Naty*
|
Dober dan punce! Tko js sm se mal spravla k sebi od včeraj. Anitka, aurora28 in tamaraJ hvala ...špil je uspel še več kot dobro! Sm tolk navdušena, da morm delit z vami...Blo je tolk ljudi, da jih je varnostnik nehal spuščat noter, samo še tiste z vabilom. Noter je blo nabito, tko da sm do wc-ja komaj prišla, zuni so pa še stali! Mislm kej takega še nisem videla . Moj ati je šel ven na cigareto pa ga varnostnik ni spustu nazaj, tko da še dobr da je moj glih ven na zrak šel, da je pripelu nazaj mojga atija in svojo mami . Folk ga je tolk zažural, da so mi parkrat podrli mikrofon in sm ga mogla skoz držat, pel so pa zraven tolk na glas, da sm komi sebe slišala, kaj pojem . To je pa tak filing, da vam ne morm opisat. Mel smo rundo, ki je trajala okrog uro in pol brez pavze, pa še v visokih petah sm bla, tko da sm na koncu šla sam z odra pa domov. Trebušček sm začela mal čutit, kar pomen, da je blo mal preveč miganja. Ja priznam...blo je zelo utrujajoče, ampak vmes nism vedela, ker ti ljudje pred odrom dajo tako energijo, da bi lahko bla do zjutri. Sory za izčrpno poročilo, ampak res sm tolk navdušena, da kr ne morm verjet, kolk je bil to en dobr večer . TamaraJ ja tist balkonček je najin. Ena od mojih najljubših zadev v novem stanovanju . Ma okrog 10m2 pa še pokrit je...tko da za kavico al pa kosilo zunaj je primeren v vsakem vremenu. narava zadnjič si pisala o tem, da se nisi odločila za AS. Ti lahko povem, da tudi js ne, ker bi bla tud čist panična, če enkrat al pa dvakrat ne bi našla srčka...pa še zdi se mi, da bi ratala obsedena s tem in bi skoz ga hotla poslušat . Tko da....jor not di onli uan (tko v tvojem jeziku ). Kosilo danes (zaradi utrujenosti ne bova nč kej veliko packala): - jota iz konzerve pa - domače pečenice.