ajne
|
hojla, še od mene en glasek... nimam res nobenga časa za pisanje... drugače pri nas vse ok (trkam). ajda govori kot raztrgan dohtar, zapoje celo pesmico kuža pazi in ringaraja. v skladu z družinsko tradicijo spleza na vsako ograjo, tobogan in vsake stopnice (gor in dol). vozička ne poznamo več, komaj jo dohajam, ker tako hitro hodi (prehiteva celo starejšo pupo, pa ta ne hodi ravno počasi). jaz pa za njima tekam ko kak idiot (ma res, ravno zadnjič v zoo sem se počutila ko mal prtegnjena, k sem cel čas samo za njima laufala)... lulali in kakali smo v kahlico do sedaj le enkrat (bo že!), dudo imamo samo še za zaspat, podnevi ne več. trenutno si ajda ves čas poje refren "mi gremo pa na morje" tako da otrok očitno želi na dopust, tako kot njena mami in ati, pa sestrica tudi. sicer smo dobili v "začasno uporabo" hrčka, pa nisem ziher, da bo tale revež dolgo pri nas. ga ves čas nekaj božata in hranita, tako da se bojim, da če ne bo hin od preveč cartanja, bo pa od preveč hranjenja. no, upam, da ne in da ga bomo srečno vrnili lastnikom (beri učencem ene osnovne šole)... kar se mene tiče, vse po starem, zdajle sem ravno v fazi ko intenzivno tekam po okoliških potkah (julam, ko se naslednjič odpraviš v naš konec, me pokliči, bom ziher za družbo, če bo le varuška na voljo). sem bila na trojkah in v radencih in moram priznat, da je bilo kar zabavno . bo treba še trenirat... me je ravno začelo zvijat, k sem spet pomislila na moj pravosodni... ajajaj, če ne bo kmalu konec leta in ne bo tole kmalu za menoj, me bo kar pobralo. ker se mi zdi da nič drugega ne počnem kot razmišljam o strategiji kako se lotiti študija za PDI in samega izpita... pa nisem še nič pametnega pogruntala, voda mi bo pa glih kar začela tečt v grlo... bom malo sledila, če bo padla kaka odločitev za srečanje in če bom lahko, zagotovo pridem... čau
|