Katina
|
No, končno sem se uspela spet usest za računalnik. Taula , tvojih kritičnih 48 ur je mimo in lahko malo zadihaš. Miklavž pa ti bo prinesel najlepše darilo, ki si ga kdajkoli dobila. Glede razbijanja srca se meni tudi dogaja - jaz sem sicer to malo povezovala s ščitnico, ampak vidim, da to ni to, ker imate tudi druge podobne težave. Lekadol absolutno lahko, ni pa treba pretiravat 3-4 na dan ni panike. Tudi jaz imam migrene (k sreči sedaj že dolgo časane, pa se ne upam vzet tablete. Naty* katere "ta hude" ti vzameš? Jaz imam avamigran, ki jih komaj požrem dol, ker mi smrdijo, če jih ne vzamem pravočasno niti te ne pomagajo, včasih pa v nobenem primeru ne morem vzet dovolj konske tablete, da bi mi prijela. V nosečnosti je še nisem vzela kljub 4 dnevnem glavobolu - probala sem z lekadolom, seveda brez uspeha.) Čmrlika, upam, da se jutri pomiriš in slišiš . Glede na tvojo nosečnost, srček niti ni več tako blizu sramne kosti, pa tudi aprilčice pravijo, da ga zdaj težje najdejo, ker nagaja, se pa takrat, ko ga končno ujameš sliši bolje. Seveda moraš biti vztrajna, včasih traja kar precej časa, da nagajivčka ujameš. Če ne bo ratalo, pa nesi jutri AS s sabo k G, da sprobata, ali pa si zapomni, kje je šel/pla z UZ. Martina25, čestitke tvojemu šefu. Ko bi le bilo več takih. Kodrana, kje si, me smo že nestrpne in komaj čakamo dobrih novic. Naty* - vprašala sem svojega tirologa, če moram bit tešč, pa je rekel, da ne. Takrat pač tablete vzamem po hrani - sicer si pa tešč po 4 urah (se mi zdi).
|