ajne
|
hojla, spet samevam, sicer ima moj dragi danes novoletno zabavo v službi, ki se bo gotovo zavlekla do jutra... pa mi je mal dolgčas. otroci spijo že dve uri, neki sem gledala TV, pa je taka žalost, da ni za nikamor. danes sem gor iz kleti privlekla kahlico, tako da jutri začnemo tudi pri nas s poskušanjem na kahlici. se mi že zdaj smeji, ko pomislim na to, k ajdica je tak razbojnik, da si je sploh ne predstavljam, da bo sedela na kahlici, kaj šele da bi kaj not spustila sicer pa smo pri nas smrekco postavile v sredo in zaenkrat je kar preživela. zanimiva je bila le, ko smo jo krasile, sedaj pa ni več. pa tudi rože so se vrnile v našo bajto na svoja mesta in tudi zgleda, da bodo preživele. sicer pa ima ajda sedaj obdobje, ko se mi je začela metat ob tla, če ni kaj po njeno. se ne spomnim, da bi tavelika to kdaj tako očitno počela. se res prav na tla vrže in danes je celo s pestmi tolkla po tleh, ko kak siten otrok iz kakega filma. sem jo kar gledala, če se ji je mal utrgal ali kaj... ajajajaj... koliko pa vaši že kaj "govorijo"? ajda sicer nekaj poskuša, ves čas čeblja in "bere" knjigice, sam da bi kaj več od amamam in ati pa brum brum rekla pa ne. v bistvu sem ugotovila, da je vse am am (hrana, duda, jaz ). edino ati je pa ati... pokaže pa stvari samo, če se ji ljubi. tko recimo pokaže nosek, pa učke, pri ušesih pa se že začne pačit in norčevat. zelo lepo pa ti pokaže jezik (dobesedno). to jo je ati naučil v nulo. eh, bom nehala, grem raj pančkat. danes se je po ne vem koliko letih prvič zgodilo, da smo vsi skupaj zaspali (in zamudili službo - kot zvezdica zaspanka - smo spali do deset do osmih). smo očitno vsi skupaj utrujeni in rabimo spanec... lahko nočko in lep vikend!!!
|