|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
22.11.2007 5:05:43   
Katina
Se mi zdi, da sem že vse poste pobrkljala, tako, da bom komentirala le nekatere.

Jaz sem v službi povedala po NS, ker sem ostala doma na B. Reakcija ni bila prijetna, sem pa nekaj podobnega pričakovala, ker je to pri nas folklora (predvsem pri podobmih delovnih mestih, kot ga imam jaz).

Taula, držim pesti, da bo vse OK. Saj mora biti. Ti le pridno počivaj, mi bomo pa skupaj s tabo držale pesti, da kmalu dobiš pismo olajšanja.user posted image user posted image user posted image . Mene ful zanima kako je bilo, ne vem pa če vse ostale, zato ti bom pisala na ZS, prav?

Seveda čestitke vsem za preglede in NS. Kodrana, ti so pa na vrsti danes, da nam sporočiš dobro novico. Komaj čakam. Če sem kakšno slučajno spustila, ni bilo namenoma.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
22.11.2007 7:55:28   
narava
No gud mnuvning!

Sm mislila, kok bom prva in najbolj zgodna, pa me je Katina prehitelauser posted image  kaj, a ne gre spat, Kati, hm?user posted image

Sicer pa sem se danes (zacuda!) vstala zelo naspana, nic kaj user posted image  Nic cudnega, vceraj sva z mojim zaspala ze ob 20.00 (sva rekla, da bova sam mal zadremala - ja vrajt! user posted image  od sjutra do jutrauser posted image ) sm rekla, da sva ratala ze skor k deda: dnevnik pol pa spat!user posted image

cestitke za pregledeuser posted image
Taula, jaz bi te prosila, ce lahko napises kar tukaj na javnem forumu, ker tudi mene zanima tocno kaj in kako je bilo, ter kaj recimo ti rezultati povedo. Te preiskave, priznam, ne poznam dobro. Bi ti bila hvalezna. Seveda, ce ti se ljubi pisat veckrat isto zs, pa lahko tudi tako.
Upam, res upam in mocno drzim pesti, da bos dobila kmalu zares razveseljivo pismo, da se bos koncno tudi ti v miru veselila pricakovanja z nami!

ostanite v cvetju majcice (joj, pa se res jeuser posted image )

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.11.2007 8:25:25   
Estrella*
Katina- jaz tudi pričakujem bolj kot ne kakšno negativno reakcijo, ker sem sedaj dobila pogodbo za nedoločen čas in še napredovanje. Vse skupaj bo izpadlo malo glupo. Šefica odhaja s 1.12. prišel pa je eden fantič, ki nima pojma o stvari in imajo namen mene ponucat, da mu malo stravi razložim in bom njgova desna roka.
Taula- ti se kar lepo spočij in mirno čakaj na pošto z dobrimi novicami. Če ti ni bad, bi mene tudi zanimalo kaj  konkretnega  o AC.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.11.2007 9:17:19   
aurora28
Dobro jutro!user posted image

Veliko ste napisale, zato bom komentirala . kar se spomnim user posted image . Slabost skoraj ni več, spomin pa mi peša 100 na uro user posted image user posted image user posted image , zadnjič se nisem mogla spomniti imena ene gospe, ko pa sva še pred kratkim kontaktirali user posted image .
V službi sem zelo hitro povedala najprej šefici, ker sem že od samega začetka bila na bolniški in nisem želela, da se po celem kolektivu komentira in ugiba kaj mi je, itak pa veste kako je, če delaš s samimi ženskami user posted image user posted image trič trač takoj nastane. Šefica je bila zame vesela, pri ostalih pa nikoli ne veš, eni se delajo da so veseli, drugi so ti favš in te gledajo po strani.... skratka to ti je ženski kolektiv.

Nič več ne pišete kaj jeste, jaz se pa vsak dan zelo naštudiram, da ugotovim kaj bi jedla user posted image , povejte mi kakšne ideje?

Anektoda: včeraj sva z mojim bila v Mullerju in na blagajni imajo vedno bonbončke za stranke. Ko z dragim plačujeva pa moj user posted image pravi blagajničarki: gospa dva bonbončka vam bom vzel, se blagajničarka nasmeji in še meni pravi: gospa pa še vi vzemite. Jaz pa pravim ne hvala....v sebi sem pa istočasno rekla JAZ BI RAJE SENDVIČ. user posted image user posted image user posted image user posted image

To vam je nosečnost, ko začneš misliti še samo na hrano. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.11.2007 9:44:06   
Katina
Ja, danes sem imela nočno user posted image , od 2 naprej nisem mogla zaspat, pa sem malo vešla po internetu. Sicer sem pa na splošno bolj zgodnja ptica.

Punce, sorry, če sem se zmotila, ko sem mislila, da vas ne zanima AC. Jaz sem mislila, da vas bom morila s tem, ker mene zanima v detajl. Jaz imam AC naslednji petek in me že po malem daje.
 narava--> AC je aminocenteza, to je invazivna presikava za ugotavljanje kromosomskih napak pri otroku. S tanko iglo prebodejo trebuh in izsesajo nekaj ml plodovnice, ki jo potem dajo v gojišče. Iz tega materiala lahko preštejejo kromosome in ugotovijo, ali ima otrok trisomijo (21, 13 oz. 18). Trisomiji 13 in 18 sta nezdružljivi z življenjem in večina user posted image odmre že pred porodom, tudi če se tak otrok rodi umre kmalu po porodu. Tudi 30% user posted image s trisomijo 21 (Downow sindrom) odmre do 20 tedna, če pa se rodijo, pa posledice verjetno poznaš. Ta preiskava naj bi 100% odkrila kromosomsko napako. Žal v SLO obstaja en primer neodkritega Downovega sindroma, kljub AC, ki pa je baje motiral šele kasneje.

teodoral a ni žalostno, da imamo slabe izkušnje s tem, da povemo za user posted image ? Sicer se bom pa s to reakcijo ukvarjala preden se bom vrnila nazaj na delo, morda mi res ni več mesta v tej firmi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.11.2007 9:50:04   
narava
ok, Katina full hvala za odgovor.

Mislim, preiskava je dobra, samo a ima to kaksen vpliv na plod in razvoj ploda, glede na to, da se jemlje plodovnico (se jo prebode?) Vem, da zvenim cist butast, sam si tezko predstavljam ta odvzem plodovnice..

hmm hrana?? jaz se ze na poti v sluzbo ob 6.ih odlocam, kaj bom jedla za malco ob 11 user posted image  Vceraj sem na poti vidla oni velki oglas za Alpsko mleko in sem se odlocla, da za malco si pa namazem kruh in cokoladno mleko spijemuser posted image  luda zenauser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.11.2007 10:03:08   
Katina
Na plod baje ni vpliva, razen, če bi ga G po nesreči zadel, vendar se poseg opravlja s hkratno uporabo UZ, tako, da gleda, kam zapiši iglo. Možnost za splav je 1% in upam, da ne bom nikoli slišala za nobeno, ki bi jo to doletelo. Če si ob rojstvu otroka stara nad 37 let in/ali če imaš slabe rezultate iz NS lahko dobiš napotnico, da ti poseg opravijo na zavarovanje. Drugače se plača in stane nekje okoli 600-700€. Na rezultate preiskave se v Ljubljani čaka 3-4 tedne, v Po pa nekaj manj, ker je en izmed laborantov izzumil nek postopek, da so rezultati kakšen teden hitreje.

No, tolk vem jaz o tem. Kako pa to v resnici zgleda me pa čaka drug teden.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.11.2007 10:27:57   
narava
uh, hvala za izcrpen odgovor!

pa srecno nekst vik!user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.11.2007 10:39:37   
80kaja
pozdravček na kat toplo jutro oz.dopoldne....kako ste kaj danes?
tudi moje slabosti so se umirile...čutim vse več dogajanja tam spodaj...kot neko rahlo špikanje, nekaj kar se čuti...se tudi vam kaj podobnega dogaja?
lep dan majčice
kaja

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.11.2007 11:31:30   
Naty*
Uf pa ste ble res čvekice user posted image ! Komaj sm prebrala...

petrahh sm videla, da te zanima glede listerije... Ugotovit se ne da, ker se pri mamici pozna samo kot rahel prehlad, pri dojenčku pa ugotovijo to šele po obdukciji, ker ima okužba usoden vpliv. Se pa ne sekiraj glede tega, ker je ZELO redka. Mene je ful žrlo, ker sem enkrat jedla tatarca preden sem izvedela za to, pa je blo čist za brez veze. Tud sodelavka je rekla, da je tatarca jedla celo nosečnost pa je s fantkom vse vredu. Če veš, se je pač dobro pazit, ampak zaradi polpetov mislim, da se ni treba sekirat. Zdenka sirčke jem pa že celo nosečnost, ker mi noro pašejo. So pa tkointko iz pasteriziranega mleka, bolj nevarni so pa uni plesnivi mehki siri. Tistega se je baje dobro izogibat.

kodrana kot si mogoče misliš....js mam probleme z glavoboli user posted image . Ne sej ni smešno, ampak se mi zdi že kr normalno, da mava iste simptome z dvema tednoma zamika. Skor vsak dan me boli glava, če sm na šihtu pa sploh. Danes sem doma, jutr grem še delat, pol pa neham.

No uživajte, pa pridem spet, ko boste popisale dve strani user posted image . Ma ne joke...sej mogoče bom pa pomagala pisat user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.11.2007 11:58:21   
petrahh
Živjo,

Naty*  . . . . hvala za obrazložitev.

Kodrana, Naty* . . . . . . tudi mene boli občasno glava, pa ne vzamem tableta ampak si na sence namažem kapljice 31. Meni pomaga.

Mene pa zadnja dva dneva neki vrtoglavice mučijo, pa srce mi bije tako kot takrat ko te nekdo ustraši. A ma še katera te probleme? Pa še neki švoh sm! Upam, da  bo čimpreje minilo.

V službi sem jaz povedala v 6 tednu, se pravi skoraj takoj ko sem izvedela, saj sem takoj nastopila bolniško. Vsi so bili veseli, saj so to tudi pričakovali da se bo prej ali sleje zgodilo!

Lp

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.11.2007 12:17:19   
narava
ma ej, dobre smo s tem pisanjem..skor tko k decembrke user posted image

v 1. trimesecju = 100 strani
v 2. trimesecju = 100 strani
v 3. trimesecju = 100 strani

nas bojo 2x kenslal na RRuser posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.11.2007 12:36:21   
Taula
Katina..sem ti napisala 2 ZS-ja o AC. Upam da si ju dobila. Glede splava pa....en dan pred Ac sem na mamini čvekalnici brala, da je ena splavila pred kratkim po AC.user posted image  Rezultate iz Postojne baje dobim okoli Miklavža. Bajeuser posted image  Klicali me bodo po telefonu-bom panična za vsako neznano številko. So res hitrejši kot v LJ.

Tedoral kaj te zanima o tem? Vprašaj pa ti napišemuser posted image   Najprej ti naredijo UZ, nato vzamejo dve epruvetki plodovnice. Zbod je vroče, pekoč.user posted image  Mene so zbodli malo višje nad sramno kostjo. Je pa zanimivo...oz. tega nihče prej ne pove...ko podpišeš dovoljenje je opozorilo o splavu in dejstvo, da se zna zgoditi, da AC ne uspe v prvo in da moraš ponovno iti na poseg. Baje se ni zgodilo to že nekaj let, a seznanijo te z to možnostjo.user posted image

Kodrana držim pesti.user posted image user posted image user posted image  In vsem ostalim, ki imajo danes NS, GP tudi.user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.11.2007 13:48:03   
Čmrlika
petrah- meni tud srce na čase ful razbija, pa glava boli...To je pri srcu zarad tega, ker je v telesu povečan obtok krvi v nosečnosti za več kot 40% in potem pač srček mora bolj delat...Glava pa tud mene itak že menda v eno boli.!!
Pa včeraj se mi je kri iz nosa vlila, tud to je baje normalno...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.11.2007 13:52:06   
Estrella*
Evo, še ena z nabijanjem srčka, kratko sapo in občasnimi glavoboli. Drugače sem ena iz med srečnic, ki je ne boli glava, sedaj pauser posted image . Baje je res krivec za te tegobe povečana količina krvi v naših telesih. Ma, bo že minilo...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.11.2007 14:04:46   
Čmrlika
Upam da,.me je ravnokar prijateljica prepričevala, da lahko mirne duše vzamem lekadol....Danes ponoči, me je že držalo da bi...pol pa, ah.so mi že solze prišle v oči, kolk me je mučla ta glava....Poleg tega me pa zdaj že kak teden tud vrtoglavice mučijo...
Imama jutri pregled, pa bom malo G povprašala o lekadolu, pa saj tako trpet ob bolečini tu ne mormo, pikice tudi to začutijo, ne?
No, upam, da je vsaj moja pika vredu, da bo jutri srček delal tika taka kot nor(ker nam ga na AS še kr noče dat za slišat user posted image ), pa da jo vidim po dolgeeeeeeem času....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.11.2007 14:58:27   
Svojeglava
Čmrlika pls povej kaj bo rekel glede Lekadola, mene včasih tako boli glava, da ga moram vzet! Ne zdržim...
Upam, da to ni kaj narobe!

Javi prosim!

lp,
svojeglava

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
22.11.2007 15:01:06   
Taula
Lekadol se lahko vzame..sem prašal v lekarni in Pušenjaka. Ker mene zadnje čase tudi boli glava, kot še nikoli.user posted image

Čmrlika....kako iščeš srček..se namažeš na debelo z kremo in namažeš AS? Brez tega se težje najde. Malo moraš tudi pritisniti na trebuh.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
22.11.2007 15:03:24   
špelin@
Punce, LEKADOL BREZ PROBLEMA OZ. TVEGANJA LAHKO JEMLJEMO V NOSEČNOSTI! Ne sekirajte se user posted image

Taula, jaz sem kar prepričana, da je s tabo in tvojim pikcem vse v najlepšem redu user posted image  Če bi bilo kaj narobe, bi se zdaj že konkretno pokazalo, zato bodi kar brez skrbi. Verjamem pa, da ti je vse skupaj načelo živce - komu jih pa ne bi user posted image

Uf, sem vsa nestrpna, ko čakam na novice od kodrane user posted image user posted image user posted image

Pozdravčki vsem user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.11.2007 15:12:55   
Estrella*
Saj res, Kodrana, kako je z njo? Ali ima šele popoldan pregled?
No, držim pesti!!!!user posted image

Za lekadol res ni nobenega problema, za aspirin ravno tako ne le, da se moraš nujno držat predpisane doze. To mi je rekel moj G.

Punce, če vas boli glava bolje, da vzamete zdravilo, ker ko vas boli glava, tudi za user posted image  to ni dobro.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.11.2007 16:03:55   
MARTINA25
OJLA BEJBIKE!

Naj še jst delim z vami svoje izkušnje:
delam kot polivistka na terenu, moj šef je moški....takoj ko sem zvedela, da sem noseča sem odšla do njega in mu to tudi povedala. Tok srečnega ga že dolgo nisem videla, kot bi bila njegova hčerka...stvari je takoj vzel v svoje roke, zato sem že naslednji dan začela z delom v pisarni, na toplem! NA začetku sem imela enkrat malo višje petke,zato me je poklical v pisarno in mi rekel, da to ni zdravo, da naj pazima nase in da upa, da nosim spodnje majčke, da ne bo kaj narobe z mojim zdravjem!!!!
Sedaj me pride VSAK dan pogledat in me vpraša kako se počutim, s tem da mi prinese vedno kakšno sladkarijo (za dojenčka)user posted image

Glade lakote in hrane....ko se zjutri peljem na šiht (ob 05.20) že veselo papcam banano ali jabolkouser posted image  jem večkrat po malo na dan.
Drgač pa sem že ob 10.00 utrujena, srce mi nenormalno buta, pa še zadihana sem že na tretju stopnici.....
Drgač pa počutje zelo dobro!!!!
Dobr se imejte pa se beremo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.11.2007 16:24:50   
sesil
pozdravljene

jaz sem pravkar s sprehoda - to je ostala še edina rekreacija. mogoče se odločim za plavanje (sem skeptična zaradi bakterij).
kako lepo slišat, da so šefi navdušeni in da skrbijo za vas. na žalost niso vsi takšni.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.11.2007 18:48:23   
Taula
Kodrana kako je bilo na NS. Poročaj.user posted image user posted image

Minilo je skoraj 50 ur po mojem AC....TT je samo 37 stopinj-torej sem izven rizičnih 48ur in infekcije.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.11.2007 19:03:06   
Naty*
Taula lepo, da je šlo to dobro skoz user posted image . Držim pesti, da bojo tud rezultati kmalu in dobri.user posted image user posted image

kodrana poročaj!!!!

Katina glede odvzema krvi za TSH...sej res ni treba bit tešč, ampak jem lahko šele pol ure po tabletki tko da mi kaj drugega tkointko ni preostalo user posted image . Kako si pa ti to izvedla?

Glede glavobolov in tablet v nosečnosti je pa tko, da lekadol res JE dovoljen. Tud v bolnici baje dajo za glavobol nosečnicam lekadol. Js sm mela že prej migrene, tko da se je z večjo količino krvi očitno vse še malo poslabšalo. Ker je migrena pač žilni glavobol. Jemala sem ful močne tablete in totalna panika me je zagrabila, ko so rekli, da jih ne bom smela več. Ker mam res take migrene, da se sploh ne da opisat. No pa sta mi G in splošna zdravnica rekla, da občasno lahk vzamem celo mojo "tahudo" tableto, ampak ko je res hudo je vzamem samo pol. Nočem zadrogirat mojga pikeca.

Razbijanje srca tud js občasno čutim. In je prav zoprno, ampak kaj čmo...glavno da ni nevarno.

petrahh upam, da si se potolažila user posted image . Ko sm js vprašala mojga G, če sm ga kej usruser posted image  s tistim tatarcem, mi je reku...no nehajte se s tem obremenjat, za naprej ga pa ne več jest. user posted image

tamaraJ in teodoral v soboto je "uradni" začetek ob 22.00. Najprej bojo v stari zasedbi, pol so trije komadi ene druge skupine, pol mamo pa mi eno orng rundo za nekak urco in pol. Upam, da vama je všeč stari rock user posted image . Pa če prideta, se mi obvezno pridta predstavit! Sej me ne bosta mogle zgrešit user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
22.11.2007 19:27:36   
Katina
No, končno sem se uspela spet usest za računalnik.

Taula user posted image , tvojih kritičnih 48 ur je mimo in lahko malo zadihaš. Miklavž pa ti bo prinesel najlepše darilo, ki si ga kdajkoli dobila.

Glede razbijanja srca se meni tudi dogaja - jaz sem sicer to malo povezovala s ščitnico, ampak vidim, da to ni to, ker imate tudi druge podobne težave.
Lekadol absolutno lahko, ni pa treba pretiravat 3-4 na dan ni panike. Tudi jaz imam migrene (k sreči sedaj že dolgo časane, pa se ne upam vzet tablete. Naty* katere "ta hude" ti vzameš? Jaz imam avamigran, ki jih komaj požrem dol, ker mi smrdijo, če jih ne vzamem pravočasno niti te ne pomagajo, včasih pa v nobenem primeru ne morem vzet dovolj konske tablete, da bi mi prijela. V nosečnosti je še nisem vzela kljub 4 dnevnem glavobolu - probala sem z lekadolom, seveda brez uspeha.)

Čmrlika, upam, da se jutri pomiriš in slišiš user posted image . Glede na tvojo nosečnost, srček niti ni več tako blizu sramne kosti, pa tudi aprilčice pravijo, da ga zdaj težje najdejo, ker nagaja, se pa takrat, ko ga končno ujameš sliši bolje. Seveda moraš biti vztrajna, včasih traja kar precej časa, da nagajivčka ujameš. Če ne bo ratalo, pa nesi jutri AS s sabo k G, da sprobata, ali pa si zapomni, kje je šel/pla z UZ.

Martina25, čestitke tvojemu šefu. Ko bi le bilo več takih.

Kodrana, kje si, me smo že nestrpne in komaj čakamo dobrih novic.

Naty* - vprašala sem svojega tirologa, če moram bit tešč, pa je rekel, da ne. Takrat pač tablete vzamem po hrani - sicer si pa tešč po 4 urah (se mi zdi).

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?