RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 7:29:23)

jutro


Kako se imate? Zdravje? Mi smo vsi nekaj kašljave sorte ampak se držimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] . timotej se danes pazi pri babi in dediju in jutri, v ponedeljek pa zalaufamo z vrtcem ampak se mi zdi da ga že kar malo pogreša.

drugače pa prazniki: božič doma, večerja, maša, crkljanje in pančkanje .... silvestrovanje pa pri prijatlih in je naš mali zdržal do 00.30- a lahko verjamete? je plesal pa pel in ploskal- se mu je dogajal na full [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

skratka zdaj pa služba in full en kup dela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 7:47:02)

Jutro!

Da dam še jaz glas od sebe, ker sem zdele neki "štrajkala" tle na RR. :)

Najprej vsem SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO LETO 2008!

Ne vem točno katera me je spraševala glede NLP-ja: tisto zadevo smo potem skenslale, ker jim je bil na RTV-ju ful problem ozvočit zbor in naš bend (je to čist tu mač za njih) in potem bi blo ful enih komplikacij in letanja, pa smo potem raj skenslale in bomo tam ob kaki drugi priložnosti.


Sem pa imela Lovra med počitnicami en dan v vrtcu, mislim da 27.12, in so ene vzgojiteljice totalno paniko zagnale ker ful hrope. Jaz glede tega nisem kej preveč panike zganjala, ker se mi je zdelo, da je to samo od tega ker se pač nikol ne more dobr odkašljat. Pol sem se pa že jaz ornk zasekirala, kaka mati sem, da mogoče nisem dovolj pozorna pa tko... Skratka, sva šla naslednji dan takoj ob sedmih zjutraj k zdravniku, ga je pregledal in še v laboratorij sva šla kri dat - in mi je točno isto povedal kot sem jaz mislila da je. Hrope ker se ne more odkašljat in ima v grlu ful tiste sluzi... Drgač pa, razen tega da mu iz nosa teče, je zdrav. Se mi je kar kamen od srca odvalil.

Drugače pa so tudi najini prazniki minili dokaj v miru, za novo leto pa je bil Lovro pri očku (sva zmenejna da je vsako leto pri enem), jaz pa sem šla silvestrovat v Lj. Sem prvič silvestrovala tako na prostem in je blo ful fajn. Pa še moj priljubljen bend je igral - Šank rock. :) Pa še dobra družba... :) Skratka, super. Pa še zeblo me ni :D


No, zdaj pa letim še pod tuš potem pa učit. Se že vnaprej opravičujem če bom tale mesec bolj nezgovorna tu gor, ampak imam tako natrpan urnik, da me kar malo pri srcu stisne ko razmišljam kako bom vse speljala... Lovro, faks, ful izpitov, služba od ponedeljka naprej, dva koncerta...  si sploh ne upam pomislit na to, da bi Lovro zdele spet kej zbolel... aaaaa!

POZDRAVČEK VSEM!

i.






Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 8:14:25)

Jutro!

Punce, držte se, pa pogumen štart! Tud pri nas bo letošnje leto pesto in gužva se bi naj začela (izpitna) že drug teden, pa  mislim, da bom to skenslala...

Glede na to, da so spremenili Pravilnik o štipendiranju, se lahko za štipendijo na mag. študiju obrišem pod nosom... in zaradi tega se mi enostavn še ne splača diplomirat. Če imam status, lahko vsaj prek študenta nekaj brkljam okoli, drgač bom pa čakala na sončni upravi, da se me kdo usmili... Tk da: plan o diplomi bo šel v plane prihodnjih let.

Poleg tega pa tudi najin "popolnoma izdelan" plan glede poroka v stilu piknika ne bo vzdržal (sama organizacija, rizik glede vremena, preveeeeč folka, animacija?; preoblačenje... ). Zaradi tega je bilo kar nekaj slabe volje in mojega mulanja... In sedaj pač iščeva gostišče, kjer bi sprejeli kar precejšnjo maso folka... Qrc, bo že...

Prazniki so minili čist na izi, za Silvestrovo smo šli najprej k našim na večerjo, potem pa  je Tilna ob desetih zmanjkalo, midva sva se pa "kavčala" do polnoči, nazdravila, se trudila, da bi si ogledala ognjemete, pa je bil trud zaradi goste megle  (ni se videlo do sosedov) zaman in šla spat.
Da ne pozabim: Dedek Mraz je tam pod smrekco nastavil štirikolesnik na akumulator in malemu je čist scepilo - se vozi kot utrgan, čeprav mu malo problemčkov dela krmilo. A dokler smo okrog taveliki, da odmikamo ovire pred našim divjakom, je tud to zanemarljivega pomena. Na srečo imamo v spodnjem štuku veliko dvorano, kjer lahko uživa tud sedaj, ko zunaj niso najbolj primerne temperature.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je že v službi, midva pa štartava po starem naprej. Čez te pranike je lump vstajal ob devetih, dans, ko sva pa  sama, je bilo pa obvezno treba ob 7ih že štartat. In če  se Tilen ne bi zbudil, bi verjetno tud ati zamudil.


NČ, grem obesit in se nato špilat s kockami, je mali že čist živčen.

Zdej sm pa tolk zatežila, da me boste zihr nagnale... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pa še enkrat: Srečno, zdravo in uspešno 2008!


Pozdravčki,
mi 3je








adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 8:34:02)

Jutro oz. dan še z najine/moje strani!

Sara je ugotovila, da je konec praznikov, da mora ati v službo in spet vstala ob 6h[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. Smo vsi nekaj prehlajeni, mene se loteva, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je tako čisto fuč (pa seveda smučat se je še vseeno moral iti včeraj, če so že bili ravno zmenjeni), tako da vprašanje, če bo zdržal dva dni v službi, Sara pa malo pokašljuje, pa nosek spušča. Bomo videli, če bo zdržala do ponedeljka, da bo lahko šla v vrtec.

Ja, saj zdajle je pa zaspala na sedežni, enostavno ni mogla več. Ko sem ji pa zjutraj to razlagala, pa ni nič slišala...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Eno vprašanje - V ČEM SPIJO OTROCI V VRTU? (pižami, žabah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - razmišljam, da bi ji kupila še eno spalno vrečo za v vrtec, ko je že ravno navajena, da ne bo težav).
KAKO JIH PA OBLAČITE zdaj pozimi? Ugotavljam, da ji te šminkarske cotke ne odgovarjajo najbolje, če se hoče igrati. Sploh kavbojke. Tako, da verjetno pridejo bolj v poštev trenerke, ne?

Lepo, da ste tudi tu zaštartale z novim letom - le tako naprej. Smo prejšnjo stran precej dolgo polnile, se vam ne zdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]?




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 9:08:39)

Adrijana - pri nas jim dajo dol spodnje dele, karkoli imajo pač  gor in spijo v žabicah ali pa brez... itak je tolk toplo, da ni nobene panike. Lovro je imel nekaj časa spalno vrečo - ampak to zarad tega, ker je drgač kar vsatl in hodil naokili ko so drugi spali. :)

Jaz imam napravljenega kar v trenerkici, se najboljše počuti (še posebej ker ima kar konkreten trebušček in ga drugače tišči). Tudi drugi otroci imajo po večini oblečen trenirke, redki so tisti ki so bolj po šminkersko napravljeni... sicer so pa tud trenirkice lahko zelo šminkerske in luštne, pa pokombinuiraš s kako luštno majčko pa je..




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 9:14:55)

Lovro je imel nekaj časa spalno vrečo - ampak to zarad tega, ker je drgač kar vsatl in hodil naokili ko so drugi spali. :)
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca



Iz istega razloga bi ji jo dala zraven, da ne bi okoli tancala. Ker nisem sigurna, da bi se kar mirno ulegla in zaspala. Vreča jo pa le omejuje. A jih imajo pri vas v vrtcu ali si dala svojo?

Vidim, da si še ravno tu, zato izkoristim priložnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 16:46:19)

Sen ti prejle ušla :)

Dala sem svojo - v bistvu dve svoji, ker Lovro še posebej v vrtcu veliko spije in mu rada plenička spusti :)




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 18:59:22)

Hvala, Incabinca! Sem danes klicala, da mi povedo kako štartamo v ponedeljek, pa nisem nobenega doklicala. Bom jutri bolj zgodaj poskusila.

Sicer pa je naš odhod v vrtec vedno bolj vprašljiv. Zdaj je dobila še vročino, trenutno je na 38, 5 in ji še ne zbijam. Bom pustila, da jo malo prekupa, pa če bo potrebno bomo zbijali ponoči. Upam, da ne bo kaj hujšega. So pa trojke že čisto na koncu in verjetno tudi kaj pripomorejo k takemu zdravstvenemu stanju.

Očitno bomo vsi trije vikend preležali - meni gre zdravje tudi samo še navzdol. Pa bo že...

Zdaj sem pojamrala... dovolj bo.

In ostale, ste še vedno na off?




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (3.1.2008 21:55:58)

Pozdrav se od mene!
najprej se enkrat vsem srečno v 2008 in vse najlepše...
Še posebej pa Tejchi želim se en zdrav naraščaj in vsem nevestam najlepši poročni dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Mi smo bili za bozic doma- saj sem ze nakej pisala.
Za silvestra sva pa midva festala na trgu do pol petih, babi in dedi sta cuvala naso punco, ki je itak spala po ustaljenem urniku (ji nisem hotela mesat urnika)- od 7ih do 8ih. Bravo Ema![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Lahko recem, da je bil ta silvester eden mojih najboljsih do sedaj- smo res festali na moc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

No, pa praznikov za nas se ni konec- danes sem namrec dopolnila 25 let (madona, to je ze na pol abrahama[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), tako da bo vsaj se en vikend praznicen, pa verjetno se cel naslednji teden- moram malo počastiti prijateljice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zdajle se bom podala za likalnik- sem ravnokar nabasala en stroj perila in ga zavrtela... čakam da se opere- pa se za nekaj strojev ga bo...
Za likati imam pa celo goooooroooo perila... tako da ne vem, kdaj bom prisla na zeleno vejo... verjetno nikoli- to je zacaran krog pri meni...
Nas očka je doma do ponedeljka, tako da bomo se 3 dni uzivali skupaj...
Potem pa na stare tirnice...

Lahko noc  vsem skupaj in lep vikend...




borovnička -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 0:08:35)

Helou punce! Da se vam mal javim po doooooolgem času, pa tud letos še se nisem a ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Naš škratek je vsak dan večji lump. Take norčije zganja, da človek ne ve al bi bil hud al bi se mu smejal. Kuhinja je itak najbolj zanimiva. Kuhavnice, lonci in gas. Pri vsem mi hoče pomagat, če mu pa kaj ni prav, zna pa prav lepo požugat s prstkom in nekaj zagodrnja, zraven pa hudo resen pogled.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Da ne govorim kako si prstek oblizne ko lista knjigice al pa revije.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja, zdravje... predvsem tega smo pisali Miklavžu, Božičku in še Dedku Mrazu. Od septembra pa do zdaj je bil glih 10x v vrtcu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Čist se mu je zrušil imunski sistem. Najprej viroze, pa driska, bruhanje, visoka vročina po en teden skupaj, nazadnje pa še gnojna angina in začetek škrlatinke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tako daleč smo prišli, da je zdravnica napisala potrdilo, da 3 mesece ne sme v vrtec, da malo k sebi pride. Pa še shujšal je fejst. Sem tolk žalostna, ampak on kljub visoki vročini (naš rekord je 40,3), ni nič tečen, se igra in je dobre volje. Pravi zlatek je.

Za praznike smo bili v MB, polnoč je prespal z atijem, mami je pa imela par kolegic na obisku in je blo tud luštno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
 
 
Vsem skupaj pa želim veliko lepih trenutkov s svojimi škratki, en kup zdravja in seveda ogromno ljubezni! Naj vam bo še naprej lepo!
 
Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 7:26:27)

dobro jutro

evo pa smo na petku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], jaz imam take probleme z vstajanjem zjutraj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

tejhca a pol boste imel kar ohcet .. v katerem koncu iščeš gostilno, ti motoče lahko kako pomagamo

adrijana: timotej spi v vrtcu samo v body-ju in žabicah (spi v pojsteljici). oblečen je pa vedno v hlače (ne kavbojke) ampak tiste podložene z žepki, tanek žamet, hlače na lac ...

zvezda - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za roj.dan, čestitam in ti želim vse kar si sama želiš ... skratka VSE NAJBOLJŠE

likanje- jojjjojj kolk se mi je nabralo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

vsem bolončkom želim veliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] da se čimpreje pozdravite




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 8:13:48)

a še to- a ste opazile da je čez en mesec že pust? bo treba počas kar v akcijo da se našemimo in dobimo tisto kar si želimo




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 8:18:44)

Nataši,
sej še sama ne morm verjet, ampak:

Od včeraj imava rezervirano  gostišče (res blizu, dovolj prostora, fajn kuhajo, prilagodljivi, velik parkirni prostor, dovolj prostora za plesat, dekoracija bo naša, vino tudi, posodili bodo natakarje za k civilnemu obredu, torto sva itak imela namen naročiti pri njih; cene so solidne), klicala sem župnika in je tudi pristal na našo kombinacijo (poroka+2krsta); ansambel je 16.8. najin; danes ponoči se mi je sanjalo o vabilih in dekoraciji... naslednji teden še šibava na grad po soglasje, kjer sm pa tud že preverila in je datum še prost in ni panike, da nam ne bi ratalo.
Morm rečt, da gre zaenkrat vse mimo plana, ampak sm ful zadovoljna, da klapa - ker plan je bil čist kontra. In čedalje bolj, ko razmišljam, bi res šla z glavo skozi zid, če bi se ga držala. Na koncu bi pa js najbolj našpukala. Nihče ne garantira, da ne bom takrat vstala z levo nogo. A vsaj na milijon reči dodatnih reči mi ne bo treba mislit. Moj je pa itak rekel: zrihtaj, js pa pridem, pa rečem JA. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Fajn se mi zdi, da bo res vse na kupu, za nas oddaljeno od doma slabih 10 min. Hrana je preverjena, za musko sem tud slišala le pohvale.

Za obleko imam pa tud novo idejo - nič kompliciranja, ker predvidevam, da bom morala  vsaj na tri ure lezt iz nje. Poiskat morm samo še šiviljo, ki bo v začetku avgusta pripravljena na akcijo, ker se mi pred zdi brezveze. Kar se kroja tiče, imam izbrano, barvo sem tud že v glavi. Lahko, da bom kot nasedel kit al pa kot malo manj nasedel kit (se bom potrudla, da bo slednje, čeprav se kej velik 4 mesce po porodu ne bom mogla it) . In to bomo vidl šele takrat

Pa ne bom več težila o tem, da me ne bo katera kam poslala, :)

Zvezda, hvala za lepe želje. Naj se uresničijo! :) 
Pa VSE NAJBOLJŠE!!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]  Js mu grem tudi naproti letos, mini abrahamčku.  A kej boli, ko te obišče?

likanje? Kaj je že to? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Adrijana, pocajtajte se!


V stanovanju imam totalno bombo. Ne vem no... a je res samo pri nas tak, da se reeees ne konča? Zdle se vržem v akcijo in spravim približno v red, potem pa šibava s Tilnom v eno ZOO štrcuno, kjer dela frend. Greva božat majčkeno  veveričko. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Borovnička, WELCOME BACK! :) Tole z zdravjem lumpa pa res ni fajn... Kako pa furate z vrtcem?


Za srečanje: navijam za celjski rajon, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Povejte, kakšni so plani. Se katera javi za organizacijo? No, no... ne se prevč gužvat. Midve s Tevžo že imava kljukici, :) Pa marec bo hitro tu.


Ok, zdej pa akcija.

Čau





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 10:17:45)

Dan!

Najprej... ZVEZDA vse najboljše!
 
Borovnička tudi tebi vse naj, naj v prihajajočem letu, predvsem pa zdravja za vso družino. Mi je kar dalo malo misliti, kaj se bo zgodilo s Saro v vrtcu. Pa kar bo, bo, če bo potrebno jo lahko še vedno izpišemo. In kaj ste storili potem - privat varstvo?
Je pa zeloooo lep fant, s super frizurco!

Nataši hvala za opozorilo. Bo treba nekaj najti, hitro, da ne bo spet vse prebrano.

Tejcha [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za uspešno organizacijo.  Ti kar piši, je super prebirat vaše plane. Sta se pa res lotila s polno paro - želim ti veliko energije in potrpljenja, pa da bi šlo še naprej tako gladko kot do zdaj!
Stanovanje imamo pa tudi pri nas katastrofalno, pa skoz pospravljam, pa ni in ni konca. Za pol dneva ravno zdrži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Še na hitro o zdravju... Sari se že mudi. Sinoči ji je zakuhalo do konca, ko pa je prišla na 39,5, sem ji dala lekadol. Da ne bi slučajno prišlo do kakšnih krčev. Danes deluje ok, vročine še nima... bomo videli. Tudi tečna ni pretirano, še ne!

Sem se pa jaz zbudila z hudim glavobolov, no, počutje v ku... pa saj bo.

Lep dan Vam želim in ogromno zdravja!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
 




tevža -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 10:25:43)

oj!

sicer sem v službi, a imam celih pet minut za off.......

včeraj je bilo v službi hektično, tako da sem morala botrco aktivirat, da je šla po matevža. vse se je lepo izteklo, potem sem pa še večerjo dobila pri njih [sm=smiley9.gif]

tejcha, za srečanje se strinjam, da navijava za celjski konec. glede d-day pa se čim manj sekiraj. na koncu se vse izteče ok...seveda, če si prej preveč na kravžljaš živčkov [sm=smiley36.gif]

borovnička, joj, tole zdravje. upam, da se hitro znebite vsega tečnega. vidim, da je nik kot matevž "dolgolasi" fantek. [sm=smiley20.gif] ni kaj, mali je šminka [sm=smiley36.gif]meni so te frizurce ful frajerske. ob priložnosti bom prilepila kakšno zadnjo njegovo slik.

adrijana, jaz v vrtec nisem nosila vreče, je pokrit z njihovo dekico. spijo pa v hlačah oz. žabicah. glede trenirkic sem se pa enkrat že razpisala, tako da se ne bi ponavljala [sm=smiley2.gif] upam, da se bo mala čim lepše vklopila in da bo mamica malo na off. pazite na zdravje!

ajne, kakšno kosilce drug teden? sreda?

5 min. je mimo....

čau bau

aja, še to...naše zadnje mere 85cm in 13,1 kg.




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 11:19:54)

tejhci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za tako lep razplet okrog poroke...drugače se nam pa kar pridruži pri čveku poroka.... okrog obleke se ti bo pa čist luštn izšlo, najbolj je res čimmanj kompliciranja pa je vse lepo ok tako kot mora biti

stanovanje- brez komentarja.... obup to bi lahko vsak dan pomivala, sestala, prah.... ma ja ... smo kar vse na istem





Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 12:17:00)

Hm... sej sm vedla, da se ne bi smela it potepat.

... imamo zlato ribico,  :)


Zdej grem pa hitr kuhat, da bo moj omejen s komentarji... :)




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 21:30:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Hm... sej sm vedla, da se ne bi smela it potepat.

... imamo zlato ribico,  :)



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zato se pa jaz izogibam takim trgovinam, ker bi sigurno kaj domov privlekla... sem pa Sari obljubila spomladi malo muco iz zavetišča, kastrirano. Čeprav nisem sigurna, če je to pometna ideja, nam je že namreč 3 odrasle povozilo. Pa to je vaška cesta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], so se pa takrat vedno gonili - mogoče je bilo to krivo.

Naš parkelj je že v dobri formi, še vedno nori po hiši. Smo imeli obisk in je odtihotapila 3 čokoladne piškote. Pa mi še vedno ne verjamejo, da ima čokolada takšen vpliv - drugače bi že spala nekje 2 uri. Sem jo položila, pa se mi je prvič izmuznila iz spalne vreče.

Gremo na nov poskus...




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 23:09:37)

Čer.

Naša ribica je dobila ime... Mali stoji pred "mini akvarijem", kaže s prstom nanjo in vpije: JAKA, JAKA... in tako imamo JAKA.. in zaenkrat naš Jaka še miga.
Muco sva pa midva privlekla domov že lani, pred Tilnom. In ker je bilo malo kepico treba najprej navadit na naju, sva ga imela 1 teden v stanovanju. Potem je pa meni pregorelo (itak je bilo čiščenje mačjega stranišča moja in samo moja naloga...) in sem ga odnesla ven... ker je maček kao za zunaj in ne gre skupaj z dojenčkom... in ... in.... se je bogi mucek skril v mašino od avta in še isti dan končal pod zadnjim kolesom avta... Sm bla čist fertik, ker sva ga v tistem tednu res scrkljala...  Potem se je pa tako izkazalo, da je bila moja tečnoba upravičena. Pojavili so se mi namreč srbeči lišaji.  Panika pri G, da sem fasala boreliozo, klopa nisem imela... in nato obisk pod nujno pri dermatologu, ki je ugotovil, da gre za  mikrosporijo - to je bilo konec avgusta, ko smo bile vse v nizkem štartu, da bo treba it rodit... Dezinfekcija stanovanja, srbelo je, okrog sem hodila cela poflajštrana, lišaje je fasal še moj, pa še moj ati...  in se kar ni končalo... Tak da... Bil je muc iz domačega legla. In še, ko sem šla rodit, sta me (iz previdnosti) spremljala zadnja dva flajštrčka, potem pa se je le končalo. Zato smo zdej pri ribici...

Skupaj smo gledali Dan neodvisnosti, mala je imela fuuul telovadbo, Tilen pa je zdržal skoraj do konca filma in nato zaspal z glavo naslonjeno na moj buš... Mi je prav hecno, ko se včasih obnaša kot da točno ve, za kaj gre, zopet drugič ga pa sploh ne zanima... 

Zdej pa šibam pančkat.

Nočko!






julam -> RE: Septemberke 2006 (4.1.2008 23:36:05)

Naj še jaz končno vsem zaželim vse naj v novem letu. Osebno si želim predvsem zdravja (kako obrabljeno, a ne?), ker je bilo lani res vse v znamenju bolezni. Pa malček sreče tudi ne škoduje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

Silvestrovo smo preživeli doma, bil je bolj ali manj navaden večer. Otroka ob 20h v postelji, petarde hvala bogu niso vplivale na njuno spanje. Daril smo dobili na tone in decembra 08 bom def protestirala. Ker tale materializem mi že fejst najeda živce. Kam to pelje? No, ko sem sprožila problem pri tašči, me je zabila, da tudi jaz nisem skromen človek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (mi je skromnost res lepa čednost) in sem brezplodno debato končala z umikom. Kakorkoli, praznike smo večinoma preležali, vsi bolj ali manj bolani.

Glede našega pobčka pa zaenkrat samo dobro (sej vem, da vsaki pohvali sledi sr***, ampak otroka je pač treba včasih tudi pohvalit). Je pravi jedec, predvsem konkretna hrana mu gre dol. Spi res lepo, čez praznike je prinesel not za naprej in nazaj (zjutraj do 9h, 9.30, popoldne od 3 do 4 ure). Čeblja na veliko, vsake malenkosti se na ves glas veseli. Trenutno so seveda najbolj aktualne novoletne lučke, ko jih zagleda, se začne dret in vzklikat "u u u u " - to kao pomeni lučka. Novoletna jelka je preživela, niti enkrat mu ni prišlo na pamet, da bi kaj dol vlekel. Pa varuška ga je začela kar sama od sebe navajt na kahlico in baje (po njenem dnevnem raportu sodeč) je včeraj 2x lužico naredil, danes pa celo kobasico. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 

Tavelik bratec ga ful maltretira in sploh ne vem več, kako naj se lotim problema. Tejcha, good luck [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]! Sej sta ful ful ful lušna, ko se jima rata zaigrat skupaj, ampak ko se pa tavelik vrže na malega in imata rokoborbe na tleh, mi pa pošteno pritisk dvigne. Posledično se mali brata na daleč boji, samo da se mu približa, se začne dret. Po drugi strani ga pa gleda kot boga, vse posnema in se zato tudi zelo hitro uči. Sej ne, da so to v prvi vrsti same neumnosti. No, včasih mi pa tavelik tudi prav pride, da lahko kaj nardim, ona2 pa se skupaj zamotita (ko sta sama, sta najbolj prijatla). Potem pa slišim iz druge sobe "Ne, Dejči, ne smeš, to je nevarno...", pa že vidim, kako ga poriva stran, mali pa kar stoično prenaša  - ful ga upošteva.

Nasploh je ratal kar priden, se mu že da dopovedat, kaj se sme in kaj ne.


Tejcha, da ti čestitam za bližajočo se poroko, tudi pri nas je avgust najin mesec. Pa malce lažje mi jepri srcu, ko vidim, da bo tudi vaš Tilen kar velik fant, ko bo krščen. Jaz namreč to vseskozi odlašam, zdaj mi je pa tudi že malo neprijetno, da mi ne bi mali kakšne štale delal. No, menda bomo v tem letu še to dali skoz.


Sej vem,da ste ful čvekale, ampak spet mi je vse iz glave ušlo. No, se še oglasim!




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 20:00:45)

[image]http://www.ani3.dk/born02/born0/windelwinni.gif[/image]
Naši septembrčki (in mamice) praznujejo:

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]  26.08.

BOROVNIČKA (25.4., MB/Vrhnika) - NIK

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   01.09.

YENNIKA - KLEMEN

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image] 02.09.

ZALA ADL - ZALA


[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]  02.09.

NATAŠI (25.10., LJ) - TIMOTEJ

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   03.09.

TANYKA - RENE
BUCHKA - FILIP


[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   04.09.

x_SREČKA_ - VESNA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   04.09.

INCABINCA (11.8., Kamnik) - LOVRO
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   06.09

JULAM - AMADEJ

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   07.09.

ZVEZDA06 (3.1., Novo mesto) - EMA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   08.09.

NEN - NEŽA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   08.09.

PUPIKA - GAL


[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   09.09.

BUDA - TILEN

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   09.09.

ADRIJANA.SARA (27.12., CE) - SARA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   10.09.

PRINCES - LIA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   10.09.

KATY - TILEN



[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   11.09.

ŽIŽA - URBAN

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   12.09.

MATEJČICA - TOMAŽ

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   14.09.

ANIKA_24 - LANA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   15.09.

ALENKA11 - ALEKSEJ
ANČ - TRISTAN

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   15.09.

KALIPSO - ZARA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   16.09

MAJA81 - LARA MARIE

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   22.09.

SONČICA - BENJAMIN
TEVŽA - MATEVŽ



[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   23.09.

SANJAS - MAKS OLIVER
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   25.09.

ROSE22 - NEJA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   26.09.

AJNE - AJDA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CAD1HJEU.gif[/image]   27.09.

DAJANAX - VITA

[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   27.09.

DALIN (11.2., Mirna Peč) - ŽAN
MIRIJAM - TOBIJA
[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   30.09.

TEJCHA (14.8., Velenje) - TILEN


[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/63.gif[/image]   03.10.

LINA - TRISTAN






21[image]http://www.ani3.dk/born02/born30/t_piepie.gif[/image] 12




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 20:03:45)

Malo sem si drznila poseči v seznamček - brez zamere[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]!
 
Glede na to, da sem zbirala roj. datume mamic in nas je bilo le nekaj, ni bilo smiselno nekega seznama delati. Mi je pa danes na pamet padlo, da bi lahko v ta seznam vpisala - pri meni traja, da se podori kakšna uporabna zamisel, ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]? Se lahko zgovarjam na blond?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image] 
Vpisala sem samo dan in mesec, brez letnic ( da ne bo kateri neprijetno) in kraj. Ostale niste posredovale podatkov, tako da če je še katera za, dopišite.
 
Samo tu gor pa res depresija vlada, mi pa cel dan doma v hišo zaprti - vsi na bolniški. Sara ima še po 37, 5 vročine, drugače pa razen popoldanske tečnobe ni težav. Smo dobili pa 13. zobek, leva trojka zgoraj, 14. pa prihaja kmalu.
 
Vrtec je še vedno pod vprašjem, se bom jutri odločila. Čeprav vem, da če gre v ponedeljek zna hitro nazaj zboleti. Samo nekaj zavlačevati pa tudi ne vem, če ima smisel.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
 
 




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 20:16:31)

in nato obisk pod nujno pri dermatologu, ki je ugotovil, da gre za mikrosporijo
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha



Moja nevednost in radovednost, kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] je to? A je muc prinesel v hišo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] O, joj! 




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 20:23:20)

Pa malce lažje mi jepri srcu, ko vidim, da bo tudi vaš Tilen kar velik fant, ko bo krščen. Jaz namreč to vseskozi odlašam, zdaj mi je pa tudi že malo neprijetno, da mi ne bi mali kakšne štale delal. No, menda bomo v tem letu še to dali skoz.
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Mi smo na istem, kar odlašama in odlašama... Vsi drugi si delajo skrbi, razen naju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Pa to odlašamo samo zaradi tega, ker nobenemu ni, da bi okoli župnikov hodili, pa priprave... pa vse kar zraven potegne. Moj izgovor - bomo še čez čas enega imeli in bomo oba na enkrat krstili - 2 v 1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , pa pri drugih ne pali nekaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]  . Toliko, da ti povem, da niste edini.

Zdaj je pa konec mojega monologa in čakam na družbo oz. grem knjigo brati, nisem nobene prebrala že od nosečnosti (sem brala kot nora), zdaj imam pa full dobro kriminalko, me je čist not potegnila. Ne bo 500 strani zdržalo čez vikend. Druge pa še nimam doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] .

Lahko noč!

P.S. citati mi še vedno ustvarjajo probleme[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], moram vedno popravljati!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 21:15:19)

Čer.

Js tud ne vem, kam naj se dam (no, mam za likat, pa učila bi se lahk, pa se mi ne ljubi...) Poleg tega pa še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] gleda en butast film, Tilen pa po stanovanju sprehaja Tomyjeve račke.

Mikrosporija (najboljš, da si kar tule prebereš):  http://www.gorenjskiglas.si/novice/priloga_zdravje_&_lepota/index.php?action=clanek&id=6445

Knjiga: nazadnje sm brala Brownovo Ledeno prevaro... vem, da sm tudi sama do pol štirih zjutraj brala, da sem bila v enem dnevu konec... in to je bilo, ko sem bila noseča s Tilnom... zdej pa, če se že lotim, je kaj v zvezi s faksom...

Krst: midva  sva daaaleč od vzornosti, kar se tega tiče. Sem pa sama na lastni koži občutila, kako je, ko cel razred hodi k verouku, pa enostavno ne "pašeš"  zraven... in bosta zato mulčka imela vsaj osnovno reč poštimano, potem se bosta pa že sama odločila, kako naprej. Živimo namreč v kraju, kjer so te zadeve precej pomembne, drgač se pa tud ne bi velik sekirala.

Bo družba al je ne bo? :) še pridem kasneje mal ščekirat, drgač pa bo tud vodoraven položaj kar ok odločitev, :)













Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>