Pikabu
|
Jaz sem s pregleda. Spet ni bilo moje G, še dobro, da sem zadnjič šla, da sva se vsaj malo pogovorili. Je bil pa tisti G, ki me je sprejel ob ss-ju, tako da je bilo tudi v redu. Mi je vzel bris pap, pa bris nožnice zaradi izcedkov, zdaj samo upam na dobre izvide. Mi je pa napisal KT. Iz določenih razlogov res ne smem zanositi 6-9 mesecev, ampak vseeno nisem navdušena nad jemanjem KT. Potem bom morala pa še zaradi tega čakati. Ne vem, kako se bova z možem odločila, se bolj nagibava k temu, da jih vseeno ne bi jemala. Pikicaa25, žal mi je, da imaš tako grozne izkušnje za seboj. Tukaj smo ob tebi, da ti pridržimo ramo, zjokaj se, da druga drugi pomagamo iti čez najhuše trenutke. Gantar, držim pesti za jutri in za novo službo. sicer ti pa svetujem, da si najdi kakšno družbo v novem kraju. Tudi sama sem se preselila precej daleč in vem, kako je to. Iz kje pa si? lahko tudi na ZS poveš, če nočeš javno. za vse učiteljice, še posebno tiste, ki učite na predmetni stopnji. Jaz imam pa 1. razred in neizmerno uživam z mojimi cukri. Res imam take pridne in mi je lepo. Jaz sem pa v službi ravnateljici povedala, da sem noseča, ker je bilo tik pred začetkom šolskega leta. Itak sem ji že prej povedala, da bova enega sigurno še imela, čeprav nisva vedela, kdaj, zato se mi je zdelo fer, da ji povem pred začetkom šolskega leta, če bi želela zaradi tega še kakšne spremembe narediti glede na to, da sem šla v 1. razred. Ko sem pa začela krvaveti, je bilo pa tudi lažje, da ni bilo potrebno vsega razlagati, pa itak sem bila potem na bolniški in bi se prej ko slej razvedelo. Glede nadomeščanja pa na srečo letos ni problema, ker je tudi vzgojiteljica zraven, tako da je kar ona nadomeščala in bila samo v mojem razredu, ko me ni bilo. Je pa verjetno na razredni stopnji vseeno malo drugače s tem nadomeščanjem kot na predmetni. Aspirin, upam, da ni preveč osebno vprašanje, a pa si zdaj sama ali imaš kakšnega fanta? Če se jaz sebe spomnim, sem v takih trenutkih, ko mi je bilo zelo hudo, tudi pomislila, kako zelo še ljubim bivšega, ampak to je bil samo beg. Sigurno se ne bi dobro izšlo, če bi šla z bivšim nazaj, ker bi se isti problemi pojavili. Najdi si čim več stvari, da zaposliš misli, bodi čim več v družbi, sigurno te nekje čaka nekdo, ki je namenjen samo tebi. Zaupaj in verjemi. Kako pa je kaj s tvojim zdravjem? So že ugotovili, kaj je bilo takrat, ko so te peljali na urgenco? Lepo se imejte punce, pa pogumno v nove boje. Jaz navijam za vas, čez par mesecev, boste pa ve vse srečke , boste pa navijale še zame.