RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


yennika -> RE: Septemberke 2006 (23.4.2008 17:26:23)

Pozdravljene babike,


ste bile pa pridne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .

Tevža- super, da je mali dobro, le tako naprej.Sem pa enakega mnenja kot julam(btw, kaka lepotca sta oba srčka), po mojem si tud pozornost išče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz take faze ignoriram.Mu tud zmanjka nog in gre na kolena, pa se stran obrnem kot da ne vidim.Mu ni nič jasno in se hitr pobere.

Tejča- jupi za prihod domov-si imela kak poseben sprejem.Joj, kako je blo meni lepo, mi je ati takrat naredil pravo presenečenje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Komaj čakam na tvojo porodno zgodbo-ko boš malo zadihala seveda.
Sicer pa. ja spet je plodno obdobje, okoli mene same srečke nosečke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Vsem štirim novopečenim nosečkam lepo nosečnost.

Adrijana-zrasteš, ko ti nekdo pohvali otroka, kajne?!?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Pogrešam pa princes!!!!!!!!!!!!!!!Kje si bejba?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Naložim slikico našega zaspanca, potem pa gremo čofat po lužah.

lp




yennika -> RE: Septemberke 2006 (23.4.2008 17:33:14)

spimo....

[img]http://shrani.si/f/2h/AP/3qQZwfyK/p4120037.jpg[/img]

vrtamo...

[img]http://shrani.si/f/3V/5c/4zWfRyrV/p4090017.jpg[/img]


jemo jogurt...

[img]http://shrani.si/f/2N/D/4X5pPh4E/p4110027.jpg[/img]


lp




yennika -> RE: Septemberke 2006 (23.4.2008 17:33:51)

vau, nova stran![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (25.4.2008 12:45:39)

hojla!

evo, danes sva se v vrtcu poslovila od matevževih prijateljčkov in tovarišic [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . moram priznati, da sem kar malo solzic potočila, ko je tevž z nepopisnim veseljem stekel med otroke. a, ker vem, da je to zanj najbolje, gremo dalje.....

ja, tejcha, tudi jaz sem že počekirala, če si kaj napisala. upam, da je tilen lepo sprejl sestrico in da uživat 100/h. vreme vam je naklonjeno. take care!

yennika, ja, ignoriranje pali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. včasih je pač treba malo zadihat. imamo pa novo LEPO navado. ko kaj dobi, reče (h)vala.  

nič, grem še kaj koristnega narediti.

lep sončkov dan!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.4.2008 16:00:41)

Pozdravčkev!

Končno petek, da spet mal moči naberem čez vikend. Sem že padla noter in sam čakam, kdaj bodo kakšni prosti dnevi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Včasih je bolj, včasih manj naporno... pa bomo preživeli.

Tevža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] verjamem, da ti je bilo hudo. Meni bi bilo tudi, pa najbolj pomembno je Matevžovo zdravje, potem se bo pa vrnil v vrtec, ti pa v službo in boš potem jokala, da ga moraš spet v vrtec vozit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. Čisto razumljivo!!!
Če boš kdaj za kakšno kavo, pa sporoči, da se kje dobimo. Da ne bosta preveč pogrešala družbe.
Trmo je pa res najboljše ignorirat, jaz jo včasih kar v sobico nesem in tam pustim, pa se umiri in priden nazaj cela cartasta, pol se pa stiskama in lupčkama.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ZA HVALA!!!! Tud mi ga že kakšen mesec uporabljamo. Prej ga je samo v trgovini, ko sem jaz na blagajni rekla in je ponovila, zdaj pa ga kar precej uporablja, včasih tudi prevečkrat in druge opozarja. Zdaj že ve, če ji rečem, kako se reče, če kaj dobiš... HALA

KAKO JE FAJN SLIKCE GLEDAT....ŠE, ŠE, ŠE (je rekla Sara, ko sem ji kazala in razlagala kdo je kdo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (25.4.2008 16:40:01)

Heej!
Najprej najlepša hvala za vse lepe želje!   Ravnokar sva odpikali patronažno, Tilen je še v vrtcu, skače nekje okrog, js pa občudujem slikce vaših falotov. Krasni so, od prvega do zadnjega. In mal za lušte po frišnih ritkah:
[img]http://shrani.si/t/J/hB/2efjn33M/ajsa-porodnisnica-034.jpg[/img]
Že v petek popoldan sem imela malo rjavkastega izcedka in ker mi je G dala navodila, naj se, če bo karkoli, kar odpraviva proti P, sva na hitro pospravila po stanovanju, naročila varstvo za Tilna in se spravila v Celje. Tam so mi takoj prinesli "taseksi" bolnišnično opravo in sem bila zato že kar precej prepričana, da zdej pa bo...
CTG ni kazal nič posebnega, po pregledu so me poslali na oddelek, mojega pa domov, ker še nič ni kazalo, :( V soboto zjutraj pri viziti je zdravnica zopet dala upanje, da, če je zadeva pripravljena, da bomo sprožili... in ker ni bilo, sem se lahko oblekla in šla domov... Verjetno se mi je na par kilometrov videlo, da sem si hodila po murki. Res sem imela že vsega poln kufer. In padla je odločitev, da dokler ne bo treba po vseh štirih do avta, ne grem nikamor več... Tolk se mi je že luštalo te moje bibe, da sm bila že čisto fertik, ko so moji upi, da zdej pa končno bo, zopet padli v vodo. Tolažila sem se s tem, da če se še ni odločila, da je čas, še pač ni in dokler je  mala ok, bom tudi js zdržala.  S Tilnom sva popoldne še zunaj skakala za žogo, malo sem še likala, zlagala sva kocke... In proti večeru me je začelo nekaj loviti, pa se je po dveh urah umirilo in smo do polnoči udarili še prijeten klepet s prijateljema... Zjutraj, malo pred šesto, sem se zbudila, ker se je  ponovila akcija od prejšnjega dne. A ker se tokrat ni nehala, ampak čedalje bolj stopnjevala, sva malo po osmi zopet klicala varstvo za Tilna, ki je rpav užival, da se je nekam odpeljal v drugem avtu kot midva. Pravi potepin je ratal, :)

V Celje sva prišla okrog devetih, priklopili so me na CTG, ki pa ni kazal skoraj nič. mene je pa zvijalo že kar na 5-7 min... Ampak je bilo za zdržat, zato tudi nisem kaj velik jamrala. Skrbelo me je samo, da nisva zopet prišla gledat na uro. Po pregledu je Z ugotovila, da je "zadeva" pripravljena in da lahko sproži s predrtjem mehurja...  in glej ga vraga... ni šlo... in me je že poslala na oddelek... Se nisem mogla zadržat in sem ji predlagala, da lahko grem tudi proti Vojniku, da ne bojo mel gužve. Res sem imela že vsega poln K... In med čakanjem, da pride sestra pome in me odpelje v zgornji štuk, mi je (med naslednjim popadkom) odtekla voda. KOoooončno!!! Res sem s pravim olajšanjem in veseljem začela predihavat močnejše popadke, saj sem vedela, da smo z vsakim bližje naši lumpi. Po klistirju in tuširanju se mi je v porodni pridružil še ati in celo brez pripomb (sej masira že, sam vedno na veliko komentira...)masiral križ, kar je bolečino ob "triglavih", ki jih je kazalo na izpisku CTGja zagotovo prepolovilo...  Babica mi je naštimala kapalno in mi privoščila eno protibolečinsko dozo. In vmes komentirala, da gre lepo, da bomo do kosila že gotovi. Toliko sem si pa že zapomnila od Tilna, da ne gre tako na izi in hitro, in sem se komaj zadržala, da je nisem vprašala, če do naslednjega dne... Sej me je šponalo na polno, a si nisem mislila, da bo to že res to. In kar naenkrat pravi:"No, zdej bomo pa rodili." In vmes še: "Ne še  pritiskat, ker še nisem oblečena..." Zdelo se mi je, da sanjam. Res...
In že sem imela na prsih najin zakladek. Takšno zgužvano, nebogljeno, malo vijoličasto, lepljivo in samo mojo(no, pa malo atijevo). Pa vseeno najlepšo! Vzporedno se mi je v glavi odvil še film izpred leta in pol in itak, da se nisem mogla zadržat. Solze so tekle v potokih. Sreča, olajšanje, da je vse OK, malo utrujenosti in takojšnja pripravljenost na novo nalogo… so mi dali moči, da bi tekla na 600m, če bi bilo treba… In ja, bilo je pred kosilom. Nedeljskim. J In takle bi še pa šla rodit…   Dojenčico so izmerili, stehtali… potem pa jo je za nekaj časa v  roke dobil ati. Iz tiste štruce takoj osvobodila rokico in palček je  romal direkt v usta. To je bil zadosten znak, da nam je potegnilo, da bi pa mogoče vlekla tudi kaj drugega. J   Sledilo je še kar nekaj cartanja, malo fotoshootinga, potem pa naju je ati zapustil, midve pa sva maširali v sobo.     Tilnova reakcija naslednji dan: ko je vstopil v sobo in me zagledal, se je najprej pognal proti meni, nato pa, ko je videl, da nekaj držim v rokah, takoj poiskal atijevo roko, se obrnil okrog in začel mahat in govorit pa-pa… ni mu bilo všeč….. Sedaj, ko sva doma, jo poboža, ji da lupčka, prinese dudo, če joče, pomaga mi, ko jo previjam (odnese pleničko v koš in vleče robce iz škatle)… po drugi strani pa ju ni za pustit sama. Ko ima dovolj, bi po moje kar hitro fasala… Včeraj se mu je zaluštalo ležalnika, na katerem je bila, in je pogruntal, da bi jo lahko enostavno zrinil dol. Ker ni šlo, se je trudil, da bi jo dvignil…Jaooo…  Vse sorte še bo…   Prihod domov: mami in najina moška so po stopnišču naštimali roza balončke, pentlje in ograjo povili s trakom z račkami. Kjut za dol padit. Še ne mislim kar pospravit… Ajša je pridna. Spanju sledi hranjenje, pa previjanje, pa malo radovednega gledanja, potem pa je zopet na vrsti spanje… Malo me je že grabila panika, ker moja mlekarna ni takoj zalaufala na polno, tako kot pri Tilnu, a se stanje izboljšuje. Za vsak slučaj pa imam v omari dozo aptamila… Upam , da ga ne bomo rabli…     Zdej pa šibam še mal pospravit, ker so se že najavili prvi obiski…   Zdej pa mate materiala za brat, a?  … J No, glede na to, da je naše zadnje srečanje padlo v vodo, bi bil že zadnji čas za kakšno ponovitev, kaj pravite? Ajša da za tortico, če se pritrogate v naše konce, J .   Ajne, ja nama je tudi ime  čedalje bolj všeč in sva zadovoljna, da sva se tako odločila.   Pozdravčki od nas 4ih, T&T&A&Z




yennika -> RE: Septemberke 2006 (25.4.2008 16:59:17)

Tejča, hvala za lep,prelep post.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Mi tečejo solze v potokih.In mala lumpa je taka lubica, pa majhna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]






tevža -> RE: Septemberke 2006 (26.4.2008 12:27:58)

IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Tejča, hvala za lep,prelep post.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mi tečejo solze v potokih.In mala lumpa je taka lubica, pa majhna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





se podpišem pod vse! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

ja, midva sva takoj za vozičkanje...dava za kavico!

lep vikend in počitnice, če se kam odpravljate....mi bomo bolj na enodnevnih izletih.

ciao! 




ajne -> RE: Septemberke 2006 (26.4.2008 22:10:29)

joj tejča ob temle tvojem postu je pa še mene total zagrabilo da bi mogoče vseeno imeli še kakega dojenčka. tok si lepo tole napisala, da sem čist ganjena. tko kot yennika in tevža.

cartajte se in se kaj oglasi.

lahko nočko




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.4.2008 22:39:35)

Sem popoldan cel spis napisala, pa me je ven vrglo, sam nisem imela več časa ponoviti. Tako, da zdajle na hitro obnovim.

Tejcha [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  ti pa znaš lušte delat, kot je rekla Ajne. Tako lepo si napisala, da me je res povsod tiščalo in sem bila na robu solz. Full sem vesela, da se vam je tako lepo izšlo, zdaj pa le nadaljujte vsaj tako dobro, da bo povečana družina samo še en plus povsod, ne samo pri skrbi. Pa kako je lepa pupika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], pa ti pajacki so mi noro všeč, tak da si bom letos nabavila enega za takrat, ko bom čez leta imela drugega, jih sigurno ne bodo več prodajali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Mi smo se malo potepali, malo delali, pospravljali... in je dan takoj naokoli. Tudi čez praznike smo se odpovedali morju, bomo pa verjetno za kakšno noč pri kolegih prespali in si naredila piknik čisto neobvezujoč. Mogoče pa drugo leto spet na morje, ker lani je bilo noro fajn, samo letos si pa nočem komplicirat še teh prostih dni, imamo že tako dovolj pesto.

Tevža javim, če nama uspe kaj do mesta pridit. Če že ravno kavico obljubljaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , saj ti še prve nisem vrnila, tako da sem definitivno jaz na vrsti.

Zdaj pa pod odejo, malo tv pogledam ( vsaj ob sobotah mi uspe zvečer malo pokonci biti, drugače tako zaspom v hipu, ko se zasidram kam). Pa da se še pohvalim - končno mi je uspelo zlikat kup cot[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  - res zadnjič čas.

Lepo nedeljo vsem in sladke sanje, ter mirno spanje!!!!!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (27.4.2008 10:17:06)

Ojla!

Pri nas smo že kar ulaufani. Tilen bo očitno fasal živčni zlom, ker se zjutraj z atijem nista spakirala proti vrtcu in mi vsake toliko časa pride dat lupčka in pa-pa proti vratom, vmes poišče čevlje, sezuje copatke...

Sem šele prej vidla, kako je objavilo post.
Ko sem videla, kakšna količina nastaja, sem vse skupaj prestavila v word, potem pa  nisem preverila v kakšni obliki je objavilo.

No, me veseli za lušte, :)

Adrijana, vi kr pogumno, bom pa js zate prišparala kompletek. Naša pupa ga je imela oblečenega le iz porodnišnice. Mogoče bo še za 2x,3x, potem pa ga bo treba pospravit. Tisti trije cm, kolikor je večja od Tilna, se namreč fuuul poznajo. In veliko cotk, ki jih je Tilen nosil prvi mesec, sem lahko kar zložila nazaj v škatle. Čekirala sem mere v prvi posvetovalnici in takrat je bil naš "veliki mali" velik 52,5. :)

Dojenje je očitno steklo, patronažna nam je čez vikend pustila tehtnico in tako lahko malo čekiram, koliko poje in sva kr pridni. Več kot očitno je zadovoljna, saj se tudi  ponoči zbudi le enkrat, da napolni želodček in potem spi do jutra. Urnik zaenkrat  še ni ustaljen, zaenkrat pa lahko trdim, da je pridna dojenčica.

Drgač pa sva danes s Tilnom že risala s temperami, pa se "naučila" novo pesmico - tole zgleda predvsem tako, da kaže zraven ("znamo" že Lubenico, Kili kili,  Ko si srečen, Enkrat je bil en škrat, od danes pa tudi Robotka), pa zlagala kocke, pa zložila perilo iz sušilca, pa... sm že čist hin...
Še vedno smo pri tilnščini, a vsak dan dopolnjujemo slovarček in počasi ga bomo res vse razumeli, :). Vaši lumpi so pa res že pravi frajerji!!!

Lepo praznično nedeljo! Izkoristite sonček, midve ga danes še ne bova, naslednjo pa bomo že zihr vozičkali, če bo le vreme tapravo.

Pozdravčki!















incabinca -> RE: Septemberke 2006 (28.4.2008 10:30:06)

Hojla!

Sem se vam že včeraj bolj na dolgo hotla javit pa RR ni delala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
No, danes pa bolj na hitro imam danes popoldan službo, pa se mi že kar malo mudi.

Najprej Tejcha: ČESTITKE ZA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!! Se pridružujem vsem ostalim - se mi kar lušta po še eni majhni kepici. No, ampak najprej štalco, potem pa še kako kravico za notr :)

Drugače pa tudi naš nadobudnež pridno raste, čeblja - trenutno aktualna beseda je avto, ker je na avtomobile čisto zmešan. Drugače pa je že kar mala papiga že kar veselo ponavlja in tudi že kar jasno pove, kaj želi. 

Drugače pa ja - mislim, da bi morale nadomestiti tisto srečanje iz Zoo, ker nam jo je takrat vreme zagodlo. Kaj pravite?










incabinca -> RE: Septemberke 2006 (28.4.2008 10:30:50)

Pa še ena slikica našega pozerja:

[img]http://shrani.si/f/17/13N/Q2EkSTL/19m-016.jpg[/img]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (28.4.2008 17:10:32)

sonček je za znoret dober.....mi2 sva cele dneve na sprehodih in na igrišču. odlično [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]. upam, da bo vsaj malo trajalo.

incabinca, welcome back [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. lovro je tudi že pravi korenjak. jah, rastejo ni kaj.

midva sva zdaj prišla notri, ker sva bila res cel dan na terenu in zdaj mali kuha v svoji sobici, tako da sem 5 min na off. možek je pa tako ali tako spet delaven, še jutri, potem bomo pa tudi mi v 3 malo uživali.

tejcha, če bo drug teden lepo vreme in boš kaj ven maširala, se javi in se vama pridruživa.
adrijana, ti tudi seveda...pa vse ostale....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image]

kje so pa ostale septembrke kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].....na 8_ strani smo že kar lep čas.....

uživajte!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (28.4.2008 20:17:41)

Dan!

To je pa res vreme za znoret, se že dva dni martinčkamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Danes smo se malo zelenice lotili, da travca zraste, potem pa igrala in kavico v senčki.

Tejcha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za malo princesko, da je že zdaj tako pridna. Da bo vsaj tako ostalo, ne? Za kompletek se pa priporočam, samo komaj čez kakšnih pet let. Da bo Sara fajn samostojna in bo bolj v pomoč kot nadlogo. Tak je plan, sam vprašanje, če se kaj ne zalomi - zarečen kruh pa to....

Incabinca kako dolgo pa že tebe nismo slišali oz. brali. Lepo, da se naš se spomniš in malo javiš. Lovro je pa čisto drugačen, nikoli ga ne bi prepoznala. Ta frizura mu noro fajn paše, pravi fant zgleda. S službo si zadovoljne? Tempo ste ulovili? Pa zdravje? Radovednost na delu...

Tevža res bi se lahko enkrat nekje zmenili. A hodiš kdaj v Šentjur. Včeraj smo šli na kosilo v hotel Žonta, imajo noro fajn igrišče, tak da Sara ni imela časa jesti, je pa res uživala. Kaj takega bi se lahko kdaj dobila, da imamo še kaj od kavice. Imajo fajn zagrajen, tak da s terase gledaš kaj ustvarja.

Ok, zdaj pa pospravit, dokler se Sara ne vrne. Je šla z mojim bratom, po svojo teto (ne znam napisat, ker sta tudi ona dva par in sta oba pravi stric in prava teta - če je to kaj razumljivo). Smo prav posebna družina z zamenjanimi pari bratov in sester.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - a sploh katera zastop kaj sem hotela pojasnit?

Ena iz igrišča:
[img]http://www4.slikomat.com/08/0428/dwm-P42701.jpg[/img]

Pa naš nov hobi, vožnja s kolesom. Smo v soboto kupili sedeš za na moje kolo in noro uživa. Včeraj je uspela celo zadremat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
[img]http://www4.slikomat.com/08/0428/z6h-P42701.jpg[/img]







yennika -> RE: Septemberke 2006 (28.4.2008 21:52:10)

Ojla,

mi pa nič kaj dosti praznični, smo še v službi in vrtcu-ah ti zdravstvo ti, državna služba ja....

Samo ena majčkena pripomba, ki ne leti na nikogar tukaj gor.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Vedno opazimo negativo v zdravstvu-sploh ko se gre za naše otroke, svojce....ko nam pa kdo kaj dobrega stori, pokloni lepo besedo, nasmeh,napiše prava zdravila, reši življenje....pa nimamo kaj dosti povedat,pohvalit, ker se nam to zdi samoumevno....včasih sem tako žalostna, razočarana na ljudmi, ki želijo, da se raztrgaš za njih, pričakujejo, da jim je vse položeno v roke-ja pa saj smo samo ljudje in ne roboti...da sploh ne govorim kaka hodim domov iz službe, utrujena in izžeta, skoraj že izgorela, ker vsak trenutek trepetam za življenje drugih-ki jih niti poznam ne, se pa zavedam, da imajo tudi oni nekoga, ki jih ima neizmerno rad....zaključek-ljubim svoj poklic, ne glede na očitke drugih.


IZVIRNO SPOROČILO: yennika


Sicer pa. ja spet je plodno obdobje, okoli mene same srečke nosečke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Vsem štirim novopečenim nosečkam lepo nosečnost.






Vsem 10-tim nosečkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , pa sem še ziher katero pozabila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Popravljam, čez vikend se je toooliko zgodilo, srečala ogromno kolegic, pa malo čvekala po telefonu...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





lahko noč, pa eno bolho na pomoč




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.4.2008 22:54:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




tevža -> RE: Septemberke 2006 (29.4.2008 7:54:34)

jutro!

za nami je naporna noč, saj se je matvž okoli 24h zbudil in začel jokati "auu, auu" (z roko kazal na predel pljučk) in ni nehal cca. 10 min, ko je začel spet dihati "s stokanjem" kot zadnjič. midva se hitro oblečeva in smo tekli na pediatrijo (še sreča, da jo imamo čez cesto). tam so ga spregledali, vzeli kri, slikali pljučka in bili smo na ORL, če bi slučajno kaj pojedel. ugotovili niso nič posebnega in so nas na opazovanje sputili domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  (glede na to, da nas že poznajo). danes imava ob 9h ponovni pregled. noč je naprej minila zelo mirno in je tudi lepo spal. nimam pojma kaj je bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , a sanje (kot sva najprej pomislila) nikakor ne. upam, da se nam ne začenja spet kakšna pljučnica z izlivom. zdaj pa res ne vem od kod, ker sva doma, pa še v nobenih zaprtih prostorih z ljudmi nisva bila. smo skozi na "fresh airu". bomo videli - DRŽIM PESTI! 

yennika, se popolnoma strinjam, da nerganje vse povprek ni pravično. v vsakem poklicu so odlični, dobri, malo slabši in zanič ljudje. a tako pač je. zato se ti vsekakor pridružujem, da je tudi (za)(po)hvala zelo pomembna. moram reči, da mi osebno to dosledno upoštevamo, saj sama vem, kako je fajn, če ti kdo nameni lepo besedo. ti pa kar veselo naprej in boli te k.... za nergače [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] . na dolgi rok se vse splača....meni je všeč moto mojega možeka: "včasih naredimo kaj zastonj, a ne zaman."

sončica, hoj. lepo, da si se nam javila. trebušček?

evo, toliko od naju (mene)....

se slišimo zvečer




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (29.4.2008 8:16:05)

Hojla!

Adrijana: hvala za pohvale o frizuri :) Raje ne bom govorila, kakšen vik in krik je bil pri frizerju - je cel merkator utihnil, ker se je Lovro tolk drl. Sva ga dve držali ena frizerka je pa strigla.... ja služba je kul, tempo je kar pester, ampak saj je prav tako. Ko sem pa frej pa itak ves čas preživim z Lovrom in dragim... no, edina slaba posledica tega je ena veeeelika gora nezlikanih cunj - ampak saj ne bodo nikamor šle.
Drugače ste pa vse lepo povabljene v arboretum volčji potok - midva z Lovrom sva tam kuhana in pečena, še posebej zdaj ko so naredili ful novih igral.

Tevža: držim pesti da bo vse v redu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Kolesarjenje - jaz imam tudi v namenu mal s tem začet, upam, da bo Lovru všeč... najprej je pa treba novo kolo kupit :)


ok, letim, oglaste se kaj, bom danes mal dežurala :)

papa




julam -> RE: Septemberke 2006 (29.4.2008 16:28:51)

Ojla!


Tejcha, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] le delaj lušte, le daj, jaz sem z eno nogo itak že pri tretji nosečnosti, samo še o tem razmišljam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]. Upam, da se lepo štimate.

Tevža, dejte se že zmazat iz tega sr****.  Držim pesti!


Mi smo praznično bolni in veselo ždim z obema doma že slab teden. Najtežja je animacija, ker je tavelik sam sebi odveč. Mali še nekak fura, mu je vseeno, samo da je z mano, tavelik pa samo sitnari. Prejšnje dni smo ga nekak zamotili na balkonu, ker imamo sončno lego, danes pa sem splanirala čistilno akcijo in peko piškotkov. Slednja nam je vzela tako veliko časa, da pride čiščenje na vrsto jutri. Sicer pa naša peka izgleda prav tragikomično, ker bi oba vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].

Pri nas so trenutno zelo IN lopatke, jo povsod vlačimo s sabo. Tudi jaz razmišljam o otvoritvi kolesarske sezone (nisem kolesarila že ene 10 let).

Naš malček je postal pravi papagaj, ponovi vse, včasih bolj prav včasih pa čisto po svoje. Včeraj je sestavil prvi stavek: "Meno paja" (medo plava) - je eno risanko gledal. Sicer pa še vedno zelo rad pleše, vedno bolj pa so aktualne risanke - pri prvem sem bila veliko bolj sitna, zdaj pa malega brat potegne. Se že kregata, kdo bi katero risanko gledal. Mali bi Janija Nanija, ampak samo uvodne špice.

Pa ful rad poje, že kar zadane melodijo. Prejšnji teden je bratcu na veliko pel "vse najboljše" - najbolj se ga je slišal na delih "za te" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ker ima res ful prodoren in močan glas.
zdaj veselo vadimo hojo po stopnicah - smo doma v 2.nadstropju. Gor itak da gre, dol bi pa tudi že prišel sam, če bi bilo treba, ampak ga še vseeno držim. Zdaj, ko smo doma, čas ubijemo tudi s tem, da gremo zjutraj pogledat pošto in to kar traja.
Še vedno govori v prvi osebi, svojega imena praktično ne izgovori, razen, če se vidi na fotkah - pa še to največkrat misli, da gleda bratca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Baje, da sta si ful podobna - meni se ne zdita...


OK, mal sem nas dvignila. Bi še kej napisala, pa se ne spomnim, kaj.





tevža -> RE: Septemberke 2006 (29.4.2008 21:01:38)

dober večer!

mi smo lepo doma in za nami je povsem običajen dan. res ne vemo, kaj bi bilo tisto ponoči. dr. je rekla, da ga je mogoče bolel trebušček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . sicer ne vem od česa, ker ni jedel nič posebnega, tudi količinsko ne, pa tudi kakal je normalno. no, ni važno, samo da je vse ok in da veseljačimo naokoli. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

julam, upam, da vam tile bolni dnevi čim lažje minejo. drugače je pa tudi pri nas govorjenje odprlo svoja vrata na stežaj. vsak dan kaj novega.....

stopnice-mi smo jih osvojili že v obe smeri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image], tako da sam hodi dol in gor in se drži ograje. glede plezanja in podobnih reči je res pravi spretnež.

glasba-zdaj je najbolj in komad "pleš" od trkaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

in še kolo - zakon!

[image]http://www4.slikomat.com/08/0429/va6-kolo2-.jpg[/image]


od jutri naprej smo v popolni ekipi, tako da se začnejo počitnice tudi za naju. jupiiii.

pozdravček




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (30.4.2008 8:39:56)

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ojla!


Tejcha, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  le delaj lušte, le daj, jaz sem z eno nogo itak že pri tretji nosečnosti, samo še o tem razmišljam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image] . Upam, da se lepo štimate.





Midva tudi o tem razmišljava.... če bo šlo vse po načrtih, mogoče proti koncu leta mal začnemo delat na tem...





dalin -> RE: Septemberke 2006 (30.4.2008 21:29:07)

Pozdravljene punce!

Po dolgem času[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] se vam spet oglašam.Dnevi kar letijo mimo nas tako hitro da včasih sploh ne dojemam vsega skupaj.

Najprej Tejcha čestitke tebi za hčer z lepim imenom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image].Če bi se pa rodila na rok,bi imela pa z mojim osemletnikom isti dan rojstni dan.Pa saj to sploh ni pomembno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Tevža vaše zdravje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Bogi Matevž,se mi smili v dno duše.Upam,da se vam kaj takega nikoli več ne ponovi.Kaj pa če bi poskusili s kakšnim drugim načinom zdravljenja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image].Ne vem,to je samo moje mišljenje.Verjamem pa,da pogreša svoje prijatelje,tudi Žanu je po dveh dnevih vsega dovolj doma in samo vpije:Pa-pa Inki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]prevod:Inka(Zinka) je vzg.v vrtcu.

Adrijana tvoja Sara je pa že taprava punca,če ne bi vedla koliko je stara bi ji pripisala tri leta takoj.Yennika tudi tvoj Klemen je velik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Joj,kako hitro rastejo tile naši otroci.

Malo sem iz konteksta ven,čeprav sem vas redno brala.

Žanu so par dni nazaj pokukale ven zgornje trojke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],spodnje bodo pa vsak čas na plano bucknile.Beseda ala(hvala) je pri nas aktualna že lep čas,pokliče baba(babi),ded(dedi),ene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image](Rene),mene še ne pokliče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image],pošlje lubčka,naredi ti-ti,tudi če se kam udari je tista stvar kriva ki ga je udarila in ji reče strogo:Ti-ti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image](zraven pa že požuga s prstkom).Če se polula v plenico,pokaže da je lulal(ko bi pokazal preden se polula,bi bilo toliko bolje,bi se vsaj plenic prej losal),oponaša konja,psa muco,prašiča,rad se pretihotapi v wc in ordinira po školjki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],zelo lepo že sam z žlico je,če je pri volji,če mu pa kaj ni prav se pa dela užaljenega in to tako,da se stran obrne in rokice prekriža na trebuščku,pa šobico naredi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Je prav hecen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Verjetno sem kakšno stvar pozabila napisat,jo bom pa drugič.

Želim vam vsem skupaj da bi čim lepše preživele praznike.Uživajte kolikor se da.Jaz sem danes kar doma,se mi ne da iti na kresovanje,čeprav je kres par metrov od hiše stran.Pod naseljem.Mah ljudi imam itak že za šankom dovolj vsak dan.

Mirno noč




borovnička -> RE: Septemberke 2006 (30.4.2008 22:37:34)

Čer! Da se vam še jaz malo javim, zdej pa res že po doooolgem času.

Tejcha, še tukaj... ČESTITKE, mali Ajši pa DOBRODOŠLA med nami!

Tevža, vaju pa tud bolezen ne pusti nič na miru. Pišuka a ni to kar za znoret?! Sem pa vidla, da Tevžiju nisi še nič postrigla kodrčkov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mi smo jih Niku že, ker se ni pustil več česat. Pa tvoj Tevž in moj Nik kolesarita na enakih sedežih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]. A ne kako se majo fino! No, tvojemu Tevžu pošiljam eno polno steklenico zdravja in le glej, da jo do konca popije.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

No, ko smo ravno pri zdravju... Nik je bil zaradi ponavljajočih bolezni zdaj skoraj 4 mesece doma. Pediatrinja je bila mnenja, da je tako zanj najbolje in tako smo tudi naredili. K sreči ravno letos sestra pauzira, zato ga je lahko čuvala. (Hvala Keti![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]) Po parih pregledih in letanja po bolnicah so mu pa odkrili urorefluks (ne vem, če sem prav napisala)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Uglavnem, eno leto bo moral jemat vsak dan antibiotik. Če ne bo bolje po enem letu, gre na operacijo. Tako, da ima 1x na mesec kontrolo urina, če pa kdaj vmes dobi vročino, pa takoj na odvzem urina.

Drugače je pa začel končno hodit v vrtec.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Se pozna, da je zdaj starejši in da kar hlasta po družbi sovrstnikov. No, smo zmagali, cel teden je bil v vrtcu. Pa pustimo to, da je v petek zakuhal po kosilu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Soncica, ti pa še uživaj v zadnjih tednih nosečnosti, saj veš kako hitro to mine.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

So pa vaši škratki tolk luštkani! Imamo same lepe otroke! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mi zaenkrat še nimamo v planu drugega zakladka, ampak me fejst grabi, ko gledam te nosečnice okoli mene, pa vse te mičkene cotike...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image] Bomo še vseen mal počakal.

Evo, tukaj pa še par slikic mojga lumpa:
[img]http://shrani.si/f/10/Ox/1eCDIjje/marec2008-014.jpg[/img]
Z dedijem največkrat kolesarita.
 
[img]http://shrani.si/f/37/31/34xVu07H/april2008-063.jpg[/img]
Ker ga vse zanima, včasih pomaga babi v kuhinji.
 
[img]http://shrani.si/f/2q/13D/fPjLXQ7/1/april2008-082.jpg[/img]
 
Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (3.5.2008 8:12:59)

Jutro!

Sinoči sem napisala cel spis, potem me je pa ven vrglo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in nisem imela več volje narediti povzetka.

Full je lepo videti, da se javljate še pogrešane mamice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in da je vse ok. Čist razumljivo, da vas čas povozi, tudi meni se že to dogaja.

Za dve noči smo se preselili h kolegom, ki imajo 5 letno punčko in enega na poti. Obe sta nenormalno uživali in na koncu so bile celo solze ko smo šli. Mogoče je pa res dobro, da je kak bratec ali sestrica naokoli. Sam mi še nismo tako daleč. Je pa lepo slišati, da druge razmišljate v to smer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] - veselo na delo in veliko užitkov pri delu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Zdaj pa ne vem več o čem se včeraj pisala, da sem tolk spravila skupaj. Bom še prišla kaj pokukat, zdaj bomo dva dni verjetno bolj doma, pa se še malo okolici posvetili. Sari moramo pa tobogan skupaj spravit - tobogan imamo samo igralo, da ga gor naslonimo. Mogoče nam pa use še ta vikend.

Uživajte, pa upajmo na kaj sončka!




Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>