RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


yennika -> RE: Septemberke 2006 (4.5.2008 13:31:29)

Ojla mamike in vaši sončki,

kako ste kaj?

Mi smo lepo preživeli praznike, se veliko cartali in uživali, se sprehajali, kolesarili, bili na pohodu,piknikarili...danes sva sicer z malim sama, ati je v službi-zdravsvo ja![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Malega sem takoj po kosilu-ob 12 dala spat, jaz pa akcija.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Zjutraj sva bila pridna, sma na novo uredila sobico, da ima malo več prostora za igralnico, sem prestavila nekaj pohištva in spet je nova sobica.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mali je užival 100/h.

Včeraj smo bili na izletu-inca, sem se peljala skozi Kamnik-na Brezju, smo šli pozdravit naše angele varuhe.Smo še imeli v planu skočit malo na Bled, pa nas je vreme malo zafrknilo, je malo dežek ponagalaj.Sicer nas to ne bi ne vem kako ganilo, pa smo imeli motorista zraven.Ja dedi in babi vd sta bila z motorjem.

Tejča-kuku, si tukaj?Kako dete, je pridna?Ja itak da je, saj je mama tud.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kakega si narediš, takega pa imaš.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa Tilen, že kakšno ušpičil nebogljeni sestrici?Sem ti povedala, da je Ajša rojena na moj god-Neža?
In zadnjič, ko sem ti pisala sms mi je potem mali izmaknil telefon-pri nas niso igrača in ti poslal še kaka prazna sms-a[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Ah ti fakin mali.Ti, ti,ti....

Zdaj me pa še kuhinja čaka, da jo spravim v red, potem pa greva svečke prižigat-k babici in dediju.Ko hodi po pokopališču govori čisto tiho, saj vsi spančkajo.

lp




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (4.5.2008 21:03:42)

Čer!

Da nas še jaz malo dvignem...
Midva sva tudi praznike uživala, sem se res posvetila mojemu malemu sončku. Večino sva bila sama, ker je dragi delal, ampak sej bomo pa kdaj drugič nadomestili. Včeraj pa je bil Lovro  pri očku, jaz pa malo počila pa malo za knjigami dan preživela.
Moram povedat, da se je Lovro zdaj že ful navadil na dneve pri očku in pride čisto skuliran domov, pa tudi midva z očkom, sva se uspela par stvari zment, tko da so se zadeve malo umirile.

V petek popoldan sva pa mojo mamo pa ata v arboretum, smo se meli ful fajn. Je pa Lovro našel enega medveda tam od katerega se ni več odlepil in ga vzel čisto za svojega... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[img]http://shrani.si/f/3M/xg/6T7ieY0/19m-1maj-027.jpg[/img]

Drugače pa: še vedno dajem pobudo za kakšno sobotno srečanje!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lep večer vsem in lep začetek tedna.










tevža -> RE: Septemberke 2006 (5.5.2008 11:38:19)

hoj!

tudi pri nas so minile počitnice...in ravno prav je vreme zdržalo. glede na dež danes bolj počivava. no, jaz sem že likala - pridna mami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

matevž je zdrav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image], brez posebnosti. drugače pa so ti prazniki za nas kar malo "prelomni", saj je šel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] danes prvič v novo službo. po skoraj 14 letih je zamenjal službo. sicer je profesuro še delno obržal, a zdaj bo popolnoma drugače.  srečno, možek! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

incabinca, tudi midva s Tevžem sva za srečanje.

nič, grem še kaj narediti po stanovanju preden se malčke zbudi. danes je že ob 6h ustal in je šel malo prej spat.

lep dan....

ciao




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.5.2008 7:14:40)

Jutro!

Da vas še malo pozdravim, preden začnemo z delom.

Tudi mi smo uživali med prazniki bolj na easy, mal doma pa obiski... nekih izletov se nam pa ni dalo, smo bili že tak čist izmozgani. No, vsaj jaz, mi je skoz kaj zdravstvengega dogajal.

Incabinca pa dober je Lovro, da se ne boji tako velikega medveda. Še jaz bi se ga, pa Sara se jih tudi, če jih srečamo v kakšnem nakupovalnem središču.

Tevža vidva pa samo pazita na zdravje pa bo. Nam boš zaupala kam se je  preosmeril možek? Ga bomo še večkrat videli na tvju?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zdaj pa je treba začet z dnevom!

Upajmo na lepše vreme! PA PA




tevža -> RE: Septemberke 2006 (6.5.2008 19:31:17)

tule je pa res zatišje.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

midva sva preživela še en deževni dan. sicer sva popoldansko sonce izkoristila za dolg sprehod, a nama je to kar malo. matevž je odkril čare peskovnika n mi vedno kaže, da bi rad šel na igrišče. upam, da napovedi držijo in da bomo naslednje dni lahko uživali v peskovniku in jo mahnila kam na krajši izlet.

adrijana, sorry, ampak zadnjič mi je čisto ušlo iz glave tvoje vpr. okoli žonte. v tiste kraje res ne zahajava, a če se kdaj zmeniva, pa ni problema. pokliči in se dogovoriva za kakšno skupno dopoldne.
če si kaj prebirala lokalne časopise (celjan, novi tednik...), si lahko zasledila javno tajno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], da je možek odšel v bolnišnico CE za pomočnika direktorja/direktorja kadrovske službe. okoli tv pa še jaz ne vem, kdaj in kje ga snamejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] 

tejcha, kako si? pa mala princeska? in zdaj, ko ste 4?

lep večer od slamnate....





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.5.2008 21:11:29)

Čer!

Ja zatišje, zatišje... dober, da še kdo kdaj postraši tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Tevža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za možeka. Seveda jaz vse novice zamudim, še 24ur ne pregledam vsak dan, ker mi kar ne znese. Tu še pokukam, drugače pa cajt zapravim za Saro, sprehode, pospravljanje in ga kar nekako zmanjka. Zdaj ga bosta imela pa dosti bližje in mogoče bo kaj prej doma. Recimo...
Za druženje pa z veseljem. Kam pa vidva drugače zahajata. Vama je res Šentjur malo od rok, tako da tudi lahko kje v Celju. Sam za tam pa jaz nimam neke hude ideje. Vem, da je za Savinjo tudi igrišče, a sta tam?

In dopuste že imate planirane?

Pri nas še nič, ker nimamo pojma kako se bo izšlo to poletje. Če bom jaz sploh v službi tak vprašanje, če bom imela kaj dopusta, kdaj bo moj lahko dobil... še vse odprto. Bomo spet improviziral pa bo. Upam, da bo vsaj nekaj dni morja, še boljše bi bilo pa kaj več.

Naj še povem, da smo včeraj Sari kinderped razdrli v posleljico in sem jo dala danes tja spat. Zaspala je, zdaj bomo pa videli kako dolgo bo ostala tam. V spalnici ima še enega zraven postelje in je zdaj skoz tu spala, od tistega vročinskega krča. Poskusimo lahko, silila je pa ne bom.

Dovolj za danes, zdaj pa pod tuš, lase umit, posušit, pospravit... dvomim, da se mi bo vse to dal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Čveke pa na plano!

Žiža KJE SI?????????????? Bi te malo rabila!!!!!!!!!!!!!!




tevža -> RE: Septemberke 2006 (7.5.2008 7:19:56)

adrijana, no, šentjur pa res ni takoo daleč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. glede na to, da je napovedano lepo vreme, se lahko jutri dobimo tam, če praviš, da je dobro igrišče pa še ograjeno. in še kakvico lahko spijeva. se slišiva....

zdaj pa še zajtrk, potem pa najprej na sprehodno turo in potem na kavico.

lep SONČKOV dan. 




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (7.5.2008 19:44:13)

 Naj nas malo povzdignem, da ne bo katera iskala tako daleč, če bo že hotela kaj napisat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Tevža midve sma se že tako zmenili, pa upam, da nama rata enkrat drug teden, da se malo otroka naigrata, midve pa načvekama.

Da poročam včerajšnje spanje - do treh je bilo cool, pol je pa plazila po postelji in se je dol skotalila. Saj sem imela vse založeno in se ni udarila. Pa sem jo vseeno odnesla v spalnico, da smo se v miru naspali. Sem šla bolj pozno spat, danes me je pa čakala dolga sreda.

Mogoče poskusimo danes ponovno, če bo še vedno za.

Tako, misija opravljena zdaj gremo pa na umivanje, mami pa pospravljanje. Do zdaj smo bili tako skoz zunaj, se še nisem sprehodila po celi dolžini.pšš




tevža -> RE: Septemberke 2006 (8.5.2008 15:06:13)

adrijana, očitno nama je ostal samo še dialog. vse so pobegnile....upam, da je krivo samo sonce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

midva sva tako ali tako cel maj (skoraj) vse dni sama od jutra do večera, ker možek še dela 2 šihta. dopoldne v službi, popoldan pa predava. ah, bo že....še ta mesec stisnemo, potem bosta junij in julij malo bolj na off, avgusta se pa tako ali tako začne na polno....

dopoldan sva se kopala v laškem v novem wellnes centru in moram reči, da je zeloo lepo urejeno in tudi čisto je zelo. pa še nikjer nobene gužve med tednom, tako da bova kar 1x na teden tam veseljačila. ima pa 2 urci čisto dovolj.

nič, greva ven....

pa-pa




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (8.5.2008 17:04:55)


IZVIRNO SPOROČILO: tevža

adrijana, očitno nama je ostal samo še dialog. vse so pobegnile....upam, da je krivo samo sonce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Sonce ali midve? Nisma nič kaj zanimive [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. No, tu pa imam prednost prenosnika,da ga ven zraven nosim, ker Sare tak ne dobim v hišo. Malo je pa treba pogledat kaj dogaja po svet. Glede na to, da že dnevnika nisem gledala dolgo, dolgo časa.

Jaz tudi govorim, da bomo šli v Laško pogledat, a nič od mene. Še vedno vem sako kar povedo drugi in večina hvali, razen na začetku, ko jim je rosfrai rjavel na polno (pa zdaj baje super čistijo in se skoraj ne opazi).





žiža -> RE: Septemberke 2006 (9.5.2008 10:04:28)

Ojla
No pa se končno spet malo javljam. Meni res ne znese pet minut, da bi v miru sedela za računlnikom pa kakšen stavek napisala.
Ta teden sem zaključila letošnje delo v krojilnici in se čez poletje preselila v trgovino. Zdaj me pa čaka izmensko delo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kar mi nič kaj preveč ne diši, ampak tako pač mora biti.
Da vam pokažem kaj lepega smo to sezono skupaj spravile http://www.nancy.si/
Druagče smo pa kar v redu. Ful sem vesela, da je konec zimskih virozic. Urban je kar priden, super obvlada nagajanje svoji sestrici in včasih se že pošteno zravskata. Pa običajno je vedno tamali tisti, ki začenja. Sej govoriti pa noče. Vse kar pove je MAMA in SAJA (Sara)
Uf sem čist ven padla in sploh ne vem o čem je bilo zadnje čase govora. Sem pa zasledila, da je TEJČA postala srečna mamica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Tejča iskrene čestitke za malo Ajšo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Tevža, ko sem prebrala kaj vse je moral prestati tvoj malček me je pa kar rukalo. Nas tudi čaka bolnišnična postelja. Sara bvo namreč morala na operacijo žrelnice. Sva bili ravno včeraj pri otologo, ker ima kar precej težav zaradi tega. na desno uho nekoliko slabše sliši, pa ves čas ima odprta usta in tudi diha samo skozi usta, ponoči smrči kot en velik kosmatinec. No sicer je na nama, dase odločiva, ali se bova odločila za operacijo ali ne, ker na vse zadnje ne gre za življensko ogroženost
ufff, kolk je že ura
še to... jutri dopoldne je menda v Lj. na srednji vzgojiteljski šoli en tak živ žav za otroke. Mogoče katera pride? mi bomo verjetno šli.
Lepo se imejte, jaz šibam počasi delat. Sem ful vesela, da je danes petek in da sem jutri frej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
če želi katera naš katalog ji ga lahko pošljem




yennika -> RE: Septemberke 2006 (11.5.2008 9:24:20)

Heeeej, ja babe kje pa ste, sem nas komaj našla....

Sem dežurajoča, čakam na otroški slepič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].....žiža, joj tebe pa že dolgo nisem brala.Sem pregledla kopalke, jaz bi rabla ene z močnimi blazinicami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], maš kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Princes, ja kje si?Si bla ti tista, ki si zapravla včeraj 2,3 milj. € za jahto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Vem , da ste bli lani na ogledu v Portorožu, pa letos?Bo padla kaka fotka?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Vsem želim lepo nedeljo...

Aja, že imate vsi trojkice-zobke.Moj lump je včeraj na veliko kuhal, sma bla cel dan doma.Pa pravil je,da ga uhica boli....danes pa vse bp...upam, da so zobki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sicer pa mi na veliko govorimo, tudi stavke že-no take po 3-4 besede, seveda, ko mu je.Je pa treba pazit kaj govoriš pred njim, ker vse pobere in ponavlja....

grem....čaooooooooooo




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (12.5.2008 12:41:04)

Ojla!

Sam na hitro se pofočkam, da povem, da se mamo luštno. Je naporno, a gre.
Se bom pa zvečer zasidrala pred comp, pa napisala kaj več, zdle pa letim pripravit za kosilo, potem pa nazaj na sonček.

Ta teden imamo še atija doma, naslednji pa se lahk zmenmo za kak špancir po Celju.


Pozdravček,

midve




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.5.2008 15:12:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (13.5.2008 20:52:51)

Kakšno zatišje, naj nas malo povzdignem.

Pri nas po starem, razen tega, da Sara spi v samostojni posteljci (razstavljeni kinderpet) ponavadi celo noč, razen izjemoma, če se mi je ne da mirit ponoči in jo nesem v kinderpet v spalnico, da ji kar od tam rečem naj gre nazaj spat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Se je pa kar lepo navadila, tudi zvečer sama zaspi, čeprav bi lahko mirno letala po sobi ali pa ven prišla - za zdaj še ni. Bo jutri, zdaj ko sem to napisala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Služba - delam še do konca meseca, potem imam pa dober mesec "dopusta" in nazaj. Tak je plan, če ne pride kaj drugega vmes. Tak, da upajmo, da nam bo zlaufalo morje vmes.

Soncica tudi tebi se že počasi izteka, pa bo mala biba na svet pokukala. Že veste spol ali še kar spretno skriva? Me pa kar vleče v park, ko vidim to sliko, samo je malo predaleč, čez vikende imamo pa tako skoz piknike in mislim, da nimamo nobenega več prostega. Tam do julija.

Ok, zdaj pa hitro pod tuš, pa Housa gledat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Adijo




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (14.5.2008 6:04:05)

Dobro jutro!

Sem pa danes zelo pro ta zgodnjih,  ne vem kaj mi je, ampak zadnje čase se zbujam že ob petih zjutraj... no, v bistvu ni panike, vsaj v miru vstanem in se zrihtam do takrat ko mali vstane.

Žiža - lepo da si se oglasila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

SoNCica - no, potem se pa gotovo kdaj  v arboretumu srečamo, je res fajn tam! Glede vrtca: ti ga kar daj v vrtec, jaz osebno sem ful zadovoljna z njim in Lovro se am res ful stvari nauči. Pa še tako fajn vzgojiteljico ima, ki zna zelo dobro krotiti njegovo trmo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Zdaj pa še lase posušit

Pozdravčke vsem!








Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.5.2008 12:32:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (14.5.2008 20:01:09)

SonCica - jaz Lovru skoraj vedno dam kosilo okrog 11.00, tudi v vrtcu ga imajo takrat... če mi pa kdaj ne znese, mu dam pa pač kako skutico pred spanjem, pa mu dam potem kosilo ko se zbudi. Je pa v mojem primeru res to dost enostavnejše, ker praktično kuham kosilo za Lovra enkrat do dvakrat na teden (samo med vikendom, pa še to se zgodi da je en dan pri očiju)






julam -> RE: Septemberke 2006 (14.5.2008 22:02:09)

Madonca, smo zgovorne, eno stran klofamo en teden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Ja, dnevni tempo je vsaj pri nas neverjeten!

Mi smo OK, celo zdravi (TRKAM!). Seveda smo cele dneve zunaj in naš malček se ne more in ne more naspati. V varstvu nima časa, zjutraj mu ga pa mi ne damo. Zjutri, ko ga pridemo zbudit, se okrog obrne in reče, da bo še spal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Optimist [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]! Tavelik je pa itak na spidu, vstaja ob 6h, popoldne pa, če zaspi, spi 3h+, ali pa ne spi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kakšne čudake imamo pri nas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Soncica, naš ritem spanja se je čisto prilagodil življenju. V varstvu imajo kosilo ob 12h, pol urce kasneje spi. Doma mi NE znese pred 13h, pa če celo dopoldne kuham. Tako da čez vikende navadno hodi spat ok 14 - itak, da je že čist adijo. Zvečer pa ob 20h (+/-) lučko ugasnemo, ne glede na popoldsnski počitek - če ne more takoj zaspat, se pa mal igra. Naš fantiček (pravzaprav oba, ampak smo na temi sept 06 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]) je res eno hvaležno bitje.

Ful lepo se je naučil jesti, z žlico in vilico. Zdej bi on že kar nož uporabljal. Vse tako kot bratec. Neverjetno, v vsem bi rad bil enakovreden. Ne moreš verjet.
Zdej že lepo govori povedi - 2-3 besede. Pa ful se trudi izgovarjat pravilno - mojega brata povsem pravilno pokliče Miha, muha je tudi muha. Če se pa kej ustraši, pa skoči k meni, učke na peclje in reče "Stašu". ITD

A jih že kej mažete zaradi sonca? Jaz kar dam kremico, ker je že močno sonce, tudi opeče že (nečakinja ima čisto roza rokice).

Dopust: Mi gremo 2. teden junija na morje, za dober teden. Junij se mi zdi najlepši, dnevi so najdaljši, gužve ni. Tam pri nas je peščena plaža, ki je v juniju skor samo naša, pa še oseke so tako velike, da je več mivke kot morja. Ni boljšega za malčke.


Zdej grem pa vodoravno. Poleg pilatesa sem zdaj uvedla še tek, tako da sem kar prijetno izmučena (Ajne, tečem po tvoji trasi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).

papa




yennika -> RE: Septemberke 2006 (16.5.2008 0:57:31)

samo da nas dvignem.....dobro jutro od nas delovnih ljudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.5.2008 13:12:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.5.2008 20:49:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Tanyka -> RE: Septemberke 2006 (17.5.2008 1:50:57)

Dobro jutro


Naj se malo javim po dolgem času[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Sem v nočni in imam nekaj časa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image].Doma mi itak ne uspe več za računalnik.


Najprej :
Tejcha- čestitke celi družinici za rojstvo novega družinskega člana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Vse lepo, Ajši pa dosti zdravja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image].


Sončica-koliko še do konca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]?Zdaj ti je verjetno že malo zoprno?


Drugače pa pri nas nič tako strašno novega.Razen to, da mi je končno uspelo z novo službo in zdaj sem tu (ponoči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]).
Maladva mi že celi teden driskata pa bruhata-sploh ni konca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Jaz pa si bolniške tud ne morem privoščit,..............Pač nekako flikama z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image], da je vedno en z njima doma-gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Tud to bo bolše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Tako, da trenutno ne hodita v vrtec, za naslednji teden bomo pa videli kako in kaj.


Drugače pa je mali pravi nagajivec, govori 100 na uro vglavnem ful se nam dogaja.Nikoli in res nikoli nam ni dolgčas.


Toliko za enkrat na brzino se mi ne da več klofat po računalniki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image].

Pozdravčke vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Se še tipkamo kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Lp Tanyka




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (19.5.2008 14:00:56)

Pozdravček!

Mislim, da sem jaz na vrsti, da nas povzdignem. Smo padle že čisto v pozabo. Čez vikend mi kar ni ratalo priti gor, pa če sem še tako hotela in bila cele dneve v hiši.

Sara je namreč v noči na petek zbolela in sva ostali doma. Kašljanja, vročina do 38 stopinj, pa super tečnoba. Sem že kar pozabla kako je to, če si cele dneve doma in imaš na zelo tečnega otroka zraven sebe.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Naporno, še bolj kot služba, pa še ven ne moreš. Od sobote popoldan je brez vročine, danes je še doma z dedijem in upam, da smo dali to čez brez potrebe po antibiotiku. Jutri pa verjetno nazaj v vrtec.
Naj še to povem, ker me že danes cel dan žre. Sploh sem pozabila poklicat v vrtec, v petek sem klicala v službo, k zdrvniku (kako je z bolniškim listom), v vrtcu se mi privič niso oglasil, potem sem pa pozabila. In danes zjutraj seveda tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ker sma takoj začeli z direktorco pregledovati nekaj, potem je bila pa že ura joj in mi je bilo nerodno klicati. Sem zelo vzorna, ne? Jezna sama na sebe.

In ostale, kam ste se poskrile? Jaz sem si olajšala dušo, zdaj pa nazaj na delo.

Lep dan in veliko zdravja vsem!




tevža -> RE: Septemberke 2006 (19.5.2008 21:20:12)

evo, še par stavkov od mene....

pri nas nič posebno novega; možek dela 100/h, matevž pa vsak dan pogrunta kaj novega. sploh besede.
zdaj so na prvem mestu letala (talo, talo). čist je vzhičen, ko vidi letalo, če pa ga samo sliši in ga potem ne ujameva, se pa razburja za umret [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . res je luškan.... jaz pa, ah, ja...me je kar malo sram...moja naloga je spet čisto na dnu obveznosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] . vedno nekaj najdem, da se ne spravim za knjige. najbrž je to zato, ker nimam nobenega konkretnega roka in stvar kar vlečem in vlečem...kot čreva. bzv.....sem kar malo jezna nase.

adrijana, ne sekiraj se za vrtec. pojasni, da je bilo vse tako na hitro, pa bo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]  za saro. ko se pozdravita, se javita!

kosilo - matevž je kosilo, ko se zbudi. in sicer iz preprostega razloga - ker vstaja med 5.30 in 6h, hodiva ven okoli 8.30 do cca. 11h in potem je že tako zaspan, da ne more ne počakati, da bi mu skuhala, ne jesti. spi potem cca. 1,5h, medtem jaz v miru skuham in potem skupaj jeva. mi2 sva si ustvarila tak ritem in nama zelo paše. 

kreme - mi se še nič ne mažemo. je malček glede po polti bolj po meni (temen), tako da se bomo tako kot lani mazali samo na morju ali hribih. 

toliko za danes....

ajne, julam, yennika, žiža, tejcha, inca,...... KU-KU?

LP [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]  




Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>