pupika -> RE: Septemberke 2006 (8.1.2008 9:42:04)
|
Adrijana kako to da v lekarni nič nimajo. Jaz sem kupila mazilo od bimbija, ki mu namažem po prsih in sirup ravno tako od bimbija-broncomunal(nekaj takega) in se mi zdi da mu pomaga, je pa sirup čisto na naravni bazi, pa še odpira dihalne poti. Poskusi Sari fajn našpricat z fiziološko, jaz sem Galu, zadnjič kar 5 ml ampule v vsaki nosek in kopala sva se kako uro, nama je bilo tako vroče, je imel tako lepo rdeče ličke, tako, da je bila kar para v kopalnici, pa še namasirala sva se malo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], če pa sem ugasnila masažo, pa Gal takoj ja, da moram spet prižgat. Aja pa zadnjič nama je zdravnica rekla, da naj bi nosek vlažila krema nosital, ki ji namažeš v vsako nosnico približno cm, jaz sem potem s tem prenehela, ker mu je kar fajn vlažilo nosek,nam je pa krema pomagala pri lariongitisu, ki ga je imel že 4*, to pa te prestraši, ko ne more dihat, ker ima vnetje glasilk, sedaj pa smo dobili eno pumpico za vsak slučaj, če bo kdaj kriza, tako, da jo imam kar pospravljeno in vedno jo vzamem zraven. Adrijana vem je kar problem s temi noski, ko bi radi svojim malčkom pomagali, pa ne moremo, meni se zdi da je Gal-u še najbolj od vsega sedaj pomagal sirup od bimbija, zvečer ko ga položim, je še nekaj slišat iz noska, ko diha, čez kake pol ure pa čisto nič več in celo noč lepo diha, no se pa še kljub temu zbuja, danes ponoči sem mu zopet dala vodo za pit in je nekaj protestiral, je spila samo eno flašo in pol. Jaz na razprodaje še nisem šla, čakam na plačo in se bom potem tudi jaz odpravila po kaj za malega škrata. Si bom pa po dolgem času tudi sebi kaj privoščila. Adrijana, kaj sedaj bi moralka it Sara že vrtec če se ne motim, pa je zbolela boga revica. Upam, da se bo kmalu pozdravila.
|
|
|
|