pupika -> RE: Septemberke 2006 (14.1.2008 8:50:11)
|
jutro, adrijana poročaj kako se je Sara vnesla v vrtec, upam, da se bo kmalu navadila in bo šla z veseljem v vrtec. Gal je danes kar hitro šel v igralnico, še lubčka mi ni uspel dati. Nataši kaj imaš obleko že izbrano, aja kaj ste že malega probali dat v veliko posteljo spat. Jaz si Gala špe ne upam, ker se še tako zbuja, moram pa kupit tisto zaščito za posteljo, ker imam sedaj na eni strani posteljico in potem povšterje, da se slučajno ne butne v ograjo, na drugi ravno tako povšterje da je kar visoko in da mi ne umahne iz postelje. Jaz ne vem, danes se je kar naprej nekaj premetaval in nekaj jamral, iz petka v soboto pa je tako dobro spal, da je spil samo eno flaško vode in mi ga do zjutraj ni bilo treba previjat, danes pa spet 4 flaške in previjanje, no vsaj brez preoblačenja že od četrtka ali petka. Soncica kako kaj mala pikca, poročaj nam, kako pa se kaj ti počutiš. Zvezda06 pozdravi se kmalu in bravo za punco in risanke. Naš je zadnjič kar do konca pogledal bombažke, ampak stoje pred TV, pa z zajtrkom v roki. Drugače pa gleda če so kakšne živali na TV, je čisto zmešan, sploh pa na opice, tako lepo jih oponaša, potem pa se čoha po glavi, se moram vedno nasmejat. Žiža upam, da se maledva kmalu pozdravita, in da bodo norice v mili obliki. Tejcha kako kaj nosečka Zaenkrat toliko od mene
|
|
|
|