RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 12:40:44)

IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Dejte mi malo pomagat punce. Mi smo še vedno ponoči po 2 krat ali trikrat mokri. Sem tudi začela premišljevat, če imam prevelike plenice, Gal ima 11,5(oblečen) se pravi okoli 11 kg uporabljam pa Pampers Active Fit št. 5, pa kupujem v Mullerju, kjer so nemške, ali pa v DM, kjer imajo kake akcije v škatlih in soi tudi nemške. Katere plenice uporabljate ve in koliko kg imajo vaši malčki.


Mi smo težki 10,5 kg in še vedno uporabljama 4. Je še čisto ok, 5 se mi zdi še malo prevelika. Imava pa že nekaj časa lidlove planice in sem zelo zadovoljna. Je pa res, da nisma imeli problemov glede spuščanja, razen pri pampers3. Poskusi en paket 4, saj porabili jo boste tako ali tako.

Številka nogice( še nisem pokomentirala) - nosimo od 20 do 22. Cicibanovi 20, 21 še prevelika, zimski škorenčki 22, da ima lahko malo debelješe zoknčke, pa so male številke, pateki so ji pa 20,5 glih prav. Tako, da na pamet ne morem kupovati, full različno od modelov.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 12:43:10)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/image]http://www.emonika.si/ To morate videti!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 12:45:35)

http://www.webtv.si/video/index/id/18092
Zdaj mi je pa jasno odkod te podražitve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ok, mojega coffe odmora je konec, na delo veselo...




pupika -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 12:53:41)

Adrijana kaj ima Sara še kaj vročine, kajti če je nima jo mislim, da lahko za hipec pelješ ven, ali pa rajši še počakaj kaki dan ali dva. Jaz sem vedno rajši počakala še potem kaki dan, ko ni imel vročine, sem si vedno rekla, danes pa bova šla ven, pa potem nisva šla. Ji pa fajn prezrači sobo kjer spi, tako, se bo lahko nadihala malo svežega zraka.
Upam, da se kmalu pozdravite, kajti tole se pa pri vas že kar dolgo vleče.
Aja Adrijana hvala za nasvet bomo šli spet nazaj na 4+, in upam, da bo boljše.

Številko nogice imamo mi copatke 21, čeveljčke pa 22. Oboje iz cicibana.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 13:50:57)

timotej ima okrog 11,6 kg in uporabljam pleničke iz lidla ker mi ne premočijo, meni pamperske niso ok ker je bil vedo moker ... te pa full dobro prenaša, čisto slučajno sem naletela na njih ko smo jih dobili v dar od moje tete in so mi full dobre. nosimo pa 5

adriijana če ima še vročino je ne vozi ven- to je le moje mnenje

emonika- zanimivo, za Ljubljano sploh ne paše  





zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 17:48:24)

Zivjo!
Pridne klepetulje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ste se poboljsale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mi uporabljamo Mullerjeve plenicke- so mi super- stevilka 6 (imamo okoli 11900 g). Pamperske so nam vedno premocile- sploh ne vem, kako morajo biti tako popularne, pa s komerkoli se pogovarjam, jih kritizira.. Cudno, da se sploh se prodajajo.

Ema ima vnete oci, ima antibioticne kapljice... drugace pa zaenkrat- trkam- vse ok. zima mineva mirno:) kar se bolezni tice- vsaj zaenkrat (upam, da se ne bom zarekla).

Sicer pa- napeto in zivahno vsak dan... vedno kaj novega pogrunta. se mi zdi, da razume cisto vse. pa se kaksno pametno pogrunta, da jko vsi obcudujemo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Zobke umiva sama- s krtacko, brez zobne paste zaenkrat. Hippov caj smo ukinili ze klaksne pol leta nazaj... obisk zobozdravnika bomo imeli pa sele pri treh letih, ker baje nimajo nikogar v ZD, ki bi se ukvarjhal s tako majhnimi.
dalin- ti si tudi v novomeskem ZD, ne? kako je pri vas z zobozdravnikom???

drzim pesti za vse bolancke, da se cim prej pocajtajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] saj bo kmalu pomlad- pri nas je bil danes ze tako lep soncek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] se mi je ze zalustalo po poletju

lep vecer vsem skupaj




žiža -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 21:43:27)

Dober večer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image]
Se zopet malo javljam. Enostavno mi ne rata vključit RR v vsakdanje življenje pa če še tako planiram. Danes sem bila doma, ker sta oba zbolela. Urbana daje en črevesni virus, Sara je pa dobila norice. No k sreči sta oba čist dobro videti. Se jima čisto nič ne vidi, da sta bolna in da imate še celo vročino oba. tako, da imam kar malo čuden občutek zakaj sem sploh v bolniški [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No ampak čisto po pravici povedano mi pa kar malo paše, da sem doma. Sem danes malo na red z gospodinjstvom prišla.
Med tednom namreč glih za silo še vzdržujem red. Pa zdej smo še na veliko začeli nadure delat pa sobote so delovne...
Ah ne bom o tem
Kaj je novega?
Bi čisto predolgo trajalo, da bi vse za nazaj brala.
Aja še SREČNO, ZDRAVO IN NASMEJANO 2008 VAM ŽELIM.
Mi smo praznovali kar doma in je bilo prav luštno. Drugače smo pa čisto po starem. Vrtec laufa s polno paro. Res oba ful rada hodita v vrtec. Sara ima sicer še vedno težave s prehranjevanjem. Ravno včeraj smo imeli govorilne ure in je vzgojiteljica rekla, da se je tudi ona že skoraj navadila, da Sara pač ne je, če pa že je pa traja celo večnost, da prežveči in pogoltne par žlic.
Sem zasledila, da vaši škratki že kar precej govorijo... Moj sine še obvlada edino mama in ama. Aja pa ke se igrata ninja želve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] se dere BAAAAAA BAAAA
Ja pa blazno rad frizira. najbolj srečen je če ima na glavi Sarin obroč za lase ali pa ultra roza naušnike....Njegova najljubša igrača sta metla in smetišnica, ki ju je Sara dobila za božička [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Taklo leta in pometa po stanovanju, da se kar sveti za njim.
Tako zdej mi je pa idej za pisanje zmanjkalo. Sem pa res čist ven padla. No sej ura je pa tud že kar nekaj tako, da bom kar kmalu pristala v mižulah.
Nič ne bom pisala, kdaj spet kaj na okrog priletim... upam, da kmalu
lahko noč




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (10.1.2008 23:29:17)

O, Žiža[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]! Tebe smo pa na srečanju obirale - kam si se nam kaj skrila? A se ti je kaj kolcalo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Lepo, da si se javila in hitro okrevanje vam želim. Ti si pa le naberi novih moči, pa na RR kaj pokukaj.
Pa kakšna slikca je zaželjena...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (11.1.2008 7:40:37)

jutro

evo- petek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

No mi smo bili včeraj full zunaj, je naš mali korenjak šel na daljši sprehod in je bil zelo priden. Je šel brez problema [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

zvezda, vnete učke... smo mi prišli iz porodnišnice je bila katastrofa ker si je tam full učke prehladil, mu je prav gnojček ven tekel... pa sem s fiziološko čistila in kamilicami. a to prvi obisk komaj pri treh letih?







žiža -> RE: Septemberke 2006 (11.1.2008 12:15:31)

srečanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]
a sem nekaj dobrega zamudila a ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
A pa da ste me obirale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]  
Ja sej se mi je zdelo, da so na delu ene zunanje sile, ko mi je malo kilaža nagajala. In kaj je bila tema debate. Zdej se mi šele kolca po telih zadnjih mesecih, bom šla res vse za nazaj brat... samo je tolk materiala, da bi mogla še en ekstra teden bolniške dobiti.

torej dopoldne sva bili s Saro pri zdravnici, ki je potrdila norice. drug teden še cel ne sme v retec. POtem bo pa itak že na vrsti Urban pa bom še en teden doma.... Jao sej me je kar groza v firmo poklicat. No upam, da se bom z mojo varuško v sili uspela dogovoriti, da bo malo uskočila.
je pa Urbanov virus zasačil še gospoda soproga. No ampak on celo kaže znake da z njim nekaj ni čist OK. Samo zdej ne vem ali je to moška občutljivost al ga res tako zvija, da ne more iz postelje vstat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] sem malo zlobna... no sej zato se pa mene nič hudega ne prime. Ta žlrht korenina pravijo da ne pozebe....

No pa še malo slikic...
 [img]http://shrani.si/t/o/wi/2DDax3TI/dsc02835.jpg[/img]
tole je še obljubljena torta iz skupinskega rojstnega dne. spekla moja malenkost

[image]http://shrani.si/t/3m/aH/2k8qVIHk/dsc02850.jpg[/image]
pihamo svečke 

[image]http://shrani.si/t/18/Rv/42PWBZrS/dsc02918.jpg[/image]
no moja mala princeska

[image]http://shrani.si/t/2U/Vv/43zg98iZ/dsc02792.jpg[/image] 
na koničku sem že pravi kaskader
[img]http://shrani.si/t/1t/Da/1LtlO4hT/dsc02961.jpg[/img][/url
za novo leto sem nazdravil z otroškim šampanjcem

][img]http://shrani.si/f/21/8S/1RT0RwHH/dsc02991.jpg[/img]
samo da se zbija
[url=http://shrani.si/?u/D4/2xruHcb8/dsc03005.jpg][img]http://shrani.si/t/u/D4/2xruHcb8/dsc03005.jpg[/img]

princeska No2

[img]http://shrani.si/t/2N/N/2R6Ncub2/dsc02967.jpg[/img]





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (11.1.2008 13:23:18)

Vau, Žiža! Kako lepo si se potrudila za nas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]! Full frajerček ta vaš Urban, prav prikupen. Pa tvoja torta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] - dobra si, jaz še poštenih piškotov ne spravim skupaj. Občudovanja vredno, ni kaj!
Čimlažje prebolevaje koz, zdaj bodo res verjetno dvojne. Upam, da v lažji obliki.


IZVIRNO SPOROČILO: žiža

je pa Urbanov virus zasačil še gospoda soproga. No ampak on celo kaže znake da z njim nekaj ni čist OK. Samo zdej ne vem ali je to moška občutljivost al ga res tako zvija, da ne more iz postelje vstat. [image]



Ja, poznamo to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in povsod je enako. Hitro okrevanje tudi njemu in posledično razbramenitev tudi tebi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

No, jaz pa danes že cel dan na telefonu visim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] (toliko ponavadi cel mesec skupaj, ne pa v ene dnevu). Sem eno prošnjo poslala za službo, pa mal veze vklapljam, pa en priporočilo mi je ratal zrihtat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image], pol pa dobim še klic za en delovni preizkus in sem se dogovorila za razgovor v torek. Upam, da bo vsaj en premik z moje mrtve točke uspel. Zdaj pa še Saro v vrtec v ponedeljek, v torek bom že res varstvo rabla. Upam, da bo zneslo, drugače sem se še pa pri sosedi dogovorila za rezervo.

Zdravje gre na bolje, malo še pokašljuje, nosek še spušča... je pa že vidno boljše.

In zdaj grem neki najdit, da si glavo mal zbistrim. Javite se kaj!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (12.1.2008 11:16:32)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nobene nikjer... a že izumiramo?

Drugače je  pa naš ravs, spet ravs. Tako, da v ponedeljek vrtec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image].




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (13.1.2008 14:43:53)

Ojla!

Naj se pohvalim, da mi je v petek celo uspelo it na predavanja (Tevža, btw sm vidla, da je tvoj možek predaval na faksu), prav tako v soboto. Sem pa prespala kar v sestrini sobi, tak, da se zvečer nisem vozila iz MBja.
Sva se pa s sošolko dobro načvekali, moja dva lumpa  sta pa tudi preživela noč brez mene. Naslednji teden ponovim in dodam še četrtek...

Žiža, lepo, da si se javila, kar tako naprej - z javljanjem, ne z boleznijo! Čim prej se pocajtajte!

Pupika, mi smo na Muellerjevih in Libero pleničkah. Oboje se pri nas res fajn obnesejo. Hm... če malo pomislim, ne vem, če sem ga do sedaj vsega skupaj 10X preoblekla, ker bi mu premočilo... Mislim, da res ne. Spomnim se za 4X...

Adrijana, uspešen štart v vrtcu in držim pesti za službo!

Zdej grem pa še mal za knjigo, ko se pa mali zbudi, pa šibamo na sestrin RD.

Deževen pozdravček,




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (13.1.2008 16:47:35)

Tudi z Dolenjske vam posiljamo dezeven pozdrav...
Dan je res turoben, malo smo se zapeljali na okoli- na kavo - pa domov. Skoda ker pada dez, sicer je kar topel dan za sprehod.

Ja, res, ocitno s(m)o septembrke dalec najbolj zaposlene mame, ce sodim po ostalih forumovkah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] upam, da ne bomo res izumrle.

Nasa punca zdaj gleda Nodija- je cisto nora nanj in ga skoz vrtimo... pa Fifi, itak, samo Nodija imamo vec risank na dvdjih pa se vedno vodi nekaj pik pred Fifi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Upam, da bo jutri kaj lepsi dan, da bova lahko sle na kaksen sprrehod. Je kar hudo biti zaprt v enem prostoru.

V petek sem jaz fasala en huuuuud dan- zastrupitev s hrano- sem mislila da me bo kar pobralo. tak me je trebuh bolel, povsem sem bila brez moci, sem imela ves cas obcutek, da bom skupaj padla... grooooza! pa driska- itak. no, ampak hvala bogu se nasa puncazaenkrat se ni nalezla. jaz pa sem zvecer v petek se zakuhala na 38,5, v soboto je bilo pa ze ok.

No, cubvajte svoje zdravje... pa javljajte se kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

lep dan se naprej (pa ceprav dezeven) iz NM




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2008 21:46:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.1.2008 21:54:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 7:16:45)

Jutro!

Mi smo preizkusili scenarij kako z enim avtom spravit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] od doma. Prvi poskus je uspel, samo Saro sem še domov pripeljala. Imava ob pol 9h.

Soncica  sem se ravno na tebe spomnila včeraj. Je nuhalna že mimo? Zdaj enkrat si imela datum ali še prede v tem tednu? Hitro okrevanje vam želim! Pa super link si dala, bi takoj kaj od tu naročila, če bi si upala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Grem ta teden na lov, ko mi bo čas dopuščal.

Zvezda06 se zdaj ok - zastrupitev s hrano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], božček. Drugače je pa tudi pri nas Nodi zakon, so telebajski padli na lestvici priljubljenih. Moram pa še kaj drugega nabaviti, ker imam nodija že ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ok, zdaj pa zajtrk, poberema stvari, pa bova tako šli od doma. Poročam potem kako je šlo.

Lep dan vsem skupaj!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 7:35:37)

dobro jutro

no kako smo? kaj novičk z zdravjem vaših sončkov?

naš vikend je bil v znamenju... uf gužva, mal zabav in včeraj poročni sejem... v glavnem lepo je bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sončica- sobica je od malega princa, hvala za pohvale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. kustumčki za malčke imajo v babycentru in mullerju... ampak tam je od 96 št.dalje (se mi zdi)

adrijana- vrtec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], poročaj nam in želim vama čimprijetnejši prvi dan

okrog risank- pri nas ne zdržimo niti dve minutki pred tv ga nobena risanka ne zanima





pupika -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 8:50:11)

jutro,

adrijana poročaj kako se je Sara vnesla v vrtec, upam, da se bo kmalu navadila in bo šla z veseljem v vrtec. Gal je danes kar hitro šel v igralnico, še lubčka mi ni uspel dati.

Nataši kaj imaš obleko že izbrano, aja kaj ste že malega probali dat v veliko posteljo spat. Jaz si Gala špe ne upam, ker se še tako zbuja, moram pa kupit tisto zaščito za posteljo, ker imam sedaj na eni strani posteljico in potem povšterje, da se slučajno ne butne v ograjo, na drugi ravno tako  povšterje da je kar visoko in da mi ne umahne iz postelje. Jaz ne vem, danes se je kar naprej nekaj premetaval in nekaj jamral, iz petka v soboto pa je tako dobro spal, da je spil samo eno flaško vode in mi ga do zjutraj ni bilo treba previjat, danes pa spet 4 flaške in previjanje, no vsaj brez preoblačenja že od četrtka ali petka.

Soncica kako kaj mala pikca, poročaj nam, kako pa se kaj ti počutiš.

Zvezda06 pozdravi se kmalu in bravo za punco in risanke. Naš je zadnjič kar do konca pogledal bombažke, ampak stoje pred TV, pa z zajtrkom v roki. Drugače pa gleda če so kakšne živali na TV, je čisto zmešan, sploh pa na opice, tako lepo jih oponaša, potem pa se čoha po glavi, se moram vedno nasmejat.

Žiža upam, da se maledva kmalu pozdravita, in da bodo norice v mili obliki.

Tejcha kako kaj nosečka

Zaenkrat toliko od mene




žiža -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 11:03:18)

Ojla
Jaz sem še vedno doma. Sari so se norice šele čez vikend dokončno razpasle po celem telesu. Jih ima res ful in je kar boga. Še na jezičku ima 4, tako da nič kaj dosti ne je. Je pa kljub vsemu kar dobre volje. Veliko se igrava, da se čimbolj zamoti.
Urban je danes zopet v vrtcu. Sem ga danes jaz peljala in je na vratih igralnice kar jokat začel. Pri očiju nikoli ne joka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sicer je ravno v obdobju, ko joka vedno ko ga pri kom pustim al pa da vrata za seboj zaprem. Je ena taka mala mamina mazica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Joj moram pa povedati kaj smo doživeli na sveti večer....
Ko sem ravno imela že vse spedenano pa meso se je že lepo peklo (malo do petih) mi zazvoni in me kliče ravnateljica vrtca. Mi pove, da je v jaslih en otroček zbolel za meningokokim meningitisom in da se moram z Urbanom takoj javiti v zdravstvenem domu, kjer bom dobila nadaljna navodila... Ufff v trenutku sem imela mehka kolena in panično glavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Jao pa ravno nekja minut prej sem rekla Robiju, da se mi tamali zdi čuden, da je malo vroč pa da že ves popoldne tečnari in je siten ... V glavnem pobašem Urbana v avto in šibava v zdravstveni dom. Tam je bila že polna čakalnica otrok iz vrtca, ki so bili v stiku z obolelim otročkom. Potem je kar v čakalnico prišla zdravnica in povedala kakšna je situacija in da morajo otroci mlajši od 2eh let v bolnico na Jesenice, kjer bodo dobili injekcijo starejši pa so dobilil tabletko. No tako sva letela nazaj domov, da sva najprej malo pojedla, ker je bil mali že lačen. Mami sem aktivirala za Sarino varuško mi smo pa odšli na Jesenice. Tam so vse otročke pregledali in jim dali pikice. In tako smo malo čez devet prišli nazaj domov. K sreči se je vse dobro izteklo. Tudi tisto slabo počutje Urbana je bila verjetno poseldica nespanja in tečnobice. Pa tudi tisti otroček, ki je zbolel za meningitisom jo je dobro odnesel.
 
PUST jaz bom kar sama naredila kostumčke. Bomo pa letos miške. Pa še očija bomo letos po dolgem času imeli doma za pusta, tako da se bomo vsi našemili.
Če katera želi ji lahko podsodim kostumčekza pikapolonico. Imam ta malo za otročka pa taveliko za mamico.

SONCICA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ČESTITKE ZA NOVO BEBICO !!!!!!! Tale novička mi  je pa polepšala dan. 
Sicer je pa danes ravno dve leti kar sem zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] Joj a si lahko mislite, da je že dve leti od takrat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Vidim da me bodo ta teden kar precej skomine dajale. Jutri ima cimra, s katreo sva bili skupaj v porodnišnici naročen CR pa ena sošolka ima rok konec tedna....

Glede spanja v taveliki postelji... Urban sedaj že od septembra spi na spodnji postelji pograda. Ker je gospod soprog tako dolgo delal zaščitno ograjo se je mali gospodič prej navadil spt brez nje.Zdej res nima več nobenih težav. Zvečer ga lepo dam v posteljo, ga pokrijem dam lubčka iz zaprem vrata. POd posteljo sicer naštimam eno blazino za vsak slučaj. POtem ene deset minut še poslušam kako se igra in omaro odpira potem pa vse utihne. Ko pogledam v sobo lepo leži na postelji in spi. Ko greva pa midva spat pa pustim vrata otroške sobe in najine spalnice odprta tako, da lahko sam pride k meni. Se je že dostikrat zgodilo, da se je šel zjutraj kar direkt v dnevno igrat in sploh ne vem kdaj je vstal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tole spanje pri nas je sedaj prava milina. Seveda se je prvi večer ko sem za seboj zaprla vrata skoraj eno uro jokal in tolkel po vratih, jaz pa jokala na drugi strani vrat. Ko je imel dovolj je sam zlezel na posteljo in zaspal. Drug večer je vse skupaj trajalo 15 minut, tretji večer samo še par jokcov od takrat naprej pa joka ni več. Res mi ni žal, da sem se odločila za to "metodo" Prej sem namreč morala z njim v posteljo, pa ga dol držat, pa božat, pa s flaško je hodil spat...

TV pri nas so aktualni telebajski, jih spremlja ene 10 minut. Drugače je pa nor na postentke raznih Robijevih koncertov. To se pa vleže na sedežno in gleda dokler ne zadremlje zraven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jao sem se razpisala... zdej pa brž letim, ker me Sara priganja za eno igro človek ne jezi se.
lp




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 11:19:04)

pupika obleke še nimam zbrane, upam da jo bom imela naslednji teden

no timotej še veselo pančka v spalnici v svoji pojstelci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. sva ga v petek poskusla dat v njegovo sobico pa je kar jokal (čeprav sem jaz ležala ob njem) tako da sploh nismo vztrajali in sva šla ležat v spalnico na ta veliko pojsteljo in je zapančkal v minutki... in potem sva ga prestavila kar v njegovo pojstlco... naprej pa nismo več poskušali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tako da bo treba pa ne vem kdaj in kako. to da imaš previjanje in preoblačenje ponoči je pa naporno za tebe, poskusi z drugimi pleničkami







NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 11:23:54)

žiža tvoj urban je pa pravi korenjak [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], kolk je priden da tako lepo zapančka sam brez crkljanja in ujčkanja... ko bi to nam uspelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] no kot vidim tud pri tebi ni bilo enostavno. kaj a naj ga kar položim v pojsteljo in zaprem vrata? in luč naj ugasnem?  Tole v vrtcu ste imeli pa full stresno, k sreči se je za vse dobro izšlo, za Urbana in oblelega otročka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]  Ti pa verjamem kako zelo se prestrašiš




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 12:15:05)

IZVIRNO SPOROČILO: žiža

PUST jaz bom kar sama naredila kostumčke. Bomo pa letos miške. Pa še očija bomo letos po dolgem času imeli doma za pusta, tako da se bomo vsi našemili.
Če katera želi ji lahko podsodim kostumčekza pikapolonico. Imam ta malo za otročka pa taveliko za mamico.



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Brez obveznosti, bi se jaz prijavila. Če pa še katera želi, pa ni panike. Sem že danes nekaj gledala, pa je res skoraj vse od dveh let naprej. Za takšne male je samo kakšno ogrinjalce. Sicer še imam namen iskat... se pa vseeno javim, če ne bo nobena druga vzela.

Tale preplah pa ni bil kar tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], ti da kar mislit. Samo, da je vse ok in da je tudi tisto okuženo dete dobro.
Sari pa naj hitro pocrkajo te nadležne koze in izkoristite ta čas za kvalitetno druženje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

No, prvi dan vrtca je za nami. Danes smo se samo malo spoznali, pa pregledali igrače, tudi igrala se je že z drugimi - je pa malo previdna. Jutri bo pa ostala sama za eno uro in upam, da ne bo prevelike panike. Moram na razgovor, pa so rekle, da se lahko zmenimo. Bom še naprej poročala.

SPANJE - tudi pri nas na srečno ni več težav. Jo položim v vrečo, njenega Benija - plišasti kužek (se opravičujem Benjaminu, vendar je slučajno dobil takšno ime od tete in se je prijelo), angelčka na vrvico potegnemo, lupčka, lahko noč in zapremo vrata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Mami kar sije od ponosa. Upam, da ne bo sprememba v vrtcu vplivava na to rutino in se me bo začela držati kot klop. Se je danes ponoči spet nekaj lepila na mene in se kar kotalila v najino posteljo, dokler nisva spali dovolj blizu, pol je bilo pa ok.

Joj, sem se spet razpisala. Zdaj grem pa za kosilo nekaj spacat, potem pa po atija. Kakšen lep sonček imamo! Januar?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - dvomim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]






Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 12:28:51)

Ojla!

Js počasi zaključujem s študijem za danes. Tilen je v varstvu pri moji prijateljici, na katero je dobesedno usekan. In me prav zanima, kakšno bo obnašanje, ko bo treba čez pol ure domov.

Grem na hitro pospravit, pa seznam za trgovino napisat - danes za kosilo bo pire krompir in "tenstana" jabolka + polpeti za atija, :)
Res nimam več idej.


Pupika, mala raste in je pravi mali ravs. Včasih imam res občutek, da bo prilezla kje drugje ven. Se pa očitno tudi tokrat ne bom izognila zatekanju - pa saj bo april hitro tu.

Ko je Žiža omenila tole laufarijo okrog zdravnikov, me je kar stisnilo. Prejšnji teden je namreč umrla 7letna punčka, nje sicer nisem poznala, smo bili pa z njenim atijem sosedje mojih prvih 11 let in mi je fuuul grozno. Ustavil se ji je srček in je bilo vsega konec. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Groza!!!!!

Nč, šibam pospravit, potem po lumpa in v nabavo...

Čau









NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 12:29:47)

adrijana držim pesti da ne bo solzic ko bo ostala sama in bo rada hodila v vrtec, no vi ste tudi pridni pri spanju... bi se pa znalo zgodit da boš imela zdaj s prihodom v vrtec mal problemov. mene se je timotej tri teden držal kot klop popoldne.. .skos ob meni me vlekel za noge, po naročju....

vreme ... jap čist brez komentarja sem... obup




Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>