Tejcha
|
Jutro! Še mali glasek od naju. Moška ekipa je že odpeketala, Ajša se je ravno najedla, js čakam, da se mi ohladi kapučin, da si ga privoščim res na počasi, potem pa šibava na teren. SPET! O izpitih sem nehala razmišljat, čeprav sta bila dva v planu v prihodnjih 14ih dneh. Bom potem... enkrat... :) Včeraj sva dvignila prstana - men sta res lepa... Bom pofotkala zvečer... Upam, da sem našla obleko za - treba jo je it še probat... Design vabil je končan, čakam še na potrditev besedila, :), potem pa začnem printat, rezat, limat... Bo kar akcija. Dvignila sem samski list, dogovorjen termin z župnikom, jedilniki so dorečeni, snemalec zmenjen, muska za v cerkev tudi (tole se mi je taaaak pozegnalo, da je joj. Pred cca 10imi leti sem bila na eni poroki, na kateri je v cerkvi namesto klasičnega zbora + orgel, igrala ena zasedba in men so šle takrat kocine pokonc. Ritmično-duhovna varianta skupaj z vložki kot so Can't stop falling in love, True love, Dan ljubezni... Res je blo fajn. In mi jih je uspelo dobit - čisto po butastem sem vprašala in ugotovila, da je nekdanji ženin zdej celo njihov član. Še kej fali? od taglavnih reči še nismo zmenjeni glede šopka, kar pa upam, da bom lahko tudi ta vikend obkljukala. No, vsej en mal čtiva sem vam ponudla. Adrijana, me veseli, da pali - pri nas tudi, :) Fifi in Nodi sta špica! Tako se da vsej skuhat, pa kej zlikat... Yennika, Julam, lepo, da sta se javili Sončica, odštevaš? Ime sta že izbrala? Pa tavelik lump? Se veseli dojenčka? Pri nas zdej Ajše ne sme noben bolj od blizu pogledat. Ga kar stera stran, se postavi zravn vozička in kaže na njo s prstom in razlaga, da je to Ajši, :) Zvečer zaspita na taveliki postelji, mala je že prava lumpika. Ful se "pogovarja", špila z vrtiljakom, brca, smeji in tudi bratca spremlja s pogledom in se kar pošteno nakremži, ko ji uide, :) Fajna je, res! Aja, v petek smo odpeketali v ZOO - je blo treba izkoristit karte, ,in smo si naredili lušten izlet, Tilnu je pa dogajalo na polno. Naredil si je svečko, pomagal dediju zabijat žeblje v netopirnico, božal pujse in kozike, oponašal volkove, si razbil koleno, se nalaufal, naplezal, vozil z vlakcem, skakal po trampolinu... Pa tudi živali so mu bile (od vseh naših obiskov v vrtu) res fuuul zanimive. In sedaj razlaga, kaj vse smo vidli... Zdej pa res pove vse - malo po svoje, a se ga da razumet. Zdej pa šibava - grem po plombo... Čau!