julam
|
Madonca, smo zgovorne, eno stran klofamo en teden . Ja, dnevni tempo je vsaj pri nas neverjeten! Mi smo OK, celo zdravi (TRKAM!). Seveda smo cele dneve zunaj in naš malček se ne more in ne more naspati. V varstvu nima časa, zjutraj mu ga pa mi ne damo. Zjutri, ko ga pridemo zbudit, se okrog obrne in reče, da bo še spal . Optimist ! Tavelik je pa itak na spidu, vstaja ob 6h, popoldne pa, če zaspi, spi 3h+, ali pa ne spi . Kakšne čudake imamo pri nas . Soncica, naš ritem spanja se je čisto prilagodil življenju. V varstvu imajo kosilo ob 12h, pol urce kasneje spi. Doma mi NE znese pred 13h, pa če celo dopoldne kuham. Tako da čez vikende navadno hodi spat ok 14 - itak, da je že čist adijo. Zvečer pa ob 20h (+/-) lučko ugasnemo, ne glede na popoldsnski počitek - če ne more takoj zaspat, se pa mal igra. Naš fantiček (pravzaprav oba, ampak smo na temi sept 06 ) je res eno hvaležno bitje. Ful lepo se je naučil jesti, z žlico in vilico. Zdej bi on že kar nož uporabljal. Vse tako kot bratec. Neverjetno, v vsem bi rad bil enakovreden. Ne moreš verjet. Zdej že lepo govori povedi - 2-3 besede. Pa ful se trudi izgovarjat pravilno - mojega brata povsem pravilno pokliče Miha, muha je tudi muha. Če se pa kej ustraši, pa skoči k meni, učke na peclje in reče "Stašu". ITD A jih že kej mažete zaradi sonca? Jaz kar dam kremico, ker je že močno sonce, tudi opeče že (nečakinja ima čisto roza rokice). Dopust: Mi gremo 2. teden junija na morje, za dober teden. Junij se mi zdi najlepši, dnevi so najdaljši, gužve ni. Tam pri nas je peščena plaža, ki je v juniju skor samo naša, pa še oseke so tako velike, da je več mivke kot morja. Ni boljšega za malčke. Zdej grem pa vodoravno. Poleg pilatesa sem zdaj uvedla še tek, tako da sem kar prijetno izmučena (Ajne, tečem po tvoji trasi ). papa
|