|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
22.11.2007 21:44:02   
Anitka
Ojla!

Jaz sem pa glih prišla z aerobike. Sem mogla it malce migat, ker mi je razgibavanje že pošteno manjkalo. Sicer nisem delala na full ampak v mejah normale.

Taula me veseli, da je tistih kritičnih 48 ur mimo brez komplikacij in sedaj čakamo leše na lepe novičke, ki jih bo prinesel sam Miklavž.

Čmrlika dobro opravi jutri. Kdaj pa sprobavaš z AS? Jaz vedno zvečer, ko ležem v posteljo in ko mine nekaj časa po obroku. Pa seveda si fajn namažem, ker se dosti lepše sliši. Je pa tudi pri meni že malce nad sramno kostjo za slišati.

Kodrana tudi jaz sem nestrpna tvojih novičk.

Naj se pohvalim, da imam tudi jaz super šefico in mi je takoj povedala, da naj se čuvam, da naj ne dvigujem otrok ali česa drugega in pa zelo vesela je bila, ko sem ji izdala novico. In vedno, ko me vidi me povpraša po počutju, morebitnih težavah...

Tudi meni je moja G rekla, da Lekadol lahko vzamem, Aspirina pa raje ne.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.11.2007 22:14:51   
kodrana
čerrr!!!

sem bila do sedaj v lj. in se nisem mogla javit.

hvala vsem, ki ste držale pesti in mislile name.user posted image
rezultati so po mnenju dr. Strah odlični.user posted image  sicer niso po mojem tako briljantni,kot pravi ona.. mapak kakor reče ona.. že ve..
veliki smo 62,2mm. srček je bil 171 bpm. verjetno je tudi njemu srčni utrip naraseluser posted image . nosna kost vidna. vse mere in deli telesa so ok. prstki so lepo vidni.. morala ga je sicer zbudit, ampak potem je pa lepo poziral.
ni pa nama mogla še povedat spola. žal. zdravnica me je skos klicala mamicauser posted image .
no, še tveganja vam napišem:
za dawnov sindrom je tveganje 1:9839, za trisomijo 13+18 1:14173, nuhalna je: 1,8mm.
mi lahko katera razloži, zakaj sta sva tveganja napisana..eden je Background risk, drugi pa Adjusted risk.. kaj kateri pomeni?!?
ostajammmm majčicauser posted image . torej pdp ostaja 30.5. user posted image  in potemtakem sem danes noseča 12T in 6dni.
jutri bom poskusila še slikce naložit v svoj album. upam,da bom znala. filmčka nisem dobila, sem pa dobila 18 slikic na cd.

želim vam lepo nočko.
se tipkamo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
23.11.2007 7:30:54   
mali pingo
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz prva (če ne bom predolgo pisala). Sem malo prej v službi in imam malo "lufta".

Ravnokar sem pozajtrkovala (kaki, banana, jogurt). Drugače se pa kar dobro počutim, ta teden je bil malo naporen, tako da sem vesela, da je pred mano vikend.

Kodrana čestitke za uspešno opravljeno NS, pa tudi vsem ostalim (ko berem, nisem preveč pozorna na nicke ampak bolj tekste berem, potem pa nisem čisto prepričana, katera je kaj napisala user posted image ) čestitam in želim srečno še naprej.

Tudi moj šef je dobro reagiral (v bistvu je pa tudi malo pričakoval), sodelavci so pa tudi veseli zame (če pa kdo ni, pa tudi prav). Sem pa ta teden izvedela še za eno nosečko v firmi, tko da pri nas očitno nekaj razsaja user posted image .

Ne vem, če ste že kaj pisale, iz katerih krajev ste (sem začela brati tam nekje pri 80 strani). Če želite, napišite še to. Jaz sem iz Ljubljane.

Zdaj pa nimam več idej, kaj naj pišem, tako da vam vsem pošiljam lep pozdravček, pa se še kaj javim.

Lp

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
23.11.2007 7:31:46   
Katina
Najprej eno user posted image za dobro jutro, ki je kot vidim res dobro!

Kodrana
, bravouser posted image , končno smo dale še eno NS skoz! A je sploh še kakšna novembrka na vrsti za NS, ali smo jo dale že vseskoz?

Tudi mojem user posted image je srček bil 171 bpm, tako, tudi mojga je mogla porukat.

Pomen tveganj:
Background risk, je tveganje na tvoja leta
Adjusted risk, je prilagojeno tveganje glede na leta in meritve

Tvoji rezultati so res odlični. Zdaj pa le uživaj ob gledanju slikic

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
23.11.2007 8:43:17   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (GP:23.11). NS:user posted image
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (GP: 23.11.), NS:user posted image , MORFO:       

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh(80´), 2. user posted image (morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28 (79´), 3. (GP: 14.12.) , NS:user posted image , MORFO:    ,Trbovlje
( O:101cm, +3Kg )
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008 

user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image   

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
 (O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image ,
 NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:27.11.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +1Kg)       

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:30.11), 
NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty* (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O: xx cm /+5 cm/; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:29.11)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +4kg)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 92cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  (GP:03.12), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka
(78´), 1. user posted image (GP: 27.11) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 77 cm /+6 cm/; +1kg )          

user posted image  narava (83´), (GP:28.11.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  BOJANC (68´) ,(GP:27.11.), (AC:17.12) 
user posted image  TamaraJ (79´), 2user posted image ,(GP:06.12.) NS:user posted image

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana (84´), 2.user posted image (GP:17.12) , NS:user posted image    , MORFO:
user posted image   martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image    , MORFO:    , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:29.11) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, -2kg )  
SKUPAJ NAS JE:  58 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
23.11.2007 8:49:38   
Estrella*
Jutro!

Danes je tako lepo toplo, ko bi le tako ostalo!!!
Kodrana- karsni rezultati user posted image user posted image user posted image . Sedaj se lahko sprostiš in uživaš do prihoda tvoje user posted image .

user posted image user posted image  čmrlika in CatJauser posted image user posted image  veliko sreče pri današnjem GP. Pa le poročatja kako je bilo.

Glede na to, da je Kodrana bila zadnja na NS, bom sedaj poslala naš seznamček Evii, da ga objavi na nosečkah 2007.
Punce javite datume za vaše naslednje preglede, da bomo lahko držale peste!

Danes ima naša šefica poslovilnega. Upam, da bom zbrala toliko poguma in ji povedala za nosečnost.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
23.11.2007 9:06:31   
sesil
kodrana, naužij se toplote, ker v ponedeljek napovedujejo sneg do 500m.
vidim da vas že veliko ve spol, meni pa niso znali še nič povedat, pa tako čakam. upam da mi na naslednjem pregledu že kaj pove.
meni je pa na bolniški včasih že prav dolgčas, vsi delajo, jaz pa doma lenarim in se dolgočasim. kaj čmo.

Neposredna povezava do sporočila: 2432
23.11.2007 9:12:05   
Estrella*
Sesil- nikar ne bodi žalostna, da si na bolniški. Res ni prijetno ždeti doma in delati nič, a veš, da delaš v dobro user posted image .
Sicer pa saj bo kmalu tu maj!!!!!!!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
23.11.2007 11:37:50   
petrahh
Ojla,

Kodrana user posted image , res lepa novica.

Sisil . . . nisi edina ki si na bolniški in počivaš ter se dolgočasiš. Jaz sem tudi ena izmed teh. A imaš mirovanje na domu? Preberi kako knjigo ali pa si kupi kake puzzle, no vasj jaz si krajšam čas s tem. Kot pa je že Teodoral povedala bo maj hitro tu.

Zanima me če katero kaj trebuh boli (malo pod popkom) oz. če jo kaj špika? A so vači trebuhi trdi?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2434
23.11.2007 11:55:56   
Taula
Kodranauser posted image user posted image user posted image za super rezultate.

Petrahh mene občasno boli pod popkom in špika v nožnici.

Držim pesti danes za preglede, javite kako je bilo.user posted image user posted image

Sesil...jaz sem tudi doma..že več kot 2 meseca...no sedaj bom šla spet delati..čakam na odločbo. Bo verjetno prišla kasneje kot bi jaz mogla iti delati.user posted image  Po eni strani komaj čakam da grem v družbo, po drugi me je strah da bo z mojim user posted image  vse ok, pa da so me otroci že pozabili ker me tolko časa niso videli.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
23.11.2007 11:56:00   
narava
Bohdej, pupike!

Danes pa nismo toliko aktivne. Upam, da nas nisem "urocila" z mojo vcerajsnjo prognozo o 300tih straneh do konc maja user posted image
Jst sm dons spet user posted image , ocitno zato ker nisva sla spat takoj po dnevniku, ampak okrog 22.00user posted image  ma ej jest sm res deda ratala..

tiste, ki ste na bolniski: sama sicer delam, delam v pisarni, vsak dan cca 9 ur. In verjemite mi, da ko vsak dan slisim budilko mal pred 6 (sama pa po moznosti celo noc na relaciji wc-postelja, al pa stejem sence na stropu, al pa ze sanjam da sanjam, ipd.), bi se najraj zakopala not v kovter in spala in spala! Tudi ko domov pridem  sem tako izmucena, da se lahko dejansko samo ulezem. (traja cca 1h, da se premaknemo z enga konca lj na drug, ki je naceloma oddaljen kaksnih 10 minuser posted image ) Ni enostavno in ni prijetno.
Po drugi strani pa sem vesela, da sem med ljudmi, se posebej v tem casu, ko je (se mi zdi) vse vedno bolj decembrsko obarvano.. tko da, ni da bi bil clovek zadovljen! ne greuser posted image   ce je tko - ne pase; ce je drugace - tud ni ok. Enostavno se je treba sprijaznit..

Z necim se pa zelo tezko "sprijaznevam" (user posted image  ta je pa taka primorskauser posted image ): sama namrec zelo zelo rada berem in od zacetka nosecnosti me matra ta utrujenost in imam kokosji ritem spanja (t.j. po Dnevnikuuser posted image ), tako da mi sploh ne uspe brat..in to ful pogresam. Bo ze.

sicer pa cestitke za dobre novicke..

torej, cakamo na morfologijo?user posted image

lp, n.

P.S. se opravicavam (haha, tut ta je primorska) za cel spis..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
23.11.2007 12:26:33   
aurora28
Kodrana čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sesil ne se sekirat, jaz sem na bolniški od samega začetka, torej sem doma skoraj tri mesece. Sprva me je zelo skrbelo kako mi bo dolgčas in kaj bom počela user posted image , sem se kar malo sekirala, potem ko pa enkrat veš, da si doma zaradi svoje bebice in da imam praktično vsdak dan kaj za početi...ti povem, da mi dan zelo hitro mineva. Zdaj se še učim, malo že kupujem darila za božička, moj mož dela do 14. ure in je zdaj samo dopoldan in ti povem, da dan gre mimo mene kot vlak user posted image user posted image user posted image .

Danes sem bila ponovno na zavodu za zaposlovanje, da sem nesla odločbo od komisije, da sem nezmožna za delo in me zdaj vsj ne bodo pošiljali na kakšne seminarje user posted image in kakšen job klub, ker to je pa tak dolgčas. Skratka zdaj bom v bolniški vse do porodniške in mi je prav fino. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
23.11.2007 12:27:49   
Estrella*
Narava- saj smo na istem kot marčevke! Veš, da bo padla 300-tica, o tem sem prepričana. Samo na morfo in podobne preglede je treba počakat, pa bo spet polno pisanja. Pa še več tegobic nas čaka in se bomo raspisale.....

Mene tudi rahko boli v sp. delu trebuha, predvsem v predelu levega jajčnika. Zanimivo je to, da bebico tudi največkrat čutim prav na tem koncu. Upam, da je to normalno. Moj prvorojenc je bil pravi lenivc in ga nisem prav dosti čutila oz. kadar se je kobacal je bil pretirano neženuser posted image . Ta pa nori že sedaj, kaj šele bo. Mogoče je pa resuser posted image , kot je namignil Pušenjak. Baje so fanti bolj mirni, punce pa rade špilajo fusball.

No, sedaj grem pojest mojo rižotico in peso, pol pa na šithuser posted image

Ali ima še katera težave z idejami kaj skuhat za kosilo?????
Meni se zdi, da jem vsak teden isto.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
23.11.2007 12:36:33   
80kaja
majčice, živjo....
fajn, da vam gre dobro....
mene danes boli glava in nimam nobenega lekadola....za znoret...upam,da kmalu preneha...
drgač pa jaz imam prihodnji teden v četrtek pregled pri G in se že zelo veselim...
sicer pa sem na šihtu...in že komaj čakam,da grem proti domu..ker me muči utrujenost...vsako popoldne grem malo zadremuckat ..nenavadno za kajo....da ne govorim o apetitu....
lep dan vam želim...
kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2439
23.11.2007 12:43:31   
Taula
Evo..sitna kot sem, sem klicala na Zavod za odločbo....ker so izredno zasedeni bo baje v torek prišla.user posted image user posted image user posted image

Potem naj pa piše na njej da so mi prekinili vmes bolniško, da znorim. Kaj to lahko naredijo, ali dajo od datuma, ko je je stara potekla..od takrat imam tudi od G potrdilouser posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.11.2007 12:51:33   
Čmrlika
Hojla!
Najprej en lep pozdrav iz toplega Maribora!
Jaz in moja pikica pokica sva nazaj s pregleda...
Nisva se sicer videli, sva pa bili na liniji s srčkom.!!user posted image
Končno-res ni lepšega, ko ta zvok, in ko postaneš v sekundi miren...In zdaj sem pomirjena z AS pa menda že bo počasi...Mažem sebe pa njega pa nikakor, upam, da bo šlo zdaj kaj bolje ko bomo rasli, in bo zmanjkovalo prostora...user posted image
Drugače pa čestitke vsem po vrsti za dobre preglede in rezultate...Zdaj pa gremo počasi proti morfologiji, ne? Midve jo imava 14.12, in upam, da se do takrat znebim še tega prokl....vnetja in canestena!!!user posted image user posted image
Kar se pa lekadola tiče pa tud moj G pravi, da ni v mejah normale nobene panike, in jaz sem danes ponoči prvič premagala samo sebe in ga vzela, ker je glavobol bil RES uničujoč...to da pa ni pomagalo, pa je že druga zgodba...Grem zdaj ajat, pa upam da končno mine, ker sem čisto hin.
Bodite lepo,pa se beremo!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.11.2007 12:53:08   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Ali ima še katera težave z idejami kaj skuhat za kosilo?????
Meni se zdi, da jem vsak teden isto.

ja jest! moj je rekel, da ma filing, da je Italijan ratal, ker vsak dan jeva pasto/riz/zelenjavo!user posted image  Da on bi mau tut domace hrane, boscekuser posted image  Ucer sm se ga usmilila in sem neki z mesom in zelenjavo spacala, pol je pa on meso jedu, jest pa zelenjavo...
kva pa dons???user posted image  ojoj, kaksna ideja??

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.11.2007 12:54:46   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Evo..sitna kot sem, sem klicala na Zavod za odločbo....ker so izredno zasedeni bo baje v torek prišla.user posted image user posted image user posted image

Potem naj pa piše na njej da so mi prekinili vmes bolniško, da znorim. Kaj to lahko naredijo, ali dajo od datuma, ko je je stara potekla..od takrat imam tudi od G potrdilouser posted image

birokracija! (ce bi bla pa ti ful zasedena, da bi ne mogla pravocasno karkoli oddati, bi bil pa cel halo!) kr neki..drz se!user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.11.2007 12:57:46   
aurora28
Pri nama tudi jeva bolj juhice, rižeka, testenine, solate...pa moj pravi, da se mu od zelenjave še dvigne ne user posted image user posted image user posted image user posted image , on rabi mesooooooo.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.11.2007 13:05:25   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

In zdaj sem pomirjena z AS pa menda že bo počasi...Mažem sebe pa njega pa nikakor, upam, da bo šlo zdaj kaj bolje ko bomo rasli, in bo zmanjkovalo prostora...user posted image

Ravno iz tega razloga si jaz nisem omislila te napravice (ki je sicer super prakticna in se vsakodnevno prepricujem, da to ni zame), ampak jaz sem enostavno prevelik panicar in bi v primeru, ko bi bebica mela pac "slab dan" al pa bi se mal cudn obrnila in je ne bi nasla, ceeeeeelo paniko nardila! Rajsi sem tako prihranila zivce sebi in mojmuuser posted image  user posted image

no, idejce idejce za kosilce?? Ah kaj pa ko bi pizzo narocila, hmm? user posted image  Mogoce pa res..user posted image  Sama zdrava hrana user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.11.2007 13:16:05   
Taula
Pica..mi misli bereš.user posted image  Čmrlika super za pregled.user posted image user posted image  Važno da je vse Ok.

Meni je pa A.S. sedaj po AC super ker me pomiri, da slišim detece..da je ok, in da je preživel vdor v njegovo posteljo.user posted image  Včasih sem ga najdla levo nad sramno kostjo, sedaj ga najdem sredi trebuha-še kar nad sramno kostjo...zvok ko nabija srček mi je user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.11.2007 13:24:28   
aurora28
Čmrlika superca za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čmrlika glede na to, da nas ti vodiš v dnevih user posted image , me zanima ali že čutiš kakšne brcike? Jaz ne čutim nič, ko se zvečer vležem v posteljo slišim samo pretakanje po črevesju. Verjetno je še zelo zgodaj in glede na to, da sem prvorodka je to normalno, kajne? 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
23.11.2007 13:36:50   
narava
Ena je ze prej napisala, da ko se skrci, da se bebi zacne "bunit" in mu ni vsec, da je v taki pozi. No potem sem jaz gospa ta recept preizkusila, in ne morem reci, da ga cutim (ker ga ne, hehe, je se a bit tu rli), vendar pa takoj ko se postavim v eno pozo (ki men ful pase),  se zacne pretakat po trebuhu ful pa tak neprijeten obcutek mam, da cist avtomaticno spremenim polozajuser posted image  (ocitno njemu ne pase)

al pa se men vse sam zdi?? ajd ga vedi.. user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.11.2007 13:39:13   
kodrana
ojla.

Taula user posted image za uspešno prestani AC. rezultati bodo pa tudi odlični. jaz verjamem.

Čmrlika  za uspešno opravljen pregled.

mene glava res že vsak dan boli in se sprašujem, če je res normalnouser posted image . bojim se, da bi mi pritisk preveč narastel..

aja, lahko si pogledate moje slikce iz nuhalne. nekaj sem jih dala gor v moj album.

aurora, sem sigurna da je še bolj zgodaj za prve brcike, tako da.. še malo..

grem malo počivat, ker me tako muči ta glavobol..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.11.2007 13:41:30   
narava
zdaj pa jest grem pocasi domov...se slisimo zopet v ponedeljek. Pa glejte, da bote cez stotko prisle! dec en order! user posted image

p.s.: kje pa je bivsa anonimka??? No lepo jo pozdravite. user posted image

se beremo
lep vikend!

lp, n.

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?