julam
|
madonca, zdej mi je pa jasno, kako ste lahko naklofale takoooooooo velikooooooo postov . Najprej Princes, matr, mi je kar slabo ratalo, ko sem prebrala vašo konjsko dogodivščino. Jaz tudi ne zaupam živalim, rajši 1 m bolj stran kot bližje. Saj so prijazne, ampak... Brrrrr, kar zmrazi me! Tejcha, jaz navijam za 14.4. , takrat je rojen moj tavelik. Dalin, naj ti vsaj jaz odgovorim: jaz se kar trudim, da je jedilnik toliko pester, da se hrana čez dan ne ponavlja. Tako da imamo za večerjo navadno polento+mleko;ali toast sendvič z maslom in mozzarello; gris (s čokolado za tavelikega); jajčka na oko; čokolino (kadar je časovna stiska, mali ga pa itak ne mara); hmmmm, mislim, da je to vse. Izbira ni velika, ampak pogosto jemo na kakšnem obisku (pri mojih starših potem pade kakšna topla večerja kot npr rižotka ali juhica, pri bratu obvezno palačinke ipd). Vedno pa gledam, da se popije kakšen dcl mleka. Tevža, tole ti moram zaupat: v petek sem spekla tvoje piškotine, da jih bomo kao nesli naslednji dan na možev službeni piknik. Že tako jih je ratalo samo 20 , pa sem mu enega dala na stran, da ga proba (pač nisem hotla nest kar nekaj, takrat me pa ni bilo v ZOO, da bi jih pri tebi probala). Skratka, možek proba in reče: "tole pa ti ne boš nesla na piknik, je preveč dobro!!!" In jih je v 10min uničil vsaj 10. Potem pa se je s težkim srcem zadržal in jih pustil do naslednjega jutra. Prva stvar, ko je ustal: piškoti. Skratka, super!!! Bravo zate in no malček tudi zame. Skratka recept že potuje naokoli ! Hvala ti še 1x!!!! Zdaj vam pa samo še zaupam, da sem danes doživela neke vrste osebni krst. Prvič v življenju sem vodila vaje na faksu, govorit sem morala pred tisto rajo 40 študentov in priznam, da sem imela velike težave v zadnjem tednu. No, pa sem preživela. In sem vesela, da spet normalno diham. Upam, da bo zdaj vsakič lažje. Ja, lahko bi še kaj o našem septembrčku povedala, a ne? Hja, nič bistveno novega. V prostoru že lepo naredi kakšni 10 korakcov, zunaj še ni siguren. Vsako popoldne je zalepljen name, me ne izpusti za 1s. Zjutraj z veseljem skoči varuški v naročje in se ima baje noro dobro (baje, da ga je sam smeh - zato mora jokanje nadomestit pop ). Je vedno večja klepetulja in pravi požeruh. Danes je npr za večerjo uničil cel toast s filadelfijo (evo, dalin, še ena kombinacija), celo jajce na oko in še šalico mleka. Pridno vadi samostojno hranjenje, ampak je še začetnik. Lepo počasi. Oblačim ga jaz po logiki tevže. Trakec na ušeska, če močno piha. Žabic še ne. Zgoraj majčko oz body z dolgimi, puloverček in jaknico. Tako nekako kot sebe. Sicer bo pa baje bolj mila zima. Smučanje: jaz tudi že komaj čakam, saj nisem smučala že 3 sezone (2x noseča, 1x dva mala čmrlja). Mi hodimo vsako leto v Italijo. Moj letošnji pogoj: grem, če bom SMUČALA. Pa nisem nikakršni profi, nimam tečaja (še manj ga vodila ), ampak mi je pa fino. Tevža, mogoče te pa ubodem za kakšne inštrukcije, moška naj pa varuški špilata ! OK, če bom tako nadaljevala, bom napolnila celo stran! Lahko noč!
|