princes
|
Ja tudi mene je pretresla novica o Tošetu, imam vse njegove cd-je, pa hotla sva it z mojim zdaj, ko bi nastopal v btc-ju... Ful grozno.. Jaz sem pa danes skuhala cvetačo in tenstan krompirček, je pa Lia en lakotnik, samo jedla bi...Zjutraj je popila 2dcl mleka, pol je en jajček s kruhom pojedla, pa je bila čez dve uri že lačna sem komaj skuhala, ker me je skoz za noge vlekla, pa njam njam delala.. Ko se zbudi, bo pa spet sestradana, plus tega da skoz grisine melje.. Jaz tud nimam idej za tele večerje, pa zajtrke, grisolina, čokolina, medolina sploh ne je, marmelade tudi ne, paštete tud ne.. Joj danes sva šli do naših konjev, je Lia stala, pa jo je prišel en konj povohat, sem šla do nje da jo umaknem, se je pa konj na zadnji nogi postavil in jo odrinil da je padla, samo na srečo ni na njo potem stopil, če ne nevem kaj bi bilo, me je skor kap zadela..Nikoli več ne grem, konji so se mi pa totalno zamerli, ker so tko nepredvidljivi, prej nikoli ni nič bilo, danes pa...joj me kar stisne ko se spomnim.. A res Nataši, saj ne morem verjet...Midva pa 14 dni, tko da bo ta vikend spet žurka.. Jaz sem 2 krat smučala do zdaj, bi se pa ful rada naučila, tko da Tevža, ko bo Lia dost velika za smučanje bi se tudi jaz naučila, pa se priporočam za kakšno uro učenja?? Pa greva s fifiji na izlet?? zdej grem pa mal brskat po netu ko imam še čas.. lep dan...
|