Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 17:06:43
|
|
|
|
Erin
|
beyba - bom ukazala svojemu jajčecu naj spermijev nič ne čaka(ker če so kaj po mojemu so malce leni) ampak naj gre kar samo v napad na njih in se čimprej parkira v maternici... ...tudi me upamo da gremo s teboj, verjemi... yasminka - držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 17:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene z novim nickom.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 17:13:20
|
|
|
|
SM10
|
Premagalo me je in sem šla delat test, ker že od nedelje zamuja. Pokazal pa se je čisti -. Jutri bo 100 % pritekla, vsaj upam, da čimprej, da začnemo ponovno. Moj občutek, da mi zaradi posegov nagaja je bil popolnoma pravi. Ne spomnem se, kdaj bi nazadnje toliko zamujala oz. sploh ne vem, če mi je kdaj delala tako sranje. Vse, ki ste dobile se vidimo v novembru, ostale pa čim več , da ne bo prevelike novemberske gužve. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 17:14:23
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Evo mene z novim nickom. Spet?? ____Ti pa si faca_______
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 17:17:03
|
|
|
|
Erin
|
SM - dokler je ni, je upanje, moji prijateljici je test pokazal 2 minusa, šele po 2 tednih se je končno pokazal +... Ne obupat, vztrajaj do konca.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 17:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa IZVIRNO SPOROČILO: Taly Evo mene z novim nickom. Spet?? ____Ti pa si faca_______ Tam na čveku v 3 dni je bilo to danes moderno, pa sem se spet malo preoblekla.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:38:58
|
|
|
|
Serendipity
|
Taly - Itaq da se moramo gibat po modnih smernicah! Mi je ta nick boljši kot prejšnji! Tisti na_go mi je bil asociacija na_gobec te bom! beyba - jaz sem za ta mesec že izpadla iz igre ... Se bom pa drugi mesec preselila med nosečke, tak da ni panike ... No ali pa tretji, ali pa četrti, ni vrag, da se enkrat ne bi ... SM10 - se strinjam s teejoo - upanje ostaja ... Yasminka - znaki so že simpatični ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Taly - Itaq da se moramo gibat po modnih smernicah! Mi je ta nick boljši kot prejšnji! Tisti na_go mi je bil asociacija na_gobec te bom!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:40:38
|
|
|
|
sonček33
|
SE* hvala za za podatke na ZS. Super si. Pa kaj nobena noče biti okrogla?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:47:12
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz sem okrogla! Ampak nič ni not ... le čokolada... pa pršut..pa sirček Miha ... (bentiš pa ta PMS!!!!!!) sonček - ni zakaj, upam, da je kaj pomagalo, sem še neizkušena v teh stvareh ... Hm, jaz sem premišljevala.. Sam fajn bi bilo, če bi bile vse nosečke in bi vam ratalo ta mesec . Jaz bi sicer samevala tukaj in spet tvorila moje monologe ... Ampak - vam privoščim srečo . Grrr..ampak bi vas pa full pogrešala ... Mislite, da bi potem lahko prišla malo k vam na vaš forum čvekat?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Grrr..ampak bi vas pa full pogrešala ... Mislite, da bi potem lahko prišla malo k vam na vaš forum čvekat? Zakaj pa ne? Poglej mene, kar naprej tukaj visim. Sej tukaj vsaj kej dogaja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:51:41
|
|
|
|
sonček33
|
Ma Taly pa kdo si ti?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:53:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Grrr..ampak bi vas pa full pogrešala ... Mislite, da bi potem lahko prišla malo k vam na vaš forum čvekat? Zakaj pa ne? Poglej mene, kar naprej tukaj visim. Sej tukaj vsaj kej dogaja. Jah, zakaj le? Vam bi bilo slabo, jaz bi se pa z veseljem basala in vam delala lušte ... No, slabosti ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 18:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 19:00:20
|
|
|
|
beyba
|
Se* Pomoje je sploh priporočljivo da nam prideš tja družbo delat, mogoče se boš pa česa nalezla. Sej veš pa potem boš kak mesec zanami, ali dava ali tri.... Pa boš od vseh dobila pa voziček, pa cel kup cunj,.... ko bomo me že vse nakuple, pa nič več potrebovale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 19:01:28
|
|
|
|
beyba
|
SAm res tam na titih forumih je prov dolgcajt, nič se ne dogaja, najrajš bi se preselila k majovkam, ka je naty tam pa še full drugih poznanih, junij je pa bolj tuga.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 19:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba SAm res tam na titih forumih je prov dolgcajt, nič se ne dogaja, najrajš bi se preselila k majovkam, ka je naty tam pa še full drugih poznanih, junij je pa bolj tuga..... A nede? Bova midve danes malo pozneje eno hudo debato vžgale, pa ene par strani naklofale.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 19:30:46
|
|
|
|
murkica
|
Ja vidim, da ste bile tudi danes ful pridne in ste napisale kar nekaj strani. Kaj danes pa ne bo nobene nove nosečke? mislim upam, da nisem kakšne spregledala. No pri meni nič novega, nobenih znakov razen močne utrujenosti, da koma j živim. Ampak, to po mojem ni ravno znak ampak tega, da je zunaj takšno neumno vreme in sem zardai tega ful zaspana. No upam, da ste vse preživele lep dan. Jaz šibam delat, da me ne bodo sunl v rit. No sej ni tako hudo, samo res se mi danes ne da delat in kar nekaj bluzim.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 19:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ma Taly pa kdo si ti? Ena dečva, ki tle utruja drugim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 19:54:19
|
|
|
|
beyba
|
Sam res sem gleda la maj so full zgovorne, pravi mali team. Naty, kodrana, kahlo..... Res čvekajo majo čez že full strani naklofanih medtem ko za junij 7 hallo, kdo bo pa čvekal, povedal kaj novega.... Taly, sam pomoje je to sam zdej na začetku, ko še niso dojele da so, pa še bolj kofetkajo s prijateljicam, pa vsem razlagajo in čvekajo. Potem jim bo pa slabo, pa bodo na bolniški pa prijateljice jih bodo mele že poln kufer ker samo o tem še govorijo, pol bomo pa tut me tam gor dobre a ne..... Sam midve se bova pa na maj preselile pa bo.... Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:15:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jurka6 Se* in Teejaa jaz se vama sam še , mater sta face. Se*- mah bi pršla tvojo mal prebutat in sem vesela, da greš z novo voljo naprej in itak, da boš kmalu med nosečkami. Moje M ni, joj upam, da me ne heca in da v soboto zagledam . Ma veš - sem se ''v roke '' vzela! Ma ne more se mi cel svet vrtet okoli te želje! Sicer sem še vedno z mislimi pri , ampak bolj realen pogled. Pa še čez nekaj mescev (8 ) bom nase navlačila poročno obleko, pa se bojim, da bi me buši oviral pri dekliščini in striptizerjih (hm, no no - to je fajn tolažba ). Le kako bi zgledalo, da se kak fajn pojbič mota okoli mene, meni pa ooogrooomen buši zavira pogled, na tisto ''zanimivo stvarco tam spodaj'' (Ne, LuNa, sam ne spet kakega Adrianota spominjat ). (P*, spet se mi je začel tisti lulči vrtet pred očmi, ki ga je teeja prilimala danes ... ). beyba in Taly - Se strinjam z beybo - ko mine evforija in pridejo slabosti - bo tam še pestro! Sam, da ne bosta potem važičke, pa pozabile na nas. Pridem tja pa vaj za vuha sem privlečem, če bo potrebno!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:18:37
|
|
|
|
Serendipity
|
jurka - za soboto! Pa delaj čimprej zjutraj in nam poročaj veselo novico!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:21:19
|
|
|
|
Lea2007
|
Ja prave čvekice ste, ni za dohajat. Držim pesti da bo čim več . Eh mene pa mal depresija daje .......joooooooooooooj, spet, mah ja. Se treba nekak zabavat . No in k problemu, koledarče-čebelice, mi je izračuna da bi imela ovulacijo v soboto. Bistven problem moj predragi dirkaški fantič je bil zopet cel teden odsoten, sem mu že rekla, da ga naslednjič zvežem ib bo doma. No in kaj sem misnla, da bo v soboto lih fino, ko bo zopet doma. Joj, pa sem včeraj(zvečer) čutila tisto mini špikanje. Vse mi je dol padlo. Včeraj sem imela vlečljivo, prozorno sluz. Danes pa popolnoma belo, grudasto. Ma spet je šlo vseeeeeeeeee po gobe. Malo si zatiskam oči pred realnostjo in še kar nekaj upam, da mogoče pa to ni bilo to. Ve kdo za kako rešitev. saj vem, da se sliši vejetno kar smešno, samo mene pa tako mori.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 11.10.2007 20:24:05
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Beyba, Rožica 1984 in Midvaxy ISKRENE ČESTITKE!!! Ostalim, ki še boste imele O pa veliko sreče! Tistim, ki ste pa dobile , pa vam želim, da se vam naslednji mesec ne prikaže! Zdaj vam bom lahko bolj sledila, ker nama že internet dela doma, KONČNO!! Lep večer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?