Tejcha
|
Čer. Ja, za mano laufajo Gospodinje (sem hotla pogledat Račko, pa smo zamudli, ker smo šli v špecerijo...), js pa itak, da ne morm, brez, da bi vas šla mal ščekirat. Incabinca, :) Hvala za opazko, sam tolk razlike pa (na žalost) tud ni... Nataši, tudi zate sem imela s sabo paketek s pšeničko. Prideš iskat? Punce, saj se spomnite verza, ki paše zraven, a? Naj vam to božično žito izpolni željo vsako skrito! Mislim, da ni nič prepozno, saj vidiš, kak hitro je puncam zrastlo. Js se letos kar nisem mogla spravit zraven, ker je to vsako leto pripravljala stara mama in je na božični večer razdelila lončke... in mi je preveč težko... naslednje leto štartam s setvijo tudi sama in bom to ohranila, dokler bo šlo... Pospravljanje: ja, za mano, pa... je že spet bomba. Ampak vsaj brez podlage. Mali še vedno skače okrog, tk da nima smisla, da zdle norim. Yennika, če te likanje še kr drži... bi prišla še k nam malo? Js bom verjetno jutri zvečer ob TVju, ker sm dans res cela polomljena. Očitno bom res morala počasi izprežt, drgač bom že pred aprilom hin... Tevža, kak ste? Hranjenje: Zadnje par dni ga Tilen fuuul sračka za mizo. Prej je jedel vse brez problema, sedaj pa hoče samo SAM in še to fuuul izbira, kaj bi in česa ne. Jogurti in čokolino gredo vedno v promet, vse ostalo pa čist odvisno. Sam je z žličko (s pomočjo gre tudi lepo) in vilico, kakšno pa je stanje po obroku, si pa tako lahko predstavljate... Zdej pa šibam pod tuš pa vodoravno še mal pred TV. lep večer!