RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 21:26:55)


IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Krst: midva  sva daaaleč od vzornosti, kar se tega tiče. Sem pa sama na lastni koži občutila, kako je, ko cel razred hodi k verouku, pa enostavno ne "pašeš"  zraven... in bosta zato mulčka imela vsaj osnovno reč poštimano, potem se bosta pa že sama odločila, kako naprej. Živimo namreč v kraju, kjer so te zadeve precej pomembne, drgač se pa tud ne bi velik sekirala.



No, to je tudi edini razlog, ki nama še sploh spomni na krst. Če bo kdaj hotela hoditi k verouku (ker bodo pač vsi ostali), drugače bom pa verjetno vesela, če ne bo hotela in se s tem izognila vsem obveznostim - ker iz leta v leto bolj pretiravajo, pa že tako so otroci full obremenjeni. Rajši vidim, da gre na plesne ali pa kaj takega, da se sprosti, ne pa še dodatno obremeni. Bomo videli... nekako se bomo že zmenili.

Naj še eno kost vržem - pust bo kmalu - KOSTUMI, IDEJE... ŽE KATERA KAJ DELA NA TEM?

Tejcha - se že kaj pripravljate na novo članico... cotke, voziček, materinsko šolo boš verjetno preskočila... joj, kje je že to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 21:38:02)

Mikrosporija (najboljš, da si kar tule prebereš): http://www.gorenjskiglas.si/novice/priloga_zdravje_&_lepota/index.php?action=clanek&id=6445
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha



VREDNO BRANJA!

Prvič slišim...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Hvala za informacijo, ker jaz sem ena tistih ljubiteljic živali, ki mora vse pobožat. Čeprav se že dosti bolj kontroliram, predvsem od nosečnosti, me bo tole še malo bolj streznilo. Bom poskusila biti previdna pri izbiri muce. Bom še posebej radovedna v zavetišču, če si slučajno še ne premislim do takrat.

Incabinca pofočkaj se!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 21:58:01)

Inca, js te tud vidim!

Priprave na april... Včeraj me je orng stisnilo, ko je ena izmed aprilčic sporočila, da je ponoči odšla v porodnišnico s popadki... Uspelo jim je ustaviti, se pa človek zamisli... in v naslednjem tednu bom malo ščekirala cotke (so bile vmes v službi pri lanskem aprilčku in se mi niti približno ne sanja, kje je kaj... ), oprati moram posteljnino na košari in prevleko za lupinco in v spalnici moramo prestavit posteljo. Neke hude panike ne bo. Bom pa na februarja oziroma marca na pregledu še enkrat zatežila, da pogleda med nogice, če je slučajno kaj na novo zrastlo, potem pa grem na lov za taprvim kompletkom - ta bo itak nov, ne glede na to, če bo Maša al pa Matic. Js bom 100% šele, ko bom drobižka stisnila k sebi, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . In to je to.

Voziček bo pa ostal Tilnov. Naš "veliki fant" je tako ali tako že sedaj začel štrajkati in hoče sam šibat naokrog. Voziček je primeren le še za spanje, še ko je zelooo utrujen, leze ven. Tako, da mislim, da bomo namesto bugypoda (dodaten sedež, ki se fiksira na voziček, a se ga na žalost ne da nastavit v ležeč položaj), nabavili bugyboard... Sem pri Ajne videla, da se fajn obnese, pa še Julijanu je tud kar ustrezalo, a ne?  :)
Za samostojne sprehode okrog doma imam tako obljubljen voziček za dvojčke od sestričev, pa eno "marelo" bomo dodali našemu voznemu parku, če bi Tilnu, ko bomo na terenu kompletni, zapasal počitek.  Pa še na poroki bo lahko spal v njej... :) Uff... sm zakomplicirala, :)


Zdej pa, ker ni kandidatk za čvek, šibam pred TV in se ne bom nič kaj velik trudla z odpiranjem oči...

Nočko!









adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 22:21:58)

Pazi nase in malo bejbico. To sem zadnjič razmišljala - a se Tilen že zaveda? No, saj se ne more. Če povezuje trebušček z dojenčkom, če ga vprašaš.

Smo Saro vprašali, če bi imeli dojenčka, pa je odločno odkimala in šla po eno izmed svojih punčk in nam jo pokazala - kao... saj ga že imamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Originalna je bila! Ker drugače je pa čisto nora, če vidi kje kakšnega dojenčka. Kar v njega leze.

Sem danes zahtevna...

Tejcha, sladke spanje in mirno noč vsem skupaj!

Jaz se pa v branje vržem, me firbec daje




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.1.2008 22:45:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Tanyka -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 22:54:26)

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Pri nas bomo julija spet cartali  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]   Naslednji teden imam nuhalno, še prej moram pa pozdravit tole virozo, ki me zdeluje.



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (5.1.2008 23:38:28)

Sončica, JUPIIII!!!


Čestitke in lepo nosečnost!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]




Tanyka -> RE: Septemberke 2006 (6.1.2008 6:21:09)

Dobro jutro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ravno imam dve minutki časa, da naložim kakšno sličico, se namreč odpravljam v službo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].


Mala mojstra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


[img]http://www4.slikomat.com/08/0106/6nq-DECEMB.jpg[/img]


Zdaj pa grem jaz na tvoj stol.Lara pojdi dol, če ne,..........trma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


[img]http://www4.slikomat.com/08/0106/l3u-DECEMB.jpg[/img]

Božiček v vrtcu:
Brez mamice pač ne grem po darila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/08/0106/p1c-DECEMB.jpg[/img]


To je to na brzino sedaj pa pičim


Čao Čao T [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (6.1.2008 8:23:29)

Dobro jutro!

Tudi jaz sam na hitro, zdele pripravljam Lovra, da ga peljem k očkotu, jaz pa na učenje en kofe popoldan pa nekam na kras imamo s Sirenami še en koncert...
Jutri pa spet služba - baje bom v skupini, kjer pridejo čisto novi malčki... to bo še pestro, predvsem pa veliko jokanja :)

Tanyka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za tvoje javljanje, smo te že prav pogrešale!

Soncica - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ČESTITKE!!





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.1.2008 9:01:51)

Soncica [image]http://www.ani3.dk/born02/born10/CA4D6B8H.gif[/image]ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lepo nosečnost, ogromno zdravja in lepih radosti vam želim.
Pa poročaj kako ste kaj... bolj pogosto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. Si mi kar polepšala dan!

Tanyka kar sličice smo si zaslužili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] - kako smo že veliki, pa še valjat znamo. Se ga že da porabit za kaj koristnega. Lara je pa že tudi prava punca, ne?
Ti pa v nedeljo v službo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], ti nič ne zavidam. Naj ti čimhitreje mine.

Incabica vam pa želim uspešen koncert!

Lep dan vsem skupaj, pa se še kaj beremo




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (6.1.2008 10:43:33)

adrijana.sara- katero knjigo pa beres? me mal firbec matra:)




tevža -> RE: Septemberke 2006 (6.1.2008 10:47:00)

oj!

sončica, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ! uživaj v nosečnosti....
mi še vedno ostajamo pri enemu....šeeeeee vedno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pri nas nič novega...tako da res nimam kaj za napisat. le odkar sem v službi, se mi zdijo vikendi sila kratki, tako da jih maksimalno izkoriščamo v troje.

smo se pa odločili, da malo prevekslamo sobe, da matevžu naredimo svoj igralnico. tako da bomo v mesecu dni "vsak na svojem". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

danes je takooo zaspan dan, pa še vreme je totalno v pi....

čau-bau




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (6.1.2008 11:15:33)

Zvezda James Patterson - V pajkovi mreži. Ne vem, kako že nisem prej nikjer naletela na njegove uspešnice. Čisto malo še imam, 30 strani, pa mi Sara ne da miru[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Imam tečko zraven sebe, tako da je to hitro javljanje.

In kako kaj vi?

Tevža ojla! Smo te že pogrešali!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 7:33:18)

jutro

evo danes pa "prvi dan" vrtca po dooolgem času- 14 dni frej. In naš frajer je šel brez problema k vzgojiteljici, se mi zdi da je že komaj čakal da gre... enega fantka precej prajta in ga že zjutraj kliče - MI HA ... ga tako fletno pokliče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sončica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], želim ti zdravo nosečnost in uživaj v njej

pust - sem se odločila da se počasi odpravim v akcijo pa še ne vem točno kam naj se obrnem- a mislite da H & M ima kaj? drugače je menda v btc-ju (Lj) spodaj ena trgovina ko zmečejo ven igrače in se založijo s samimi šemami...lansko leto smo bili "mini miška" letos pa pojma nimam kaj bi bili...




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 8:52:22)

Jutro!

Naš prvi dan vrtca, je padel v vodo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Po popoldanskem spancu je bila tako tečna in samo stopnjevalo se je do večera. Zvečer pa normalno šla spat, potem se je pa začel šov. Jokala je tako, kot še nikoli. In kaže, da so res trojke tiste grdobe, ki ji tako nagajajo. Je v joku prav govorila au, au in si okoli ust šarila. Sma rabili kar do polnoči, da je zaspala - še dober, da telebajski palijo, da se umiri.

Pridem kasneje kaj pokukat... kliče!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 9:02:21)

o bogica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] ... no pa saj vrtec počaka. Trojkice, mi nimamo še nobene - kaj nas še čaka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. A ji calgel kaj pomaga?




ajne -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 9:03:33)

hojla,

na hitro, tevža sem ti poslala zs za sredo...

zdaj pa letim k sodniku...

čau




pupika -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 10:22:32)

Najprej vsem želim srečno, zdravo in uspešno leto 2008.

Sončica iskrene čestitke in pobožaj trebuščka, joj kje je že to.

Adrijana joj tele trojke so res hude, koje Gal dobival zgornjo levo trojko, smo tudi malo spali in je bil siten in kar nekaj jokal, sedaj pa mislim, da bo spodaj dobil. Upam, da bo vaša trojka kmalu zunaj, samo joj ko so potem še 3. Našemu tud calgel ni pomagal, mislim, da mu je samo lekadol, pa še to sem mu samo enkrat dala.

No mi smo novo leto in božič preživeli kar mirno, Gal se je malo čez polnoč zbudil in spil malo čaja, nato pa zaspal nazaj in ko sem ga še malo pošlatala, je bil celi moker, tako da je sledilo preoblačenje in potem tudi jokanje, se mi zdi da zopet ne mine noči, da ga ne bi preoblačila, pa plenica ni tako polna, ma saj bo minilo. In je bil Gal od 12-2 zjutraj pokonci, no samo spal bi na meni, ko pa sem ga položila v posteljo spet jok in stok, in sva tako z Galom preživela prvi dve uri v letu 2008, potem pa sem bila tako zmatrana, da sem šla kar z Galom spat. Jelko smo morali pospravit, ker nam jo je v sredo prevrnil, jaz ne vem, jaz se samo premaknem iz dnevne in ravno v tistem trenutku ko mene ni zraven, se mu kaj naredijo, mož mu je samo pravil, jo boš prevrnil in potem je počilo in smrekica nanj. Joj ti moški. In potem so se tiste bunkice razbile, ki niso bile plastične, to pa je bilo kakih polovica bunkic, ki so bile v zgornjem delu smrekice. Smo pa imeli veliko smrekico do stropa, tako, da je nisem mogla malo dvignit, no samo da jo je Gal odnesel brez poškodb, razen potem joka, ker se je prestrašil. Je pa kar veliko časa prebil ob smrekici, ravno bunkice nam je dajal dol in potem se je trudit dat nazaj gor. Je moj hotel dat smrekico na balkon, pa meni ni bilo všeč, ker sem vedela, da Gal ne bo dal mira, dokler se ne naveliča smrekice.
Je pa šel danes spet z veseljem v vrtec, prejšnji teden, ko je šel v vrtec, je kar sam šibal do vrat in gledal skozi kaj počnejo.

Sem pa včeraj odkrila, da ima Gal spredaj pri prvih dveh zobkah vmes eno malo luknjico, kljub temu, da mu zobke umivam zjutraj in zvečer in še florove tablete redno je. Sem ga pa verjetno sama posrala, ker sem mu čez dan ko sem mu kuhala čaj, dala v čaj med, po priporočilu moje sestre, ona to že par let prakticira, pa ima mala lepe zobke, je pa razlika, če otrok pije čaj po flaški ali pa po kozarčku. Pa sem se tako zasekirala glede teh dveh zobkov, pa tako lepe bele in ravne ima. Tako, da ko ima 30.1 zobarja, ne vem če mu bogemu revežu ne bodo morali malo zvrtati in zaflikati, pa pri 16 mesecih že. Sedaj ne morem nič popravit, samo sem prav jezna sama nase, ker mislim, da je res med kriv,  kajti sem mu kar kaki mesec dni dajala med v čaj, res je bila malo bolj odporen, no ni imel več tako visoke vročine in še vročinop je imel samo en dan, prej pa je imel tudi do 40,6 in po 5 dni vročine. Samo kaj ko pa marsikaj ne vemo in se na napakah učimo. Tako, da komaj čakam, da gremo k zobarju, ker me pošteno skrbita te dva zobka, mislim, da ga ne boli, ker sem mu z medzobno ščetko vmes umila in začutila, ta ima malo luknico in je kar pustil, ker drugače se dere ko mu umivam zobe, kljub temu, da mu poskusim umit zobke skozi igro, dokler imam zobno pasto na ščetki mi pusti, ker jo kar posrka vase, potem pa dretje, aja je pa zobna paste firt teeth, tako , da je za otroke po 3 mesecu.

Zaenkrat toliko in vsem skupaj še enkrat srečno, zdravo,.....




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 11:17:18)

pupika okrog zobkov in higiene... res je da umivaš, paziš s čaji in ostale zadeve ki se vežejo na male zobke... naj ti nekaj povem. Moja dva nečaka (dvojčka, stara 6 let). pijeta enake stvari, pojesta enako količino sladkarije in si umivata enako zobke že od malega (umivala jih je dolgo mamica sedaj sama) in ima fantek zobke kot se šika full zdrave in lepe, punčka pa čist adijo vse načete in črvičkaste... in kaj smo razbrali iz tega  ven- da je full odvisno od kvalitete zob in ustne kisline. Tako da mi se trudimo s higieno in ostalimi stvarmi potem pa ostalo naredi mati narava. Mi imamo prvi obisk zobozdravnika komaj naslednji mesec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] se še pogajava kdo gre z njim ker se jih oba na smrt bojiva




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 11:18:07)

zobne paste pa jaz še ne uporabljam- mi je zobozdravnica po tel. rekla da nič le z vodo, krtačko sem pa v lekarni kupila




pupika -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 11:46:06)

Saj zobna pasta mu nič ne škodi, ker je prav za tako male otroke, jaz sem zobozdravnico vprašala, če lahko to zobno pasto, pa kje rekla, da samo to first teeth lahko ostale pa ne. Saj vem, da je veliko odvisno tudi od zasnove zob. Mu je pa verjetno veliko škode naredila flaška in med, ker ima prav tam, kjer pije po flaški. Jaz si sploh ne znam predstavljati kako bo to zgledalo čez 4 tedne pri zobarju, ko bu bodo morali popravit, ker se že doma ob umivanju zob dere kot da mu ne vem kaj delam.




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 12:46:39)

Ojla!

Tilen ima tudi zobno pasto - nekaj z okusom jabolka in vse, kar se zgodi z njo je, da jo poje s krtačke.

Pupika, mislim, da z medom nisi storila nič narobe. Pri "nečaku" so res ves čas pazili, da ni pil sladkega, redno čohali zobke, dudo in flašo res hitro ukinili, pa ima pri petih letih čist prestreljene.

Pa našemu Jaku se čas izteka, ker mi voda po enem dnevu tako smrdi, da mi gre na bruhanje... Se bomo popoldan pogajali, kaj se bo zgodilo z njim...

Zdej pa upam, da mi bo uspelo škrata spravit spat. Ima zopet sršene v riti in imam stanovanje postavljeno na glavo... 

Čau






adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 13:28:05)

Adrijana joj tele trojke so res hude, koje Gal dobival zgornjo levo trojko, smo tudi malo spali in je bil siten in kar nekaj jokal, sedaj pa mislim, da bo spodaj dobil. Upam, da bo vaša trojka kmalu zunaj, samo joj ko so potem še 3. Našemu tud calgel ni pomagal, mislim, da mu je samo lekadol, pa še to sem mu samo enkrat dala.
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Ja, ta trojka je že naredila malo luknjo, sam še daleč od zunaj. Ima pa čisto zabuhla. Calgel sem nekam založila in sem vse premetala, pa ga nikjer ne najdem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Sem ji pa dala lekadol, ker je res nisem mogla več gledati, pa ni pomagalo. Pol sem pa samo še lahko čakala, da se umiri sama od sebe.

Pred spanjem je imela spet 38 vročine in je bila čist fuč. Nosek nekontrolirano spušča, pa ne več gnoja, tako da ne vem, če spet ovo na novo al kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Sem je pa res spet dala lekadol, da se bo lahko vsaj kvalitetno naspala, ker je že čisto brez energije. Ker več dni vročine, pa tudi ni več zdravo za telo - tako mi je zdravnica rekla.

Glede zobkov - genetika je tista, ki največ naredi. Tako, da se ne preveč sekirat. Sarina zobozdravnica je celo rekla, da s čiščenjem še ne ščitimo teh zobkov, da samo s prehrano in pitjem. Čiščimo jih zaradi reda in da jim pride v navado. Tako,da midve sma še vedno samo na vodi. Pasto bi itak jedla.
Imava pa marca kontrolo - bomo videli kaj bodo rekli.

 Pupika ne se preveč sekirat, vse se bo uredil. Dandanes se da skoraj vse popravit. Zobozdravnice so pa tudi navajena na delo s tamo malimi, tako da boste vse uredili.
Drugače pa na prvem pregledu samo pokukajo v usta, nobenih nekih posebnih pregledov ne delajo. Bolj osveščanje kot kaj druga.

Tejcha a vaš Jaka se že pa kar poslavlja? Poznam kako je s temi ribami, če nimaš konkretnega akvarija, bolj da nimaš nič. Mogoče imajo sosedi muco in se je slučajno pritihotapila noter[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...




pupika -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 13:44:04)

Adrijana boga je tale tvoja Sara, saj ko vem kakšen je bil Gal, še potem ko mu je pokukal zobek ven, se je še kaki teden ali dva jokal in tiščal vse v usta, sem si mislila, ko bo zunaj bo boljše, pa ni bilo, no mogoče pa ga je samo ušesek bolel, ker je imel vneti ušesek, v treh tednih se je sedaj končno rešil ušeska. Najprej je imel malo rdečega, pa mu zdravniki nič niso dali in čakali toliko časa, da se je razžirilo na vnetje, je pa res, da je mali v vrtcu in mu tam samo brišejo noske, jaz mu doma kar naprej špricam z fiziološko in črpam vem, ampak, ko pa je v vrtcu pa to ne gre,če pa je že od septembra prehlajen in mu teče iz noska. 

Adrijana se mu full smili Sara ker ima že tolko časa vročino, jaz lahko rečem, da sedaj, ko sem mu dajal med v čaj, je imel vročino samo en dan, prej pa tudi po 5-7 dni. Ima pa sigurno vročino od zobka in ji je padfla odpornost, jaz komaj čakam, da mu zrastejo vsi zobki in bo potem tudi manj bolan.







adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (7.1.2008 21:43:59)

IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Adrijana boga je tale tvoja Sara, saj ko vem kakšen je bil Gal, še potem ko mu je pokukal zobek ven, se je še kaki teden ali dva jokal in tiščal vse v usta, sem si mislila, ko bo zunaj bo boljše, pa ni bilo, no mogoče pa ga je samo ušesek bolel, ker je imel vneti ušesek, v treh tednih se je sedaj končno rešil ušeska. Najprej je imel malo rdečega, pa mu zdravniki nič niso dali in čakali toliko časa, da se je razžirilo na vnetje, je pa res, da je mali v vrtcu in mu tam samo brišejo noske, jaz mu doma kar naprej špricam z fiziološko in črpam vem, ampak, ko pa je v vrtcu pa to ne gre,če pa je že od septembra prehlajen in mu teče iz noska. 



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] o, joj!

Ne vem, če ne gremo po vaših stopinjah. Sicer je bila popoldan boljše volje, vročine še vedno do 38. Sem pa opazila, da se prijema za uhec. Ko se dotaknem levega mi izmakne, na desnem pa ne. Za zdaj še mirno spi, enkrat je samo dudo iskala. Bomo videli kaj bo jutri, po potrebi pa zdravniku.

Vnetja ušeskov pa še nismo imeli - znaki, kaj pomaga...? Grem gledat mojega možička (rožo), če še živi. To vem, da pomaga, samo ne vem kako bi jo pripravila, da bi ga gor imela. Za vsak primer, ga bom prinesla.

In kje ste danes vse? Spet jaz, in naši zdravstveni problemi, samevamo tu gor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>