|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
11.10.2007 17:06:43   
Erin
beyba - bom ukazala svojemu jajčecu naj spermijev nič ne čaka(ker če so kaj po mojemu so malce leni) ampak naj gre kar samo v napad na njih in se čimprej parkira v maternici...user posted image ...tudi me upamo da gremo s teboj, verjemi...

yasminka - držim pesti!user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.10.2007 17:12:55   
Anonimen
Evo mene z novim nickom.user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.10.2007 17:13:20   
SM10
Premagalo me je in sem šla delat test, ker že od nedelje zamuja. Pokazal pa se je čisti -. Jutri bo 100 % pritekla, vsaj upam, da čimprej, da začnemo ponovno. Moj občutek, da mi zaradi posegov user posted image  nagaja je bil popolnoma pravi. Ne spomnem se, kdaj bi nazadnje toliko zamujala oz. sploh ne vem, če mi je kdaj delala tako sranje.

Vse, ki ste dobile user posted image   se vidimo v novembru, ostale pa čim več user posted image user posted image , da ne bo prevelike novemberske gužve. Držim pesti.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.10.2007 17:14:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Spet??

user posted image user posted image user posted image ____Ti pa si faca_______user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.10.2007 17:17:03   
Erin
SM - dokler je ni, je upanje, moji prijateljici je test pokazal 2 minusa, šele po 2 tednih se je končno pokazal +...

Ne obupat, vztrajaj do konca.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.10.2007 17:17:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Spet??

user posted image user posted image user posted image ____Ti pa si faca_______user posted image

Tam na čveku v 3 dni je bilo to danes moderno, pa sem se spet malo preoblekla.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.10.2007 18:38:58   
Serendipity
Taly - user posted image  user posted image  user posted image  Itaq da se moramo gibat po modnih smernicah! Mi je ta nick boljši kot prejšnji! Tisti na_go mi je bil asociacija na_gobec te bom! user posted image

beyba - jaz sem za ta mesec že izpadla iz igre ... user posted image  Se bom pa drugi mesec preselila med nosečke, tak da ni panike ... No ali pa tretji, ali pa četrti, ni vrag, da se enkrat ne bi ... user posted image

SM10 - se strinjam s teejoo - upanje ostaja ... user posted image

Yasminka - znaki so že simpatični ...  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.10.2007 18:39:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Taly - user posted image  user posted image  user posted image  Itaq da se moramo gibat po modnih smernicah! Mi je ta nick boljši kot prejšnji! Tisti na_go mi je bil asociacija na_gobec te bom! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.10.2007 18:40:38   
sonček33
SE* hvala za za podatke na ZS. Super si.

Pa kaj nobena noče biti okrogla?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.10.2007 18:47:12   
Serendipity
Jaz sem okrogla! user posted image  Ampak nič ni not ... le čokolada... pa pršut..pa sirček Miha ... (bentiš pa ta PMS!!!!!!) user posted image

sonček - ni zakaj, upam, da je kaj pomagalo, sem še neizkušena v teh stvareh ... user posted image

Hm, jaz sem premišljevala.. Sam fajn bi bilo, če bi bile vse nosečke in bi vam ratalo ta mesec user posted image . Jaz bi sicer samevala tukaj in spet tvorila moje monologe ... Ampak - vam privoščim srečo user posted image .

Grrr..ampak bi vas pa full pogrešala ... Mislite, da bi potem lahko prišla malo k vam na vaš forum čvekat? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.10.2007 18:48:18   
Anonimen

Grrr..ampak bi vas pa full pogrešala ... Mislite, da bi potem lahko prišla malo k vam na vaš forum čvekat? user posted image

Zakaj pa ne? Poglej mene, kar naprej tukaj visim. Sej tukaj vsaj kej dogaja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.10.2007 18:51:41   
sonček33
Ma Taly pa kdo si ti? user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.10.2007 18:53:40   
Serendipity

Zakaj pa ne? Poglej mene, kar naprej tukaj visim. Sej tukaj vsaj kej dogaja.user posted image

Jah, zakaj le? Vam bi bilo slabo, jaz bi se pa z veseljem basala in vam delala lušte ... user posted image  No, slabosti ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.10.2007 18:59:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.10.2007 19:00:20   
beyba
Se* Pomoje je sploh priporočljivo da nam prideš tja družbo delat, mogoče se boš pa česa nalezla. Sej veš pa potem boš kak mesec zanami, ali dava ali tri.... Pa boš od vseh dobila pa voziček, pa cel kup cunj,....  ko bomo me že vse nakuple, pa nič več potrebovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.10.2007 19:01:28   
beyba
SAm res tam na titih forumih je prov dolgcajt, nič se ne dogaja, najrajš bi se preselila k majovkam, ka je naty tam pa še full drugih poznanih, junij je pa bolj tuga.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.10.2007 19:15:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

SAm res tam na titih forumih je prov dolgcajt, nič se ne dogaja, najrajš bi se preselila k majovkam, ka je naty tam pa še full drugih poznanih, junij je pa bolj tuga.....

A nede? Bova midve danes malo pozneje eno hudo debato vžgale, pa ene par strani naklofale.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.10.2007 19:30:46   
murkica
Ja vidim, da ste bile tudi danes ful pridne in ste napisale kar nekaj strani.
Kaj danes pa ne bo nobene nove nosečke? mislim upam, da nisem kakšne spregledala.

No pri meni nič novega, nobenih znakov razen močne utrujenosti, da koma j živim. Ampak, to po mojem ni ravno znak user posted image  ampak tega, da je zunaj takšno neumno vreme in sem zardai tega ful zaspana.

No upam, da ste vse preživele lep dan. Jaz šibam delat, da me ne bodo sunl v rit. user posted image

No sej ni tako hudo, samo res se mi danes ne da delat in kar nekaj bluzim.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.10.2007 19:31:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ma Taly pa kdo si ti? user posted image user posted image

Ena dečva, ki tle utruja drugim.user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.10.2007 19:54:19   
beyba
Sam res sem gleda la maj so full zgovorne, pravi mali team. Naty, kodrana, kahlo.....   Res čvekajo majo čez že full strani naklofanih medtem ko za junij 7 hallo, kdo bo pa čvekal, povedal kaj novega....

Taly, sam pomoje je to sam zdej na začetku, ko še niso dojele da so, pa še bolj kofetkajo s prijateljicam, pa vsem razlagajo in čvekajo. Potem jim bo pa slabo, pa bodo na bolniški pa prijateljice jih bodo mele že poln kufer ker samo o tem še govorijo, pol bomo pa tut me tam gor dobre a ne.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam midve se bova pa na maj preselile pa bo....

Kaj praviš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.10.2007 19:58:45   
Shani
O kako ste se lepo razpisale... sem prav dobre volje ratala.

Se* in Teejaa jaz se vama sam še user posted image user posted image user posted image , mater sta face. Se*- mah bi pršla tvojouser posted image mal prebutat user posted image in sem vesela, da greš z novo voljo naprej in itak, da boš kmalu med nosečkami.

Beyba in Taly vidve pa morata oživet tiste juničice, ker bi rada prišla k vam, če ne kot  nosečka pa saj na en čvek.

Teejaa - upam, da prideš v drug krog, če ne pa bodo itak oni na slabšem.

Moje M ni, joj upam, da me ne heca in da v soboto zagledam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.10.2007 20:15:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jurka6

Se* in Teejaa jaz se vama sam še user posted image user posted image user posted image , mater sta face. Se*- mah bi pršla tvojouser posted image mal prebutat user posted image in sem vesela, da greš z novo voljo naprej in itak, da boš kmalu med nosečkami.

Moje M ni, joj upam, da me ne heca in da v soboto zagledam user posted image .

Ma veš - sem se  ''v roke '' vzela! Ma ne more se mi cel svet vrtet okoli te želje! Sicer sem še vedno z mislimi pri user posted image , ampak bolj realen pogled. Pa še čez nekaj mescev (8 user posted image ) bom nase navlačila poročno obleko, pa se bojim, da bi me buši oviral pri dekliščini in striptizerjih user posted image  (hm, no no - to je fajn tolažba user posted image ). Le kako bi zgledalo, da se kak fajn pojbič mota okoli mene, meni pa ooogrooomen  buši zavira pogled, na tisto ''zanimivo stvarco tam spodaj'' (Ne, LuNa, sam ne spet kakega Adrianota spominjat user posted image ). (P*, spet se mi je začel tisti lulči vrtet pred očmi, ki ga je teeja prilimala danes ... user posted image ).

beyba in Taly - user posted image  Se strinjam z beybo - ko mine evforija in pridejo slabosti - bo tam še pestro! user posted image  Sam, da ne bosta potem važičke, pa  pozabile na nas. Pridem tja pa vaj za vuha sem privlečem, če bo potrebno! user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.10.2007 20:18:37   
Serendipity
jurka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za soboto! user posted image  Pa delaj čimprej zjutraj in nam poročaj veselo novico!

Neposredna povezava do sporočila: 1273
11.10.2007 20:21:19   
Lea2007
Ja prave čvekice ste, ni za dohajat.

Držim pesti da bo čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Eh mene pa mal depresija daje .......joooooooooooooj, spet, mah ja. Se treba nekak zabavatuser posted image .

No in k problemu, koledarče-čebelice, mi je izračuna da bi imela ovulacijo v soboto. Bistven problem moj predragi dirkaški fantič je bil zopet cel teden odsoten, sem mu že rekla, da ga naslednjič zvežem ib bo doma.
No in kaj sem misnla, da bo v soboto lih fino, ko bo zopet doma. Joj, pa sem včeraj(zvečer) čutila tisto mini špikanje. user posted image user posted image user posted image Vse mi je dol padlo. Včeraj sem imela vlečljivo, prozorno sluz. Danes pa popolnoma belo, grudasto.

Ma spet je šlo vseeeeeeeeee po gobe.

Malo si zatiskam oči pred realnostjo in še kar nekaj upam, da mogoče pa to ni bilo to.
Ve kdo za kako rešitev. saj vem, da se sliši vejetno kar smešno, samo mene pa tako mori.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
11.10.2007 20:24:05   
K_a_t_j_a
Beyba, Rožica 1984 in Midvaxy ISKRENE ČESTITKE!!!

Ostalim, ki še boste imele O pa veliko sreče! Tistim, ki ste pa dobile user posted image , pa vam želim, da se vam naslednji mesec ne prikaže! Zdaj vam bom lahko bolj sledila, ker nama že internet dela doma, KONČNO!!

Lep večer! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?