RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


tevža -> RE: Septemberke 2006 (5.6.2008 12:27:06)

jah, vreme res slabo kaže. in glede na to, da jaz nisem pri najboljših močeh (ponoči mi je udarilo na pljuča in kašljam za znoret), ne bi dodatno še koga izpostavljala okužbam. zato za naju zaprti prostori odpadejo. je pa že v pon. napovedano izboljšanje vremena, tako da (vsaj ka se naju tiče) predlagam, da prestavimo na sončkast dan. pa še malčki se lahko razlaufajo.

toliko za zdaj....popoldne pa grem k dr., da vidim, kaj mi bo rekla.

pa-pa




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.6.2008 15:20:17)

Ojla!

Tevža, če te matra zdravje ([image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]), je res bolje, da prestavimo, pa tudi za našega mulca  sedenje oziroma mirovanje ob pitju kavice nekak ne pride v poštev. Predvidevam, da tudi Matevžu in Sari ravno ne poganjajo angelska krilca, kaj? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Šla sem pogledat, kaj se dogaja na igriščču... En del so sicer  zaprli z mrežami, drgač pa normalno funkcionira. Men je res luškano.

Povejta...

Šibam kuhat.







Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.6.2008 17:01:50)

No, tole sta pa  moja  lumpa, Ajša in Tilen:

[img]http://shrani.si/f/2E/64/2NWEdwyq/mala-soncka-006a.jpg[/img]

Mi je končno ratal slikce spravit v mapo za  razvit, zdej me čaka pa še obdelava filmčkov...

Papa




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.6.2008 18:27:55)

Joj, kak sta lepa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ajši bi pa takole po sliki dala več mesecev, tako bistro gleda. Same očke so ju, kak sta cartkana.

Potem prestavimo na nasledni teden? Se bomo sproti dogovarjale, tulk da v vrtcu povem vsaj en dan prej. Če bo pa lepo vreme pa sploh, ker drugače lahko trije takšni naredijo pravo razdejanje po gostilni.

Tevža ti pa le pazi nase in se lepo pozdravi. Atiju pa škrata čez vikend predaj.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (6.6.2008 12:33:21)

oj!

tejcha, kako sta lušna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] očitno je sestrico lepo sprejel in samo še čaka, da se bo lahko igrala z njim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tilen se mi zdi po slikici kar drobižek. veš koliko tehta oz. je velik? no, pa saj se bomo videli.  

evo, mene na antibiotiku; fromilid (isto kot je imel tevž v bolnici). sicer še ni take panike (sem brez vročine), a glede na to, da je Tevž komaj 2 meseca popolnoma zdrav, sva se z dr. strinjali, da mi da antibiotik, da se mi stvar slučajno ne bi pacala tja v nedogled. pa ravno v soboto sem se hvalila, da že leto in pol nisem bila pri zdravniku. evo, drugič se ne hvalim več.

ja, drgu teden bi bilo fino, da se dobimo. po moje bo v torek ali sredo že dovolj prijazno vreme, da omo lahko izkoristili igrišče. ja, pitje kavice pri nas no go.

nič, grem....pride možek na kosilo. zdaj je tako fajn, ko ima 2 min. peš do doma in lahko enostavno skoči na kosilo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  super, ne kuham 2x, pa še čakam ga ne. 2 muhi na 1 mah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lep dan...kolikor je to glede na vreme sploh mogoče. pri nas kar pada [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.6.2008 21:08:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.6.2008 21:28:43)

Čer!

Tevža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]pozdravi se!!!! Mogoče nam pa drug teden uspe, pa vreme bo moralo še malo sodelovati, ker tole danes je bila pa katastrofa. Sva se pa odpravili na obisk k Lani in Aniki (naši Aniki 24), se že tudi nismo videli celo večnost. Pa sta se miški tako lepo igrali, da ju je res veselje gledati.

Soncica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].Pa ste le dočakali spol. Nam boš kaj zaupala finalna imena?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Drži se, še malo pa bo prijokal. Pa slikca bušija? Bomo videli kaj?

Moram še povedati kako sem se prej nasmejala naši bibi - sma imel Big Brotherja prižganega, pa tam kličejo Sara- naša pa "Kaj je? Saja kje si?"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Potem je pa tak čisto noter padla, ker je skoz poslušala svoje ime. Se je s težkim srcem odpravila spat, no pa je vseeno končno popakala svojega kužeka, pa dojenček je imel danes to čast in je šla spat.

Mami gre pa slike urejat, se je spet nabralo.

Mirno noč!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.6.2008 12:49:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (7.6.2008 15:04:54)

SONCICA Slikaj bušija zdaj, ker drugače ti bo kasneje žal. Jaz sem zdaj vesela, da me je kolega preganjal in slikaril, ker drugače tako ne bi imela ničesar za spomin. Tako, da vsaj za sebe kakšno naredi, če že do nas ne bo prišla.

Samo tole vreme je pa za popi.... Sma bili ravno slabo urco zunaj, ko se je že spet vscalo iz nič na polno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Sem pozabila kako je biti doma, cel dan v hiši, pa še brez avta sva, drugače bi že tako kam spakirali. Pa saj preživeli bova, sam da imava hrano pa pijačo, ja pa nodija. Je spet in ratal.





yennika -> RE: Septemberke 2006 (7.6.2008 21:25:15)

Haloooooo!

Samo,da se javim, ker sem ravno slamnata-ati je v nočni.....drugače smo ok, no ful dobr[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],se nam dogaja nenormalno....zdravi, dobrovoljni, živahni-kar preveč se mi zdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], še posebej, če popapca kako čokolado...zelo rad poje, zna že celo žiga žaga poje žaga, rom pom pom kladivo....ringaraja, pika pokain ostale so mu že zveličane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....

Tejča, taka lepa otročeka imaš, da je norooooo, super, sem vesela za vas, res....itak so septembrčki najlepši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], aprilčki smo pa tudi, kajne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Dovolj samovšečnosti-če verjameš.Lepo bodite in uživajte nedeljo, mi jo definitivno bomo!


lp






Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (8.6.2008 11:43:15)

Sej verjetno ste že vidle, pa vseen (škodit ne more):
http://www.superdan.si/

Mi bomo po vsej verjetnosti šli kompletni.

Zdej pa naprej južno kuhat.


Papa




pupika -> RE: Septemberke 2006 (9.6.2008 8:20:09)

Ojla babike

Evo po dolgem času še moja malenkost, ker sem doma in nisem imela interneta, se vam nisem uspela javit, sedaj pa poskušam internet od simobila in je zelo počasen, tako, da ga verjetno ne bomo obdržali, si bomo rajši zrihtali telefonski priključek in vzeli od siola. Je Gal včeraj gledal risanko od Nodija preko interneta in se je vsakih par sekund risanka kar ustavila in sva morala kar nekaj časa čakat da je začela risanka spet špilat. Bomo poskusili kako dela še internet od mobitela, samo mislim, da ne bo neke velike razlike od simobila.

Vidim da ste v redu in vaši sončki tudi.

Tejcha vidim da ste dobili eno lepo princesko, vauu kolko sta oba Tilen in Ajša luštkana, sta si pa zelo podobna.

Soncica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], vidim da se ti približije dan D, se malo pa vaš škratek tudi zunaj nagajal vsem trem.
Sicer pa pravijo, da je drugi otrok veliko bolj priden kot prvi, verjetno je to vse odvisno od nas, ker za drugega ni več tolko časa, kot je bilo pri prvem in prvega veliko bolj razvajamo.

Naš škratek je vedno bolj trmast in nagajiv, samo da je zdrav, to mi je najbolj pomembno. Aja da vam še sporočim, službo sem dobila, delat pa naj bi začela konec meseca ali pa v začetku julija, pa bo po vsej verjetnosti za letos morje padlo v vodo, ker ne vem kako bo z dopustom.

Zaenkrat toliko od mene, lepo se imejte in uživajte z sončki.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (10.6.2008 13:30:52)

Sem imela včeraj že pol posta napisanega, pa mi ga ni ratalo dokončati. No, gremo še na en poskus, zdaj ko miš spi.  Saj vse lahko delam zraven nje, samo na računalnik mi pa ne pusti. Ne vem od kod ji to, mogoče jo je ati nahujskal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Naša novica - imamo koze (spet). Očitno tistih pet pri 9 mesecih ni bilo dovolj. Je lepo pikčasat, malo jo vročina občasno daje, pa ni hujšega. Praska se še ne, pa tudi pretirano tečna ni, razen ko dobi vročino. Je bila pa še včeraj v vrtcu in me niso nič poklicali, da je kaj narobe. Pa sem zjutraj opozorila, da nekaj ni čist ok, pa če bo kaj naj me pokličejo, ker bom doma. Samo zjutraj sem imela pa res obvezni opravek. In potem pridem po njo, pa pomočnica razlaga eni mamici, da ima njihov sinek dve kozi. Potem pa, ko prinese Saro ven - ja, Sara jih ima tudi, pa kar precej več. Mi je kar vse dol padlo, vsi plani za cel teden, v soboto ne bo mogla zraven na poroko, diplomska, naše srečanje... eh, pa če bo vsaj tako kot je zdaj, bomo že zdržali. Sem pozabila kako je, če si cel dan doma z otrokom, skoz pospravljaš, pa se nikjer nič ne pozna...

Pupika lepo, da si se javila. Jaz sem se tudi vpisala, da bi poskusila ta simobilov internet, pa ga še nisem dobila. A pol vam ni ok? No, poskusla bom, pa bomo videli. Kolegica ima od mobitela (samo njihovega omrežja skoraj nimamo tu, simobilov je pa ok), pa je zadovoljna.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]za službo. To je bilo pa kar hitro, malo počitka pa ne škodi, ne? Uspešen začetek ti želim. Glede morja sva pa v istem šitu, za mene je vsekakor zelo vprašljiv.

Zdaj grem pa nad diplomsko, kolikor imam še časa, da se Sara naspi.

Tejcha sem videla na msnju - obležala? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]Pozdravi se, pa nam mogoče srečanje kdaj uspe.

Lp, Adrijana in "koza" Sara[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (10.6.2008 21:01:43)

Čer.

Ja, Adrijana. Čist me je sesulo. Včeraj sem skasirala menstruacijo (zopet že po 6ih tednih), temp. 38,4 noče padit, vse kosti me bolijo, žrelo mam čist vneto, glavobol. V glavnem sem cel dan preležala, pa tudi sedaj sem vse prej kot dobro... Nalivam se s čajem in upam, da bo čimprej minilo. Ja, pa lekadol plus mam.


Bolj kot to, da ležim, me pa muči to, da smo na cedilu pustili tevžo in fantička... Oprosti še enkrat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Adrijana, a koze se ponavljajo? Js sm glede teh reči čisti bumber... in upam, da mi bo o teh zadevah treba čim manj vedet tudi v prihodnje.

Pupika, WB! Bravo za službo!

To, da so pa septembrčki največji cukri, pa itak, :)


Zdej pa šibam nazaj vodoravno.

Nočko





pupika -> RE: Septemberke 2006 (11.6.2008 8:34:08)

Adrijana  boga je tale tvoja Sara, jaz sem pa mislila, da se koze ne morejo ponovit, vsaj vsi tako pravijo, da če jih enkrat preboliš je to to. Mi jih zaebkrat se nismo dobili, so jih pa v vrtcu imeli dvakrat. Sicer pa pravijo, da je boljše da jih otrok čimprej preboli, ker če je otrok manjši je lažje zanj. Upam, da se boste hitro pozdravili in da ne bo hujša oblik koz.
Glede interneta pa, pri nas dela zelo počasi, no vsaj moj jamra, ker mu internet strani odpira bolj počasi kot pri tašči ki imajo siol adsl, mi je pa zadnjič po telefonu svetovalka rekla, da če se ti internet poveže na hspa potem dela dosti hitreje, pri meni se je povezal na usb, ker tu nimamo povezave hspa. Bom pa poračala kako je z mobitelom, sem trenutno na čakalni listi in naj bi ga enkrat v tem tednu dobila, samo je mobitel občutno dražji od simobila, pri mobitelu imajo mesečno naročnino 29E, pri simobilu pa če si njihov naročnik samo 17E, drugače pa mislim da 19E.

Tejcha upam, da se hitro pozdraviš, si sploh ne morem predtavljat kako lahko še funkcioniraš bolana pa še malo bebico zraven rihtat, no vsaj pri nas je bila katastrofa, ko Gal ni nič spal, razen ko je jedel, sem bila jaz kot zombi, no ponoči je malo boljše spal, samo je tudi jedel po uro in to na uro ali na pol ure. Pa sem ga malo razvadila, ker se me drži kot klop in nič ne uboga, še ko spi, me drži objeto, potem pa moram vedno počakat da trdno zaspi in se odvijem iz njegovega objema.
Kako je kaj mala princeska Ajša, malo poročaj, je pridna.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] za Tejcho in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]za Saro  pozdravita se čimprej.

Kje pa so kaj ostale babike, verjetno ste vse tako zaposlene.

Lep dan vsem malčkom in mamicam




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (11.6.2008 11:21:08)

Dan!

Se imam možnost na hitro javit, drugače mi Sara ne pusti sploh blizu računalniku. Zdaj sem jo pa malo v hiško spustila, ji narededila senco, ker noter res ne ve več kaj bi počela.

Ima kar nekaj koz, srbi je ne, ponoči in zvečer imam malo vročine, drugače je pa še kar znosno.

Ponovitev koz - načeloma je redko, samo nama so jih takrat pod vprašaj dali, ker jih je bilo samo pet, čeprav je dežurna rekla, da so, njena zdravnica pa potem, da vprašanje, če so bile, ker jih je bilo tako malo in so se tako hitro zacelile. Tako, da imamo tu še eno rundo.
Jih je imela pa tašča dvakrat in so ji rekli, da zato, ker je imela drugič tako na splošno slab imunski sistem in se telo ni moglo braniti.

Tejcha božček. Se spomnim, ko sem jaz tako zbolela pri Sarinem 5 mesecu in sem mislila, da se mi bo zmešalo. Tako, da hitro okrevanje, pri dveh si nimaš časa privoščiti kaj veliko počivati. Drži se!

Pupika kaj je to povezava hspa, ker jaz imam tudi namen vzet usb, ker imam prenosnika. Moram danes poklicati, kaj je z mojo čakalno vrsto.

Vreme je super, tako da uživajte, nam nič ne manjka. Imamo samo koze viška![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (11.6.2008 12:52:42)

Ojla.

Js še vedno nafilana  z arcnijami. Temperatura je padla šele danes zjutraj, prej pod 38 sploh nisem prišla. Glava me še vedno boli, pa cela sm gumijasta...

Ja, pupika, moja škratka sta oba zelo pridna. Tilnu sicer rastejo rožički, pa jih bomo že ukrotili. Malo pa  mora bit navihan, :)

Ajšo sem ravno nahranila in je zaspala v Tilnovem kinderpetu. Očitno ji najjbolj paše spat v bratčevi posteljici, Tilen pa se s tem ne strinja najbolj, čeprav je  sedaj pogruntal alternativo in se sam v zameno spravi v Ajšino košaro, če je treba...  Zvečer zaspita na taveliki postelji in sedaj je že par večerov mene spravljal s postelje(bila sem na sredini), da se je lahko stisnil k tamali. Večerni ritual pa  obsega kopanje/tuširanje + večerja + pesmice in čohanje... Vmes pa, če ju rihtam sama, obvezno Fifi. Res so luštne risanke...
Aja, pa imamo izbrana nova nočna spremljevalca, dva čučuja... Nobena pliš reč ne velja več. Spi z dvema vlakoma.

Zdej grem pa  zalaufat stroj in po tavečjem pospravit.

Čau




pupika -> RE: Septemberke 2006 (12.6.2008 8:58:09)

Ojla babike

Adrijana simobil ima postavljene antene hsdpa, kjer je internet hitrejši, sedaj je takole, da če si v taki bližini antene, te poveže v hsdpa, drugače pa na edge, kjer je internet malo počasnejši. Je pa tole usb modem, kjer se ti sam poveže na edge ali na hsdpa. Tudi jaz sem bila pri simobilu na čakalni listi in sem čakala mesec dni, sem se pa vpisala na 4 centrih, ker so imeli nekje take dolge čakalne liste, da še danes ne bi prišla na vrsto. Sem pa klicala na simobil v mercator v mb, in so jih imeli na zalogi, tako, da sem ga potem kar tu vzela brez čakalne liste, sem pa prišla na vrsto v kranju, pa če jih tu v mb ne bi imeli na zalogi, bi mi iz kranja poslali v center simobil v mb. Poskusi poklicati to številko, kjer so jih imeli še pred enim tednom kar dosti na zalogi 040-929-570, to je številka od simobila na tržaški cesti v merkatorju. Drugače sem pa včeraj dobila usb modem od mobitela, to pa je totalna katastrofa, to je šele počasen, pri mobitelu imam samo 3 črtice, pri simobilu pa vse črtice, pa sem nekje prebrala da je od mobitela hitrejši in boljši, pa je dosti slabše. Aja pa če bodo imeli še usb modeme na zalogi, se poskusi zmenit, če ti ga lahko pošljejo na en simobil v tvojem kraju.
Adrijana upam, da bodo Sari kmalu zginile koze, saj kolko jaz vem, naj bi bile kužne kaki teden, po enem tednu pa se začnejo koze celit in je ne srbi več, sicer pa Sare ne srbi kaj dosti, sem prebrala, da ima kar lčažjo obliko koz, upam, da ji bo vročina kmali minila.

Tejcha tale tvoj tilenček pa je dober , kar z vlakci spi, naš Gal spi z 3 zajci, dojenčkom in kužom flokijem, pa seveda z mano. Smo mu morali kupit dojenčka, ker ko ga je zagledal v trgovini, ga je tako lepo gledal pa sem mu videla kako so se mu zasvetile oči. Se je pri moji nečakinji samo z dojenčki in vozički pa z kuhinjo igral.
Tejcha pozdravi se čimprej.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (12.6.2008 13:37:02)

Hej!

Kozika spi, tako da naj se na hitro javim!

Koze so očitno nehale nastajati, zglada kot, da se sušijo, samo preden bodo pa izginila pa tudi vprašanje. Sem pa precej v dilemi, ker sem dobila danes pogodbo, da začnem s 16. službo (v ponedeljek) in kaže, da ne bova imela varstva, moj ima pa tudi krizo na šiht, ker je šel en na očetovski dopust. Mislite, da se bodo že posušile do ponedeljka? Tiste, ki ste že dale to skozi, ker kužna kao naj ne bi bila več, ko ni več mehurčkov in se krastice posušijo. No, bomo videli. Nekako bo že, me pa zanimajo vaše izkušnje.

Pupika kako fajn, da si spet tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Nam malo popestriš. Sem klicala, pa nikogar ne dokličem, bom še poskusila kasneje. Mi imamo oddajnik precej blizu, tako da bi verjetno moralo iti. Bomo poročala, če mi sploh uspe dobiti tega vraga.

Sara si je pa že dva večera prinesla v posteljico punčke, vsak dan ena več, tako da smo na 3, pa en pes. Pa jih postavi enega zraven drugega, jih pokrije, potem pa gleda kam bi se ona ulegla in se uleže pod njimi, tako da je na koncu kinderpeta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Potem pa pride mami in punčke preseli, pa je tudi ok.

Še slika naše kozike... jo slečem, pa reče: "Au, boli!", potem ji pa rečem, da nič ne boli samo tam so te kozike nadežne in je ok. Ni nič več bolelo, samo občudovala jih je pa še precej časa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

[img]http://www4.slikomat.com/08/0612/3dx-Sara22.jpg[/img]

Pa še ena od afnarije - ji pokažem sliko in rečem kdo je to, pa reče kapa. Kdo pa nosi kapo? Strici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Se je zgodba že 4 krat ponovila, ji nikakor ne potegne, da je to ona.
[img]http://www4.slikomat.com/08/0612/dx5-Sara22.jpg[/img]

Zdaj pa res dovolj, grem diplomsko pisat, bolj pametno.

By




pupika -> RE: Septemberke 2006 (13.6.2008 8:23:58)

Adrijana saj če so koze že sušijo jo lahko daš v vrtec, ker Sara ni več kužna, kajti po moje jih bo imela še kaki lep čas. Se spomnim da je imela ena punnčka pri Galu v vrtcu koze in je prišla v vrtec še cela pikasta, mi je potem vzgojiteljica rekla, da ni več kužna, ker se že sušijo, je pa tista punčka takrat bila doma 14 dni in koze še niso minile. Pravijo pa da če ima otrok zelo hitro koze je za otroka dosti lažje. Ne vem kako bo pri nas, ko jih bo Gal dobil, ker jih jaz še nisem prebolela, sem taklrat ko so jih imeli v vrtcu kar malo cvikala, po eni strani pa sem si želela da bi jih dobil, ker bi bilo lažje zanj.
Upam, da boste kmalu dobili usb modem za internet, kaj si kaj vprašala koliko jih je na čakalni listi pred tabo?

Sara pa je res mala princeska, pravi cukerček je, pa hvala bogu nima kaj dosti kozic, tako da se jih boste po moje kar hitro rešili.
Kako napreduje diplomska naloga, jaz sem jo tudi kar dolgo časa pisala, samo jaz sem pisala v službi, ker sem naredila en program za firmo takrat.
Adrijana kaj Sara spi že celo noč, pri nas se Gal še vedno full zbuja, sem rekla, da bom začela naslednji teden probavat da čez noč ne bi nič vode spil, se  mi ponoči zbudi pa pravi flaso, ali pa čajkčka, čeprav ima samo vodo, verjetno misli da ima čaj, mi še ogromno vode spije, nekje po 4 flaše.Ker potem ko bom začela delat bo to prava muka zame, ker bo po moje v tej službi malo bolj pestro kot v stari, ki lahko rečem, da sem kar dosti počivala, ker ni bilo tolko dela.

Joj  sem se razpisala, kje pa ste ostale babike 




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.6.2008 11:57:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (14.6.2008 9:15:33)

Hej hej!

Da se še jaz malo javim, dnevi res prehitro grejo naprej....

Lovro raste, rožičke ima pa tudi že ogroomne :)  Njegova strast so avtomobili, tovornjaki, bagerji, traktorji.... zadnjič sem mu kupila eno knjigico v kateri so vse te omenjene zadeve narisane in ta knjigica je zakon.... povsod gre z njim, tudi v lužo skupaj padeta, komaj ga prepričam da je ne vzame v banjo s sabo. V posteljo pa s sabo vzame  enga tigrčka pa telebajska.

adrijana.sara - upam, da se čimprej pozdravite in da vam uspe uredit z varstvom

Sej ne vem ali ste že kaj govorile o tem... kam pa greste kaj na morje? Mi v bistvu razmišljamo samo o kakem podaljšanem vikendu med poletjem, pa mogoče pol septembra po izpitih kam dlje....

Katera pozna kak dober kamp,kamor bi loh šli za kak vikend podaljšan?




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (16.6.2008 18:44:54)

ja kje pa ste vse?????




tevža -> RE: Septemberke 2006 (17.6.2008 12:13:40)

evo, končno sem uspela.....zadnje dni je bilo pri nas zelo pestro, zato res nisem uspela niti do računalnika, kaj šele do rr.  

najprej, tejcha, ne sekiraj se, da sva šla malo na izlet. glede na to, da smo zeloo mobilna familija, to sploh ni panike. samo da se pozdraviš in bomo vse nadoknadile. aja, tortica ti ne uide [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

adrijana, upam, da je sara ok in da si že uspešno štartala.

igrače - pri nas še vedno nimamo najbolj "in" igrače. pravzaprav se zelo malo igra. ni še najdel igrače oz. stvari, ki bi ga toliko potegnila, da bi se zaigral za več kot 3 minute. bo že.....še vedno pa je najraje zunaj in raziskuje (vsi kanali in voda v njih je zakon; aja, vodi reče "tika"  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

resnično upam, da se bo to vreme popravilo, ker to je pa zdaj že za zmešat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. dež, dež, malo sončka, pa spet veter in oblaki. bzv......

nič, grem kosilo dokončat (danes imamo ribjo juhico in najbrž palačinke).

oglasite se kaj.....

lep dan




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (18.6.2008 21:22:29)

Hej!

Kam ste se poskrile? Sem pred službo cel post napisala, potem me je pa ven vrglo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], da dol padeš od jeze. Bom naredila obnovo, preden spet zaspim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Naša kozika je šla v ponedeljek v vrtec, koze so posala krastice, je pa precej kašljala in nosek je spuščal, ampak je nisem imela kam dati. Se mi je kar srce trgalo, ko sem morala takšno peljati, potem pa pridem po njo, pa naju opazuje ena starejša vzgojitelija (ni nič priljubljena, ne pri starših, ne pri otrocih) in mi reče, a zdravinica je pustila, da takšno pripeljete v vrtec. Pa sem rekla, da so koze suha, ona pa da saj ne govori o kozah, ampak o kašlju. Mi je kar vse dol padlo, pa sem ji samo rekla, da če bi imela kakšno možnost, da bi jo kam dala, bi jo takoj, tako sem pa morala prvi dan v službo in ni šlo drugače. Pa se je potem ene mlada potegnila za mene, da saj s Saro ni bilo čez dan nič narobe, občasno je kašljala, ni bila sitna, spala je super, je bila pa tisti trenutek sitna, ker so je zbudili, da so jih preselili. Jaz sem bila pa tak čist brez besed in sem še sam enkrat vprašala, če je res tako narobe, da sem jo pripeljala, pa da res nisem imela druge možnosti.

No, zdaj je čist ok, nosek se še čisti in upam, da tako ostane. Ker v bolniško glih ne morem it. B. ima pa tudi norijo v službi, ker so samo trije.

Drugače pa je služba zalaufala, za zdaj še imamo računovodkinjo tam za 4 ure, nekje do 10. v naslednjem mesecu, potem pa kar bo bo. Sem bila pa že tudi na seminarju in se vse vrti okoli novega plačnega sistema, tak da je čist štala. Pa tud to se bo zrihtal!

Tevža očitno se bo zdaj vreme res izboljšalo, tako da bosta imela tudi vidva prosto pot pri raziskovanju. Drug teden bi se lahko kaj vidle popoldan, če bosta samevala. Atija pa itak ne smeta zanemarjati, če bo že doma. Ne?

Tejcha nič se ne mudi za tisto, ko bo bo. Sva pa vsekakor veseli, da si se spomnila na tudi na naju.

Tako zdaj pa pod tuš in ajat, sem že tako dva večera s Saro zaspala, pa ob polnoči po hiši strašila. Danes se je pa mala madam odločila, da bo šla spet v svojo sobico spat, me kar zanima za kako dolgo bo mir. Ji še vedno dajem prosto pot, da se sama odloči kam bo šla spat.

Mirno noč vsem!

A polna luna je že mimo ali je danes?




Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>