RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (18.6.2008 21:25:30)

UUUUUUUU, sem se razpisala. Pa zdaj sem še enkrat videla vprašanje o morju, Incabinca.

Jaz sem bila prepričana, da letos ne bo nič iz tega, pa mi je včeraj direktorica sama rekla, kdaj bi pa jaz šla. Me je prijetno presenetila, moj odziv je pa bil - a na dopust bom tudi lahko šla? - primerno, ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Upam, da res pride do realizacije, moram potipati kako je okoli 15. julija, šli bomo pa na Ugljan, kjer imamo s kolegi prikolico.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (18.6.2008 21:27:12)

Pa še nova stran!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

To je pa že skoraj tako kot rojstni dan. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Zdaj bom pa res nehala z monologom...




julam -> RE: Septemberke 2006 (19.6.2008 9:19:32)

No, da se še jaz na hitro javim. Vidim, da niste pretirano zgovorne in nisem veliko zamudila. Prejšnji teden smo bili namreč na prvem mini dopustu v Zadru. Vreme je bilo res bol tako-tako, ampak še vseeno boljše kot tu. Fantiča sta se v našem zalivčku celo kopala. tavelik kao plaval, tamali se je pa s kanglicami in lopatkami in bagri igral v plitvini na mivki. Razen tega, da sta razposajena in navihana 1000/h, smo se imeli res fletno.

Mi imamo kar veliko priljubljenih igrač: ful rad se igra s kockami - po moje se je od brata naučil, kako se sestavlja in zdaj skupaj gradita hiše in vlakce ipd. Imam lahko tud po pol ure miru - razen, če se ne začneta cufat za isto stvar. Pa bagri in kamijoni so zakon za v pesek - z lopatko nalaga in razlaga in ga spet ni za dalj časa. Nasploh je sam sebi zadosti, mu je pa všeč, če je kakšno živo bitje v neposredni bližini (eden od nas treh).

Za spat ima še vedno svoji dve ninici (plišasti krpici, ena ima našito glavo zajčka, ena pa kravice), zraven si pa naloži še psa in zajca, pa kakšen mini avtoček včasih zaide zraven.

Je živa kopija brata, vse dela isto kot on. Če tavelik kriči, joka, cepeta = trmari, potem začne še mali (brez vzroka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]). Jesti morata tudi iste stvari. Skratka, na momente zelo zelo naporno. Ampak sta lušna za umret in se vse hudo hitro pozabi.

Ful je začel govoriti, tvori že lepe stavke. Govori v 1.os, najbolj priljubljena je postala beseda "Nočem".

Na morju smo jima privoščili jahanje konja (imajo dva konja: kobilo in pritlikavega ponija in potem otroci po 10min jahajo na počasnem sprehodu). Tavelik je zajahal kobilo. Skrajno previdno in resno. Tamali se je pa na poniju obnašal, kot da že 100 let jaha konje. Klepetal, mahal, božal konja po grivi. Ful ful ful ima rad živali, vse bi božal, kar gre mimo. Tavelik je bil od nekdaj malo zadržan in previden, mali pa čisto kontra.



OK, babe, zdej grem pa delat.

Papa




yennika -> RE: Septemberke 2006 (22.6.2008 17:21:14)

...uživamo na terasi, se senčimo pod trto, igramo v peskovniku, vozimo po toboganu....ležimo na blazinah, plešemo...in čakamo na obisk.
skratka lepo nam je!


lp od naju in Klemna!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (23.6.2008 19:22:31)

KU - KU!!!!!!!!!!

Kje pa ste vse? Odmakate otroke v bazenčkih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]? Mi smo že za danes zaključili. Zdaj je pa šla s stricem po atija, tako da imam čas skočit tu gor pogledat, pa kar nič ne dogaja. Pa saj je razumljivo.

Pri nas nič posebnega, malo že sanjamo, da bomo na morje šli, vendar je še malo pod vprašajem - če bo v službi vse steklo tako kot je treba, bom lahko šla, drugače bo pa težka. Mi grejo tako na roko, ker dopust mi še itak ne pripada.

Yennika vam zavidam, da vam je že uspelo it. A slikce bomo deležni, tak za lušte malo - pa ne po dveh otrocih, po morju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sigurno pa sta tako srčka, da bi še to zraven privabilo.

Tejcha hvala za pošiljko. Obratuje na polno - takoj, ko pridemo noter, pa še zjutraj pred vrtcem, mami in ati se imata pa čas obleči. Vse je za nekaj dobro, čeprav jo je potem treba malo odtrgat, pa ni prehudo. Še vedno obožuje vrtec in je lažje za vse.

Tevža, če kaj samevata kakšen popoldan oz. proti večeru, bi se lahko na sladoledu dobili. Ob taki solidni uri, da ne bo več prevroče, prepozno pa tudi ne. Zvečer tako ob 8h dol pade od vsega divjanja in vročine čez dan.

Ok, zdaj grem pa še rože zaliti, dokler še ni parkeljčka nazaj.





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.6.2008 8:09:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (24.6.2008 8:39:11)

Jutro!

Še mali glasek od naju. Moška ekipa je že odpeketala, Ajša se je ravno najedla, js čakam, da se mi ohladi kapučin, da si ga privoščim res na počasi, potem pa šibava na teren. SPET!

O izpitih sem nehala razmišljat, čeprav sta bila dva v planu v prihodnjih 14ih dneh. Bom potem... enkrat... :) Včeraj sva dvignila prstana - men sta res lepa... Bom pofotkala zvečer... Upam, da sem našla obleko za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]  - treba jo je it še probat... Design vabil je končan, čakam še na potrditev besedila, :), potem pa začnem printat, rezat, limat... Bo kar akcija. Dvignila sem samski list, dogovorjen termin z župnikom, jedilniki so dorečeni, snemalec zmenjen, muska za v cerkev tudi (tole se mi je taaaak pozegnalo, da je joj. Pred cca 10imi leti sem bila na eni poroki, na kateri je v cerkvi namesto klasičnega zbora + orgel, igrala ena zasedba in men so šle takrat kocine pokonc. Ritmično-duhovna varianta skupaj z vložki kot so Can't stop falling in love, True love, Dan ljubezni... Res je blo fajn. In mi jih je uspelo dobit - čisto po butastem sem vprašala in ugotovila, da je nekdanji ženin zdej celo njihov član.  Še kej fali? od taglavnih reči še nismo zmenjeni glede šopka, kar pa upam, da bom lahko tudi ta vikend obkljukala.

No, vsej en mal čtiva sem vam ponudla.

Adrijana, me veseli, da pali - pri nas tudi, :) Fifi in Nodi sta špica! Tako se da vsej skuhat, pa kej zlikat...

Yennika, Julam, lepo, da sta se javili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sončica, odštevaš? Ime sta že izbrala? Pa tavelik lump? Se veseli dojenčka? Pri nas zdej Ajše ne sme noben bolj od blizu pogledat. Ga kar stera stran, se postavi zravn vozička in kaže na njo s prstom in razlaga, da je to Ajši, :) Zvečer zaspita na taveliki postelji, mala je že prava lumpika. Ful se "pogovarja", špila z vrtiljakom, brca, smeji in tudi bratca spremlja s pogledom in se kar pošteno nakremži, ko ji uide, :)  Fajna je, res!

Aja, v petek smo odpeketali v ZOO - je blo treba izkoristit karte, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image],in smo si naredili lušten izlet, Tilnu je pa dogajalo na polno.  Naredil si je svečko, pomagal dediju zabijat žeblje v netopirnico, božal pujse in kozike, oponašal volkove, si razbil koleno, se nalaufal, naplezal, vozil z vlakcem, skakal po trampolinu... Pa tudi živali so mu bile (od vseh naših obiskov v vrtu) res fuuul zanimive. In sedaj razlaga, kaj vse smo vidli... Zdej pa res pove vse - malo po svoje, a se ga da razumet.

Zdej pa šibava - grem po plombo...

Čau!






yennika -> RE: Septemberke 2006 (24.6.2008 22:27:42)

IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

Yennika vam zavidam, da vam je že uspelo it. A slikce bomo deležni, tak za lušte malo - pa ne po dveh otrocih, po morju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Sigurno pa sta tako srčka, da bi še to zraven privabilo.



ne,ne, nismo na morju, kaj te je pa zmotilo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]smo doma pred hišo v senčki uživali-kot vsak dan po službi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
smo še kar delovni, še dobra 2 tedna pol pa res  na dopust zav3 tedne in morjeeeeeeeee.

lušte-nič novega pri nas, če si vlekla v to smer.no, ne šeeeee![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


lp

ps-tejča, kdaj je vajin dan d?a lahk pridemo septembrke na okna?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (26.6.2008 8:20:20)

hoj!

evo, še naju....

za nami je še en paket pestrih dni.... praznovanje mojega rd-ja, pa piknik,....

mi se na morje odpravljamo v ponedeljek. komaj čakam, da se vsi skupaj damo na off, ker potem bo to poletje za našo family bolj kot ne delovno.

matevž je v torek po spletu različnih okoliščin (prvič) prespal pri svoji botrci. začelo se je tako, da ga je ona prišla iskat k nam, da sva lahko šla z možekom na kosilo, pa v miru po nakupih za včerajšnji piknik, ipd. proti večeru sva prišla k njim (seveda s šampanjcem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ) in smo nazdravljali in čvekali in čvekaliii, ko so otroci (ona ima 13-letnico in 11-letnika) zaspali na tepihu v dnevni sobi z glavami skupaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . in potem sta me otroka preprosila, da matevža samo prestavimo v zakonsko posteljo in da bodo skupaj spali naprej. rečeno storjeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] . mi smo ga potem žingali do 1h zjutraj. z možekom sva šla domov in potem zjutraj po malčka. matevž je noč prespal brez težav in tudi zjutraj nobene panike [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. skratka vse skupaj se je izteklo več kot dobro....jah, saj ponavadi nenačrtovane stvari najbolje izpadejo.

no, se je pa matevžu s piknikom vred nabralo ene utrujenosti, tako da je šel zdaj nazaj počivat.

toliko za zdaj in se pred morjem še kaj oglasim.

ciao




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.6.2008 14:17:06)

Hej!

Hitro javljanje, da najprej popravim napako od zadnjič. Moralo bi pisanti JULAM in ne YENNIKA - tako je, če hitro prebereš in še hitreje napišeš. Drugače pa Yennika ti tudi pokaži kakšno slikico, ne bo nobene zamere. Upam, da je ni s tvoje strani[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

Tevža tebi pa VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!! Zdravja, zdravja, zdravja..., sreče, ljubezni... pa veliko drobnih pozornosti, ki ti bodo lepšale dneve s tvojo družinico.

Pri nas nič posebnega, mala ritka se redno namaka in se skrivamo po senčkah. Služba še vedno nekako laufa, bo pa še pestro, pa se bomo že potem obadali s tem.

No, to bo za zdaj vse, gremo dokončat načeto in domov.

Lp




julam -> RE: Septemberke 2006 (26.6.2008 15:46:22)

A ja, Adrijana, ti bi naše lušte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ja, evo, za vzorec, malo tega onega in seveda dveh fletnih bratcev (njuno fajtanje seveda ni zabeležno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Mislim, da bojo ZLOOOOOOO VELIKEEEE SLIKEEEE, ampak nimam zdele časa spreminjat. SORIIIIIIII!


[img]http://shrani.si/f/f/ks/2M2rFWoj/dsc01312.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/3e/nB/4n9mpwWq/dsc01300.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/3y/OK/1p1AkHtB/dsc01326.jpg[/img]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.6.2008 13:49:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (29.6.2008 14:37:26)

No, pa smo se skrili pred sončkom. Miš tako noče it spat, tak da se čudim od kot ji energija (včeraj smo bili na pikniku do 10h zvečer, danes je pa vstala 20 čez 6), pa še kar miglja.

Julam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]to so slikice za lušte - bi že kar bila tam. Smo mislil za ta vikend it, pa nas je spet delo doma obdržalo. Pa saj bo. Fantiča sta pa prava lepotca, takše lahko vidiš samo v tistih ameriških filmov s popolnimi otroci[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Tevža tudi vam en super dopust, če nas boš še prej prebrala preden odrinete. Naj se Tevži nadiha morskega zraka, mu bo dobro delo za njegova pljučka. Pa fotoaparata nikar ne pozabite.

Zdaj grem pa res otroka nagnat spat, ker drugače bo spet zvečer žurala.

Mejte se!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (2.7.2008 12:55:02)

pozdravček vsem

evo mene po zelo dolgem času [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

Kako se imate? Ste zdravi?

No pri nas ni nič novega (razen norih priprav na poroko) .. timotej pridno hodi v vrtec, se kopa v bazenčku .. .dopust bo pa po poroki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  ... jap tolk dolg še

sončica želim ti vse dobro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

tejchi kako ste pa kaj vi z novim članom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

imamo še kakšno novo nosečko




julam -> RE: Septemberke 2006 (4.7.2008 22:12:46)

Punce, kaj se je pa z nami zgodilo??? Smo čist zamrle [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]!

No, da nas malo (p)oživim.

Mi smo OK, leteči 100/h. Ali skočimo na morje ali v hribe ali k bratu na vrt ali k prijateljici na vrt...skratka, ANIMACIJA.

Fantoma pa dogaja non stop. Zdej sta že ful prijateljčka, tavelik TRKAM zapušča grozno fazo trme in agresije. Do bratca se tu in tam celo lepo obnaša, ga boža, lupčka, mu odstopi igračko - TU IN TAM, da ne bo pomote, prej izjema kot pravilo, ampak NAPREDEK [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Oba sta moji mazici, dobro, da imam 2 koleni in 2 roki. Grebeta se za mojo pozornost in ljubezen, jaz se pa trgam. Ah ne, pretiravam, prav fletna sta, meni se pa fajn zdi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image].

Tamali ful napreduje v govoru, že drugi ga kar neki razumejo. Drugač pa razberemo iz konteksta - zadnjič se je pripravljalo k nevihti, pa je komentiral "pet mi" = spet grmi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Joj, zakaj tako hitro rastejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].


Mi smo se letos prvič v življenju odločil za dopust all inc v Turčiji. Nimam pojma, kako to zgleda, kako nam bo fajn,... ampak sva rekla, da ne gremo letos spet v šotor, ker bi bilo preveč divje (bi fanta lovila po campu, grem stavit). No, bomo videl, poročam. Ja, no sej še ne gremo, še potnih listov nimata tamala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].


Dejmo, babe, vse pa tudi niste na dopustu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]...

čao




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.7.2008 7:28:31)

julam mi gremo tudi v turčijo na ultra all inclusiv (bova še poročno potovanje vključila) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .. sem slišala full pohval, bomo pa videl čez dober mesec




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.7.2008 12:30:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (7.7.2008 13:22:01)

Joj, babe... A grejo pri vas tudi tako hitro dnevi mimo?

Res delate lušte z morjem... Js tuuudi... A letos zgleda ne bo nič. Časovno, pa tudi finančno se nam ne bi izšlo. Dopust bo jesenski v toplicah. Kaj čmo... pa drugo leto.

Julam, ti "prijateljski trenutki" pri lumpih so vredni več kot vse drugo, a ne?
Pri nas smo v fazi, ko se celo dereta kot zverinici, če nista skup. Nekaj dni nazaj se je Ajša igrala v kindepetu na balkonu in je Tilen zlezel k njej. Ker sem poleg likala in imela vse pod kontrolo, sem ga pustila zraven. Ko je prišel čas za kuho, sem pa Ajšo napokala in jo vzela s sabo v kuhinjo. Kaj hujšega... Oba  v  jok... Ko sem jo položila nazaj, je bilo vse ql.  Nasmešek na obrazu obeh je bil dovolj, da sem samo posteljico pomaknila bližje h kuhinji in sta se špilala naprej. Če joče, ji Tilen mojstrsko porine dudo v  usta- tak na hitro, kot jo utiša mali, ne uspe ne meni ne  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image], pa zraven seveda tolaži: "Ajši, ne oka..."

Ko se špila(va) s kockami, vlakci... je Ajša obvezno v ležalniku poleg in radovedno spremlja vsako bratčevo potezo. Prav išče ga, ko gre iz sobe. Na momente je res za popi*dit, po drugi strani pa tolk luštno, da (Yennika, Tevža, Julam...) Kar v akcijol

Sončica, ti pa kar pogumno! Še malo, pa boš stiskala k sebi majhno in dišečo štručko,  ki bo tak hitr rastla, da... Ja, zdej gre čas enkrat hitreje. V porodnišnici si pa  vzemi čas zase in za malega škratka in se (tudi, ko boš prišla domov) spočij kolikor se bo dalo. Sej vem, da s(m)o vsi pametni, a za mano sedaj hodi, pa mi dva meseca nazaj res ni nič falilo...

Zdej pa js tud v cote, pripravo kosila... potem bosta pa že lumpa pokonc. HB čez poldan skupaj zaspita, da imam vsaj malo lufta.

Nataši, kam si pa dala zahvale v razrez? In cena?

Pa Tevžo sem zgrešila: VSE NAJLEPŠE!!!


Šibam...











NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.7.2008 13:44:11)

tejchi ja super trenutke imate ko sta takole lepo skupaj v ljubezni bratec - sestrica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] ... čas pa tako hitro beži da bodo šli naši sončki kar v šolo ..

sončica želim ti vse dobro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

Mi bomo pa verjetno začeli delati na novem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] po poroki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

tejchi vabila in zahvale sem dala v razrez eni tiskarni v ljubljani (za ceno ne vem, ker mi bodo to naredili za darilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa tud mislim da se ravno ne ukvarjajo s temi zadevami kot so vabila in zahvale) .. mi se poznamo preko službe




tevža -> RE: Septemberke 2006 (7.7.2008 22:07:30)

evo, nas.....

za nami je teden dni sproščanja, namakanja, predvsem pa lenarjenja....ni kaj - dnevi so minili zelo hitro, a uživali smo 100/h.

tu je nekaj utrinkov:

na trajektu....
[image]http://www4.slikomat.com/08/0707/xsy-DSCN00.jpg[/image]

...in na kavi (nova fora v levo; imeti mora svojo kavico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] )....
[image]http://www4.slikomat.com/08/0707/jo9-DSCN00.jpg[/image]

no, toliko za zdaj. jutri pa še kaj več čvekanja.

lep večer....




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.7.2008 7:33:23)

tevža luštni slikici, tole s kavico je pa pri nas enako ... in potem mu dam v šalčko za kavo le mleko notr in on lepo pije kavico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




julam -> RE: Septemberke 2006 (8.7.2008 9:01:12)

Oj, Tevža, tebe smo pa že pogrešali! No, vsaj jaz sem te [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]! Lepo, da ste uživali in predvsem lenarili...kaj je že to? Pri nas ni šans [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No, pa ne bom spet o tem!

Tejcha, pri nas sta tud kot rit in gate. Ampak kaj, ko ta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] hitro postane boleča. No, sej bo, upam, nekoč trenutek, ko bom jaz tud vse 4 u luft, fanta se bosta pa igrala!

Naš septembrček pa NE je čisto nič sadja. NIč! Nekoč ga je pojedel ful, potem vedno manj, zdaj smo pa na nuli. Tolk sem jezna! Tavelik pa poje vse, kar vidi - od ribeza (rdečega in črnega) z vrta, malin vse do melone in lubenice. Pa še vse vmes, kar se da. Naj bo kislo ali sladko. Mali pa mi reče v ksiht "Ne bom, majam" in konec debate. Upam, da je samo faza!

Zelenjavo pa vso poje, v juhi, omaki, rižu,... Solate še noče.

Na morju je bil pa kar pogumen, je šel z očkatom v globoko vodo z rokavčki. Sicer je bil potem bolj siguren, ko sem bila jaz zraven, ampak vsaj skorajžu se je.

A jih boste dale jeseni že na kakšno telovadbo? Jaz bi ful, samo ne vem, če niso teli naši škrati še mal premajhni. Lani sem dala tavelikega, samo je bil že skor 2 leti in pol in je lepo sodeloval. Sem pa gledala nekatere mlajše in se niso znal vklopit.

Bluzim! Čau




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (8.7.2008 9:26:52)

Hej hej!

Mi pa zaenkrat nič ne gremo na morje, moram delat, pa prakso še naredit, tako da bomo potem septembra spokali v tople kraje :)
Kava - mi jo tudi pijemo :) Lovro seveda ta mlečno :)

Na telovadbo pa ga letos še ne bom vpsiovala, se mi zdi še mal majhen za to...  pa se mi zdi da ponavadi so te zadeve od treh let naprej ali se motim?

pOZDRAVČEK
i.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (8.7.2008 11:51:17)

sadje- no naš mali je tudi le jabolka... in noče nobene druge stvari, me že prav jezi to ampak nimam kaj. solate pa itak da ne

telovadba- tudi meni se zdi da je še malo prezgodaj bomo naslednje leto




tevža -> RE: Septemberke 2006 (8.7.2008 12:11:00)

oj!

julam, lepo da me nekdo pogreša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. ja, spočili pa smo se.

sadje- kar se sadja tiče ga moram pohvaliti, ker je skoraj vse. zdaj je in lubenica. nikakor pa ne spravi vase jagode. reče "bljak". no, glede na to, da tudi jaz nisem kakšna velika fanica jagod, ga povsem razumem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
zelenjavo tudi jemo vse od prve do zadnje, solato pa enkrat ja, drugič ne. je predvsem takrat, ko je veliko "srčkov". skratka s hrano res nimamo težav.

telovadba-jaz se bom že letos pozanimala, kako je s tem, ker se mi zdi, da imamo v CE v top fitu že od 2 let dalje. če je tako, bo gotovo šel, ker je tudi pediatrinja rekla, da je motorično zelo dober za svojo starost. pa še znorel bi se, sploh ko bo tu jesen, zima in dež.

kdaj se kaj vidimo??? 

toliko za zdaj....uživajte!

pa-pa





Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>