|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
11.10.2007 14:39:30   
Anonimen
V 1-em po laparoskopiji. Prej pa da ne govorim.user posted image  Po operaciji se nisem pobrala 3 mesece, nisem mogla user posted image . Ratalo pa samo od enega odnosa.user posted image  V pravem času seveda.user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.10.2007 14:40:26   
Anonimen
Ampak tale teejaa me pa malo jezi zdej.user posted image user posted image user posted image
No, kje si pupaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
11.10.2007 14:44:44   
Erin
Evo mene nazaj..

user posted image user posted image user posted image ma so jih tolk poklical na razgovor da ne vem kako bo...pa še menda je potem še drugi krog....moram pogledat še enkrat na razpis za prosto delovno mesto, če sem se slučajno za predsednika prijavila user posted image user posted image user posted image ...

Hvala vam punce za lepe želje,res...
user posted image za vse!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* - pa ja ne noooooooooooo...prišla je ane...veš kaj, daj jo v kuverto pa k men jo pošlji pa ji dam ene tri okoli ušesuser posted image al pa jo enkrat po buči mahnem ..kaj si dovoli packa.... user posted image grrrr....ti ji kar user posted image pokaži... jo bova toliko časa grdo gledali da nama ne bo upala nikoli več v oči pogledat user posted image ...
Samo zate user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.10.2007 14:47:28   
Erin
Kolk ste fletne ko ste tko neučakane...hehe... mi je kar toplo pri srčku ratal, ker vem da mislite name..

Hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
11.10.2007 14:49:28   
pikica36
user posted image user posted image  ja zaboga , kje najdete te slikceuser posted image user posted image
zaradi službe ne skrbi teejaa , saj veš , da si car, in da si  v ožjem izboru.
če pa neuser posted image , pa kje drugje.

naj vas nekaj vprašam- kak poseg je pravzaprav laparoskopija in histerouser posted image ??

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
11.10.2007 14:52:12   
sapi
na_go tudi mene nekaj zanima ... ali so ti kaj odkrili na laparo .. tudi jaz sem namreč v prvem krogu po laparoskopiji,  našli so mi žarišča endometrioze ... me zanima ker si takoj zanosila ... če ni skrivnost seveda

sapi

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.10.2007 14:55:47   
Serendipity
teejaa - user posted image Jaz bi raje tebe volila, kot pa kandidate, ki jih imamo. Ajmo pupe - TEEJAA za predsednico! user posted image user posted image
Mogoče je bilo dosti kandidatov -ampak ti si pa ziher blestela in pometla z ostalimi!

Hvala. Jah se je nakazala, se ne bom slepila. Mah, bo pa drugič. Z vsakim neuspehom sem bliže uspehu! user posted image

Khm, ti jo pošljem prek ZS. Pa opravi z njo! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.10.2007 15:00:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Z vsakim neuspehom sem bliže uspehu! user posted image

Khm, ti jo pošljem prek ZS. Pa opravi z njo! user posted image

Tudi meni je ta stavek ušeč...

Neee, prek ZS pa raje ne...bo packa še disk zapacala, potem pa bo hudič pa pol...boš pa še brez neta...

veš kaj...u kaktus jo vrž.user posted image ..nej še njo boli kot nas ko jo zagledamo...user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.10.2007 15:02:13   
pikapoka2
user posted image na_go,
ja super. Upam pa, da si zdaj ko veš da imaš pikico v sebi pozabla na vse bolečine iz preteklosti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.10.2007 15:03:29   
Erin
Sem se kar uštimala ja, ne preveč elegantno, bolj preprosto, pa edine hlače sem na mojo gromozaaaaansko rit nataknile ki so mi še šle gor...hvala bogu da sem v obraz kjut da jih večina rit spregleda(čeprav ne zastopim kako....)user posted image user posted image user posted image
Sem se mogla še slikat it za faks kr bom zamenjala indeks tko da sem danes res tko napacana da bo moj kr sam skoču name ko pride domu...jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.10.2007 15:04:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

na_go tudi mene nekaj zanima ... ali so ti kaj odkrili na laparo .. tudi jaz sem namreč v prvem krogu po laparoskopiji,  našli so mi žarišča endometrioze ... me zanima ker si takoj zanosila ... če ni skrivnost seveda

sapi

Lani maja mi je g. odkril čokoladno cisto. Bila je čist majhna. Začeli so se problemi z user posted image . In mi je dal tbl. za 3 mesece, potem čimprej zanosit. Ker to ni ratalo, pa še aprila letos sem pristal zaradi krčev na urgenci, me je urgentno dal na laparoskopijo. Aprila je bila čok. cista 5x3, junija pred operacijo pa že 9x5.user posted image  Bolečine so bile neznosne. Kot bi rojevala, nezavest, omedlevice...
No, po operaciji sem okrevala 3 mesece, saj sem imela hude posledice. Čeprav sem imela za user posted image user posted image user posted image  že 1 ciklus, to ni bilo mogoče.
Evo, zdaj pa kar takole.user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.10.2007 15:04:45   
pikapoka2
teejaa, ti si res zakon!
Veš kam grem pa zaj po službi? Kupit kaktususer posted image ,
da jo bom tud jaz tja zabrisala čez par dni!!!user posted image
Da si naslednji mesec ne bo drznila več hodit k meni!

Aja, jaz ti tud dam svoj glas!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.10.2007 15:13:41   
Erin
Jaz bi raje tebe volila, kot pa kandidate, ki jih imamo. Ajmo pupe - TEEJAA za predsednico! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

Aja, jaz ti tud dam svoj glas!!!

Punce, punce, kdo bo pa otroka mel poj? Pa vašo razpredelnico delal? Pa faks dokončal? Hihi...ve pa ste face...

Lah kandidiram za predsednico RR-ja....hahaha...bejž bejž...dobr ta to ni izvedljiv, mene bi še res to not potegnil..user posted image

Se bom raje svojemu  user posted image posvečala...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.10.2007 15:26:31   
sapi
na_go no pa se je na koncu vse lepo končalo, še dobro ... koliko časa pa sta se prej trudila na user posted image ...
uživajta s tvojo malo pikico ...

sapi

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.10.2007 15:30:16   
beyba
Teejaa sej boš pršla v drug krog boš vidla. Kdo pa nebi zaposlil tako simpatične punce.

Če bi bla precednica, a veš kakšno porodniško bi mela pol. user posted image user posted image user posted image user posted image

PA itak čist preveč časa, bi komot faks končala!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.10.2007 15:35:00   
Erin
heeeeeeeeeeeeey, hey beby, u...a....I wanna knooooooooooow, if you'll be my girl....hehe..zej sem se na to pesem spomnilauser posted image user posted image user posted image ...

Punce, sedaj je pa že kar nekaj junijk kajne...  Še malo pa bodo navrsti tistek ki bodo imele PDP na moj rojstni dan...meni če rata, bom imela PDP 3 dni za njim...hehe...tko bi blo fajn da bi zej ratal...user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.10.2007 15:35:33   
sonček33
Živjo punce. Samo pozdravim vas in vam želim lep sončen dan.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.10.2007 15:46:48   
Serendipity
ooo sonček33 - user posted image  si me zdaj na nekaj spomila ... user posted image , moj ''dolg'' user posted image

teejaa - joj, kak sem pa jaz zaj zardela user posted image . Tij tvoj ma pa tou redno mašinerijo, ka se tak fajn okroug vrtij user posted image ... user posted image  Je bilo to v paketu ali si dokupila? user posted image

ps: a man samo jaz ta feeling, da me gleda???? user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.10.2007 15:53:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

na_go no pa se je na koncu vse lepo končalo, še dobro ... koliko časa pa sta se prej trudila na user posted image ...
uživajta s tvojo malo pikico ...

sapi

Prej pa kar mal več kot leto.user posted image

(odgovor članu sapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
11.10.2007 16:04:10   
Erin

teejaa - joj, kak sem pa jaz zaj zardela user posted image . Tij tvoj ma pa tou redno mašinerijo, ka se tak fajn okroug vrtij user posted image ... user posted image  Je bilo to v paketu ali si dokupila? user posted image

ps: a man samo jaz ta feeling, da me gleda???? user posted image  user posted image

Kr u paketu ja.....mava na lizing....user posted image user posted image user posted image ...

A da te gleda? Bom nesla na popravilo...so rekl da bo samo mene...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.10.2007 16:08:37   
Serendipity
Tam, ko je na vrhu - me za hip pogleda. In tak hipnotizirajoč je ... Kar bulim ... Čakam, da kaj pove ... user posted image  

...

Hm, jah še nič ni rekel pa še itaq bulim ... daj ti ga samo pelaj na servis, mene je že malo strah ...

Joj, komaj čakam, da moj pride domov ... Moram preverit, če je kje kaka tipka, da se bo njegov tuj tak okoli vrtel ... user posted image  Hm, mogoče bo njegov celo kaj povedal? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.10.2007 16:11:08   
Erin

Tam, ko je na vrhu - me za hip pogleda. In tak hipnotizirajoč je ... Kar bulim ... Čakam, da kaj pove ... user posted image  

...

Hm, jah še nič ni rekel pa še itaq bulim ... daj ti ga samo pelaj na servis, mene je že malo strah ...

Joj, komaj čakam, da moj pride domov ... Moram preverit, če je kje kaka tipka, da se bo njegov tuj tak okoli vrtel ... user posted image  Hm, mogoče bo njegov celo kaj povedal? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem se pa do solz nasmejala....hvala...to že dolgo ni nikomur uspelo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.10.2007 16:17:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem se pa do solz nasmejala....hvala...to že dolgo ni nikomur uspelo...user posted image

Ha ha ha ha - ni zakaj, pa drugič spet ... ti sam tako nice slikico napopaj, pa se razvnamem... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.10.2007 16:42:12   
beyba
Joj pozabila sem ti povedat  Serendipity user posted image

Can't wait!
user posted image , da sem umirala ko sem prebrala tisto o štorklah....

Joj če vama s Teejo ne rata ta mesec, bom vajini teti kar ....user posted image user posted image user posted image   Ker ne vem kaj bom na forumu čvekamo Junijke2008 delala brez vaju sploh....

Brez vseh... Prosim da se vse preselite tja!!!  To je ukaz za vse....gremo med junijke2008!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.10.2007 16:51:58   
Yasminka
Tudi jaz srčno upam da jutri ne dobim user posted image . Se pa prav hecno počutim: prsi me bolijo in zelooo so se povečale (za celo košarco!!!). Tako da upam da sem user posted image
En kup user posted image user posted image user posted image za vse oktobrke

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?