|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
11.12.2007 15:05:08   
Joob
natasarobi, drži se! Upam, da se kmalu beremo kje drugje, pod drugo temo.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 576
11.12.2007 15:58:26   
Muca83
Neža7, bravooooo user posted image user posted image user posted image Jaz sem tako navijala zate, že včeraj sem iskala na forumu, če si že kaj sporočila. Super!!! Zdaj pa da 8 mesecev niti pomisliš ne, da bi šel otroček ven user posted image

Upam, da se ti čez 6 dni pridružim med avgustovkami. V pon namreč jaz delam test, če se prej ne prikaže user posted image Samo imam pa ta mesec slab občutek - ampak sem ga imela tudi prejšnjič tisti mesec, ko sem zanosila user posted image

gantar, zate mi je pa hudo, ker vem kako težko je čakat najprej, da grejo user posted image mimo, potem pa da še ugledaš user posted image ... Jaz sem prvič mogla počakat pol leta in me je po 4 mesecih začelo grabit, da bi vseeno nehala pazit. Ampak nisem. Sem zdržala, pa vseeno naslednjič nisem imela sreče. Ampak si pa mislim, kako bi si očitala, če bi prej nehala pazit pa bi šlo potem po zlu. Tako vsaj sebe ne morem obtoževati. Tako, da premisli z vseh vidikov...

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.12.2007 23:41:19   
*talcy*
..ojla pupike.....najprej da čestitam neži7...bravo punco......vesela sem zate mi kar na jok gre......srečno teh osem mesecov in misli pozitivno nikar ne misli na to kar se ti je prej zgodilo.....vem da je težje nardit kot rečt pa vseeno...drži se pa veselouser posted image ...

gantar glede tebe sem pa kar mal slabe volje....da moreš tolko časa čakat...o men se zmeša ....čeprav mi je ginekologinja rekla naj počakava pol leta si mislim sama pri sebi.....če bom user posted image  prej pač bom kaj ne morem misliti non stop na splav ki sem ga dala skoz pa kako bi to vplivalo če bi prehitro zanosila...kolko primerov je ko gredo pupike takoj po splavu h ginekologu pa so ponovno noseče.......
.........ne vem mogoče tud ne razmišljam prav ma tako je moje mišljenje in kaj čim.....vpraš še koga za mnenje tako kot ti je predlagala kahlo..........

......jaz bom začela delat nauser posted image  ta mesec kar bo pač bo....

kahlo....mislim da bom šla še na samoplačniški pregled tako kot si svetovala gantar...zato ker moja ginekologinja mi sploh ni naredila pregleda z ultrazvokom...samo potipala če je ok in to je blo to...  drugač pa že ta mesec veselo na delo za user posted image  ...kar bo pač bo.....
...kdaj pa imaš točno za dobit user posted image ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
12.12.2007 8:10:21   
KAHLO
Dobro jutro

Muca83
se pravi da mormo v ponedeljek pa za tebe pesti držat...k boš ulgedala user posted image user posted image , le glej da boš prec sporočila....ker nas bo ene razneslo...jaz vam ne moram rečt kako mi je všečno da se je tud na tem forumu začelo vse ugledi user posted image , se pravi da smo zdaj na vrsti me!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čaki da še ti pripopam nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

talcy ti kr pojdi na samoplačniško.....meni res ni jasno kako to delajo eni pregleda da po abraziji ne nardijo UZ, ja hudiča kako pa lahko vejo da je z maternico vse vredu...oz. če so vse vredu počistli pa toooooo........pa to je za znoret...moja g me je kar takoj dala na UZ...tu sploh ni bilo debate, o tem da mi skoraj zmeraj vzame bris k pridem tja...sploh ne govorim, sigurno mi ga pa enkrat na leto.......vsaka ji čast....pa tud dost opore sem dobila pr njej, že ko me je na tistem pregledu tolažla in mi vse podrobno razložla, kako pa kaj, pa zaka in kako naprej...pa tud mi zmeraj da kakšno brušuro.... k sem še jemala kontracepcijske, mi je dala kak testerček, koledarček, pa polno brušurc o teh tabletkah.......no v glavnem...
drgače pa zdaj svojo drugo user posted image pričakujem konec decembra....in pol takoj začnem na polno user posted image user posted image ...in upam da nama bo uspelo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
12.12.2007 14:09:53   
...Martina...
Živijo pupe,

Najprej tudi jaz čestitam Neža7, zelo lepo je slišet, da se naš forumček premika naprej.... res Čestitke in srečnooooooo, evo še od mene user posted image user posted image user posted image .

Muca83, tudi tebi držim pestiiiii....

Pupe res želim, da bi vse odšle iz tega foruma na unga v pričakovanjuuser posted image . Ma ne me pustit sameuser posted image user posted image user posted image .... Moje okrevanje zna bit še dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Sploh ne vem še kolko. Niti prve user posted image  še nisem dobila.

Jutri ima ta g. ki mi je naredila abrazijo ordinacijo, Kaj naj grem se ji pokazat? Ji nesem 2 čokolatina, da se ji usmilim in da me vzame ona v roke???? Joj kolok je težko!!!

LP

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.12.2007 21:32:07   
Mavrica32
OJLA

jz sem pa kr mal žalostna...kt da ne veste, da obstajam tuki gor.
Tudi jaz se pridružujem čestitkam Neži.
Martina, ni panike, jz bom tukaj še zeeeelo dolgo in tud če mi rata bom vsaj tri mesece še gor...ker me zanima kaj bo z vsemi vami in ker me bo verjetno še toliko časa strah, da bo vse ok.
Čakam na vgnezdveno krvavitev. A je možno, da je nimaš, če si jo imel prej dvakrat? Pliz, napišite mi kaj o tem. Sm kr mal živčna, pa se imam na sumu, da me bo spet obiskala teta Depra. Vse dolge praznike, pa res ne smem bit nerazpoložena, pa tečna.  Sam, ko mi vso to postavljanje na noge in vsakdanje življenje vzame tolk energije.
Martina, a nisi nekaj pisala o smučanju. Hm, morda grem pa tud jaz. Čeprav, hm bi ve šle, če bi zvedle, da ste tri tedne noseče?
čom več user posted image vsem pa user posted image .  Se beremo.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 581
12.12.2007 23:15:47   
*talcy*
ojka.....spet jazuser posted image user posted image .....
....gantar...ja jaz srčno upam zate da user posted image  dobiš konec meseca in da se ti ne zavleče kot meniuser posted image user posted image .....mal me je strah zakaj se mi je tko zavleklo in da mi je to dalo opozorilo naj počakam še vsaj 3 (tretjo) user posted image .....ne vem....ma sem takooooo neučakana....ma mislima da bova na božička kar lepo user posted image  in potem u januarju upala da je božiček prinesel user posted image user posted image .........
...vendar to je še vse med oblaki tako da bomo videli kaj bo......

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.12.2007 7:01:10   
vebo
Evo še jaz, septembra imela abrazijo zaradi prazne gestacijske vrečke. Zanosila sem dvakrat v prvem šusu, Pušenjak je rekel da počakam eno menstruacijo, potem pa lahko začnem, pa ni že drugi mesec nič. danes zopet negativno. Pa imam ovulacijo( špikanje, sluz), menstruacije redne. po splavu nisem šla na pregled, ker se mi je zdelo da je vse ok, sedaj pa ne zanosim.
Ah, jaz mislim, da pač nisem bila med tistimi 25%. Bom pa januarja.

LP

upajmo skupaj

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
13.12.2007 8:00:59   
KAHLO
Dobro jutro pupike!!!user posted image

Mavrica32 nič bit žalostna kako bi pa mogle na tebe pozabit, ni šans......jaz nobene k sem jo spoznala na tem forumu ne moram in ne bom pozabilauser posted image
Pa tega foruma tud nemislim tako hitro zapustit, vsaj dokler ste ve vse še tukaj, ker želim deliti z vami še naprej vse kar se bo dogajalo dobro ali pa slabo....čeprav močno držim pesti da bomo pa zdaj vse doživele svojo srečo...začelo se je z Nežo7. Drgače pa mislim da je vredu da smo tukaj da tud tiste punce ki žal pridejo na novo, lahko kaj zanimivega iz naših postov preberejo in se mogoče tud malo s tem tolažijo, se nam priključijo in jim pomagamo...

Vebo za tebe pa imam zdaj en kup vprašanj če dovoliš....oz. če ti ni težko na to temo odgovarjati....glede na to da sem imela isto diagnozo kot ti (prazna GV), in si nenormalno močno želim bebija....me zanima:
- napisala si da si zanosila dvakrat v prvem šusu upam da si prvo nosečnost speljala do konca srečno a si?? (v bistvu me zanima če se ti je to slučajno zgodilo dvakrat
-v katerem tednu si bila na abraziji in kaj ti je g rekla kdaj lahko začčneš delati na user posted image namereč meni je moja rekla da naj počakam tri cikle pol sva zdilale na dva....sem pa že večkrat zasledila da pušenjak pravi da je ena dovolj in se lahko podaš v nove boje......"!!!! jaz sem totalno neučakana in drugo tetkouser posted image čakam konec tega meseca....in pol bi šla januarja v boj....

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 584
13.12.2007 9:13:38   
Anonimen
Dobro jutro tudi tukaj!

Moram vam povedat, da tudi sama ne bom še kaj kmalu zapustila tale forum. Prvič zato, ker je treba pomagat drugim k se jim to zgodi (upam, da jih bo čim manj  še boljš pa naobene), saj ste tudi meni pomagale. Drugič, tega se neda kar izbrisat (ss-ja iz življenja). Tretjič. Lahko se naredi, da bom morala ven iz borke v januarju in nek bom morala govorit. In bo to lahko tukaj. Slednje pa zato, ker se mi nekaj odpira glede službe. In če me zaposlijo, potlej bo treba počakat najman 6 mesecev ali več. Tako da... Res pa je, da se mi je zadnje mesece velik odpiral, pa nikjer ni nič bilo. Upanje in želje ostajajo.

Mavrica32...  user posted image  user posted image  user posted image  to so pa samo zate. In vedi, da te ne moremo kar pozabiti. Nobeno od tukaj.

vebo... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
13.12.2007 9:35:00   
murva
Jutro, punce!

Kako lepo je - sonček sije user posted image . Ja, drage moje sotrpinke, nč bat, tud če se poimensko ne obračam na vsako od vas, nisem pozabla na nobeno user posted image user posted image user posted image . Tukej je pač mali moj klepetalni vrtiček user posted image user posted image user posted image , pa pol na vsako rožco mislim tud, če je ne pobožam user posted image user posted image user posted image .
Mavrica32, glede vgnezditvene krvavitve ti ne vem nič napisat - pa zakaj misliš, da jo moraš imet? Probej odmislit, pol boš pa itak kmalu vedla pr čem si, a ne?
Vebo, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image ...sej bo, sej bo....
Gantar, super, da se ti odpira glede službe user posted image . Bo lažje čakat, če se boš zaposlila, verjemi mi, čas bo letel ko sneta skira user posted image user posted image user posted image .
No, za konec pa še poročilo z mojega včerejšnjega gin. pregleda - vse OK, pa bris mi je vzel, za une, smotane vmesne krvavitve in močne user posted image  pa mi je razlagal, da je sedaj po splavu hormonsko vse še malce neuravnovešeno. OK, če so njegove trditve pravilne, bo pa pokazal rezultat brisa user posted image user posted image user posted image . Evo, čakamo do sredine januarja, da pridejo izvidi.
Pišuka, zadnje čase skoz nekej čakam user posted image user posted image user posted image ...ma včasih ne gre drugače, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
13.12.2007 10:57:39   
vebo
KAHLO. prvi zanosila v prvem mesecu in brez težav donosila zdravo punčko. Drugič zanosila v prvem poskusu, ginekolog mi je na prvem pregledu v 8 tednu, da se to ne bo dobro končalo, ker je bila vrečka prazna, vendar je dal možnost, da sem kasneje zanosila , vendar sem vedela, da ni res. In sem en teden čakala. Ko sem zasledila malo rjeavega izcedka, pa sem šla v bolnico in tam so videli, da je res prazna in so mesčistili. Pisala sem Pušenjaku in je rekel da ni narobe če počakaš eno menstruacijo. Tudi če bi isti mesec zanosila, ne bi bilo takšne krize. In sem čakala en mesec, sedaj drugi mesec in zgleda spet ne bo nič.  3 dni pred menstruacijo je še vedno negativno, je že 12 dan od spolnega odnosu v času ovulacije, kasneje pa nisem imela odnosov, ker sem imela virozo. Doma imam prečudovito skoraj dve leti staro punčko.
lp

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 587
13.12.2007 11:03:28   
...Martina...
Živijo Punce, hvala, ker si stojimo ob strani in se tolažimo in dajemo moči ena drugi.

Mavrica32, jaz če bi bila še noseča, ali če bi bila na novo noseča bi v vsakem primeru šla vsaj na dopustek... Po vsej verjetnosti ne bi smučala,a kaki sprehod bi naredila, mogoče kakšen bazenček, možeku in družbi bi nardila kosilo, kej prebrala.... V tej situaciji ku sm zdej pa res komaj čakam da grem, da se sprostim na svežem zraku...

Murva, čestitke za uspešen pregled in hvala za razlago od hormonov... meni se tudi zdi, da imam še nek čuden upliv, ... me kuha, pol mi je mraz....

Danes sem se ukorajžila in poklicala dr. gin. k mi je delala abrazijo. Šlo se je, da bi mi dala datum za odpravitev pregrade zaradi čakalne dobe 2 meseca.... Hitro me je potolažila in rekla: Najprej moraš dobiti 2 user posted image , vmes ti bo g. pregledala kolko je pregrada velika in če sploh je, in ko dobim 3 user posted image  začnem piti Noval, da bo sluznica na maternici čimtanjša... drege moje komaj MAREC... user posted image user posted image user posted image , kje je še moj user posted image ???

Tako da...

Uživajmo pupe

Lep sončen dan iz Goriške
Martina

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 588
13.12.2007 11:10:40   
...Martina...
*talcy* ma ti si tudi z goriške.... user posted image user posted image user posted image

vebo živijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
13.12.2007 11:12:02   
KAHLO
Vebo...kaj naj ti rečem...hvala ti .....takšne zgodbe mi full pomagajo, odpravi občutek....da bi lahko bilo kaj z mano narobe.....ampak dobivam zmeraj večjo potrditev da prazna GV se pač zgodi ali pa ne.....pocrkljaj svoj bebico doma...upam da ti uspe čimprej zagledatiuser posted image user posted image user posted image
hmmmmmmm.....glede na to  da se je meni zgodilo isto kot ti in še to v istem tednu (se pravi v 8) sem imela tud abrazijo................ena tečka je za mano........lih kar mam O....a misliš da bi jaz tud lahko kar že zdaj probala, ne pa da še čakam enouser posted image haaaaaaa????? jojjjjjjjjjjjjj....kakšna skušnjava je zdaj to

Neposredna povezava do sporočila: 590
13.12.2007 11:15:18   
Anonimen
...Martina... men je moj g. rekel, da moram pa čakati 3-4 mesece. In če se bom njegovih napotkov držala, bva lahk skupaj user posted image . Je pa res, da če dobim šiht (kar si po eni strani želim), bom pa šele čez 12 mesecev nosečka. Sej več ne vem kwa bi rada. rada bi bila srečka user posted image  in imela potlej user posted image , po drugi strani bi pa rada imela šiht in denar. Vsega pa na enkrat ni mogoče imet. To sem ugotovila user posted image . Tako da zdrži... sej te bomo bodrile...user posted image  user posted image  user posted image
Poleg tega pa sem za vzroke mojega ss vprašala pušenjaka in mi je tolk fajn odgovoru, da vam moram kar povedat, da me je druge user posted image  ful strah. Ker če je res tisto, kar je reku... ojej...

Neposredna povezava do sporočila: 591
13.12.2007 11:16:54   
Anonimen
KAHLO... kaj čakaš, domov pa svojga vmes poklič (upaj, da ne spi kje) pa takoj v akcijo... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
13.12.2007 11:31:14   
KAHLO
Punce kaj naj nardim....jaz bi kar probala, saj ni mus da nama takoj rata...kaj pa če nama kar v nekaj poskusih ne rata...mislim....a bi ve preskočle to ta drugo pa šle kar v boj?!?!?! a mislite da una user posted image po abraziji ne opravi dokončno svoje naloge...da se obnovi mat. stena oz. sluznica itd.....?!?!?user posted image evo.....zdaj sem pa čist out

mah če se bom odločla da greva že zdaj v boje bom že poskrbela da ne bo spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
13.12.2007 11:49:03   
murva
Ma Kahlo, če se sluznica ne bi obnovila, ne bi imela user posted image , a ne? Sej user posted image  je u bistvu luščenje sluznice, ki propade, ker ni nosečnosti - če se prou spomnim. Tako, da ...user posted image user posted image user posted image , a ne. Saj res ni rečeno, da bosta pa u prvo zagledala user posted image . Men je včerej moj ginekolog rekel 3 mesce pavze, še bolš 6 mescev, sam mi je čisto jasno, da če bodo izvidi brisa OK, gremo v nove boje. Nisem več rosno mlada, nikjer ne piše, da bomo u prvo zadeli user posted image , tako da se mi zdi čist brezveze čakat pol leta. Do sred januarja čakam, pokličem h ginekologu kako je z izvidi, potem pa sam še user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image .
O Martina, tole te je pa tale gin. na trda tla postavla. Pa sej k svoji gin. se lahko na UZ naročiš že u drugi polovici ciklusa...to se še spomnim kako je blo pr meni. Pa bi blo fajn, da pregrade sploh ne bi imela user posted image .

Sončka vsem skupaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 594
13.12.2007 12:29:48   
KAHLO
Murva...če je pa to z sluznico tako, pol pa mi res ni jasno zakaj ne bi mogla zdaj user posted image user posted image bebija

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 595
13.12.2007 12:39:50   
vebo
KAHLO, zakaj bi čakala, poskusi, morda pa nama skupi rata.

lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 596
13.12.2007 12:50:58   
KAHLO
joj vebo jaz bi takoj....sam me mal skrbi k mi je pač g rekla najprej da tri cikle počakat, pol da ne bo nič narobe če 2......
bl... me je strah tudi to da nama pol nekaj cajta kje ne bo uspelouser posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 597
13.12.2007 13:36:17   
vebo
ne vem, kakšno ginekologinjo imaš, sam če poznaš dr. Pušenjaka veš da je zelo dober strokovnjak. On pravi, da nima smisla čakat 3 mesece. Včasih so govorili od 3 mesece pa do pol leta, sam so bili postopki splava čist drugačni, sedaj menda samo nekak posesajo ven, včasih so pa kraspali. Če se motim naj me katera popravi.

lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 598
13.12.2007 13:43:28   
KAHLO
jaz sem z svojo g čist zadovoljna.....je res full skrbna (no glede na te 3 mesece oz. cikle skoraj mal preveč)user posted image , ampak je vredu tako....sem pa o pušenjaku res že dost slišala in samo dobro...saj zato pa me zdaj tako mika, ker mislim da bi meni isto odg. kot tebi...user posted image sem mu tudi poslala zdaj vprašanje pa čakam na odgovor, pa če bo pozitiven....pol se prvpravi k se bova ornk skupaj bojevaleuser posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.12.2007 14:10:44   
vebo
ja super, ker jaz sem že ful obupana, pa je šele drugi mesec, kar ni kaj. jAZ MOREM ŠE POČAKAT NA MENSTRUACIJO, POL PA SPET.

LP

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......