|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
25.11.2007 12:22:58   
aurora28
Teodoral povej recept za file morsekega lista po pariško. user posted image

No ker sva se danes oglasila pri moji tašči, nama je dala sveže kislo zelje, zraven pa klobase za skuhati in tako sva dobila idejo da bova danes jedla:
- sveže kislo zelje
- kuhane domače klobase
- trdo kuhane jajce
- kruh in
- sladico. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.11.2007 12:31:46   
Estrella*
Aurora- nič posebnega ni. Kupiš morskega lista(file), ga posoliš in dodaš po želji nasekljan petrpšiljček ali drbnjak. Zmešaš jajček in malo moke, namočiš file in ga daš pečt na vsaki strani po par minut.  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.11.2007 13:02:43   
TamaraJ
Ojla mamice! Moj dragi je popravil povezavo z internetom in sem spet mal z vamiuser posted image

Najprej za Naty; sem bila v Logatcu, Timi še vedno bolan in me nikakor ni hotel izpustiti. Nismo ga mogli na nobeno finto vržt. Tako, da sva se potem lepo vsedla v avto in šla nazaj v Cerknico. Spat. Sem bila celo s kolegico zmenjena, da se oglasive...no, pa potem vse odpovedala. kaj hočemo. Upam, da je koncert uspel, da te ni preveč fizično izmučilo in da se kljub vsemu dobimo enkrat kmalu na kavici. Mogoče naslednji petek popoldne, sobota? Prav vsaki drugi, tretji dan se peljem mimo tvoje hiše in toliko debatiramo...pa se mi niti ne sanja, kako izgledašuser posted image . Je tisti čudovit balkonček tudi del vajinega stanovanja?

No majčice, grem malo kuhat in se oglasim kasneje. danes imamo čebulno juho, cmoke iz skute in kruha in kakšno omakco. Pa solatko. Za sladico se še nisem odločila. Moram porabiti kruh (nekaj dni star in ga ne mečem stran, kot pravi Janša) in skuto. Skute imam pol kile in moram kakšno sladico namisliti iz skute. kakšna ideja??

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.11.2007 13:03:21   
TamaraJ
UAUUUUUU, se mi je na tickerju četrta rožica odprla! Juhuuuu! 

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.11.2007 13:24:53   
Naty*
Dober dan punce! Tko js sm se mal spravla k sebi od včeraj.

Anitka, aurora28 in tamaraJ hvalauser posted image ...špil je uspel še več kot dobro! Sm tolk navdušena, da morm delit z vami...Blo je tolk ljudi, da jih je varnostnik nehal spuščat noter, samo še tiste z vabilom. Noter je blo nabito, tko da sm do wc-ja komaj prišla, zuni so pa še stali! Mislm kej takega še nisem videla user posted image . Moj ati je šel ven na cigareto pa ga varnostnik ni spustu nazaj, tko da še dobr da je moj user posted image  glih ven na zrak šel, da je pripelu nazaj mojga atija in svojo mami user posted image . Folk ga je tolk zažural, da so mi parkrat podrli mikrofon in sm ga mogla skoz držat, pel so pa zraven tolk na glas, da sm komi sebe slišala, kaj pojem user posted image . To je pa tak filing, da vam ne morm opisat. Mel smo rundo, ki je trajala okrog uro in pol brez pavze, pa še v visokih petah sm bla, tko da sm na koncu šla sam z odra pa domov. Trebušček sm začela mal čutit, kar pomen, da je blo mal preveč miganja. Ja priznam...blo je zelo utrujajoče, ampak vmes nism vedela, ker ti ljudje pred odrom dajo tako energijo, da bi lahko bla do zjutri.

Sory za izčrpno poročilo, ampak res sm tolk navdušena, da kr ne morm verjet, kolk je bil to en dobr večer user posted image .

TamaraJ ja tist balkonček je najin. Ena od mojih najljubših zadev v novem stanovanjuuser posted image . Ma okrog 10m2 pa še pokrit je...tko da za kavico al pa kosilo zunaj je primeren v vsakem vremenu.

narava zadnjič si pisala o tem, da se nisi odločila za AS. Ti lahko povem, da tudi js ne, ker bi bla tud čist panična, če enkrat al pa dvakrat ne bi našla srčka...pa še zdi se mi, da bi ratala obsedena s tem in bi skoz ga hotla poslušat user posted image . Tko da....jor not di onli uan (tko v tvojem jezikuuser posted image ).

Kosilo danes (zaradi utrujenosti ne bova nč kej veliko packala):
- jota iz konzerve pa
- domače pečenice.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.11.2007 13:34:42   
aurora28
Super Naty za dobro izveden in uspešen žur! user posted image user posted image user posted image user posted image
Midva sva se ravno najužnala in romava v posteljo, ker sva tolk utrujena. user posted image Potem ko pa se prebudiva naju čaka likanje, sesanje tal, sprehod s user posted image in gledanje tv. Tolk je fino ker je vikend in je moj user posted image z menoj doma. user posted image

Jaz se pa že aktivno učim, ker me čaka čez deset dni strokovni izpit in upam, da mi boste držale pesti, da ga naredim. Z mojim user posted image sva se pa že dogovorila, da zaupava v najin skupni uspeh. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.11.2007 15:03:23   
Katina
CatJa, super, da je z user posted image vse OK. Izcedek pa le hitro preženi.

Naty* tudi jaz si navadno pomagam z Nalgesinom 550, če ga vzamem pravočasno. V user posted image ga še nisem vzela, čeprav me je zadnja dva dni bolela glava - to pa najbrž zato ker sem zadnjič rekla, da me že nekaj časa ni user posted image . Drugače pa migrene, žal, dobro poznam.
Me veseli, da si koncert doboriizpeljala, če je bilo tako veselo, o tem ni dvoma.
Filipinka - bom poskusila več piti in me prav zanima, če bodo glavoboli izginili iz mojega repertoarja.

Anitka, bravo za nakupe.
.muki., ćestitke za dobro opravljen GP.
sesil, nič se ne sekiraj, če si kenguru s prazno vrečo - ta bo kmalu polna. Meni moj pravi, da sem telebajsek - imam še od prej kar lepo zalogo, vendar to tako luštno pove, da sploh nisem jezna.

TamaraJ -  bi bilo fajn, če nam zaupaš recept za čebulno juho.  Skuto lahko porabiš za sirovo torto ali skutno posipanko - recepta sta preizkušena in odlična. Če ju potrebuješ ti ju lahko pošljem, tukaj ga pa ne znam pripet (enega imam v Wordu, drugega lahko poskeniram).

Naše kosilo:
- špinača
- pire
- kuhana hrenovka in/ali pečeno jajce na oko

mogoče za večerjo naredim rižev narastek in kutinov kompot.

Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.11.2007 16:33:16   
TamaraJ
Katina, lahko mi ga pošljen na mail  ( tamara@cerknica.net ). Recept mislim. Za čebulno juhco pa ga bom dala gor jutri, ker bomo zdaj gledali Ratatouille, risanko in me moja dva fanta že podita stran od compa. S krožnikom palačink s skuto v rokah user posted image user posted image . nisem se mogla drugega spomnit ampak mislim, da glede na odzive doma...terna user posted image .

Naty... čestitke za uspešno izveden koncert. Kar fouš sem...sem si tako želela, da pridem. da grem mal v ''moj'' Logatec. Se mi res zalušta včasih...domotožje, pa touser posted image .

No, si pišemo

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.11.2007 17:58:08   
majanagaja
hej
zopet se vam jaz oglašam. berem vse poste, pišem skorajda nič. Morfo imam 17.12, naslednji pregled (2.) imam 12.12. Rojena sem 1980, rodila bom v Kranju, spola nočem vedeti.... zaenkrat z mano vse ok....

pozdravčke vsem

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.11.2007 19:03:47   
Anitka
Oj!

Pa smo pristale na stotki, kaj? Bravo me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora s katerega področja pa te čaka strokovni izpit, če nisem preveč radovedna?user posted image user posted image In seveda bomo držale pestke na rokah in nogah.

Naty za uspešen špil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TamaraJ jaz sem že tudi komaj čakal tole četrto rožico na tickerju.user posted image user posted image user posted image

Teodoral če ne boš jezna si bom tudi jaz sposodila tvoj recept za morskega lista. In upam, da nisi jezna name, če včasih malce urejam seznamčekuser posted image Sem vedno to rada počela, še ko sem se borila za user posted image user posted image in mi je tudi zdaj v veselje malce pomagat.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
26.11.2007 6:23:50   
Estrella*
Jutro!
No, očitno sem ta prva user posted image user posted image user posted image . Še eno user posted image za dobro jutro, da se prebudite v deževno jutro.

Anitka- zakaj bi bila jezna???user posted image  Tista, ki ima čas naj dodaja podatke na seznamček, saj je končno od vesh majčic, a ne?

Naty- user posted image user posted image user posted image  za špil. Jaz sem bila tako podrta, da do Logatca ne bi prilezla. Kakšna druga prilika, pa mi ne uide.

Vidim, da nisem edina, ki se veseli vsakega dopolnjenega tedna user posted image . Je pa res, da se mi je na začetku neznansko vlekel vsak dan posebej, sedaj pa se je začelo malo hitreje premikati.

Pa še kosilo:
-Polnjene bučke acropola,
-zelnjata solata s krompirjem

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
26.11.2007 7:58:50   
TamaraJ
Dobro jutro majčice!!

Ja, pa smo na stotki ali že čez. No, jaz v službi, Timi je ostal še doma z atijem, ker še ni OK. Celo noč je kašljal, bogi mali fantek. Sploh nisem vedela, kaj bi mu še dala, da bi ga pomirilo. Še dobro, da je naš danes doma in se bosta še malo utrjevala.

Ko bom imala malo več časa, bom napisala recept za čebulno juhco. Sem jo obljubila Katini. Jaz sem pa laaačnaaa!

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2487
26.11.2007 8:17:51   
narava
Gud mnuvning majcice!

No, pa vam je le uspelo! Bravo! Samo da smo cez stotko! user posted image
Cestitke za opravljene GP in seveda za super slikice.
Ste napisale ful dobre ideje za kosilo tako, da za danes ze vem:
-fizolova juha, pire in omakca, solatka in (of kors user posted image ) sladica.

no, upam, da je ta post stoprvi (zastava, stoenkauser posted image )

lp, n.

p.s.: bivse anonimne se zmeraj ni? Upam, da je vse ok in sam poskusa nadoknadit cas s pikico, ki je bla v soli v naravi..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
26.11.2007 8:18:17   
narava
pa le ni stoenka user posted image
bo zeuser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
26.11.2007 8:35:34   
TamaraJ
Hmmmmm, mogoče bo pa moj post user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
26.11.2007 8:56:16   
Katina
No, vidim, da se matramo za 101. Mogoče bo pa tale post tisti, ki bo obrnil stran, kdo ve?

TamaraJ, recepta sem ti poslala. Zdaj čakam samo še na rezultate in kritike. Veliko sreče!

majanagaja, čestitke za supešno opravljen GP.

teodoral, tvoja ideja za kosilo je mamljiva. S čim polniš bučke? Z zelenjavo ali mletim mesom?

Jaz bom danes imela kosilo v dveh delih (enega za naju s hčerko in drugega za user posted image , ker pride pozno, tako, da bo bolj običajno. Midve bova jedli testenine s tunino omako z malo parmezančka in zeleno solato - to obe obožujeva. Mojega pa čaka pasulj, ki sem ga vzela iz skrinje.

Bo 101, ali ne?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
26.11.2007 9:06:48   
narava
nop, moj bo stoenka user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
26.11.2007 9:14:17   
Estrella*
Katina- narežem čebulo, jo popražim, dodam cca.30g namočenih suhih jurčkov, sesekljan česen, pražim, dodam na drobne kockice narezane bučke in korenček. Dzušim 10 minut, dodam kocko, solim, popram, dodam malo timijana in rožmarina, po želji peteršil ali zeleno, cca 150g polente, zalijem z vodo in kuham 10 minut oz. dokler voda ne povre. S to maso nafilam lupinice bučk ali pa vse skupaj dam v prodfan, obložim z mozzarelo ali katerin drugim sirom in dam v pečico za 15-20 minut.
No mogoče je to 101????

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
26.11.2007 9:18:51   
Čmrlika
Madonca, kaj pa če meni obrne, ja ziher!user posted image
Kako ste kaj babnice? Mi smo pa bli čez vikend v Portorožu, tako, da sem vas samo brala, ker sem seveda tako pametna, da si nisem gesla za prijavo prepisala, in nisem mogla pisat na forumih...user posted image
No, glavno da vam idej za kuhanje končno ne manjka, meni še vedno...No bolj za to, ker se meni nič ne lušta, in sem prava egoistka, bi kuhala samo meni ljubo! Moj dragi, pa vse tolerira, ker se baje srečka nosečka-tečka???user posted image
Tako pravi...
Drugače pa mi vsi nasveti kar se glavobola tiče, ne pomagajo, tako da...no trenutno me pa res po 5 dnevihne boli. Kako dolgo? Bomo videli, samo da je pikica vredu...Sem vidla, da vpisujete tudi kraj poroda; jaz zaenkrat razmišljam, da bom tega mojga prvega opravila kar doma- V Mariboru, kljub različnim info...se ne bom obremenjevala s tem!
Bodite lepo, nočem več pisat, ker me ful zanima ,če sem v 101-ki.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.11.2007 9:23:45   
špelin@
Dobro jutro, drage moje user posted image

Smo že na stotki, vau user posted image

kodrana, najprej tebi iz vsega srca čestitke za uspešno NS user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim za lepe novičke, sploh ne utegnem vseg v nulo prebrat user posted image

Mene se je spet lotila tegoba iz pretekle nosečnosti - nespečnost user posted image  V nedeljo sem se zbudila ob pol štirih zjutraj in konec spanja. Sem prebrala celo knjigo - mimogrede: bolj prismojene knjige še nisem brala user posted image user posted image user posted image  Naslov je Pazite se psa od J.M. Erre - adijo, pamet user posted image  No, celo nedeljo sem bila potem vsa zaspana in brez volje user posted image

Kaj bom delala za kosilo? Trenutno še nimam pojma user posted image

Pozdravčki za vse user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.11.2007 9:48:09   
Estrella*
Spelin@- me je kar zmrazilo, ko sem prebrala tvoj post. Jaz sem imela v prejšnjiuser posted image  ravno tako probleme s spanjem. Vstala sem ob 3.00 in potem si krajšala čas z branjem, reševanjem križank in štrikanjem. Bilo je tako mučno.......
Upam, da je to samo obdobje in ti bo hitro minilo!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.11.2007 9:48:49   
Naty*
Jutro! No pa še ni blo stoenke user posted image . Nč...vikenda je konec, pred mano je končno en teden čist brez službe (no razen jutr grem v Lj. za tri urce na neko testiranje za nove plače), v Celje pa cel teden ne.

TamaraJ in teodoral ja škoda, da nista uspele pridet, sam če ne gre, pač ne gre. Sej mogoče pa še bo kaka priložnost user posted image . TamaraJ upam, da bo Timi kmal boljši, sej verjamem, da je hudo, ko mu ne morš pomagat.

filipinka, sem zadnjič pozabla rečt, da hvala za recept proti glavobolu. Mene sicer že cel vikend ni bolela glava. Zdej ne vem, ali je to zaradi "pomanjkanja" stresa, ker nisem bla na šihtu, al pa zato, ker res več pijem, ko sem doma. Kakorkoli že, bom upoštevala tvoj nasvet user posted image .

Katina midve mava pa očitno kr iste zdravstvene težave ane user posted image ....js sm kr vesela, da je medicina tolk napredovala, da se da zdej vse to rešit.

teodoral js tud vsako nedeljo čist vesela pogledam na koledarček, ko se mi nov teden dopolni user posted image . In čeprav vem, da je prekmalu že kr čakam na tiste metuljčke pa mehurčke v trebuhu user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.11.2007 9:51:01   
narava
o pozdravljena anonimka user posted image

ce pa ta nau stoenka?!user posted image

aja kislo zelje..hmm, meni se ga ze 14 dni lusta in cakam, da mama poklice in javi: narava, zelje je ze kislo! In potem letim domov k mami po zalogo kislega domacega..mmm, kva bom delala z njim, komaj cakam! user posted image

mnjami, se bi mami!

anonimka, kaj pa je za ena knjiga? what is it about? in zakaj je tak zanic? aja, ajne frage: si tudi ti taka, da cetudi ti je knjiga cist mimo, jo bos vseeno prebrala do konca? jaz sem taka in se nisem srecala nikogar takega (pac, ko vidijo da nej kul, enostavno nehajo brat). Men pravijo, da sem cudna zaradi tega, ker vseeno vztrajam do konca user posted image user posted image  vcasih se splacauser posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.11.2007 9:51:50   
80kaja
majčice.....dobro jutro vsem....
kakšen vikend je za vami...kljub sivini sončen?
upam,da ste vse dobro...,da ja kofetek že za vami...koliko jih pa spijete...jaz ponavadi enega; včasih pa celo dva...upam,da je to še ok...
lepo vas pozdravljam in vam želim lep začetek delovnega tedna.
kaja

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.11.2007 9:53:45   
špelin@
teodoral, meni je bilo v prejšnji nosečnosti najbolj mučno, ker sem se zbujala včasih že celo ob dveh in sem šla na net, tu gor pa mrtvilo user posted image  No, potem sem našla ameriški forum, kjer so punce ravno ob takih urah veselo čvekale in sem se tam priklopila user posted image  En plus za časovno razliko user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?