|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
20.11.2007 15:05:32   
murva
Hoj, Martina, dobrodošla med nami, ex-majčicami...malo smotan kraj za dobrodošlice, sam kej češ, tako pač je.
Sem brala, da so ti omenli pregrado na maternici. No, če ti kej pomaga, jaz jo še zmerej imam, pa sta za mano 1. splav v 17. tednu, dva poroda (donošena otročka, ker je pregrada lahko vzrok za prezgodnje porode), in spet en splav (zaradi prazne GV). Se še živo spomnim dne, ko mi je ginekolog z UZ-jem potrdil obstoj pregrade, pa priporočil odstranitev...sem pol kot v transu vozila proti domu, vse v meni je pa kričalo hočem zanositi takoj, ne pa čakat na operacijo. Ja, in pole se mi je ta želja izpolnila user posted image . Sem pa celo nosečnost cvikala kaj in kako bo, sam de sem šla na gin. pregled, mi je pritisk narastel u višave zarad strahu da je kaj narobe. In pole je naš prvi user posted image  pokukal na svet. Druga uspešna nosečnost pa je minila brez strahu in z zdravim user posted image  na koncu. No, zdej smo pa tle...in ko berem vse naše zgodbe, se mi odvrtijo spomini na čas izpred 4-ih let, ko sem tudi sama v tem času zelooo težko prenesla pogled na nosečnico, se spraševala a bom tudi jaz kdaj  deležna te sreče bit zdravo noseča, čutit brce, rodit, objet malo bitje...ja, bilo je zelo težko. Pasje težko...ker se moj user posted image  ni hotel preveč pogovarjat o tem kaj se nama je zgodilo...ker ga je preveč bolelo in ni hotel vrtat po lastni bolečini.
Zdej, po zadnjem SS-ju, mi je sicer težko, ko pomislim, da bi bil trebušček v tem času že lepo okrogel, ampak ni tako hudo kot je blo prvič. Malo sem se zgleda že navadila živet z bolečino in izgubo...pa vem, da se splača upati in upati na srečen potek prihodnosti.
In za najine tri nesojene user posted image  je vedno prostor v mojem user posted image ...in tam gori večna lučka Ljubezni.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.11.2007 19:18:05   
Joob
Po dežju vedno posije sonce...in tako bo tudi pri nas...le malo bolj potrpežljive moramo bit...pa bo.user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.11.2007 20:03:53   
Anonimen
Mah ja za dežjem res posije sonce, pa zahudiča naj čim prej ker pri meni je že celo neurje.....

Jutri imam pa prvi pregled pri ginekologinji, upam da bo povedala da je vse OK in da je že vse pripravleno na novo user posted image . Upam da bo res tako . Ker sva se z dragim zmenila, da bova počakala 2 meseca oz. dve M, pol bi pa začela delat na novem otročku. Res upam da bo vse OK

Ujemite ene lepe pozdravčke in objemčke.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
20.11.2007 20:31:22   
mihi78
Martina, dobrodošla v našem klubu!user posted image
Mavrica kar nabavi si kako domačo živalco, znajo fajn tolažit, nikol ne težijo, razen ko jih lulatuser posted image pa tako zelo se razveselijo ko prideš domov! Jaz imam skoraj 3 leta staro user posted image po imenu Pina. Sva jo vzela v azilu, ko je bila stara 2 meseca. Je neke vrste najin nadomestek za user posted image , ker obnaša se res tako. Prejšnji teden sva jo dala sterilizirat, ker okoli nas je polno kužkov, ki non stop gnjavijo. Se mi je ful smilila, je bla enih par dni čisto mimo. Zdaj se že počasi vrača na stare tire. Mi že žogico nosi, da bi jo metali. Veterinar je rekel, da je zelo občutljivauser posted image . Že psa imam blazno razvajenega, kakšni še bodo le user posted image !
Glede suhe kože - moj mož ima težave s tem pozimi, ko se začne kurit pa je suh zrak. Zato dam na radioatorje posodice z vodo. Po telesu se mu pojavijo lišaji. Ne pomaga pa nič drugo kot vsakodnevno mazanje.
Želim vam lep večer, še me čaka perilo za obesit. Ob devetih pa imam zmenek z dr. Housom na POP TVuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.11.2007 7:58:09   
KAHLO
dobro jutro pupe!!

Pikicaa25
močno ti držim pesti, da bo vse vredu na pregledu......da bo tako k pri meni...vse o.k, jaz sem se tudi odločila da po dveh tečkah user posted image (no zdaj je seveda težko pričakovana vsaka od teh dveh,upam da eno dobim že ta tedenuser posted image )greva v nove boje.......veš kaj to pol pomeni....da bova spet skupaj borke in mogoče spet skupaj še na kakšnem drugem forumuu......špicauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
Nujno poročaj kako je bilo?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.11.2007 10:03:30   
Joob
Meni se dnevi tako vlecejo...kje je sele februar, ko bova lahko zacela delati na otrocickuuser posted image
Se od UPN nisem nehala krvaveti...pa ze komi cakam naslednjouser posted image .

Pozdravcek

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 356
21.11.2007 10:35:23   
...Martina...
Živijo pupe.
Hvala za dobrodošlico. Nimamo kaj, tudi če se srečamo v takem bolj čudnem okolju, smo tu, da si damo ena drugi korajžo. Skupaj bomo boljše prenašale vse.
Murva, ti si res opisala pravo moje počutje. A jaz se bojim riskirat. Tudi meni je rekla g. da ni 100% izguba zaradi pregrade, a, skoraj da se odločam, da bom šla na operacijo in pole naprej. Sej je res težko, ma če ne tega nardim, me bo psiha preveč mučila. Na UZ je že tako težko hodit da...

Prvi pregled po SS imam po 1 fešti user posted image . Pole počakam še eno in grem na operacijo. Pole počakam še dve in začnemo s poskusi. Če gre po sreči, naj bi začeli marca. user posted image

Ja se bo obrnilo leto, ma kaj čmo. Tako je.

Dejmo si korajžo in upajmo skupaj.user posted image

lp
Martina

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 357
21.11.2007 16:44:24   
Anonimen
user posted image

Lepa slikica, kajne?

Mene spominja na mojo malo Anne Marie. Srčno si želim, da bom še kdaj mami. Danes ponoči sem sanjala babico, kot da se je prišla poslovit v moje sanje (umrla je lani avgusta, tri mesece pred mojo malo Anne Marie). Povedala mi je, da je obema lepo. In da, ko je babica umrla, da se ni mučila. Dolgo sma se pogovarjale v sanjah, pa se bore malo spomnim. Vem le, da me je občutek, da je prisotna, zelo tolažil. Na koncu me je objela, in odšla. Rekla je, da naj več ne jokam, in da mi v življenju daje znake, ki me bodo spomnili na njeno ljubezen. Več se ne morem spomniti. Res je, da povsod zadnje mesece vidim obliko srca. Tako mi je sedaj lažje. Živih sanj, kot danes, še nisem imela. Zagotovo morajo imeti kakšno sporočilo. Ali pa so le refleksija tega, kako obe pogrešam.

(odgovor članu murva)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
21.11.2007 17:14:52   
Anonimen
Ojla punce!

En dan nisem bila na forumu, pa sem morala že ful brat. Fajn to, da nas to povezuje in zbližuje.
Sem bila z mojo teto user posted image  kar mal razočarana. Nisem jo pričakovala v takšnih količinah. Dva dni je bilo grozno. Sm mislila kar na wc-ju sedet. Non stop. Najhuje pa je bilo zjutri ustat. Kaj takšega v svojem dosedanjem življenju nisem doživela. Sem se svoji mami smejala, k je pravila kako je pri njej, k je v meni. Pr men pa sedaj ni bilo nč drugače. Danes, pa je že v redu. Sem kar vesela, da se lahko v miru gibam, ne da bi se bala, da bo kje kak flek user posted image . Vesela pa sem bila, da me ni nič bolelo, ker so me pred nosečnostjo user posted image  skoraj vedno bolele.

mihi78... sem ful vesela, da ti je pomagala samo krema. Upam, da si si tale tvoj gris s milko privoščila naslednji dan. sicer pa bom tudi sama probala tole s milko. Gris mam zelo rada, in sicer s kakavom. Bom pa probala še s milko, k je itak zame ta boljša. Dve boljši stvari bodo skupaj, upam, še boljše user posted image . Me pa neki zanima mihi78. Iz katerega konca Slovenije prihajaš. Če ni skrivnost. Lahko mi tudi na zs pošleš. 

mavrica32...  Naj ti povem, da sem po ss- ju dobila tudi sama eno živalco, ki mi je polepšala te dneve. Dobila sem hrčka Sivkota. user posted image Tako da si kar privošči eno živalco.

Drugače, punce, se pa držite in naj vam čim prej posije sonček.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
21.11.2007 18:55:57   
Anonimen
Čao punčke moje.

Joj nekaj časa se sploh nisem javljala, no ampak sedaj sem pa tu.

Danes sem imela kar dopust, ker sem imela UZ maternice na ginekološki kliniki pri prof.Tomaževiču zaradi suma pregrade, katera bi lahko povzročila tudi odmrtje plodka v 10.tednu, ni pa nujno. No in seveda je pregrado videl in je rekel da je kar orng, pozabla pa sem vprašat kolk je velika. No in počakam sedaj ponedeljek ko dobim user posted image in še eno user posted image v decembru, potem začnem jest tabletke da mi stanjšajo sluznico in grem na operacijo, na vrsti bom cca v začetku januarja, ja vse skupaj bom potem od abrazije čakala cca pol leta, tko kot pravijo.
Ampak sem bla tko vesela, ko je rekel da me čaka histeroskopska operacija in me bo operiral Tomaževič, da vam ne znam povedat, prav odleglo mi je in komaj čakam da "me pošlihtajo" da greva potem lahko z možem v nove boje.

Drugače pa vidim da se vedno znova in znova nove članice na žalost vpisujejo pod ta forum, ampak tako pač je in tu smo da si pomagamo.

Joj zdej sem pa prov utrujena od današnjega dne in od vseh pregledov in pošiljanja sem ter tja na kliniki in grem kar malo počivat pred tv, mož je šel pa itak že na drink in potem v Halo Tivoli gledat košarko....jaz pa sama doma prav uživam user posted image user posted image .

Cmook.
Vesna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
21.11.2007 19:06:19   
mihi78
Gantar, sem iz Ptuja. Ja milka pa gris - a match made in heaven - samo to lahko rečemuser posted image
Vesnyca, upam, da se bodo z odstranitvijo pregrade končale tudi ostale tegobeuser posted image Meni so pregrado odstranili maja letos. Me je tudi prof. Tomaževič operiral.
aspirin, lepo, da si se spet javila.
Kako ste kaj ostale? Jaz moram zdaj možeku večerjico skuhat, ker je, kot ponavadi, lačen kot volk. Bo dobil špagetke s tunino omakouser posted image .
Grem kuhat, morda še pozneje kaj gor pokukam. Čavči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.11.2007 22:31:54   
Mavrica32
zdravo,
no pa jo res spet imam - nedvoumno user posted image . Saj me ne bi toliko potrlo, če me ne bi mož pokaral, zakaj si vložkov ne kupim na zalogo.  Ja, zakaj pa. Če sem pa začela od tega meseca že upat na odsotnost obiska tetke s Krvavca.  Pa nič, je že tu. Sm si že preventivno skuhala čajček. hm, no tud moj možek je danes nalepljen na Tv. Sam šport. Jaz moram pa malce pogledat svoji činčilci. Danes je prišla na obisk sosedova muca, pa sva malce .. pokramljali'' sedaj ne dobiva več pošte mojega muca od tam, kjer sem bila doma. Ker je umrl.
Nujno se moram spet postavit v ravnovesje. Drugače ne bo nč z uspešno borbo.  Punce občudujem vas, zelena luč je še kar nekaj mesecev pred vami, pa ste tako odločne in pozitivne. user posted image   
Meni pa je G rekel tri M počakat, pa že težko čakam, kdaj ... pravijo, da je sreča na strani pogumnih. lep pozdrav vsem na vse konce Slovenije - kajti zgleda, da smo tu Slovenija v malem...

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.11.2007 0:00:47   
*talcy*
..ojla..jst sem imela splav 21.9. fulll mi je hudo še zdaj...kar nemorem se sprijaznit da se je ravno meni to zgodilo...nevem pa kdaj naj začnem ponovno delat user posted image ...??prav bi mi prišel kakšen nasvet...

talcy

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.11.2007 8:02:08   
Neža7
Talcy..... Zelo mi je žal user posted image  Poznam občutek in je res groza.
Glede čakanje je odvisno koliko tednov si bila user posted image  
Jaz sem bila 19 tednov in sem morala počakati 4-6mes.
Koliko sem brala na forumu je priporočeno, da počakaš 3M in seveda enE lahko po 1M...
Koliko tednov si bila noseča?

Drži se user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.11.2007 8:30:42   
murva
Jutro, soborke!
Se kar ne neha...novo "članstvo" user posted image . Ma bi rajš vidla, da se. Jst sem zadnje dni prav klasično novembersko "down". Pa spet postajam nestrpna, s tistim večnim kdaj bo. Se moram v DM-ju prou nazaj držat, da ne kupim testa za ugotavljanje nosečnosti user posted image user posted image ...pa si potem rečem, ja trapa, zakaj ga pa nucaš, saj je šele prva user posted image  za taboj, pa še kakšna user posted image  pred teboj.  Zgleda, da me po vsakem SS-ju popade tale smotan občutek neučakanosti. Pa pol probam mirne živce obdržat in se zamotit s čim drugim.
Kako pa ve doživljate tole "čakanje"?
Aspirin, tvoje sanje so pa po mojem res sporočilo z druge strani. Bodi vesela, da je tvoja babica "našla" pot do tebe...zgleda, da si jo sama poklicala, ko jo tako zelo pogrešaš...sej veš kaj pravijo, smrt je samo prehod med bivanjem tu in bivanjem tam user posted image .

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.11.2007 11:08:27   
KAHLO
OJ punce!!!

Meni je po eni strani tud kar hudo da se v ta forum prjavlja zmeraj več članic........user posted image
Drgače sem tudi jaz že pošteno naveličana tega novembra.......se mi zdi da od 18. oktobra (ko sem izvedela da ne bo nič z najino pikico)...se mi prav nič ne poklapa....razen seveda uspešenga pregleda pri g ....za kar sem nadvse hvaležna....ampak na vseh ostalih področjih pa so se pojavilie same ovire.....jaz nevem no k zakleto nama gre vse narobe.....z stanovanjem, moje menstruacije ni in niiiiii...to me še najbl muči...kar na user posted image mi gre, ..lubi je vslužbi od jutra do večera.........tako da sem še tega ukvarjanja sama s sabo sita.......nevem ....naj bo že december....še bolše pa naj že mine to leto 2007..........jaz ga mam poln kufer!!!!
Nevem a ve katera za kak recept kako pospečiti ta menstrualni cikel....jaz nevem a tej moji tet user posted image še kr ni jasno da nisem več nosečka ali kako.....user posted image user posted image user posted image mislim, k sem se borila za zanositev me je za juser posted image no zdaj me pa spet......

NO včeraj me je še pa sestra od mojga zvlekla v vse možne baby trgovine (k je šla po igrače za miklavža pa božička iskat), tako da sem se v tretji trgovini zlomila ...in odšla..........meni se je zdelo da se bom kar zadušila, en kup nosečnic, mladih mamic....vozičkov, postelc, in vsega kar rabi dojenček..............in kapa je bila polna......tako ....trenutno sem naveličana vsega in vseh............, za pogovor pa imam itak samo vas....k me edine razumeteuser posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.11.2007 11:14:29   
natasarobi
kahlo- težko je v takih trenutkih. Najbolje je spustiti občutke na plan.

Vem, da ni besede, ki bi te potolažila, zato ti pošiljam user posted image  . In kot si sama napisala - nisi sama, mi smo tu, da ti stojimo ob strani.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.11.2007 12:18:10   
Anonimen
*talcy*... user posted image user posted image user posted image

Iz teh naših pogovorov sem izluščila eno veliko stvar. Naši moški delajo od jutra do večera, me pa smo same s svojimi mislimi v glavi. Grozno. Najprej sem mislila, da je to samo nekaj takih. Sedaj pa ugotavljam, da je nekaj takih, ki pač delajo samo 8h in to je to. Tudi jst sem po cele dneve sama KAHLO. Vem, da ni bilo luštno hoditi po otroških trgovinah. Ampak šla si vsaj ven. Jaz nimam nobenega, da bi šel z mano ven. Verjamem pa ti, da ti je bilo ful hudo, ker bi bilo meni tudi. Sicer pa držim pesti, da boš dobila tetko user posted image .
Pri sebi pa sem ugotovila, da ne bom letos še nč delala na user posted image , saj se bom cepila proti gripi (ker sem jo sicer vedno fasala). So mi rekli en mesec po ss-ju se lahko šele cepim. Sedaj pa imam vnetje ušesa in se spet ne smem in če grem drugi teden se cepit, moram počakati en mesec, da ne zanosim. To pomeni, da bo 31. decembra v najini postelji žurka. user posted image

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
22.11.2007 12:51:29   
KAHLO
gantar jaz tudi računam, da bo za novo leto šele pr nama žurka v postli...tak da upam da se bom lahko med januarske borke selilauser posted image
Mah, ti naši delavni fantje ...vem da dela za naju oz. nekoč nasuser posted image .....in da rabiva vsak cekin k prleti v mošnjiček......tako da ne moram bit jezna na njega k se tako trudi......pač pride crklanje na vrsto pozno zvečer ali pa za vikend....(če seveda ne tolče naduruser posted image ).....
Drgač pa gantar.....če rabiš kakšno šoping kolegico ali pa za kofet.....ti se sam oglasi...pa bova pa midve skup glave tišale...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
22.11.2007 13:44:06   
Anonimen
KAHLO... Ni problema, se bova zmenile... user posted image

Imaš pa prav, da vsak dinarček v mošnjiček prov pride in pri nama je tako, da eden pač mora delat, k drugi ne more (me noben noče)...

Tako da... je čez vikend toliko boljše.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
22.11.2007 15:23:55   
KAHLO
Veš kaj gantar....jaz sem ta november in to leto 2007 čist zasovražla.....no vsaj od jeseni naprejuser posted image

Punce jaz si zdaj že cel dan ponavlam.....saj bo 2008 tlko bolše (to si govirm vsako leto, konc letauser posted image user posted image ), ampak zdaj pa bo boš vidla....vse bomo srečne mame v 2008 pač bl proti koncuuser posted image , vse bomo imele oz. dobile (tu si mišljena ti)  in obdržale službe.....skratka za vse kar smo hudega mogle dat zdaj skozi bomo poplačane..user posted image   Zdaj pa že skor zvenim k kak znucan župnik.....no pa....vseeno še en mesec pa pol ....pa bo spet vse tako kot treba bituser posted image user posted image

Za šopping, pa kofe se pa mormo enkrat zment......da mal popestrimo te novemberske dneve (k so prav za user posted image )

zdaj pa počasi šibam domov.....bo treba kaj dragemu na mizo postavt....da bo pr najbolših močeh in zdravju konc decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
22.11.2007 16:11:01   
Anonimen
KAHLO, ne bit tako črnogleda. Lahko pa ti rečem, k boš zagledala user posted image  boš mal boljše volje. Tako je bilo z mano. In hvala Bogu, je moja user posted image  že skor za mano. Dolga je tolk kot je bila pred nosečnostjo, edino bolj močna. Drugače pa poskrbi za svojega dragega. user posted image  Ti nas zelo rabijo, me pa njih.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
22.11.2007 17:49:55   
vianne
KAHLO 18.10. pa ni najin datum. Ti si izvedela za žalostno novico jaz pa sem tisti dan imela čiščenje, pa še rojstni dan od moža....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
22.11.2007 19:14:18   
Mavrica32
ojla
ja tud jaz mam dost tega novembra, naj že spoka. Pa če tudi, imam potem kmalu rojstni dan in me zaradi selitve - toliko sva bila od doma, pa imela nekih familiarnih žurov, da nisva mogla organizirat niti vselitveni žur. In me kr skrbi, kako bo vse skupaj poteklo.
Ja, naši moški so zelo obremenjeni. Moj, pa vem, da ni edini, pa rad pomaga še doma in pri žlahti. Tako, da se pogosto niti skregat ne morem z njim. Malce pred mojih 2 SS sem prav rentačla, me je kr mal sram, čez njega, češ saj brez veze imet otroka, ki ga nikoli ne bo videl.
Pa se bo verjetno tudi to s tem spremenilo. Samo ne smem biti preveč sitna, da mi ne bo bežal z doma. Si predstavljam, kako mu mora biti smotano, ko ima eno jokavo babnico ob sebi. Včeri me je spet sesulo, ko sem v rokah držala eno tedensko bitjece moje sosede. Pa sem vedela, da je vse skupaj brez veze. Nič ne pomaga. Solze začnejo spolzet po licu in pika.
Moja M pa rovari, zdi se mi, kot da imam enga buldožerja notr, ki čisti ma prav vse. Skoz se neki dogaja. Danes pa sem v službi imela toliko dela, da si niti na WC nisem upala in sem imela skoraj poplavo, če ne bi imela nočnega. Tega pa pri nas šolnikih noben ne vidi. Čeprav sem brala, da imajo nekje v Z Europi ženske pri svojih boksih posebne trakove, če imajo M. Da jim nadzorniki pustijo več pavze. A ni to grozno?
oj, Kahlo, tud jz si vedno pravim, sej drug let bo boljše. Kakšni so bli vsi plani za letos. Nori. Se tolažim, sej vsega pa tud ne morem imet. Poroka, selitev sta bili kar dober zalogaj.  Se pa strinjam s tabo, da mamo že dost tud leta 07 in da bomo v 08 vse srečne mamice. Takle čas bomo že vse  skrbno pregledovale spodnjice in skoz razmišljale, če je vse ok, kar se dogaja v nas.
Ja, jaz sem imela lani tak napad v baby trgovini, mogla sem pobegnit, nisem zdržala. Po drugem SS sem bila po treh tedenih, pa sem kupla majčko za nečakinjo, vse ostalo je blo pa ok.
Drugač sem pa tud jaz za kak kofčk al pa šoping v Lj... sem z okolice... tko, da ... ve, vsaj ne bote zavile v kako baby štacuno...
Murva, saj me lahko bereš...neučakanost do konca. Saj lani je blo podobno. Potem sem dobila pa od dragega ultimat, poroka ali otrok.... Zadnji dan hodim po vložke...inp. kar razmišljam, al je blo al ni blo. bojim se dvigovanj bremen. Bojim se pit alkohol.  Res sem grozna. Moj G mi je rekel 3 M... no sedaj bo čez nekaj dni to za mano. Pred mano pa je dilema...kako delovat. Najraje bi se obnašala, kot da ni nič. Če rata, rata... ne glede, kdaj so plodni dnevi, pa katere vitamine jest pa to. Vseeno vprašam soborke, ki  ste že v prvi fronti, Neža7 in ostale, če jeste kakšno folno kislino? Jaz sem jo, samo vedno zelo neredno. Se moram v roke vzet. Lep petek.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 374
22.11.2007 19:54:55   
SSheila
Pozdravljene vse skupaj!
(Žal) sem nova članica na portalu z enako izkušnjo kot ve. No, mene je ta doletela dva meseca nazaj in moram rečt, da me je - kar je popolnoma razumljivo - totalno sesulo.
Toda veste kaj? Zdaj se gre naprej... Sama nisem in ne razumem zakaj se je to zgodilo, zakaj prav meni, toda proti temu ne moremo storiti ničesar. Krizo moramo dati skozi in ko jo damo, moramo živeti naprej - ker drugače bo zelo zelo težka.
Zelo je težko, to vem iz lastnih izkušenj. Toda po drugi strani ko pogledam kaj se dogaja po svetu - ko materam umirajo otroci v prometnih nesrečah ipd. se kar malo zamislim.....
Moje osebno mnenje je (za katerega imate vso pravico da se pač ne strinjate) da se poskusimo pobrat ko bo čas za to - eni rabijo več časa drugi manj. Toda naučiti se moramo živeti naprej in se ne ozirat nazaj, ker ne pomaga nič... Verjamem, da ima stres veliko vlogo pri vseh današnjih boleznih - in tudi pri splavu. Torej, če štartamo znova, se moramo rešit tega...

Hm... a sem zakomplicirala? ;) Upam, da razumete kaj sem vam hotela povedati...

Lepo vas pozdravljam... in želim čim več korajže!

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?