|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
15.10.2007 10:23:59   
incabinca
jaz sem tudi že mal te sedeže nania gledala, pa tudi mene isto zanima, res so ful cenejši... po moje , da varni so, saj imajo vse tiste varnostne teste narjene....
jaz imam zdaj sedež od bebe-confort, skupina 0+1, se pravi do 18 kg.... sam me zdaj ful moti ko je tako visok (zato ker ima tisto plastiko še spodaj, da sem ga lahko ko je bil manjši v tisti bolj ležči naklon dala) in z Lovrom prav tetris izvajava, ko ga tlačim vanj... bi rada kupila tistega, ki je prav skupina 1 (9-18 kg).

Tevža - jaz sem danes videla, da bo Lovro imel govejo juhica, pa potem neko goveje meso v omakci.... sem že mal pozabila... si mi pa dala idejo in mislilm, da bom jaz tudi danes na njokih :) itak je to ena izmed mojih najljubših jedi :)
mmmm, repa.... oba z Lovrom jo obožujeva!!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 651
15.10.2007 10:24:27   
incabinca
hehe, zadnje čase imam pa ful čast odpiranja strani :)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 652
15.10.2007 10:31:19   
tevža
user posted image  roemer v redni ceni 200 eur, v akciji 160 eur

user posted image nania v redni ceni 76 eur, v akciji 50 eur.

oba sta od 9-36 kg. ja, razlika v ceni je očitna. verjamem, da je nekaj tudi v kvaliteti, a 3x toliko user posted image  
no, tale druga fotka noče biti manjša....

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 653
15.10.2007 11:55:34   
adrijana.sara
user posted image  To se še pa  ni naredilo. Saro sem stuširala, umili sva laske (sem si tudi sama glavo umivala in tako ne bi šli pred spanjem ven, Sara je pa v tuš silila in sem ji imela tako namen zvečer umiti) in šli jesti juhico. Pa ji je kar na enkrat začela glava dol padat, je pogledala, odprla usta in postopek se je ponoviluser posted image . Tako je bila utrujena - očitno. Zdaj pa spi kot top.

Tudi jaz sem rekla, da bo naslednji sedež od nania, ker so cenovno res ugodni. Za dvoje uporabnikov vem, pa se ni noben še nikoli pritoževal, tako da tak slabi tudi ne morejo biti. Samo firma se dodatno ne plača. Mogoče, da je tam boljš material, samo toliko pa tudi ne. Zdaj imamo od Brevija in je 0+, pa bo še dost časa v uporabi. Mislim, da ne bomo šli kmalu na naslednji razred, ker se ne dajo potem podreti in jim glava naprej pada, če zaspijo.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 654
15.10.2007 12:15:05   
pupika
adrijana tale pa je dobra, je zaspala kar pod tušemuser posted image user posted image user posted image

Naš bi se začel jokat, ker ko je zaspan, se samo joka, ravno tako se joka ko mu umivam glavo, joj kot da mu ne vem kaj delam.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 655
15.10.2007 12:23:12   
adrijana.sara
Pupika zdaj si me pa ti v smeh spravilauser posted image user posted image user posted image , nisi dobro prebrala, pol naprej piše, da sva šli jesti juhico in takrat je zaspala.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 656
15.10.2007 12:46:19   
dalin
user posted image

Zgleda da nas je kar nekaj tukaj gor imelo neprespane nočiuser posted image .Upam da se nam vsem situacija kmalu zboljša.
Adrijana jaz kamilice prepražim na malo olja,ponavadi olivnega.Par kapljic dam,ne preveč,ker je potem premastno.Potem dam gor kamilice in jih pražim(segrevam).Nato vse skupaj stresem v gazo(jaz imam tiste brisačke-rokavičke,za otroka umivat),ker z njimi Žana ne umivam več,jih uporabljam kot vrečkico za kamilice.Nato dam še toplo(ne sme biti prevroče,ker ga lahko opeče) na prsa.Pa kar pomaga ta zadeva.
Nataši poznam kremo od justa in kopel sem jo pri dvojčkih prakticirala,ker sta imela bronhitise.Mislim pa da lahko s kremo mažeš otroka ko dopolni dve letiuser posted image .Prej ne.Jaz za zdaj uporabljam od fitobalma in mu z njo mažem po prsih.
Inca bom pa tudi jaz tisto kremico probala za okrog ust.Katera pa jeuser posted image ?Žan sicer nima izpuščaje ima mozoljčke/pikice okoli ust.Pa samo občasno.Sem že razmišljala da je kakšna alergijauser posted image .
Tevža jaz bom danes juhico od včeraj ponucala,pa rebrca sem dala pečt in seveda krompir,za Žana pa namesto rebrc puranje medaljone.Ter za ostale tri tudi,če jim rebra ne bodo dišala.Zame pa ničuser posted image .
Bom pa,mogoče jutri,repo skuhala,da vidim če bo Žanu odgovarjala.Sem jo mu dala pred meseci za kosilo,pa je vse ven spluval.Mu ni pasala,mogoče zaradi kislostiuser posted image .Na koncu je zbruhal še tisto kar je pojedeluser posted image .
Adrijana glede tresenja,pri Žanu se je začelo ko je že dopolnil tri mesece,mislim da je bil že skoraj štiri star.In takrat me je bilo res strah.Upam,da je to za nami.
Je pa tudi Žan enkrat kar z zaprtimi učki jedel,tako je bil zaspan.Sva malo sprehod podaljšala in ko prideva domov ga dam v stolček da bo jedel in je kar zakinkal,pa v spanju jedeluser posted image .
Tejcha boš povedala kdaj imaš rrrrrroooookkkuser posted image ?Sem že zadnjič vprašala,pa si zgleda spregledalauser posted image .
Aja,kaj oblečem Žanu:žabice že kar nekaj časa(tanjše).Sicer je že kar mobilen,se pa še vedno zelo rad po vseh štirih plazi in ker so tla mrzla,mu jih kar oblečem.
Za ven:torej žabice,nogavičke,spodnji bodi(brez rokavov),bodi z dolgimi rokavi,tanjši pulover in tanjšo jaknico čez.To v primeru,če je zunaj sonček in če gremo na daljši sprehod,pa če je res toplo in mu potem kakšen kos slečem.Danes,ko je malo prehlajen,sem mu pa kar dva bodija z dolgimi rokavi oblekla,saj se ne upam centralne zakuriti.Nekaj se je uničilo na peči in je treba paziti kako kurimo,dokler ne pride centralist zrihtat.Pa saj se je zdaj že malo ogrelo.Pa tudi dragi kmalu pride in bo on zakuril.Je bolj ziheruser posted image .
Mu moram iti pa nove copatke kupiti,saj če mu čez žabice še nogavičke obujem,gre težko nogica v copatekuser posted image .Tako da sem mu prej kar ABS-ovke obulauser posted image ,ta debele zimske,namesto copatk.

Joj sem se razpisala,.................
Dol me nažente!!!

Žan 27.09.2006

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
15.10.2007 13:06:22   
princes
Dan..

Evo mene, sem zadnjič malo pokukala, za pisanje pa je zmanjkalo časa, bom zdele mal povedala..user posted image

Sem pa ugotovila, da smo Tevža, Nataši in jaz isti vikend svoje soproge crkljale..user posted image
Tri tehtnice, pa še dnevi so si blizu...user posted image
Zdaj sem pa ta vikend jaz na vrsti, midva imava 14 dni narazen RD..user posted image

Lia spančka, jaz pa malo na netu visim..
V soboto smo bili na morju, bilo je super, kot poletje..Sva hotla v shooping v Trst, pa se nama ni dalo, ker je bilo tako lepo, tko da smo hodili po vodici, nekateri so se celo še kopali..Prav luštno je bilo..
Včeraj smo se pa tudi potepali sem in tja, in vikend mine kot bi mignil..user posted image

V petek smo bili na cepljenju, imamo nove manekenske mere 9600 g in 79.8 cm...user posted image
Je bilo malo jokca, drugače pa vse ok..

Tanyka, kako pa kaj vaš revček, joj grozno, me je kar streslo, ko sem ga vidla..?
Upam, da je že kaj bolje..user posted image
Ostali pa tudi vidim, da so prehlajenčkani..da bojo le kmalu zdravi..user posted image

Se pogovarjate o sedežih, mi bomo tud kar kupili mal bolj cenovno ugodnega, sem vidla, da sploh ni take razlike, tko da verjetno tudi od nanie..
Sem že tko ugotovila, da smo pri nekaterih stvareh brezveze cenovno pretiravali, pa sploh nismo tolk rabili...user posted image

Jaz danes ne bom nevem kaj kuhala, je treba mal shujšat, pa še včeraj sva se tolk kostanja najedla, da sva danes čisto napihnjena, Lii sem že dala čevapčiče, pol bom pa kakšno juhico naredila..
Tevža komaj čakam na tvoj recept..njami..
Jaz tudi dam veliko na skupne obede, med vikendi se najbolj razveselimo zajtrka, pa kosilo tudi ponavadi počakam, da smo vsi za mizo...user posted image

Ok zdej pa tud jaz že roman delam, grem še mal svoje strani pokukat, pol bo itak konec prostega časa..user posted image

Lep dan..

Neposredna povezava do sporočila: 658
15.10.2007 13:32:25   
Tejcha
Preden spet pozabim, dalin, user posted image

Rok imam 15. aprila. Če bo tale mulček (res se mi zdi, da bo fantek, nisva se še pa odločila, če bova vprašala ali ne...) ubral bratčevo pot, bomo zibali tam nekje 26., user posted image Srčno upam, da se mu bo malo bolj mudilo.

Drgač pa mi zadnje dneve spet diši spanje... in sedaj že res komaj čakam, da se me loti tista ekstra energija v drugem trimesečju. (13 6/7 je  danes...).

Nič, bom še  proti večeru kej naklofala, zdej grem hitro mal pospravit, pa za kosilo pripravit (sem zdle skor dve uri spala s Tilnom in je tooooolk pasalo.user posted image ), pol greva pa ven, dokler user posted image ne pride iz službe. Se je iz meglenega jutra naredil prav lušten dan.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 659
15.10.2007 15:26:40   
zvezda06
samo na hitro:
mi imamo v druzinskem avtu sedez od Romerja (9-18kg)
v svojem avtu, s katerim se vozim le po mestu pa imem sedez od Nanie- zanj sem placala cca. 9000 sit spomladi v Baby Centru- akcija. in sem zelo zadovoljna... nic mu ne manjka (morda je pomanklivost le to, ker je prevleka iz poliestra in se hitro preznoji- a na kratkih razdaljah to nime veze...)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.10.2007 16:57:31   
tevža
zvezda - hvala za ta info! tudi mi bi imeli nanio za vrtec in nazaj oz. krajše poti. in glede na to, da imajo EU standard kot tudi npr. bebe confort ali maxi cosi, mislim, da razen v znamki ne bi smelo biti bistvene razlike. glede poliestrske prevleke, je pa matevž zašvical tudi v roemerju in sem mu mogla za poleti kupiti bombažno prevleko.

zdaj pa greva še malo ven.

kasneje......

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 661
15.10.2007 19:35:38   
Anonimen
dober dan,

ja ja...izgleda sem edina, ki imam profil priklopljen na videno, in se ne skrivam...heheh....

V glavnem, kaj je pri nas novega ?

Naše mere: 12 kg, 81 cm. Čakamo nove zobe, do sedaj jih imamo deset. Zelo sem vesela, da ne uporabljamo dude, sem se včeraj ali predvčeraj zavedala, da je že več kot mesec ni ni...

Drugače pa je kar pestro. Ker veselo hodimo, no sedaj že bolj tečemo, ga je povsod polno. Navihan je sto na uro in pridno jemo vse po vrsti.

Trenutno vsi malo kašljamo in smrkamo, saj je dobesedno  v enem dnevu prešlo iz 30 na 11 stopinj. Kar je sicer fino, saj lahko vsaj normalno dihamo, a so potem smrkavi obrazi.

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
15.10.2007 20:56:54   
adrijana.sara
Čer!

Že vse čakate pred tv ekrani na Grdo račko in Razočarane gospodinje?user posted image  Bom tudi jaz danes poskusila pogledati to račko, da vidim za kaj se sploh gre.

user posted image Lina pa smo dočakale spet tvoje javljanje po dolgem času. Velik je ta vaš fant, je kar konkurent Matevžuuser posted image . Naj še pohvalim frizuro in predvsem to, da si se ga odločila pobriti. Mu res pristaja, je pravi frajerček. Redno spremljam vaše dogodivščine in lahko rečem samo to - vam se pa res dogaja. Bi bile zelo vesele, če še nam kakšno dogodivščino zaupaš. In kako zdaj razmišljate - se bi preselili tja za vedno ali je Slovenija še vedno v igri? Kako dolgo še imate namen ostati?
Pa hitro se znebite prehlada, da bomo lahko še videli kaj vaših potepanjuser posted image .

Princes tudi tebe smo se malo načakale, pa važno, da smo te dočakale. No, končno ena, ki je bolj v Sarini kategoriji, čeprav jo tudi ona prekaša pri obeh merah. Bomo dočakali kakšno slikico?
Praznovanja vaših možičkov so uspela, ne? Midva sma pa kar oba bolj zimšeka, tako da sem si res želela imeti otroka v kakšnem drugem letnem času in se je dobro odneslouser posted image .

Tanyka kako so kaj vaše koze, gre na boljše?

No, zdaj pa hitro pod tuš in pred tv, da ga čisto ne zanemarim. Je bolj redko deležen moje pozornostiuser posted image .

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 15.10.2007 20:59:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.10.2007 21:00:49   
Anonimen
Adrijana sara....Tristana sem postrigla, ker pravijo, da imajo otroci potem bolj goste lase. In prav to gostoto ima pomojem po očiju. Meni je bilo sicer kar malo hudo, ampak naj mu bo. Sedaj, čez jesen in zimo ga ne bom več, da ga reveža res ne bo preveč hudo zeblo v glavo....

Neposredna povezava do sporočila: 664
15.10.2007 21:05:47   
adrijana.sara
Tudi jaz vstrajam pri tem stališču o gostoti, tako da smo je že dvakrat precej na kratko ostrigli, glede na to, da je bila že kar čupka od rojstva. Zdaj mi je pa tako srčkana s kratko frizurco, da bi jo še kar strigla, pa ati ne pusti več. Bomo videli kako bodo naprej rastle. Sem si pa drznila Lano malo oškodovat pri sprednjih laskihuser posted image , pa se je njen ati jeziluser posted image . Pa nisem naredila večje škodi, ne Ana? Bom drugič spet lahkouser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.10.2007 22:07:46   
adrijana.sara
Lina sem te preverila, nimaš profila vklopljenega na videno - pa sem te dobilauser posted image . Za sebe pa še vedela nisem, da ga imam. Ok, zdaj ni več.

Jutri greva pa prvič k zobozdravniku - imam kar malo tremo, ker je ta zobozdravnica baje precej ostra in otrokom pač na silo odpre uste, če jih sami nočejo. Mi je že žal, ker je nisem že pri pol leta učila, kako pokazati zobkeuser posted image . Pa še za dudo in flaško jih baje pošteno slišiš - razmišljam o tem, da bi ju tajilauser posted image . Bom poročala jutri kako je šlo, pa verjetno bolj pozno, ker boma imeli spet dan za potepanje in opravke.
Tevža sem ti zadnjič nekaj kavico obljubljala, vendar glede na to, da sma naročeni ob 8.30h, dvomim, da bosta zunaj. Midve pa tudi ne boma verjetno po mestu tavali, ker je mrazzzz zjutraj. Če se pa kaj spremeni, se pa slišiva.

Zdaj pa nazaj pred tv in spat, ker nisem sigurna, da je luna izgubila svoje vplive na mojo malo bibiko.

Fajn prespano noč vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 666
15.10.2007 23:08:27   
Anonimen
kako da ne ? jest pa skoz vidim, da sem tam gori napisana....grem pa res preverit....

Neposredna povezava do sporočila: 667
15.10.2007 23:14:38   
adrijana.sara
Tam si napisana, jaz sem mislila na profil uporabnika. Album, zadnje objave, kraj, kontakt, zs...pa take stvari. A ti si o nevidnosti govorila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
15.10.2007 23:23:11   
Anonimen
aja...joj sem blond....mater seveda, profil imam skrit ...kaj pa čem .....sem mislila tisto drugo zadevico, ko te lahko vsi uporabniki vidijo......nekateri imajo to skrito, da lahko šušmarijo po vseh drugih forumih ane ? meni je pa glih to fajn, naj me vidijo, da tud pri spolnosti kdaj pogledam...sej je to čist normalno....že tako se skrivamo pod nicki, pol pa še te skrivajo....ah, ne zastopim vsega....

Vidim, da me nekatere berete pri oktobrkah, potem pa mi je brezveze, da vse še enkrat pišem. Poleg tega imamo pa tudi blog....pol imam pa občutek, da se ponavljam....

Vas redno prebiram, čeprav se z nekaterimi med vami še nismo tako spoznale...ste bolj nove...tiste nosečniške septembrke so pa kar nekam poniknile...vas kar malo pogrešam...smo si delile vse tiste nosečniške lepe probleme...

Torej, hm, mi imamo kar pestro, drži. Je vsak dan kaj novega. Ali Tristan kaj novega pogrunta, ali pa se pri nas kaj zgodi. Zaenkrat smo spet v tisti fazi, ko ponovno iščemo stanovanje. Upam, da ostanemo vsaj v isti stavbi, čeprav so možnosti da pridemo tudi v kakšno sosednjo, ki pa so še bolj luksuzne. Imamo svojega doormena, pa receptorja, pa zobarja, pa pediatra, pa bazen, pa igralnico,.....je kar fino. In se hitro navadiš tega življenja. Živimo v 48 nadstropju, pogled je na downtown in če ne bi podrli dvojčka, bi jih videli čisto iz sredine stanovanja. Skoraj iz sedežne.

Jutri na peti aveniji podpisuje knjigo Donald Trump in bomo sigurno v vrsti čakali na ta veličasten trenutek. So mi še prijatelji iz Slovenije naročili, da kupim kakšno knjigo več...v četrtek jo podpisuje Kasparov, šahist,.....poleg tega smo zadnjič videli kako snemajo film seks v mestu, videli Carry, Mr.Biga in vso delegacijo...je bilo spet za poslikat...včeraj v centralnem parku, v ZOO, pa parada, .....ah, skoz je nekaj. Zares ni dolgčas. Na obisku imamo tudi babico(  mojo mami ), v petek pride še od moža sestra, tako da bo še bolj veselo.

Eto to je to..Bolj na hitro....in seveda lahko noč Slovenija, ter dobro jutro vsem ki ste ravnokar vstali !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
16.10.2007 7:16:01   
NATAŠI
jutro !!!

Še eno mrzlo jutro. Jaz Timoteju kar žabico zjutraj oblečem. Tako topel je ko še pančka in ga moram zbudit in nest v mrzlo nočko user posted image

adrijana jaz dajem timoteju keksolino,rižolino,grisolino pa nič noče user posted image  

incabinca sem bila prej iz okolice vira zdaj sem se pa preselila v okolico črnuč. super da ti je pomagalo s temencami. res je da je mustela malo višji cenovni razred ampak pomaga in se splača

tejcha jaz timoteja v vrtec oblečem: žabice (zdaj ta dva dni ko je full mrzlo drugače pa visoke nogavičke), hlače podložene, body dolg rokav, pulovrček, flis jopčka in kapa. pa čeveljčke ker so supergice malo mrzle.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.10.2007 7:27:46   
NATAŠI
mi smo se tudi včeraj kopali in joj... imamo vedno čisto mokro kopalnico ker šprica meče vse stvari ven.. joka pa ni. To ga ima oči čez in umijeta glavico se posušita brez solzice user posted image  user posted image . kolikokrat pa kopate vi svoje pikice? Mi se ene petrakt na teden...glavico pa enkrat na teden s šamponom drugače se pa itak skoraj vsako kopanje potunka in ima mokre laske

dalin od justa kremo sem jaz mazala timoteja ko je bil star okrog pol leta in so rekli da ga lahko, res pa je da sem ga full natanko in fejst umasirala

princes jaz imam pa drug teden roj. dan, sva z mojim 13 dni narazen

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.10.2007 7:48:20   
dalin
user posted image

Žan še spi,tavečji so v šoli,jaz pa trenutno pijem kavico z RRuser posted image .Noč smo kar prespaliuser posted image ,edino ob 22 uri je parkrat zakašljal,tako da so bile spet kamilice v akciji.
Včeraj so me iz službe klicali,da so dobili drugo namesto mene in da lahko dam odpoved.Saj ne vem ali naj bom vesela ali neuser posted image .Tako je bilo zmenjeno,saj sem hotela delati po štiri ure,predvsem zaradi otrok,in so mi rekli da čebodo dobili kakšno ki bi namesto mene delala štiri ure da prav,če pa dobijo kakšno za po osem ur,bom pa odpoved dala.Mi je bilo pa fajn tam.Sem bila vse nedelje in praznike fraj,pa vsako drugo soboto.Zdaj pa ne vem kako naprejuser posted image .Me luštajo da bi šla tle pri nas v en lokal/gostilno delat.Sicer so nedelje proste,če je pa kakšna večja stvar(birme,skupine)moraš pa delat.Pa kakšna ohcet tudi padeuser posted image .Res sem v precepu kaj narediti.Mogoče kakšen nasvetuser posted image !
Dajte mi še povedat kaj dajete svojim malčkom za večerjo.Jaz ponavadi skuham kaj drugega,da ni isto kot kosilo,razen če je kakšna omaka ostala od kosila,potem drugo prilogo naredim,pa gres,1-2 tedensko,če ne gre drugače pa čokolino.Včasih se mi tako ne da kuhati večerje,pa moram,da ni vse skupaj enolično.Naši tavečji bi itak samo kroglice(od nesquika) jedliuser posted image .

Se je Žan zbudil...........

Žan 27.09.2006

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.10.2007 9:38:18   
Tejcha
Js sm danes zopet leteča...

A za babji večer (18.10.) še velja? Dejmo se še enkrat pofočkat, Tevža, ti pa povej, kje se dobimo. Yennika, še velja, da greva iz Velenja skupaj?

Js pridem.

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 673
16.10.2007 10:06:57   
NATAŠI
A ste slišale da je danes v prometni nesreči umrl TOŠE PROESKI user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 674
16.10.2007 10:10:36   
incabinca
Hej!

Lina - lepo da si se malu ustavila na septmeberkah! Vidim, da vam ful dogaja! Kolk dobr!

Današnja noč je bila tudi pri nas lepo prespana, Lovro se je prvič zbudil ob petih zjutraj, nato pa zaspal še do 7.15. user posted image user posted image

Ful sem vesela, da se je končno navadil na vrtec, zdaj se že prav smeji ko stopiva v igralnico in takoj začne čekirat kaj se tam dogaja. O joku ni ne duha ne sluha! user posted image

NATAŠI: Jaz Lovra kopam 1x na teden, drugače pa se samo tuširava, imam včasih občutek, da pri tuširanju celo bolj uživa kot pri kopanju, ker ima ful dela s tem, da bi vodo, ki teče ven iz tuša, prijel- to pa skoraj vsak dan, razen če ne pride kaj vmes.

Kaj pa je zdaj z našim srečanjem? A nismo 18. že ta četrtek? A bo kaj iz tega al ne?

Zdaj pa letim še kaj nardit, danes grem že po kopsilu po Lovra, da se bo lepo doma naspal, ker gremo popoldan v Celje pa še v Žalec na en obisk.

papa

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?