julam
|
O, Soncica, kakšna lepa novica! Čestitam! Zdej vas je pa kar nekaj nosečk, bravo. Aja, Nataši ni več 2v1 , ČESTITAM za pupiko! Lepo se štimajte, uživajte, pa čim bolj mirne živce ti želim! Uf, me kar zagrabi, da bi še, pa me hitro odgrabi, ker ne vem, kje se me drži glava. Zdej sem napolno zalaufala z mojim doktoratom, ker moram čim prej končat, ker se svetlika v daljavi ena službica ... da mi ne spolzi pred nosom! Sicer smo pa SKOZ bolani,res, od januarja ne vem, če je bil več kot 1 teden, da so bili vsi 3 zdravi. Vidim, da debatirate o spanju. Moja dva fantiča sta SUPER. Res, oba od nekje 6/8m zaspita sama, v svoji posteljici, celo noč, skratka sanjsko. Nikol ni bilo treba zraven ležat, samo polupčkamo se in to je to. No, o princeski pa raje ne bi . Ona mi pa daje vetra. Ampak enkrat bo že. Sej ji rata, pa zaspi in spi celo noč, ampak vsaka noč je loterija, nikol ne zaspim z mislijo, da se bom naspala. Smučanje smo mi opravili z odliko. Smo bili 1 teden v Avstriji, z G-rega, tavelik smuča kot profesor, po rdečih progah, lepo vijuga, lepo se ustavi,... Tamali je pa na poligonu po treh dneh pogruntal, kako se pluži in potem ga nismo spravli dol. Sam na krogce, se je naučil lepo spustit na vrhu, potem pa lepo dol in spet na krogce,... skratka, bil je do zadnje fure na smučišču. Tako da sem ful vesela, da je dobil veselje, da bomo lahko mogoče drugo leto že skupi smučal. Pa na drsanje smo šli, sicer samo enkrat, ampak je tud dobil veselje, tako da ga bom zdej verjetno dala na tečaj rolanja, ker ima ful željo. Sicer je pa naš septembrček ful ful ful prijazen bratec, sestrico popedena u nulo. Če sem sama z njima (da tavelikega ni), mu jo komot prepustim, ker mu čist zaupam. Vem, da ji ne bo nič naredil, tud če mu bo kej "nagajala" (ker tavelik jo kar butne, če mu kakšne kocke podre ), če vidi, da ima kakšno majhno igračko, ji jo vzame in ji da kaj drugega,... skratka kot en očka. Pa to čist sam od sebe. Ful je res nežen, svaka čast! Zdej bi imel pa on še eno sestrico in enga bratca ... Drgač je pa en mali pametnjakovič, račka žlobudračka. Črke R še vedno ne reče, pa to ni problem. BOlj me skrbi S, ker tišči jezič ven. Verjetno bo treba k logopedu. Sramežljivosti smo se malo otresli, HB . UF, sem se razpisala, zdej grem pa delat!
|