narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: narava hmm..meni pa se se nic ne poznaaaaaaa kamot oblecem stare hlace, tut majice nosim od prej pa noben ne opazi, da bi se karkoli dogajalo..me mora skrbet?? Samo ne skrbi Meni se v prvi nosečnosti do petega meseca ni nič videlo Nosila sem vsa svoja normalna oblačila. Ne sprašuj, kakšna sem zdaj, v četrti Oblečem lahko le še ene svoje "normalne" hlače, ki so na srečo fino raztegljive, drugače pa sem že na nosečniških kavbojkah aha, ok: bronhi - lakse se dise pa se v sluzbi mi neprestano govorijo, da kaj le delam, me je zmeraj manj skup?! mislim, ej. se samo tak dvomljivo nasmehnem, da "o ne, ni me vedno manj, to pa ne!" bojo ze vidl cez par tednov, hihi... P.S: sem opazila, da odkar sem noseca sem ratala ful slampasta! ampak, ful! posodo pomivam tak, da jo se sosedje v 1. slisjo (sem na 5. stuku?!), ko se tusiram se raj usedem, ko se brijem se zmeraaaj porezem, ko pisem pa se zmeraj kaj zatipkam (besedo napisem v napacnem vrstnem redu crk. npr: namesto stare, bom napisala tsare ipd. potem moram vedno it prebrat, da nau ksna chajna lenguidz prsu ven lp, n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|