Mavrica32
|
ojla ja tud jaz mam dost tega novembra, naj že spoka. Pa če tudi, imam potem kmalu rojstni dan in me zaradi selitve - toliko sva bila od doma, pa imela nekih familiarnih žurov, da nisva mogla organizirat niti vselitveni žur. In me kr skrbi, kako bo vse skupaj poteklo. Ja, naši moški so zelo obremenjeni. Moj, pa vem, da ni edini, pa rad pomaga še doma in pri žlahti. Tako, da se pogosto niti skregat ne morem z njim. Malce pred mojih 2 SS sem prav rentačla, me je kr mal sram, čez njega, češ saj brez veze imet otroka, ki ga nikoli ne bo videl. Pa se bo verjetno tudi to s tem spremenilo. Samo ne smem biti preveč sitna, da mi ne bo bežal z doma. Si predstavljam, kako mu mora biti smotano, ko ima eno jokavo babnico ob sebi. Včeri me je spet sesulo, ko sem v rokah držala eno tedensko bitjece moje sosede. Pa sem vedela, da je vse skupaj brez veze. Nič ne pomaga. Solze začnejo spolzet po licu in pika. Moja M pa rovari, zdi se mi, kot da imam enga buldožerja notr, ki čisti ma prav vse. Skoz se neki dogaja. Danes pa sem v službi imela toliko dela, da si niti na WC nisem upala in sem imela skoraj poplavo, če ne bi imela nočnega. Tega pa pri nas šolnikih noben ne vidi. Čeprav sem brala, da imajo nekje v Z Europi ženske pri svojih boksih posebne trakove, če imajo M. Da jim nadzorniki pustijo več pavze. A ni to grozno? oj, Kahlo, tud jz si vedno pravim, sej drug let bo boljše. Kakšni so bli vsi plani za letos. Nori. Se tolažim, sej vsega pa tud ne morem imet. Poroka, selitev sta bili kar dober zalogaj. Se pa strinjam s tabo, da mamo že dost tud leta 07 in da bomo v 08 vse srečne mamice. Takle čas bomo že vse skrbno pregledovale spodnjice in skoz razmišljale, če je vse ok, kar se dogaja v nas. Ja, jaz sem imela lani tak napad v baby trgovini, mogla sem pobegnit, nisem zdržala. Po drugem SS sem bila po treh tedenih, pa sem kupla majčko za nečakinjo, vse ostalo je blo pa ok. Drugač sem pa tud jaz za kak kofčk al pa šoping v Lj... sem z okolice... tko, da ... ve, vsaj ne bote zavile v kako baby štacuno... Murva, saj me lahko bereš...neučakanost do konca. Saj lani je blo podobno. Potem sem dobila pa od dragega ultimat, poroka ali otrok.... Zadnji dan hodim po vložke...inp. kar razmišljam, al je blo al ni blo. bojim se dvigovanj bremen. Bojim se pit alkohol. Res sem grozna. Moj G mi je rekel 3 M... no sedaj bo čez nekaj dni to za mano. Pred mano pa je dilema...kako delovat. Najraje bi se obnašala, kot da ni nič. Če rata, rata... ne glede, kdaj so plodni dnevi, pa katere vitamine jest pa to. Vseeno vprašam soborke, ki ste že v prvi fronti, Neža7 in ostale, če jeste kakšno folno kislino? Jaz sem jo, samo vedno zelo neredno. Se moram v roke vzet. Lep petek.
|