrivnost seveda sapi Lani maja mi je g. odkril čokoladno cisto. Bila je čist majhna. Začeli so se problemi z . In mi je dal tbl. za 3 mesece, potem čimprej zanosit. Ker to ni ratalo, pa še aprila letos sem pristal zaradi krčev na urgenci, me je urgentno dal na laparoskopijo. Aprila je bila čok. cista 5x3, junija pred operacijo pa že 9x5. Bolečine so bile neznosne. Kot bi rojevala, nezavest, omedlevice... No, po operaciji sem okrevala 3 mesece, saj sem imela hude posledice. Čeprav sem imela za že 1 ciklus, to ni bilo mogoče. Evo, zdaj pa kar takole.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:04:45
|
|
|
|
pikapoka2
|
teejaa, ti si res zakon! Veš kam grem pa zaj po službi? Kupit kaktus , da jo bom tud jaz tja zabrisala čez par dni!!! Da si naslednji mesec ne bo drznila več hodit k meni! Aja, jaz ti tud dam svoj glas!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:13:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jaz bi raje tebe volila, kot pa kandidate, ki jih imamo. Ajmo pupe - TEEJAA za predsednico! IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 Aja, jaz ti tud dam svoj glas!!! Punce, punce, kdo bo pa otroka mel poj? Pa vašo razpredelnico delal? Pa faks dokončal? Hihi...ve pa ste face... Lah kandidiram za predsednico RR-ja....hahaha...bejž bejž...dobr ta to ni izvedljiv, mene bi še res to not potegnil.. Se bom raje svojemu posvečala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:26:31
|
|
|
|
sapi
|
na_go no pa se je na koncu vse lepo končalo, še dobro ... koliko časa pa sta se prej trudila na ... uživajta s tvojo malo pikico ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:30:16
|
|
|
|
beyba
|
Teejaa sej boš pršla v drug krog boš vidla. Kdo pa nebi zaposlil tako simpatične punce. Če bi bla precednica, a veš kakšno porodniško bi mela pol. PA itak čist preveč časa, bi komot faks končala!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:35:00
|
|
|
|
Erin
|
heeeeeeeeeeeeey, hey beby, u...a....I wanna knooooooooooow, if you'll be my girl....hehe..zej sem se na to pesem spomnila ... Punce, sedaj je pa že kar nekaj junijk kajne... Še malo pa bodo navrsti tistek ki bodo imele PDP na moj rojstni dan...meni če rata, bom imela PDP 3 dni za njim...hehe...tko bi blo fajn da bi zej ratal...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:35:33
|
|
|
|
sonček33
|
Živjo punce. Samo pozdravim vas in vam želim lep sončen dan.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:46:48
|
|
|
|
Serendipity
|
ooo sonček33 - si me zdaj na nekaj spomila ... , moj ''dolg'' teejaa - joj, kak sem pa jaz zaj zardela . Tij tvoj ma pa tou redno mašinerijo, ka se tak fajn okroug vrtij ... Je bilo to v paketu ali si dokupila? ps: a man samo jaz ta feeling, da me gleda????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 15:53:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi na_go no pa se je na koncu vse lepo končalo, še dobro ... koliko časa pa sta se prej trudila na ... uživajta s tvojo malo pikico ... sapi Prej pa kar mal več kot leto.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 16:04:10
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity teejaa - joj, kak sem pa jaz zaj zardela . Tij tvoj ma pa tou redno mašinerijo, ka se tak fajn okroug vrtij ... Je bilo to v paketu ali si dokupila? ps: a man samo jaz ta feeling, da me gleda???? Kr u paketu ja.....mava na lizing.... ... A da te gleda? Bom nesla na popravilo...so rekl da bo samo mene...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 16:08:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Tam, ko je na vrhu - me za hip pogleda. In tak hipnotizirajoč je ... Kar bulim ... Čakam, da kaj pove ... ... Hm, jah še nič ni rekel pa še itaq bulim ... daj ti ga samo pelaj na servis, mene je že malo strah ... Joj, komaj čakam, da moj pride domov ... Moram preverit, če je kje kaka tipka, da se bo njegov tuj tak okoli vrtel ... Hm, mogoče bo njegov celo kaj povedal?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 16:11:08
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Tam, ko je na vrhu - me za hip pogleda. In tak hipnotizirajoč je ... Kar bulim ... Čakam, da kaj pove ... ... Hm, jah še nič ni rekel pa še itaq bulim ... daj ti ga samo pelaj na servis, mene je že malo strah ... Joj, komaj čakam, da moj pride domov ... Moram preverit, če je kje kaka tipka, da se bo njegov tuj tak okoli vrtel ... Hm, mogoče bo njegov celo kaj povedal? Sedaj sem se pa do solz nasmejala....hvala...to že dolgo ni nikomur uspelo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 16:17:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa Sedaj sem se pa do solz nasmejala....hvala...to že dolgo ni nikomur uspelo... Ha ha ha ha - ni zakaj, pa drugič spet ... ti sam tako nice slikico napopaj, pa se razvnamem...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 16:42:12
|
|
|
|
beyba
|
Joj pozabila sem ti povedat Serendipity Can't wait! , da sem umirala ko sem prebrala tisto o štorklah.... Joj če vama s Teejo ne rata ta mesec, bom vajini teti kar .... Ker ne vem kaj bom na forumu čvekamo Junijke2008 delala brez vaju sploh.... Brez vseh... Prosim da se vse preselite tja!!! To je ukaz za vse....gremo med junijke2008!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 16:51:58
|
|
|
|
Yasminka
|
Tudi jaz srčno upam da jutri ne dobim . Se pa prav hecno počutim: prsi me bolijo in zelooo so se povečale (za celo košarco!!!). Tako da upam da sem En kup za vse oktobrke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?