|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.11.2007 21:28:54   
Anonimen
Ojla!

Kljub veselju okoli mene, sem nekako žalostna. sploh pa sedaj, k sem rihtala ene slike za razvit. Mi je brat dal digitalca, in naj dam slike k so na njem dol na računalnik, pol pa naj slike dam razvit (preko neta), saj on te možnosti nima. In te slike niso čist navadne slike. To so slike  moje nečakinje, ki se je rodila julija. Gor je njeno rojstvo (v porodni sobi itd.). In jaz sem to gledala. In kaj je sedaj? Čist me je to potrlo, sem kar mal depresivna. sam ne smem user posted image , čeprav bi zelo rada. Moram bit močna. Me je pa strah, da zaradi tega, ker sem s živci tak mal nakonc, ne bom morala čez nekaj mesecev zanosit. Ne vem kaj bo z mano. 

aspirin, tebi pa veliko user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
5.11.2007 12:21:57   
Ringarajčka
Pozdravljene!
Ravnokar sem se vrnila iz urgentne ginekološke ambulante, kamor so me napotili na pregled. Vzeli so mi kri, vendar mi izvida niso sporočili user posted image , po ginekološkem pregledu pa so mi povedali, da imam še nekaj rjavkaste sluzi, sluznica je tanka in naj grem na pregled k svojemu ginekologu. Pri njem sem naročena v četrtek, ko mi tudi poteče bolniška.
Sicer se dobro počutim, enako pa želim tudi vsem vam, ki brskate po teh straneh. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.11.2007 14:03:50   
Neža7
Aspirin in Ringarajčka  veliko  user posted image  vama pošiljam.....

Gantar... To poznam. Poletni čas ni bilo lepo, ker sem imela SS in seveda moja G nekoli ni bilo. 22.9.2007 sem jo prvič vedela po SS 28.6.2007. Mislila je, da sem že rodila user posted image  Ja sem rekla, vendar predzgodaj
Joj pa še videla vas nisem.... mi je rekla.
Tisti dan 22.9 je bilo dan, ko sem izvedla, da je prišlo do vnetje(čeprav so mi že rekli, da ni bilo vnetje), vendar ne vejo kako in, da je bila moja Neža popolnoma zdrava. Tudi malo krvi so videli na posteljici.
Ja, malo pa bo za počakat na žalost..

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.11.2007 16:20:47   
Anonimen
OJLA!

Spet sem jaz. Pravkar sem prišla od G. Je imel tako gužvo, da sem mislila, da sploh ne bom prišla do njega (glede na to, da nisem bila najavljena). Ampak sem prišla do njega, zaradi zelo prijaznih sester. Kaj veliko  iz njegovih ust pa nisem izvedela. A bistvo vem. Tako kot pri Neži7, je tudi pri meni prišlo do vnetja. Kako  je prišlo, pa ne verjamem, da bom kdaj zvedela. Rekel mi je le to, da razpok mehurja pride zaradi vnetja. Rekel mi je tudi to, da moram 3 - 4 mesece počakat, potem pa lahko gremo v novi boj za user posted image . Le prej mi bo še bris vzel. Pri sestri pa sem izvedela, da lahko grem v novi boj že po prvi M. Vendar zaradi brisa je bolje počakati dve M. Tako da komaj čakam januar user posted image . Edino kar me je mal presenetilo je to, da se ta vikend, ki prihaja, ne bom smela kopat ( z možem greva za 4 dni na slovensko obalo). So rekli da se zaradi tega vnetja in pa občutljivosti ne smem oz. bolje da se ne. Pa bom ubogala, saj bi rada imela user posted image user posted image user posted image user posted image . So pa sestre (pri nas v Logatcu so dve) bile ful šokirane, glede mene. Kar niso mogle verjet, da se je to zgodilo. Sem pa vesela, da mi za enkrat ni potrebno it na kakšen pregled maternice, saj je rekel G. da nimam nobene prepreke ali ipd. Hvala Bogu.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
5.11.2007 17:21:12   
Anonimen
Hvala,punce,za prijazne besede in objeme!user posted image

Sem danes že boljše.Moja Anne Marie pa me še vedno spremlja na vsakem koraku.In me bo vedno.Tega se zavedam.Le naučiti se moram živeti s tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
5.11.2007 17:23:00   
Anonimen
gantar,kolk si pa bla ti nosečka,ko si imela spontani splav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
5.11.2007 18:28:05   
Anonimen
Bila sem v začetku 17-ega tedna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
5.11.2007 18:57:08   
Neža7
GANTAR.... A tudi tvoje rezultate za vnetje so bile negativne iz bolnice? Verjetno so našli vnetje na posteljici?
Tisto G, ki sem jo videla takoj po SS mi je rekla, da naj kar počakam 6mes vendar, ko sem jo vprašala, če bi lahko malo prej je potem rekla 4mes. Moja G je rekla 3mes.
Midva sva počakala 4mes kar pomeni 4 M. 
Tudi pri meni niso morala medicinske sestre verjet, da sem morala vse to dati skoz pri 1. user posted image
Saj sem tudi ta vikend izvedala, da je ena znanka tudi isto kot jaz imela SS pri 5. mes nosečnost, GROZA!
Verjetno ti je G rekel, da boš imela rizično nosečnost naslednjič, ker ne vejo kako je prišlo do vnetje.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.11.2007 19:23:02   
Anonimen
Neža7... Moj G. je reku, da je voda odtekla zaradi vnetja. Rekel je, da je to skoraj vedno posledica vnetja (počen mehur). Ni pa nič rekel o tem, da bi imela naslednjo nosečnost rizično. Mogoče me še noče plašit ali pa kaj podobnega. Mislim, da bo sprot videl kako bo.
Moram pa reči, da mi je sestra danes pri G. rekla, da je prejšnji teden tud njena znanka v 16 T imela ss na isti princip kot midve. ampak, to je res grozno. A je res tako onesnažen zrak, da to vpliva na nas? Ali kaj?

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
5.11.2007 19:39:42   
Anonimen
Čao moje sotrpinke.

Ravno se pripravljam na likanje, pa sem rekla da grem še na hitro pogledat kaj ste kaj napisale in da še jaz kaj napišem.
Vsaka je imela eno hudo izkušnjo, ko vas berem bi se najrajši kaj zjokala user posted image .
Gantar, Neža7, aspirin, Ringarajčica, mihi78, Mavrica32, Pikabu, Muca83 in vse ostale full mislim na vas, na nas vse pravzaprav...edino mi se lahko razumemo, tista ki tega ni doživela ne ve kako je to...ne rečem da jim ni hudo, da ne bo pomote, daleč od tega...
Kot da bi se dobile na kakšni kavici in čvekamo je tale RR a ne...še poznamo se ne, pa se razumemo...mogoče se pa res kdaj dobimo na kavici, nikoli se ne ve.
Tko, zdej sem kr neki čvekala in grem likatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
5.11.2007 19:39:59   
Anonimen
Še nekaj sem pozabila. Meni je G. rekel naj počakm 3-4 mesece, ampak sestra je pa rekla da je dovolj 1 m. Pol sem ji pa rekla, kaj je rekel G., pa je rekla, da to tako rečejo, ni pa nič narobe, če prej. Vem, da jaz bom počakala 2 M ali pa tri, zato, ker hočem prej izvedeti rezultate brisa.
Upam pa na najboljše.
user posted image user posted image user posted image  vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
5.11.2007 19:42:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca

Kot da bi se dobile na kakšni kavici in čvekamo je tale RR a ne...še poznamo se ne, pa se razumemo...mogoče se pa res kdaj dobimo na kavici, nikoli se ne ve.

Malo prej sem prav to rekla jaz svojemu možu, kar si napisala ti sem. Zanimivo. Smo vse nekako povezane, a ne.user posted image

< Sporočilo je popravil gantar -- 5.11.2007 19:46:20 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
5.11.2007 19:49:35   
Anonimen
Ja mene tudi mož skos sprašuje, kaj si mamo mi tolk za pisat in tolk za povedat user posted image user posted image ..pa sem rekla, da vsega itak tud zastopu ne bi.
Res smo nekako povezane oz. kar zelo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
5.11.2007 19:53:14   
mihi78
Vesnyca, a si speglala? Na dom tudi prideš?user posted image . Jaz sem cel torek peglala zdaj pa se mi spet kopiči. Ta moj možek se preoblači za popuser posted image .
Moj gre jutri v MB v antisterilitetno se dogovarjat kdaj lahko prideva na vrsto za ICSI. Ma tako službo, da se da vmes kaj zrihtat. Hvala bogu, jaz si moram za vsako malenkost dopust al pa bolniško jemat pol pa še vse nadomeščatuser posted image . Marca bi morala začet s postopkom, se pravi bi nekje maja bla punkcija pa ET, ampak so pozabiliuser posted image na mojo pregrado, tako, da sva padla iz vrste. Glede na to, da imava opravljene vse preglede pa izvide upam, da ne bo spet treba 1,5 let čakat. Glede na to, da zdaj že spet lep čas poskušava pa nič, bo menda res bolje, da greva na epruvetko.
Mam pa vsaj eno dobro novico. Včeraj sem naredila ovulacijski test (Ovul-test, enostopenjski ovulacijski test, 5 v paketu, 15 €)in je bil pozitiven. Sem bla prijetno presenečena, ker me tudi PCO matra. Tako, da zdaj pridno user posted image . Mogoče pa le bo kaj! Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.11.2007 20:21:27   
Anonimen
Držim pest mihi78.

Je pa res, da se tili naši možički kar naprej preoblačjo in me moramo skoz prat in peglat. Pa pravijo, da smo me ženske takeuser posted image , kot na modni reviji.user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
5.11.2007 21:41:47   
Mavrica32
oj,
ravno dokončam s pisanjem romana vsem, ko se z nogo dotaknem gumba in ugasnem računalnik. Gr...
Vaša današnja pisma so me spravila v dobro voljo.
Ja, Vesynca, našim dragim se ne sanja, kaj imamo me gor. Mojemu stoprocentno ne. Misli, da spet četam.
Pa že dolgo nisem več odvisnik od četa.
Zadnje čase na žalost spet od romantičnih romanov v angleščini, ki jih dobim prek neta. Sprva sem se tega sramovala. Potem sem pa enkrat prebrala kolumno Mojce Mavec in se popolnoma strinjala z njo, da tako kot otroci potrebujejo pravljice - dobro vedno premaga zlo. Tako je tudi z mano in temi romani. Vedno se končajo srečno. Tolažbe, občutek varnosti, ka pa vem.

Aspirin, že včeraj sem prebrala tvoje pisemce.  Le, glavo pokonci! Veliko parov gre  po SS narazen ali pa ima težave. Če bi bila ta prava ne bi šla narazen. Midva nisva šla, spoznala pa sem ga v popolnoma drugi luči in se potem čez leto tudi odločila, da se poročim z njim.
ko sem drugič doživela SS sem pomislila na izjavo mojega prijatelja, ki je nekoč rekel, da nekateri pari niso za skupaj in pač ne morejo imeti otrok. Vem, da bom o tem še veliko razmišljala. Mnogokrat nam res ne povedo tisto, kar bi najraje vedele, da se pač ne bi ponovilo - zakaj?  Skrito delovanje podzavesti?

Mihi78, vem, kako je dobiti dopust pri nas. Pa čeprav nam kar naprej nekateri trobijo, da imamo največ dopusta. Ko sem bila zaradi SS en teden na bolniški,  je kolegica, ki me je nadomeščala, (prišla iz porodniške), menda grozila, da bo zahtevala, da me premestijo v varstvo. (Muka zame.)  Enostavno si ne predstavljam, kako bi vse šlo, če bi bila na preizkavah.  Moja prijateljica je bila na umetni. Uspelo ji je v prvo. Je pa pravila, da ni enostavno in da potrebuješ veliko poguma. Kar ga pa ti imaš, tako da zate sploh ne bo problem. Samo čakat leto in pol, joj. Sama sem od prvega splava čakala eno leto, pa da bi mogla še enkrat. Ne, bi. Še posebno, če pomislim, kaj če se mi spet ponovi.
Kakšni so bili tvoji zmajčki danes? Moji so bili nekam čudno pridni...prava uživancija je bila.

Gantar, hm ja verjamem, da so te spet spomnile na vse skupaj.  Jaz sem bila v podobni situaciji lani. Junija splav, čez dva meseca pa nečakinja. Sprva sem se bala, da me bo hudo bolelo, potem me pa sploh ni. Čutila sem eno samo čisto veselje. Še sedaj mi ni hudo, ko vidim našo žabo. Težje pa je, če vidim kako nosečnico. V naslednjih mesecih dva dojenčka v bližini...
Samo jaz sem trdno prepričana, da mi bo tokrat ratalo pa PIKA.
Mogoče se Vam zdim malce ego, pa neodgovorna. Samo, meni se ne da več čakat. Itak se že sedaj prepričujem, da brez panike, pa naj samo pozitivno razmišljam. Naj se ne sekiram, če me kdaj kje špikne, pa če imam kdaj kako rahlo belo sled na spodnjicah. Saj ginekolog ni zganjal panike, sam posvaril me je naj pazim nase, ko mi rata.

Torej punce vse bo vredu. Pa lep torek 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
5.11.2007 22:17:51   
Pikabu
Mavrica, mihi, sta vidve tudi učiteljici? user posted image

Mene psiha še kar daje, čeprav sem trenutno boljše. Ampak zvečer je vedno boljše, zjutraj pa gremo jovo na novo od začetka z nemirom, strahom, čudnim občutkom. Da ne povem, kako me vsaka stvar hitro vrže iz tira. Včeraj je Ema jamrala, da jo boli trebušček, jaz sem pa že videla najbolj črn scenarij, kaj ji je, pa jo je le zvijalo z kakat. V tem stanju si sploh ne predstavljam, da bi bila noseča. Res si že želim, da bi me tole vse minilo in da bi spet lahko razmišljala o user posted image in user posted image . Trenutno mi je prav muka pomisliti na to.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.11.2007 22:56:04   
Ringarajčka
Pozdravljene!
Vidim, da nas kar nekaj poučuje in da poznate težave z nadomeščanjem.
Zanima me, ali ste v službi povedale za splav. Jaz tega namreč ne nameravam, saj vodstvo ne bo zadovoljno, če bodo izvedeli, da načrtujem družino.
No, glede izvida krvi pa sem kar poklicala in sporočili so mi ga po telefonu - 33,8. Sestra je rekla, da je to dobro.
Drugače sem pa dobro in razmišljam o novi nosečnosti. Še prej pa moram na pregled h ginekologu.
Tudi jaz mislim na vse vas in vas prav lepo pozdravljam.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 268
5.11.2007 23:08:48   
Anonimen
Ringarajčica pri meni so vedeli za nosečnost, ker sem bila v 10.tednu in sem povedala šefici ker sem bila tudi po par dni na bolniški zaradi manjših izcedkov in posledično mirovanja...tako da so potem zvedeli da sem morala na abrazijo...ampak če pri tebi sploh niso vedeli za nosečnost, potem pa nič ne govori...brez veze, to je popolnoma tvoja stvar.
Jaz sem rekla, da pri naslednji nosečnosti počakam do NS, prej ne bo vedel skoraj noben...no razen izbrani in seveda vi moje punceuser posted image .

(odgovor članu Ringarajčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
6.11.2007 9:38:29   
Anonimen
Živjo punce!

Naj vam povem še svojo zgodbo. Jaz pa sem brezposelna. Letos maja sem se namreč poročila, dva dni po poroki diplomirala in se preselila (80km stran) in tudi kmalu zanosila. Tako da službe še iskala nisem, ker se mi je takrat zdelo tako najbolje. Sedaj pa jo iščem. Vem, da če dobim službo moj delodajalec ne bo nič zadovoljen, če zanosim (sploh če se to zgodikmalu po zaposlitvi), ampak sem si rekla in tudi mojmu sem to povedala, da bom najprej poskrbela za svojo srečo user posted image , čeprav zaradi tega lahko izgubim službo.

Kaj mislite, razmišljam narobe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
6.11.2007 10:42:37   
Anonimen
Čau punce.

gantar vem da ti ni lahko, biti brezposelna in da bi se zaradi službe še odpovedala otročku za nedoločen čas. To je res težko kakšno situacijo imaš sedaj, ampak jaz mislim da bi kar delala na dojenčku...poglej kaj se je vsaki od nas zgodilo, ko ni šlo vse tko kot je treba...itak da sedaj moramo misliti pozitivno, da bo ja vse v najlepšem redu, ampak jaz bi kar probala zanositi, služba gor al pa dol...ker tko potem lahko še ne vem kolk časa čakaš zaradi službe in po vsem tem kaj se nam je zgodilo ne vem če je to ravno pametno, ker pravijo, da je po SS oz. abraziji treba kar čimprej spet poskusiti. Ti kar bodi pogumna, ampak bodi tudi fer do delodajalca če se slučajno vmes zaposliš, po moje je boljš da mu namigneš za nosečnost, kaj praviš?!?! Da ne bi blo potem kakšnih težav a veš.

Drugače pa jaz včeri nisem prov nič likala user posted image user posted image  tko da me to čaka danes...mihi78 lahko pa ti prideš k meni na dom pa se kaj zmeniva za likanje user posted image user posted image user posted image

Ostale punce, kako ste na današnji dan...mormo držat skupaj in bit pozitivne, včasih mormo druga drugo gor držat, pa bo vse v redu.

Joj komi čakam da bo 16h da grem domov, dons se mi pa ne da ne sedet, ne delatuser posted image

Cmook vsem.
Vesna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
6.11.2007 11:59:44   
Anonimen
Po ss je biti brezposeln najhuje, kar se ti lahko zgodi. To pa zato, ker sem skoz doma, v tujem kraju, sama, ker nobenega ne poznam, mož je cel dan v službi (hvala Bogu, saj eden mora delat, to vem)... In tako samo razmišljam, kaj se mi je zgodilo. Še sreča, da sem ta forum našla, da se malo zaposlim. Kuhanje, pospravljanje, pranje, likanje... me ne zaposli za celi dan. Poleg tega se mi pa ne da skoz nekaj pospravljat oz. nimam kaj pospravljat, saj sem sama in mi noben ne razmeče. Saj grem na sprehod, pa se kaj kmalu vrnem, ker vidim preveč vozičkov in nosečk. Pol mi pa hudo rata, grem pa kar domov.
Upam, da bom imela jutri kaj sreče, ker grem na en razgovor za službo. Poleg tega bo pa dan malo drugačen, kar pa je tudi super. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
6.11.2007 18:35:32   
Anonimen
Punce moje...ne čvekam dolg z vami,pa vedno rada pridem pogledat tu gor.In z veseljem bi se dobila tud na pijački.Da mal počvekamo.

Jaz mam spet danes malo krizo.Spet pogrešam bivšega.Nevem,zakaj se mi po tolikih mesecih to ponovno dogaja.Tako bolano ljubosumna postajam na tisto dekle,ki je sedaj njegovo.Pa je niti ne poznam.Ampak nenormalno si želim,da bi bila jaz na njenem mestu.Res.Pa ne me obsojat zarad tega.Sam resnično sem spoznala,da ga še ljubim.In da mi je vse.Danes se sprašujem,če bom lahko še kdaj koga ljubila tako močno,kot njega,in ali ga ona ljubi vsaj tako,kot sem ga ljubila jaz?Nore misli,vem.Ampak v prsih me nekaj tako tišči,da je joj.Tako si ga želim.Tako si želim najine skupne sreče.In tega,da ona ne bi bila več v njegovem objemu.Sej vem,bolano.Mi je kar nerodno.Ampak želim si.

Vidim,da ste prej govorile o službah.Sama sem absolventka,zelo blizu diplome(en izpit in diploma).Trenutno še ne dobim službe v bolnišnici,zato delam preko študentskega servisa,v kavarni&čajnici.In mi je prav fajn.Plača je velika,delo zanimivo.Le utrujena sm nonstop.Ampak ko delam,manj mislim slabe misli.Delam nenormalno-cel čas samo tekam sem in tja,da pozabim.To mi prija.Ko pa grem domov,pa se prikradejo spet v mojo glavo,me kluvajo,kričijo,..

Resnično boli!user posted image

A se tud ve kdaj sprašuejte,zakaj ste imele spontani splav?Zakaj ravno ve?Meni že dolgo po glavi hodijo misli,kaj sem storila napak,da je pikici nehal biti srček.Pa ne najdem pravega odgovora.

Punce...neskončno rada vas prebiram!

Če je kateri kdaj za kak klepet po MSN,naj se mi javi po ZS....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
6.11.2007 19:00:18   
Anonimen
Po moje se je vsaka kdaj vprašala, zakaj sem ravno jaz imela ss. Tako da jaz nisem izjema. Po treh tednih imam še vedno to v glavi , kaj sem naredila narobe, da je do tega prišlo. Kako sem lahko dobila vnetje. Pa saj nisem nič takega delala. V bazenu se nisem nič kopala, spolne odnose sem imela tako, kot jih imajo vse ... A izgleda, da sem bolj občutljiva. Ampak upam, da v naslednji user posted image  ne bo tako.

Sicer pa aspirin, mislim, da bo tudi zate posijalo sonce (glede moškega, službe, user posted image  itd.) . In prav tako bo tudi z vsemi nami. user posted image  vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
6.11.2007 20:44:47   
Anonimen
Čau punce moje.

Nekatere se javljate, druge ne...upam in seveda mislim da je vse ok?!?!

No pa je spet skoraj konec dneva...komaj sva z možem prišla iz službe, ja je treba skuhat, malo pospravit, likanje me še čaka user posted image , stroj pere cunje...never ending story user posted image user posted image user posted image hi, hi, hi...

Aspirin veš da te razumem in NE, NI BOLANO da tako razmišljaš...vsaja je tako razmišljala ob taki situaciji veš...to je popolnima normalno...sploh pa ne kriv sebe za to...vse bo v redu, boš vidla, malo bomo tukaj počvekale in si pomagale.

Gantar jutri čakam tvoje javljanje kako je šlo na razgovoru, bomo držale pesti, da bo kaj, če pa ne pa tudi prav, klinc, delal bomo še ceeeeeelo življenje user posted image .

Jaz sem se pa nekako že pobrala...pridejo pa trenutki ko razmišljam, da bi mi dojenček sedaj že moram "razgrajati" po bušiju, pa mi ne...potem pa še pomislim na svakinjo, ki nama je z možem delala štale ko je zvedela da sva noseča, pol se pa samo sesujem in se zjokamuser posted image Največkrat je to v kopalnici ko sem sama in mož sploh ne ve kaj notri delam, v bistvu se pa zjokam, potem pa sem "dobra"...kaj čem, ko mi je hudo se zjokam in dam to ven iz sebe, sem tak tip, drugače bi se razpočila.
Komaj čakam jutri 14dni ko imam pregled pri specialistu na ginekološki, komaj čakam res...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?