|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.8.2008 18:16:14   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Sem prav vesela, da sta z user posted image  OK in izvidi tudi... user posted image user posted image user posted image

Želim vama vso srečo naprej... user posted image user posted image user posted image
Poročaj kako in kaj! Velja?  user posted image

Obljubim,da se me ne boste kar zlahka rešile bom kaj sedaj bolj aktvina ko bom v boju za zdravo user posted image .

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.8.2008 14:07:08   
*Junona*
Bravo, Sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
26.8.2008 17:32:48   
sonček85
punce:nujn o:danes sva z dragim imela spolne odnose in sem na koncu imela malo krvavega izcedka ,ki me je strah da ni SS .PROSIM POMAGAJTE,SAJ MOJA G DANES DELA DOP IN JE NE MOREM DOBIT.

S KOM SI NAJ POMAGAM.KAR JOKAM ZRAVEN ,SAJ NE VEM KAJ JE.?

HVALA

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.8.2008 17:33:28 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lusa8)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.8.2008 18:56:24   
crvicek
Sulfinija, čestitam za dobre izvide!user posted image user posted image user posted image

lahko se nam pridružiš na M ne pričakujemo septembra, kjer se med seboj vzpodbujamo in bodrimo, ravno tako kot smo se na težave z zanositvijo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.8.2008 19:28:56   
crvicek
Sonček85, kot veš je tudi za mano že en ss. Najprej se potolaži, ker ni rečeno da bo kaj na robe. Če tvoje G ni, pokliči na urgenco in naj te pogledajo z UZ in če bo potrebno ti bodo predpisali kakšne tablete za hormonsko podporo. Ti pa moram povedati, da ko sem jaz takrat začela krvavet in sem odšla na urgenco, me je zdravnik najprej vprašal če sem imela spolne odnose, ma v tisti zmedenosti nisem niti vprašala zakaj je to pomembno. Nisem jih sicer imela, sem si pa rekla, da v naslednji nosečnosti jih ne bom imela do 1. pregleda, ko mi bo G povedala če je vse ok.

Upam da bo pri tebi vse ok.
Držim pesti in poročaj!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.8.2008 21:42:57   
sonček85
sem šla  in je vse ok ,a sem v bolniški.Sem pa imela spol.odnos in sedaj jih ne smem met in tudi če mi jih bo dovolila jih ne bom imela ,saj ne mislim oprožat male pikice.hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.8.2008 13:56:58   
Danijela84
ja a si noseča. V katerem tednu

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.8.2008 14:00:46   
sonček85
ja sem nekje v petem tednu naj bi bila
lpm.0,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Danijela84)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
8.10.2008 12:55:10   
Nea_teja_
Oj punce danes mineva teden dni od moje abrazije.Na trenutke je kr kritično ampak izgleda da sem dovolj močna kar si nisem mislila in bom zadevo prej poskšala nekako spraviti na stran in iti v nove boje.Komaj čaam da mineta dve menstruacije pol pa akcija.Krvavitev se je pa tudi že ustavila.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
8.10.2008 15:05:50   
pilotina
Neja_teja_

sem s tabo in mislim nate user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
8.10.2008 18:21:29   
tassika
Nea teja saj sem ti vse napisala na ZS, drugače pa sem jaz ok, od moje abrazije mineva 4 dan in danes sem zgleda malce pretiravala s sprehodom in vsem, ker sem spet začela malo krvaveti, ampak dokler nič ne boli pravijo da ni panike. Upam, da kmalu neham.
Potem pa tudi že midva čakava da greva decembra v akcijo in da bova drugo leto dobila majhnegauser posted image  (levčka)

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.10.2008 11:15:05   
Anonimen
Spoštovane punce,

ker sem rahlo v paniki, vas prosim za odgovor:

ali ste vse, ki ste imele ss po recimo 9. tednu, to kako čutile? Je prišlo do izcedka in kako obsežnega? Ste to ugotovile šele pri naključnem pregledu pri ginekologu? Krči? Kako je potekal ss?

Se vnaprej zahvaljujem za odgovore vsem.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.10.2008 11:29:23   
Nea_teja_
Draga anonimna če sem to občutila joj ne sprašuj malo je manjkalo pa bi izkrvavela če nebi naslednji dan urgerala moja G.Začelo se je z malo krvavitvijo ,ki pa se je čez noč ojačal vrhunec pa dosegla zjutraj ,ko sem stala v mlaki krvi.Kako pa poteka abrazija pa niti nevem ker sem bila pod narkozo.Upam da ti neb potrebno iti skozi to.Imela sem jo pa v 12 t.Včeraj je minilo ravno teden dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.10.2008 12:33:27   
Anonimen
nea_tea, to je bila pa res grozna izkušnja. In to v 12. tednu, ko bi si jaz že oddahnila, da je ta hudo za mano. In zakaj se je zgodilo?
Ti želim hitro, predvsem čustveno okrevanje.In novo zdravo pikico čimprej, ko bo možno.

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.10.2008 12:41:27   
Nea_teja_
Zakaj se je to zgodilo nebom nikoli izvedela to je vptašanje ,ki si ga zastavljam že od prejšnega torka ko se je vse skupaj začelo.Preberi si post malo nižje z naslovom ss kako izgleda tam ti bo malo bol podrobno napisano kaj se je dogajalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.10.2008 12:45:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spoštovane punce,

ker sem rahlo v paniki, vas prosim za odgovor:

ali ste vse, ki ste imele ss po recimo 9. tednu, to kako čutile? Je prišlo do izcedka in kako obsežnega? Ste to ugotovile šele pri naključnem pregledu pri ginekologu? Krči? Kako je potekal ss?

Se vnaprej zahvaljujem za odgovore vsem.

Pri meni ni bilo ničesar, ne znakov, bolečin, izcedka nič, le plodek se je nehal razvijati zato so mi predlagali čiščenje. To so ugotovili na 2 UZ. Sem šla na ginekologijo so me sprejeli notri opravili in proti večeru sem šla domov.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.10.2008 15:04:47   
tassika
evo tudi pri meni je bilo vse skupaj brez bolečin, imela sem samo za vzorec, čisto malo izcedka, pa sem šla pač za vsak slučaj na pregled, zaradi planiranega potovanja in tam so pač povedali, da ne najdejo srčka in da se plodek ne razvija in to je bilo to. Niti ne vem kako bi se vse skupaj odvijalo naprej, če ne bi šla ali bi prišlo do ss ali ne, so pa rekli da je boljše iti na abrazijo, ker potem ni toliko možnosti za vnetje.
Zdaj pa se počasi pobiram, danes sem prav dobre volje, sem bila s kolegico malo na sočku in sva mal počvekale, saj pridejo trenutki, ko mi je ful hudo ampak se tolažim s tem, da gremo dec. v nove boje in da bo takrat vse OK. Moram ostati pozitivna.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.10.2008 15:36:31   
polna_luna
Pozdravljene sotrpinke user posted image
Pred dvema dnevoma sem tudi jaz imela abrazijo.
Vse skupaj je izgledalo čisto nedolžžno, le en minimalen izcedek po daljšem sprehodu - pa sem si rekla, da se grem vseeno pokazet ginekologu. Brez kakršnih koli bolečin. Bila sem v 10. tednu.
Najprej, ko me je pogledal, je rekel, da vidi en polip na m.v. in da je krvavitev najbrž od tam - in sem bila že pomirjena. Potem je pa naredil UZ in njegov izraz mi ni bil niti najmanj všeč - potem sem pa tudi sama videla na zaslonu, da je nekaj moralo iti strašno narobe v razvoju moje pikice...
NIč, naslednji dan sem imel abrazijo, fizično sem se hitro pobrala - nimam nič bolečin, zmogljivost mi ni upadla.
Psiha pa ... pa bo rabila še nekaj časa.
To je bila moja prva nosečnost in seveda bodo zdaj strahovi v naslednji še toliko večji. Po moje bom en velik paničar (kar zdaj res nisem bila, saj sem vse jemala precej na easy).

Ampak - nisem ne prva in ne zadnja, kateri se je to naredilo - in takoj po novem letu gremo novim zmagam naproti user posted image

V življenju ni naključij...
Vsaka stvar je za nekaj dobra...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.10.2008 22:01:48   
Nogavica
Pozdravljene punce,
včeraj sta minila 2 tedna od moje abrazije v 12t nosečnosti.
Ko sem mislila, da sem že o.k., se naenkrat zamislim in ugotovim, da sem v bistvu vedno bolj zagrenjena. V družbi nekako gre, pozabim ob čveku, potem pa se zalotim, da sem "brez razloga" slabe volje, nataknjena, odsotna, zamišljena ... Se mi zdi, da šele zdaj prihaja za mano spoznanje, da pikice ni več v meni, da aprila ne bom mamica.
Še vedno me zanese na "čvekanje v pričakovanju", k aprilčicam, in kot da se hočem mučiti, še naprej prebiram njihove nosečniške prigode. Da zajočem in spravim vsaj del bolečine iz sebe.
Tudi jaz komaj čakam, da bo konec leta, da lahko ponovno poskusimo.

Vse dobro vam želim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu polna_luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.10.2008 23:00:51   
tassika
Nogavica, nisi edino, tudi jaz še vedno skoraj dnevno spremljam temo aprilčice, kar ne morem da ne bi in potem sem žalosta ko se spomnim, da bi drugi teden jaz imela NS, in kako so njihove pikice že velike. Točno en teden nazaj sem izvedela, da moji ne bije več srček, najhujše se mi pa zdi to, da je bila to moja prva nosečnost, ki se je končala z grenkim priokusom, moji mami je še vedno hudo, ko se pogovarjamo o tej temi, čeprav se jaz v družbi o tem čisto lahko pogovarjam, ko pa sem sama pa samo razmišljam,  kaj je šlo narobe, ampak tega ne bom nikoli izvedela.
Priznam pa, da sem tudi jaz zadnjič potočila malo solzic, ko sem na hodniku slišala enega dojenčka, ki je malo zajokal, jah kaj čemo moramo naprej, čeprav ozabiš nikoli.

ps. danes sem brala forum od dr.Pušenjaka, on pravi, da gremo lahko v akcijo po 2.m, če se psihično dobro počutimo. Saj pravim, namesto bikcov bomo imele male levčkeuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.10.2008 10:14:52   
Maxy
No, danes je pa 14 dni od abrazije. Fizično in psihično sem kar ok! Mi je kar hudo, sam mam trenutno tolk dela, da sploh nimam časa razmišljat in se predajat čnim mislim. Lepo, da vsi načrtujemo prihodnost, sam mene je ful strah nosečnosti. Mislim, da bom ful paničarila! Kako naj sebe prepričam, da bo vse ok, ne vem. Sem že študirala, da bi šla k kakšnemu terapevtu, ker mislim, da če maš strah v sebi, potem samo negativno vplivaš na vse skupaj. Kako ste se pa vi soočile s tem?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.10.2008 21:13:14   
Fargesia
...ne vem kaj mi je danesuser posted image user posted image user posted image ...tako močno si želim da bi mi rastel trebušček...bila bi že čez polovico...tako pozitiven dan, mene pa pri srcu tako boli...
pa še moja druga M po abraziji me heca in noče in noče priti...sem na lastno roko jedla dabroston in zdaj jo čakam...danes je pa 56.dan.... ah ja...

do sedaj sem se bolj ali manj uspešno borila proti bolečini, ampak ko prime....noče popustit...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.10.2008 11:02:21   
Anonimen
Tole je moja zgodba. Noseča naj bi bila 6. tednov. Naredila sem 4 teste in vsi so bili pozitivni. Predvčerajšnjim pa dobim zelo malo svetlo rjavega izcedka. Včeraj je bilo par kapljic krvi in sem takoj odšla k dežurnemu G, ki naredi ultrazvok in reče, da nisem noseča in da je verjetno samo M zamujala. Kako, če so bili pa 4 testi pozitivni??? No danes sem zopet naredila test in je bil negativen. Imam pa nekaj temno rjavega izcedka, vmes pa so bili tudi koščki. Imam tudi občasne srednje močne krče. Jaz predvidevam, da je bil to ss, kaj pa ve mislte?

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.10.2008 13:21:42   
Anonimen
anonimka... nevem kaj naj ti rečem.... Po vsej verjetnosti si res splavila....

Naj še jaz povem svojo zgodbo:
Letos januarja sem pri zadnjem spolnem odnosu (ker sva se aprila poročila in sva zadnje 3 mesece bila vzdržna) zanosila. 15.februarja sem ugotovila da sem noseča in 22. uradno spontano splavila. Bila naj bi v 7/6 tednih, kar pomeni skoraj 8. Diagnoza je bila prazna vrečka.
Danes je roj. dan moje mami in tudi dan ko bi jaz sicer imela BDP. Moram priznati da me kar malo boli in mi gre na jok ko pomislim, da bi sedaj že pestvala in se verjetno še kje sprehajala z vozičkom, ko so tako lepi dnevi...

Ampak... V sredo bom že 6. obiskala seminar, na katerem se ženske, ki smo imele spontani splav ali pa so ga naredile, spopadamo s svojimi občutki in bolečinami. Moram reči da pomaga. Če nebi hodila na tečaj, verjetno tega posta nebi uspela spraviti v fizično obliko...

Če kero zanima naj mi piše ZS. Sicer tečaj ni v moji korespodenci (da ne boste mislile da sem prišla delat reklamo) ampak je pa meni pomagal in mi tudi še bo!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.10.2008 8:33:16   
Anonimen
Punce, pozdravljene!
Razmišljam, če sploh sodim v vašo debato..., res je dooolga a sem se našla med parimi vrsticami, zato pišem.
Najprej ČESTITAM vsem, ki pluska ste vidle in vsem, ki ste tik pred.
Jst bi bla v 17 tednu a žal buši ni tako velik. Je moj Rižko (tako sva ga poimenovala  :)) odšel 14. avgusta. Dolgo nisem nič govorila, nič pisala, enostavno nisem čutila, da hočem. Se mi zdi, da težko je razložiti in od nekoga pričakovati, da razume. Kot en strojček sem premlela, potisnila vase..., kot, da nič ni bilo. Spomin na to je svečka..., ki prižgana je bila drugič. V spomin mojemu Rižkotu.
Joj, me boli, ko pišem.. čutim, da me bodo oblile solze... a ne.., v službi sem. :-)
Skratka težka manipulacija čustev.... in punce moje.., zdaj vem kako je vsaki, ki to doživi. Vse bi vas objela.. in jokala z vami...
Skratka..., par besedic..., upam, da se odzovete..., počutim se čisto samo, res osamljeno. U bistvu sem sama..., kljub ljudem okoli sebe.. Pogrešam občutek, ko Rižko je bil ob meni. Tako kratek čas... a kaj, skupaj sva pela, skupaj sva šopingirala, jedla... , se smejala....
Zavrtela bi čas in.... si želela biti v pričakovanju, v 17. tednu.... , pa ne morem..., no v mislih že... :-(

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?