Mavrica32
|
Ojla, počasi sem se navadla biti spet doma. Hm, pa saj se samo potepam. Dobila sem 2 M. Hm, nikoli nisem imela M na 30 dni. Vedno na 28. Mah, ne bom se sekirala, če še vedno ni bilo tako kot mora biti. Vsaj ni bilo hujših bolečin, me je pa telo cel cikel opozarjalo. Pregled 15 dni po SS je bil vredu in me nima kaj spet skrbet. No, pa še pila sem ga lahko kot povprečen udeleženec sindikalnega. Punce, kako kaj pijete alkohol? Mene je kar nekako strah. Enim se menda čisto upre. Prvič, ko sem bila noseča, mi je bilo težko bit na žurki, pa vztrajat sam na vodi pa soku. Sedaj me pa skozi cuka, kaj pa če sem noseča pa... Super Muca, da ti kdo napiše, svetujem zanositev. Meni je samo spet ponovil lanskoletni napotek. Lani mi je po prazni vrečki rekel pol leta... sem mislila, da bom ... potem je po mojem stavku, a res ne bi mogla prej, rekel, da naj počakam tri M... tako mi je bilo rečeno tudi sedaj. Pa, da naj pridem čez 4 mesece na ponovni pregled. Še vedno včasih razmišljam o svoji RH negativnosti, čeprav nikjer nisem zaznala, da ni to lahko sprožilo splav. Ko sem možu rekla, da bom bolj pazila, ko bom spet zanosila, je izjavil, da je to pri meni že vredu. Da je narobe to, da sem živčna. Pismo, pa sploh nisem bila pretirano. Šele popoldne sem šla na urgenco na pregled. Pa sem že malce krvavela od petka zvečer. Potem pa naj govorimo tukaj o kaki paniki. Bila sem hladna. Na urgenco sem se pripeljala sama - nisem hotla čakati moža, ki je delal. hm, kaka živčnost neki. Ker meni tudi ni nikoli prvi mesec uspelo, sem bila neprevidna že prejšnji cikel. Tudi sedaj ne mislim pazit, ker bo do konca leta mož ne službenih potovanjih in itak ni veliko možnosti. Včeraj me je bilo spet malce hudo, poslušat nosečnici se pogovarjat, sej boš vedla, ko boš.... no sej lhk bi rekla tud, lhk bi vedli, ko bosta... zlobno... niti za hip ne pomislim na kaj takega. Srečna sem za vsakogar, ki mu uspe. K sreči nisem povedala za vse to svoji tašči. Mami sicer pravi, da verjetno sluti. Njeno nečakinji so odkrili tumor in sedaj čaka na operacijo. Pa samo o tem premišljuje in ne more spati. Jaz pa tudi še nisem prešaltala na nov čas. Upam, da boste lepo preživele lepe dneve... veliko sonca vsem ...
|