Pikabu
|
Muca, kako je s tvojo M? Meni je tudi čudno, ene pa pišejo, kako jim pri prvi lije ven , jaz sem imela tudi vsak dan po malem krvav izcedek, pa je G rekla, da je lahko M. Meni nič jasno, čeprav mislim, da je vseeno šlo bolj za ovulacijsko krvavitev, tako da pravo M še pričakujem. Glede tega, kaj bi lahko imela, se pa ne obremenjuj in čim manj premišljuj. Sama sem prav vesela, da si v tej nosečnosti nisem šla računat tednov, pa PDP-ja. No, tedne sem izvedela na dan splava, pa se včasih zalotim, da bi šla izračunat, koliko bi bila zdaj noseča, pa hitro zaprem koledar. Sploh nočem o tem razmiljati. PDP-ja mi pa niso računali in prav je tako, da se ne bom obremenjevala z njim, ko bi prišel. Vem, da bom mogoče tam nekje konec april malo žalostna, pa da bom razmišljala, kako bi lahko bilo, ampak si ne bom pustila. Malo me mož v tem "vzgaja", da se ne grem teh ČE-jev, pa vidim, da ima prav, ker se samo obremenjujem s tem. Res, odmisli to, kako bi lahko bilo, pa samo sanjaj in si predstavljaj, kako bo naprej. Zdaj imaš M, potem pregled, ob času O gresta veselo na delo in kmalu nas boš razveselila z novičko o . Tokrat pa MORA biti vse v redu in vse te bomo podpirale. Korajžno naprej.