pupika
|
Ojla babnice, no da poročam, kako je bilo na pregledu včeraj. UZ nisem imela, ker moje G ni bilo in je bila ena, ki jo je nadomeščala, mene je itak najbolj skrbelo če je na pravem mestu, ker sem imela že eno IMN in1 ss, pa mi je rekla, da bova danes vse pregledali, potem se je sestra spomnila, da če sem že v 10 tednu, in če je vse v redu bi se moral slišat srček in smo ga tudi slišali in s tem zaključili, da je vse v najlepšem redu. Sem pa dobila polno enih napotnic, med njimi tudi za NS in navaden UZ, tako, da imam UZ šele 13.1 in takrat tudi NS. Pri nas imamo NS brezplačno, vsi tisti ki imamo svoje G v porodnišnici. Me pa malo skrbi ker sem v 7 tednu zbolela in sem imela vse znake za novo gripo, testirali me niso, ampak so potem zaključili da imam pač virozo. Drugače pa je vse v redu. Nataši želim ti zelo lep in hiter porod, je pa res zanimivo kako naši mali že komaj čakajo dojenčke. Ko sem jaz Galu povedala, je rekel, kaj dojenčka si naredila mami, pa jaz bom dva imel, sedaj pa komaj čaka da bo zrasel in prišel domov.Upam, da Timotej ne bo imel dalj časa zamašen nosek, ker vem kako je to neprijetno sploh ponoči ko ne more dihat. Adrijana nisem ti nič zamerila ker si namignila, pri vas imate rok maja, če se ne motim, pa fantka boste dobli, boste imeli lepo parček. Pazi nase in na malo pikico.Pa pozdravite saro, da se nosek sčisti. Aja se moram tudi malo pohvalit, pri nas se Gal samo še enkrat na noč zbudi in takrat naredi požirek vode iz kozarčka, ssem dala flaško proč in je posledično tudi manj zbujanja, pa uspelo nam je tokrat brez joka.Sem bila primorana to narest, ker če bo prišel še en mulček, in se bo ta mlajši bolj zbujal, ker ko sem spomnim Gal ko sva prišla iz porodnišnice, mi je jedel tudi na pol ure in to kar celo uro, jaz pa pravi zombi.
|