|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
7.11.2007 10:10:41   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi jaz imam žalostno zgodbo v 13 tednu na NS so mi ugotovili, da je otročku nehalo biti srce že v 11 tednu( glede na velikost). Prejšnji teden 1.11. v 14 tednu sem morala iti na ginekološko kliniko, kjer so mi v vagino vstavili tablete za sprožitev popadkov. Vse je bilo b.p. samo, da ne vem zakaj semi še danes 6 dni po posegu pojavlja izcedek. Ful meje strah da ne bo kaj narobe...

Ker mi jevprvi nosečnost otroček umrt v 31 tednu zarai zadušitve s popkovino ( prekratka popkovina), me bodo dali sedaj na genetske preiskave.
Groza me je vseega in upam,  da bova lahko ponovno poskusila čez 3 mesece, ker si tako močno želim oz. želiva otročka, da bi že kar drug mesec začela delat na tem, samo vem da ne bi blo v redu.

Upam, da vam nisem preveč dolgovezila.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
7.11.2007 10:36:35   
Anonimen
pikicaa25 kakšna žalostna zgodba user posted image  Sploh ne vem kaj naj ti napišem, ker vse kar si že ti napisala je dovolj hudo, da bi človek lahko kaj dodal. Zakaj se to dogaja vedno istim...ampak ne pozabi, sej veš kako rečejo, v tretje gre rado in tudi tebi bo sigurno šlo...ti samo sledi navodilom zdravnikov pa bo vse še dobro.
Tukaj smo zato, da si pomagamo, se bodrimo in upamo na seveda boljše čase.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
7.11.2007 15:27:16   
Anonimen
Pikicaa25... Ful mi je hudo, da se je moralo to tudi tebi zgoditi user posted image . Sploh ne najdem besed, zato ti pošiljam polhno goro user posted image . Upam, da bodo vsaj malo pomagali.

Drugače pa sem bila danes na razgovoru za službo. Bila sem zelo hitro zunaj. Mislim,da je bilo okoli 10 minut. Bila sem vsa obupana, saj sem mislila, da sem kaj narobe rekla, k sem spregovorila o mojih neizkušnjah na tem področju. Potem pa je še ona rekla, da me bojo še obvestili, če bom šla jutri še na razgovor k direktorju. Pa sem si potem, ko sem bila zunaj rekla: na, nič ne bo. Pa so me prej ob 13h poklical, če lahko pridem jutri še k direktorju. user posted image  Pa sem rekla da ja, tako da PUNCE držite pesti še za jutri.  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
7.11.2007 15:43:46   
mihi78
Ojla!
Mavrica, moji zmajčki so bili kar znosni. Glede bolniške pa je vedno katastrofa. user posted image Vsi samo šinfajo, ko morajo nadomeščat pri tem pa pozabijo, da tudi sami kdaj zbolijo pa gremo drugi namesto njih v razred. Da ne govorimo o plačilu nadomeščanjauser posted image user posted image .
Pikabu, jaz sem učiteljica angleščine. Letos učim 4., 6., 7., 8. in 9. razred. Skratka, zelo zanimivo. Odkar delam na šoli sem še bolj prepričana, da hočem svojeuser posted image . Si mislim, da če shajam s 25-timi, bom še s svojim(i)user posted image . LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
7.11.2007 15:52:06   
Mavrica32
zdravo,
kakšen kr neki dan. Ne more se spomnit kaj bi rad. Dež al sonce al... Zmatrana sem, joj. Že včeraj sem hotela kaj napisat pa mi je mož sklopil internet. Verjetno je videl, da sem utrujena in glede na moje jamranje, koliko dela imam je sledil ukrep. Pa še svak mi je zalil vrt z gnojnico....pa še nisem pobrala vsega dol. Poskušam ostat čim boljše volje. Nekako mi zadnje čase uspeva biti pozitivno naravnana. Kar malce bi tega razdelila naokoli, če se le da.

Včeraj smo imeli v službi predavanje o tretjem pokojninskem strebru. Meni se pa zdi, da sploh še nisem začela živet - nimam družine. Kaj bi me skrbelo za koga, ko pa še pikico ne morem spraviti dlje od 7. tedna.  Ampak se tolažim, sej drugič ni bilo isto kot prvič.  Malo sem pa vseeno napredovala, čeprav rezultata ne bo.

Aspirin, delo je edino, ki nam pomaga, da se izklopimo iz vsakdanjih misli. Poleg dela je tu tudi šport. Meni osebno pomaga plavanje. Zdi se mi, da me sčisti. Pa misel tudi, da moramo misliti in delati za v naprej.

Vesnyca, jaz sem tudi goreč vernik v reklo, v tretje gre rado in sploh ne bom pomislila na kak če... Pri tem se jaz že celo življenje skoz nekaj pripravljam pa obvarujem sebe in vedno pomislim, kaj pa če... kaj pa pol. Tokrat to odpade, bom vse razmišljala potem, ampak ker se ne bo zgodilo, ne bom.
pa dejmo pozabit na svakinje pa žene od svakov pa druge nosečnice... vso srečo jim... mi imamo druge zgodbe in smo drugačne...
Raje se ne hvalim, koliko časa je žeod zadnejga sesutja...ne hvali dneva pred nočjo...

hm, Gantar, držim pesti zate, da ti rata. Sporoči. Ker vem, kako je bit sam doma brez dela. Že misel, da bi mogla ležat tukaj čisto sama, me zmrazi... kot da bi bla v grobnici... sam razmišljala bi spet tiste črne ,,,,ČE ...
Pikabu..dobro, da se zavedaš, teh tvojih če jev ozr. črnih scenarijev...lahko vsah narediš kaj proti temu... jaz imam ponavadi na zalogi črn humor in se delam norca  sama iz sebe.

Jaz v službi nisem nič povedala. Mislim, pa da tudi ni bilo treba. Vedno, kadar bom  manjkala za kak teden bodo posumili, da gre za nosečnost. Zoprno. Me je pa že lani v jeseni spraševal šef, kdaj kaj načrtujem, pa češ, kakšni smo mladi. Ja, kakšni smo mladi. Nikjer ni zasigurano, da se vrnemo na isto delovno mesto. Takrat sem izjavila, da sedaj sem kočno prišla v razred in, da mislim bit tam vsaj eno leto. Seveda, so se namigovanja pojavila tudi po poroki. Sedaj imam kar nekako mir.  Mislim pa dokončat tole leto. Vsaj upam, da se bo tokrat pikica držala kot klop in se lepo razvijala. Tako, da mi ne bo treba povedat pred tretjim mesecem. Sedaj ne razmišljam, več, kaj pa če me potem premestijo. Samo, da pikica preživi osem do devet mesecev in se zdravo rodi.

Sreča je kot parfum, ne moreš, da ne bi poškropil še kakega okoli sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.11.2007 15:52:35   
Muca83
pikicaa25, žal mi je zate user posted image Jaz sem tudi drugič na NS izvedela slabo novico, samo meni je odmrl nekje pri dopolnjenem 9. tednu. Meni je moja G rekla, da se na genetske preiskave precej čaka in sem se zato raje odločila za še tretji poskus. Ker tudi dvomim, da bi imela jaz ali moj genetsko napako. Upam, da boš čimprej na vrsti!

gantar
, bom držala pesti!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.11.2007 15:53:26   
Mavrica32
Gantar, le pogum. Uspelo ti bo. Ob enih bom jutri držala pesti zate.

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.11.2007 16:02:51   
Mavrica32
Muca83, jaz sem tudi tvojega mnenja. Prazna vrečka se ne ponavlja menda. Bom pa nebeško srečna, ko bom zagledala na UZ zarodek, ki živi.
V tretje nama bo ziher uspelo.
Mihi78, če imaš pa bolniško, pa je plača bolj skromna. Kot, da bi si želela biti na bolniški... Saj jaz sem si tudi mislila, le glej, kaj bo ko bom jaz morala nadomščati tebe, če ti bo, (bog ne daj) zbolel tvoj otrok. Pa da ne govorimo o rakcu. Ponavadi se ravno takim potem kaj takega zgodi. Verjamem, da je dobro poplačano z dobrim in da je vse za nekaj dobro.  No, moji zmajčki so mlajši. Tako, da so njihove zmajščine popolnoma drugačne. Po SS nisem bila potrta, ko sem se vrnila med njih. Pa čeprav srečujem tudi njihove male sestrice in bratce.
Zdaj je pa ža skrajni čas, da grem skuhat nekaj med južno in večerjo. Imejte se
Med drugim učim tudi angleščino samo v drugi triadi.

Neposredna povezava do sporočila: 283
7.11.2007 20:48:52   
Pikabu
Jaz sem s pregleda. Spet ni bilo moje G, še dobro, da sem zadnjič šla, da sva se vsaj malo pogovorili. Je bil pa tisti G, ki me je sprejel ob ss-ju, tako da je bilo tudi v redu. Mi je vzel bris pap, pa bris nožnice zaradi izcedkov, zdaj samo upam na dobre izvide. Mi je pa napisal KT. Iz določenih razlogov res ne smem zanositi 6-9 mesecev, ampak vseeno nisem navdušena nad jemanjem KT. Potem bom morala pa še zaradi tega čakati. Ne vem, kako se bova z možem odločila, se bolj nagibava k temu, da jih vseeno ne bi jemala.

Pikicaa25, žal mi je, da imaš tako grozne izkušnje za seboj. Tukaj smo ob tebi, da ti pridržimo ramo, zjokaj se, da druga drugi pomagamo iti čez najhuše trenutke.

Gantar, držim pesti za jutri in za novo službo. sicer ti pa svetujem, da si najdi kakšno družbo v novem kraju. Tudi sama sem se preselila precej daleč in vem, kako je to. Iz kje pa si? lahko tudi na ZS poveš, če nočeš javno.

user posted image user posted image user posted image za vse učiteljice, še posebno tiste, ki učite na predmetni stopnji. Jaz imam pa 1. razred in neizmerno uživam z mojimi cukri. Res imam take pridne in mi je lepo.

Jaz sem pa v službi ravnateljici povedala, da sem noseča, ker je bilo tik pred začetkom šolskega leta. Itak sem ji že prej povedala, da bova enega sigurno še imela, čeprav nisva vedela, kdaj, zato se mi je zdelo fer, da ji povem pred začetkom šolskega leta, če bi želela zaradi tega še kakšne spremembe narediti glede na to, da sem šla v 1. razred. Ko sem pa začela krvaveti, je bilo pa tudi lažje, da ni bilo potrebno vsega razlagati, pa itak sem bila potem na bolniški in bi se prej ko slej razvedelo. Glede nadomeščanja pa na srečo letos ni problema, ker je tudi vzgojiteljica zraven, tako da je kar ona nadomeščala in bila samo v mojem razredu, ko me ni bilo. Je pa verjetno na razredni stopnji vseeno malo drugače s tem nadomeščanjem kot na predmetni.

Aspirin
, upam, da ni preveč osebno vprašanje, a pa si zdaj sama ali imaš kakšnega fanta? Če se jaz sebe spomnim, sem v takih trenutkih, ko mi je bilo zelo hudo, tudi pomislila, kako zelo še ljubim bivšega, ampak to je bil samo beg. Sigurno se ne bi dobro izšlo, če bi šla z bivšim nazaj, ker bi se isti problemi pojavili. Najdi si čim več stvari, da zaposliš misli, bodi čim več v družbi, sigurno te nekje čaka nekdo, ki je namenjen samo tebi. Zaupaj in verjemi. Kako pa je kaj s tvojim zdravjem? So že ugotovili, kaj je bilo takrat, ko so te peljali na urgenco?

Lepo se imejte punce, pa pogumno v nove boje. Jaz navijam za vas, čez par mesecev, boste pa ve vse srečke user posted image , boste pa navijale še zame.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 284
7.11.2007 22:23:29   
Anonimen
Iz katerega kraja prihajam, sploh ni skrivnost. Iz Logatca sem po ta novem.

Punce, HVALA, ker držite zame pesti.

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
8.11.2007 12:12:57   
Anonimen
Pa sem že nazaj iz razgovora. Če me bodo vzeli v službo, me pokličejo drugi teden. Direktor je videti ful v redu, eden drugi, pa je bil videti ful čuden. Na razgovoru pa je bila tudi tista od včeraj. In hvala Bogu da je bila, sicer bi me ta drugi čist potolkel, glede na to da nimam izkušenj.
Sedaj pa bom lepo na morju čakala, da me pokličejo.

Lepo se imejte!

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
8.11.2007 13:48:25   
Neža7
Gantar... Imaš prav, da biti nezaposlen je težko še posebej, če ne nekoga ne poznaš kje živiš.
Jaz sem se preselila v Avstralijo, ko sem bila 5 let stara. Leta 2004 in 18 let kasnej sem se vrnila na v Slovenijo.  Jaz še danes nekoga ne poznam, ker sem tudi kar plašena pred novih ljudi. Sedaj študiram in delam prakso za šolo, da vsaj stikov imam z ljudmi. Res je bilo hudo, ko sem imela SS in nisem imela svojih prijateljic, da bi se malo pogovarjala.
Tudi jaz sem vesela, da sem našla ta forum, ker mi je res pomagalo pri izgubi user posted image

Veliko sreče ti želim iz srca user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.11.2007 15:10:19   
Pikabu
Gantar, škoda, sem upala, da si kje bližje, bi se ponudila, da se kaj dobimo. Vem, kako je, ko prideš v nov kraj in nikogar ne poznaš. Jaz sem se sedaj po štirih letih kar našla. Sva začela z možem peti v zboru, pa se je hitro nabrala družba. No, mož še poje, jaz pa počivam, ampak družba je pa le. Pa držim pesti, da te pokličejo. preko službe si boš tudi lažje našla kakšno družbo. Jaz sem zelo dobro oporo našla v eni sodelavki, pa tudi z ostalimi se dobro razumemo. Trenutno smo pa te tri, ki delamo v prvem, zelo povezane in je tudi super.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.11.2007 18:32:11   
mihi78
Punce samo, da javim. 27.11. greva ponovno v ambulanto za neplodnost. Termin sva dobila zelo hitro, ker že skoraj 2 leti hodiva tja. Je moj možek vse urediluser posted image . Brezveze, da še sploh čakava, ker ima mož kronično bolezen in velika verjetnost je, da bo celo življenje na terapiji, ki zelo slabi njegove plavalce. Upam, da bova v začetku leta že začela s postopkom.
Zdaj pa grem hitro malo poštimat hiško, ker jutri pride, tako kot vsak teden, k meni prespat moja nečakinja, ki jo imam tako rada, da mi je že zdaj hudo, ker vem da enkrat bo rekla:"Mihi, zdaj pa sem res že prevelika, da bi prišla k tebi spat!user posted image Bom uživala dokler traja!Lep večer

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.11.2007 20:06:51   
Mavrica32
čer,
končno me je nehal bolet levi jajčnik. Kar precej čaja sem popila. Hm, morda me špikne pred O, je to možno? Ker kakih večjih izcedkov nisem imela. Po koledarju bi mogla jutri pa pojutrišnjem bit ful v akciji. Še vedno sem optimist totalni. Morda sem mi zato, bere vse kar ste danes napisale nekam sončno. Gantar bo dobila službo. Mihi bo šla zelo kmalu v akcijo. Super!
Tudi jaz sem drug mesec odkar sem preseljena, res da samo za slabih 20 km. Samo sem se preselila iz mesta v vas. S kje si pa bila Gantar?  Logatec se mi zdi taka dooolga vas. Koliko mi je znano se je kar precej širil, tako da nisi edina. Sama imam prijateljico v Logatcu  - v istem zboru pojeva. Sedaj ima doma že tretjega otročka, pa je spet pri nas. Sam njen mož ni tko kot tvoj Pikabu. Ne poje. Jaz pa upam, da mi ne bo treba vzeti dolgega dopusta, ker mi glasba veliko pomeni. Predvsem lahko z njeno pomočjo večinoma prebrodim depresivne trenutke. 
Se vam zdi ta teden tudi vam utrujajoč? Saj tako sem jaz počutim. Drugače pa nekako vlada neka pozitivna klima med ljudmi. Kaj pa vi čutite?
lep petek
ps. Mihi, tvoja nečakinja bom imela morda kak premor v prihajanju k tebi. Bo pa prišla kasneje. To vem iz lastnih izkušenj. Kadar smo se doma malce sporekli, sem se vedno odpravila k teti na Štajersko.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.11.2007 21:15:39   
Pikabu
Mavrica, če ni skrivnost, kje pa poješ? Meni tudi glasba veliko pomeni in mi pomaga čez najhujše trenutke. Saj se ji nisem čisto odpovedala. Vodim otroški zborček, baje jih je bilo na zadnji vaji 52, v tem pa res uživam. Aktivno peti si pa ne upam, ker imam težave z glasilkami. Ne vem, kaj bom počela, če mi glas odpove. Si pa zelo želim peti z možem v zboru, da bi lahko skupaj okoli hodila (malo manj kot en mesec nazaj so bili v Italiji na tekmovanju in so v obeh kategorijah, v katerih so tekmovali, bili absolutni zmagovalci), ampak to pa trenutno ne znese, ker imajo res veliko vaj, pa bi imela težave z varstvom. Če se mi kdaj glasilke uredijo, bom pa mogoče šla, da bova imela nekaj, kar bova počela skupaj.

Mavrica, mene pogosto boli jajčnik pred O, potem pa pride sluz in vem, da je to to. Jaz samo preko teh dveh stvari znam zelo dobro ugotoviti, kdaj imam O. Zdaj pa le veselo v akcijo. A že lahko? Držim pesti. user posted image

mihi, zate pa itak močno, močno držimo pesti. Super, da sta dobila tako hitro datum. Pa uživaj z nečakinjo in nič ne misli vnaprej. Potem boš pa imela otročka, ti bo pa prišla pomagat.

Zdaj grem pa malo k možičku. Danes je doma, pa ga nekaj glava boli. Čez vikend ima pa intezivne pevske vaje, tako da bomo spet več sami. Pa bomo že.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 291
9.11.2007 14:19:42   
Ringarajčka
Pozdravljene!

Včeraj sem bila pri ginekologu. Povedal mi je, da lahko takoj zanosim, na zadnjem pregledu pred splavom pa je ginekologinja, ki ga je nadomeščala, videla GV nepravilne oblike, ploda pa ne. To me je nekako pomirilo.

Bila sem tudi na krvnem pregledu in prvič po splavu mi ni bilo slabo. Teh težav prej sicer nisem imela, tako da so očitno bile povezane s proceduro dajanja krvi na urgenci. Že ko sem sedela na stolčku, sem vedela, kako se bo končalo ... Ima katera podobne težave? Kako jih rešujete?

Zaključila sem z bolniško in v ponedeljek začnem z delom. Dela se že veselim, veselim pa se tudi tega, da ne bom vsak drugi dan preživljala v vrsti pri zdravnikih. Doslej nisem bila tako bolna (tole je bila moja prva bolniška) in razmere so me kar šokirale - čakanje, brez pojasnil v ambulanti, površni odgovori na vprašanja, ki jih je treba postaviti zelo natančno in tudi ponoviti ... 

Občutek imam, da bom ob naslednji nosečnosti morala zase poskrbeti predvsem sama: usmerjati zdravnika, mu povedati, da je npr. vgnezditvena krvavitev 7. do 10. dan po ovulaciji, ne pa 31. dan po ZM ... Resnično upam, da bo vse v redu, kajti mojega zaupanje v zdravnike ni ostalo veliko.  

Lepo se imejte!  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.11.2007 15:23:08   
Mavrica32
ooooj,
petek je in jaz sem še vedno dobre volje. O, Pikabu, kako sem se razveselila tvojega sporočila. Z vsakim dnevom se kaj naučimo. A zato moramo sami poskrbeti, a ne Ringarajčka? Kdaj te je doletel SS, če ni skrivnost ?  Meni je G svetoval, da naj poskusiva spet po 3 M. Sam jaz se s tem ne obremenjujem. Zakaj mi ne bi uspelo že kak mesec prej?  Počutim se čist vredu.
Jaz sem imela vgnezdveno krvavitev vedno takrat, ko bi mogla imeti M. Verjetno nikoli ne bom pozabila, ko sem klicala zaradi bolniške svojega osebnega splošnega zdravnika in sem ga vprašala, glede na to, da mi je bilo slabo in sem imela vročino. Moj mož je s službe prinesel namreč neke obliko trebušne gripe. Pa ga vprašam, če je to nevarno, ker sem noseča in česa ne smem ozr kaj lahko vzamem. Pa je rekel, da če je samo 14 dni od takrat ko bi mogla bit M, da to še ni nujno, da sem noseča pa take.... Mene je bilo pa že takrat malo strah. No čez par dni sem imela pa splav... Ja, eni so čisto nečloveški. Najbolj se mi obrača ob ljudeh, ki so površni v človeških odnosih. Saj, po svoje razumem, za njih je to rutina. Tebi se podira svet, onim je pa to situacija, ki se ponavlja parkrat na šiht in ... Vseeeno se da bit drugačen. Sestre so bile potem na KC čist druge.
Ringarajčka, šla sem nazaj brat eno od tvojih pisem. Res mi ni jasno, če si imela popolen S. Zakaj bi ti delali hormonske preiskave?  Prvič sem morala kar pogosto dajat kri. Tako, da je zmanjkalo žil na rokah. Postalo mi je čista rutina. Edino jaz kri ne gledam in vedno si rečem, da zaupam osebi, ki mi jo vzame.
Hm, tudi jaz zdravnikom nekako popolnoma ne zaupam. Vedno je tisto, saj bo vse Ok. Zdi se mi, da mnogokrat kaj že vedo ali slutijo, pa ne povedo. Čeprav verjetno po diagnozi - grozeč splav ne moreš kaj prida naredit, ali pač? mah, kar je blo je blo. Gremo v nove boje, seveda oboroženi z izkušnjami, znanjem. Nevedno ozr neznaje je res edina tema.
Pikabu, pojem pri dveh zborih. Ženski vokalni skupini in pa v učiteljskem zboru. No, mi imamo pa intenzivne naslednji vikend. Te poleg veselega druženja s stanovskimi kolegi zahtevajo tudi veliko koncentracije. Tako, da se bom že čez teden morala pripraviti na naslednji teden. Upam, da se dobro odrežemo v Zagorju. Pa lep petek zvečer želim prav vsem ...

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.11.2007 17:51:12   
mihi78
Ringarajčka, a si razmišljala o tem, da bi G enostavno zamenjala? Jaz sem to naredila že dvakrat.
Presrečna sem, da je petek!!!! Sem fuul utrujena, teden je bil grozno dolg. Pa še danes sem mela taki dan v službi, da bi najraje popuser posted image . Mislim, če bodo mojiuser posted image user posted image kdaj tako nevzgojeni pol grem prostovoljno v šolo za starše. Menda nekaj takega obstaja. Pa danes bit učitelj je včasih res groooooznouser posted image . Saj imam rada svoje delo ampak, ko pride do kakih zapletov (beri: izpadov pubertetnikov) pa imamo zvezane roke. Najhuje pa je, da jim straši dajejo potuho. Potem smo pa mi krivi, ker ne zna tega pa onega ampak menim, da je šola v višjih razredih pristojna bolj za izobraževalni aspekt, kot vzgojni. Tako, da me kar malo skrbi, da ko bomuser posted image takim zadevam ne bom kos oziroma se ne želim razburjat, ker to sigurno ni dobro za user posted image . Pa tak na čase me prime, da bi delala nekaj drugega. Še vedno povezano z izobraževanjem pa jeziki ampak ne več v šoli.
Mogla sem se malo potožit. Zdaj pa bom pozabila na vse skupaj in z nečakinjo pojedla par čokoladnih mafinov, ki sva jih pravkar spekli! user posted image
Uživajte vikend. Če bo deževen pa ga kar izkoristite za user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 294
9.11.2007 20:40:52   
Pikabu
Jaz se pa danes počutim veliko bolje. Veselim se jutrišnjega dneva, da mi zjutraj ne bo treba na silo ven iz postelje. Sicer bomo večino dneva sami, ker ima možek vaje, pa malo me skrbi, ker je Ema mogoče zbolela, je nekaj bruhala, ampak se ne dam, sem pozitivna in upam, da bo jutri vse v redu. Pa danes spet celo malo kalkuliram, kdaj bi spet lahko novega user posted image načrtovali....

Mavrica,
tudi pri nas imamo učiteljski zbor. A ve boste pa v Zagorju pele? Uf, je že dolgo, kar sem sama tam pela.

mihi, jaz vas prav občudujem predmetne učiteljice. Kot absolventka sem eno leto učila glasbo na predmetni stopnji. user posted image user posted image user posted image Najbolj grozno leto, čeprav po drugi strani sem pa dobila ogromno izkušenj in mislim, da sem tudi zaradi tega taka, kot sem. Pravijo, da stroga (jaz nimam občutka, prej bi rekla, dosledna), pa me imajo otroci vseeno zelo radi. Danes je en učenec jokal, ker je mislil, da me ni. Ma, so cukrčki tile moji prvošolčki. user posted image Pa zdaj dva dneva smo se imeli res lepo in so bili ful pridni. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa pogledat Emo, sicer spi, ampak jo moram malo preveriti, pa upam, da ne bo Maks česa nalezel.

Lep vikend vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.11.2007 11:30:19   
Ringarajčka
Tudi o zamenjavi ginekologa sem že razmišljala, vendar se mi to, dokler ne bom imela boljše alternative, ne zdi smiselno.
Glede krvnih preiskav so mi rekli, da raven hormona lepo pada, vendar da mora biti negativna. Glede izcedka pa meni niti zdravnica niti ginekolog nikoli nista omenila diagnoze "grozeči splav", seveda pa me je ginekolog na zadnjem pregledu spomnil, da sem stara že 34 let! Povedal mi je tudi, da lahko takoj zanosim in napol sebi dodal, da "se to verjetno ne bo zgodilo". Tega nisem razumela, ker pa sem bila že v odhajanju, pa tudi nisem spraševala. Je to zaradi hormona? Je videl kaj drugega? Misli, da ne morem zanositi v vsakem ciklusu? Moja izkušnja je namreč drugačna. Tokrat sem zanosila 16. dan po ZM, ko sem mislila, da je ovulacija že minila.
Ob vsem tem me tolaži samo, da ploda ni bilo in da se verjetno res ni dalo nič narediti. Držim se mota "Je, kar je" in upam, da bo drugič bolje. Seveda pa dvomi v zdravnike ostajajo.   

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.11.2007 19:54:06   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Pa sem doma. Na morju je bilo super. Sem si malo zbristrila možgane. Vreme je bilo v redu, sploh pa v soboto, k sva z možem šla peš iz Portoroža v Piran in je bilo res ful fajn. Sem bila presenečena nad možem, da je šel z mano, ker ful ne rad hodi peš.
Pikabu... vem, da je že nekaj dni nazaj, k si me spraševala iz kje sem. Sedaj pa mene zanima, iz kje si pa ti.  Lahko mi odgovoriš tudi po Z.S. ali pa mailu. Seveda, če ni skrivnost.
Preden sem se pred 6 meseci preselila v Logatec, sem živela v Zagorju. Tam sem pustila vse. V Logatcu pa imam samo moža. Niti moževih staršev in drugih njegovih sorodnikov ni tu v Logatcu. Tako da sem jaz res sama. Možu ni problema, ker je kljub selitvi ostal v službi, kjer ima poznane ljudi. Ampak bo že. Upam, da me ta teden pokličejo za tisto služba in da začnem delat.
Pikabu...upam, da sta tvoja otročička zdrava...

Lep večer!

(odgovor članu Ringarajčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
12.11.2007 20:07:39   
Pikabu
Ah ja... Mi smo familijarno pokasirali en virus, danes smo sicer že bolje, sicer smo pa vsi štirje bruhali in driskali. user posted image Je noro, ko komaj sebe držiš pokonci, pa pucaš za otroci, pa preoblačiš in vse ostalo... Ampak smo preživeli, danes smo bolje, mož gre že jutri v službo, jaz bom še doma en dan, če bosta otroka v redu, gresta onadva v varstvo k starim staršem, jaz pa v službo v sredo.

Gantar,
z Jesenic sem zdaj, preselila sem se pa iz Domžal. Jaz sem tudi tam pustila vse, ampak na srečo takoj tukaj dobila službo. Ravno na poročni dan sem dobila pozitiven odgovor. user posted image Potem sem bila še dva meseca po poroki frej zaradi počitnic, da sem se malo navadila in septembra začela z novo službo. Je bilo pa fino, ker nas je več takrat začelo čisto na novo in smo se takoj me bolj povezale, tako da sva z eno sodelavko res postali dobri prijateljici, preko zbora sem pa pridobila še ostalo družbo. Je pa težko, priznam, da prideš kar tako v en kraj in nikogar ne poznaš.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.11.2007 23:16:49   
Mavrica32
hm, Pikabu vaša epidemija mi je nekam znana. Sama sem jo dala skoz drug prvi teden službe. Sej bi še šlo, če ne bi blo potem SS. hm, nisem ravno pridna danes. Možu je nekam dolgčas na službenem potovanju, meni  pa tudi. Sedaj mi nihče ni preganja in tako sem spet v svojih romanih. Bo, že. Sedaj sem se spomnila še za čiščenje telesa, ne vem če je sicer to pametno, takole ko na tihem pričakuješ, da sva bila v zadnjih treh dneh uspešna. Po drugi strani pa čutim, kako se mi čisti telo. Danes sem na sadju. Drugače sem pa spet občutljiva na nosečnice in novice, da je katera znanka rodila. Za katero se res še kako leto nazaj ni nič reklo, da ima kakšne takšne namene. Nč, jz grem spat. Vso srečo za službo Gantar. Pikabu, srečo imaš, da imaš vzgojiteljico, da te nadomešča. Lep torek

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.11.2007 11:44:34   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Mavrica32
Pikabu, srečo imaš, da imaš vzgojiteljico, da te nadomešča.

Tokrat se ni tako izšlo, sva obe na boniški. user posted image Ona sicer za svojega otroka, ampak so se tokrat morali kar znajti z nadomeščanjem. Ampak je v paralelki super sodelavka in je veliko on pomagala, pa tudi združevala, ker nista velika razreda, tako da je šlo. Jutri grem pa že delat. Se kar veselim, tole poležavanje doma mi nič ne paše.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?