pupika
|
Pozdravljene punce Natasi kaj si še vedno v enem kosu. Želim ti res lep in nepozaben porod, s čim manj bolečin. Adrijana ane kako hitro čas beži, joj tis i pa že v 27t, jaz sem v 17t. Če me spomin ne vara boste dobili fantka, kako pa je kaj trebušček, imaš kaj večjega kot pri Sari, moj je tako velik, da ne vem kako še bo, kajti pri Galu nisem imela tako velikega že pri teh tednih, se mi zdi kot, da bi bila že 6 mesecev noseča. Adrijana kako je kaj tvoje počutje. Tudi pri nas bomo dali Gala, ko bo prišel dojenček v vrtec, le prvih 14 dni bo doma, seveda če bo zdržal, da se malo vsi vpeljemo, drugače pa bo hodil v vrtec. Se spomnim, da so tudi okol Gala najmlajši skakali, pa je bil zdrav, še svakinja je enkrat imela pljučnico, saj se je res pazila, da se ni preveč zadrževala okoli Gala takrat. Drugače pa je , vsaj tako pravijo, v času dojenja otrok zelo zaščiten pri virozah, in res je bilo tako pri nas, dokler se je polno dojil, ni bil bolan, ko smo pa začeli pri 6 mesecih z dodajanjem, pa je že dobil virozo, pa takrat tudi ni bilo neke panike, ker je imel samo virozo, z vstopom v vrtec pa so se začele bolezni. Aja, da še jaz poročam, no malo bolj pozno, ampak moja NS je mimo in je bila izmerjena 1,0, nosna kost vidna. Ostalih meritev pa ni delal, sem bila prav razočarana, ker pri Galu je takrat G čisto vse merila, še utrip in glavico, pa možgane je pregledla, tokrat pa nič. Za spol sem vprašala, ko sem bila že konec, pa je rekel, da spol pa ugotavljajo pri morfologiji, sem bila prav razočarana, no samo, da je vse v redu.Je pa ta nosečnost čisto drugačna od prve, zjutraj sem bolj bruhala, hrana mi sploh ni pasala, sem se prav silila, da sem kaj spravla vase, medtem ko sem pri Galu lahko ogromno sadja pojedla, tokrat pa banane težko spravim vase. Incabinca upam, da kmalu zagledate in da boste tudi vi kmalu dobili . Ostale pa lepo bodite in uživajte
|